Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim sagligin daha önemli ileride daha bbüyük sorun yasadiginda ayşe senden daha uzun sure ayri kalacak onun için şimdiden ol kurtul rabbim acil şifalar versin tez zamanda

canım tabiki insan bebeğini daha fazla emzirmek ister ama sağlık bu ve ciddi bişey söylüyorsun göremeyebilirmişim diyorsun ileride keşke dememek için tabiki yaptırman lazım bebişin öyle böyle büyür. 9 ay az diil zaten..

Bukeeeeeeet asıl sen nerelerdesin çok özledik seni

Burcu canım habereler çok iyi, inşallah çok sağlıklı ve hayırlı bir bebektir, Rabbim size bagışlasin

Tümaaaay kuzum , ben olsam 3 ay daha erteler bebegi 3 ay daha emzirirdim ve sütten keserdim, sonra ameliyat olurdum, ama bu para meselesi canımı sıktı, sen istnbulda yaşiyordun di mi, tıp fakültelerini gez kim daha ucuz yaparsa ona yaptır, sonucta fakülte de iyio doktorlar var, Rabbim kolaylıklar sağlasın

Gülhan tatlım inşallah hayirlisiyla namaza da başlarsin ve evinize huzur gelir, ama eşininde anlayışli olmasi lazim, çalışan kadınlar ne yapsın, dogumdan sonra bir deri bir kemik kaliyorlar koşturmaktan, sen yine mis gibi evindesin,emin ki ev işleri yolunda gidiyordur da eşinin derdi başkadır,insallah en kısa zamanda çözersiniz

slm arkadaşlar ben bu ay hiç tedavi görmedim bu ay kendimi rahim filmi için hazırladım ama hala adetim gelmedi 5gün geçti hamile olabilirmiyim lütfennn bana yardım edin

Canım benim Allah bin kere razı olsun duaların için. Çok şükür sağlıkla aldın bebeğini kucağına Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah kilosu da toparlar merak etme. Ben 2 kilo doğmuşum yani ne var kundağın zıbınların içinde kaybolur muşum. Maşallahh canım..

Kızlar herkes de bir depresyon hali var gördüğüm kadarıyla ki ben de öyleyim kaç gündür üzerime ölü toprağı serilmiş gibi. Oysa daha geçen hafta umutlarım vardı heyecanlıydım yine tedaviye başlayabileceğim için dr gittiğimde de mutluydum ama işte hafta sonuna doğru bunalıma girdim yine. Bayadır böyle olmuyordum hatta tüp negatifi aldığımda bile böyle değildim. Kalbim sıkışıyor, içimde bir yer acıyor sanki hiç birşeyden memnun olmuyorum. Eşim yaklaşıyor itiyorum, yemek yemek bile istemiyorum dün sinemaya gittik ağladım ama filme mi halime mi bilmiyorum. Artık hiç birşeyden emin değilim çocuk isteğimden bile. Benden iyi anne olmazmış gibi geliyor ben daha kendimi toplayamıyorum ki hatta son zamanlarda eşimi bile sevdiğimden emin değilim sanki olmasa hiçbir fark olmayacak hiç aramıcam yokluğunu böyle kimsenin bilmediği bir yere gidip çekilmek istiyorum. Kendim çalışmak kendine yeni bir düzen kurmak istiyorum sanki ne çocuk ne eş off bilmiyorum nefes alamıyorum. Bir tek ailemi düşünüyorum işte annemi kardeşimi. Yoksa yaşamak istediğimden bile emin değilim sanki beni bağlayan hiçbirşey kalmadı bu dünyada. Haşa düşünmem kendi canıma kıymayı ama yalnız olsam kendim çeksem diyorum sadece bir iş bulsam iki oda bir sofa bir evim olsa kendi başıma kalsam ne yapacağımı ne istediğimi bilmiyorum sadece hayat çok ama çok üzerime geliyor.

VALLA YOĞUNUM CANİKOM YAA..AMA İNŞALLAH YOĞUNLUK AZALINCA SİZE DAHA FAZLA ZAMAN AYIRACAM..BU HAFTA SONUDA KICIŞIMIN DOĞUM GÜNÜSÜNÜ YAPACAM TEYZELERİ:))

SEDAAA BALIMM..BU DÜŞÜNCELER SENİN KAFANI ALLAK BULLAK EDER..NOOLUR KENDİNİ TOPLAMAYA ÇALIŞ.EĞER OLMUYOSA YARDIM AL..İNAN BU KÖTÜ BİŞEY DEĞİL SENDE BİLİOSUN..AÖA MUHAKKAK YARDIM AL..GİT DÖK İÇİNİ Bİ PSİKİYATRA..BENDE SENİN GİBİYDİM..HAMİLE GÖRMEYE TAHAMMÜLÜM YOKTU İNANKİ..YOLDA GÖRDÜĞÜM HAMİLELERE SİNİR OLUYODUM GICIK OLUYODUM..BUNLAR ELBETTEKİ SAĞLIKLI DÜŞÜNCELER DEĞİL..ÜZERİNDEKİ PSİKOLOJİK BASKI SENİ BÖLE DÜŞÜNMEYE SEVK EDİYO..SANA YARDIM ETMEYİ ÇOK İSTERDİM..AMA SENİN İÇİN DUA ETMEKTEN BAŞKA BİŞEY GELMEZ ELİMDEN..ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BALIM:)

Buket jos gwlsin ozlettin kendini demek minik kizimiz buyumuste yasina giriyormus maşallah ona rabbim saglikli uzun omur nasip etsin

Tumaycigim canim benim kesinlikle ameliyat olmalisin kizin sonucta anne sutunu hic almadi degil cok şükür onuda aldi once sen sağlıklı olacaksinki kizina iyi bakasin cok gecmis olsun rabbim sifa versin, isin maddi boyutu da zor ama saglik herseyden onemli

Seda canım benim seni şuan alattıklarının bir bezerini belkide daha agırını yaşadım hayatımda, hiç vakit kaybetmeden bir psikyatra gittim, hem öyle özel falan degil,tıp fakultesinde, adam beni dinledi, 2 de ilaç yazdı ohhhhh Allahım bir rahatladim, dedim ki huzur buymuş Allahım şükürler olsun, 1,5 sene ilaçları içtim, zaman zaman panik atak krizleri, anksiyete nöbetlerim oldu , ama hem ilaç hem dua Allah şifayı verdi, toplamda 4 senemi aldi düzelmem, artık bu tarz ilaçlar gebeliktede kullaniliyor, bitkisel olanlari var, hem ilacını al hem gebeligi planla ,hayatinda bir degisiklik yapmak zorunda degilsin..ve bunlarin yaninda kitap oku, arkadas ortamini degistir,bir kursa git..ama mutlaka biseyler ya..kendini kesinlikle yalniz hissetme ve bosluga birakma Allah seninle berbaer...

Bukeeeeet canimmmm.vay senin kuzu bir yaşina mi basacak.hastanede ki fotosu gözümün önüne geldi,hani hemsitre şırıngayla mama veriyordu ya hey gidi gunler..ömrü uzun ve saglikli olsun.Rabbim sana da kolaylik ve bol rizik versin

Günaydın canım arkadaşlarım, hayırlı sabahlar. Topiğimizde birçok depresyon vakası görüyorum son günlerde kendimde dahil olmak üzere, ama sanırım mevsim geçişleri havalar, adet dönemlerimiz vs gibi etkenlerde çok etkili. mesela benimkisi adet dönemim yaklaştığı için.

Öncelikle canım Gülhancım Allah huzur mutluluk anlayış versin yuvana inşallah. kuzum hayırdır inşallah neyin var sorun ne, belki fikir veririz veya teselli oluruz yada ne bileyim dua ederiz topluca sana. anlatmak istersen lütfen anlat hepimiz canı yürekten dinleyip elimizden geleni yaparız bundan emin ol lütfen.

Duamnur burcum varya Allahım sana güç kuvvet versin ya nekadar dalgalı günler geçiriyorsun, resmen ağzım açık okuyorum drların dediklerine ve yaşadıklarına. umutların bittiği yerde herşey yeniden başlıyor, Alllahım inşallah bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesini nasibetsin 9 ay 10 günü tamamlayıpta.

Buketcim oyy yağmurun doğum günü olacak he ne güzel yaa, Allahımıza şükürler olsun bugünleride görüyoruz. Rabbim herkese yaşatsın öncelikle bu duyguları. hakkaten özledik seni, bende pek gelemiyorum ama geçen haftalarda kızlar beni uyarınca artık geliyorum hergün elimden geldiğince. senden de bu performansı bekliyorum

Sedacım yazdıklarını okudum varya birkaç gün öncesine kadar tamamen aynı duygular içindeydim, hatta dedim evin 1 odasını kendime düzenliyeyim, kapımıda kapatayım, kimseyle konuşmiyim görmiyim, tv yi açim sabahtan akşama kadar kafamı ona verip tek başıma kalayım istedim. yani bu duygularının bebek ile ilgisi yok, ban benim bebeğim olduğu halde aynı duyguları yaşıyorum. bu psikolojik bozukluk sanırım havada var, bulaşıp bulaşıp duruyor, ki sen aramızdaki en güçlü insanlardan birisin, inşallah 1-2 güne bişeyin kalmaz bütün moralin düzelir.

Tümayım gelelim sana, kuzu hiç düşünme bile ameliyat olmayı ve hiç vakit kaybetme lütfen. yahu milletin çocukları 1gr anne sütü almadan devam sütleri ile büyüyor koca insan oluyorlar, yetimhanedeki çocukları düşün, onlar yavrucuklarım benim anne sütü nedir tadını bile bilmezler. ama sonuçta maşallah sağlıklı sıhhatli büyüyp iyi yerlere bile geliyorlar. ki senin kuzun zaten yeterince anne sütü almış maşallah o ona yeter zaten. Bak ALlah korusun bi hayal etsene, şöyle en azından 1 saat gözlerini bağla, etrafı görmeden bi yaşa bakalım ne hissedeceksin. Allahın verdiği en önemli nimetlerden biri göz, sen minik kuzunu görmeden yaşayabilirmisin tümayım, lütfen duygusal düşünme süt dediğin nedir, bak benimki 6 ay zar zor içti bitti, sonra içmedi diye küçük mü kaldı, büyümedimi? Hayatta en önemli varlık önce kendimiziz bence. biz kendimize değer ve önem vermezsek kimse bizi bizim kadar düşünmez buna emin ol. insanın evladı bile gün geliyor üf anne yeter be sana mı bakıcam diyor. evlatlarımızı elbet düşünüyoruz ama önce can, şükürler olsun anne sütü almazsa yaşayamaz diye bir kaide yok, durum kızın açısından çok kritik değil yani. Ama drların dediğine göre senin açından kritikmiş kuzum. Maddi boyutada gelince işte o kısmıda ne yapıp ne edip Allahında yardımıyla inşallah çözersiniz, ayşeye takılan altınlar filan varsa onları şimdilik bozdurup birazdaha rahatlayabilirsin belki., veya annenler kayınvalidenler filan inşallah destek olurlar, ama lütfen

gnydın kızlar nasılsınız biz düzelmeye çalışıyoruz hala bide öksürük peydah oldu bana bakalım limon portakal mandalina sıkıyorum ıhlamurun içine içiyorum...
kızlar inanın havalardan mevsim değimişnden bende olurdum he şuanda sanki çokmu iyim tabiki değilim bendede zaman zaman oluyor sıkılıyorum bunalıyorum hiç birşeyden zevk almıyorum ama yapacak bişey yok beterin beteri var halimize çok şükür....kendinizi bişiylerle oyalamaya calışınbakın ben ailemden uzağa geldim istanbuldayız ama ayda 1 anca görüşüyorz..
normalde bekarken gezerdim evden çıkamıyorum anca eşimle hafta sonu bazen hep aynı monoton hayat hafta içi çocukla ilgilen hafta sonu temizlik ütü vs kendime vakit ayıramıyorum ama meşguliyet buldum işte pasta kurabiye doğum olsun başlıycam yine hatta sabırsızlanıyorum kızıma yapsammı die fazla düşünüp kendinizi dahada bunaltmayın gecic şeyler bunlar ALLAH ferahlık versin..

Destekleriniz icin cok sag olun canlarim kararimi verdim insallah cumartesi tedavimi olucam uygun bi hastanede buldum cok sukur nerdeyse yari fiyatina 7bin tl nerde 3bin tl nerde Yasemin canim ne guzel yazmissin inan cok haklisin suan gozlukle %60 goruyormusum tedavi olmazsam bir kac yil sonra ne olur Allah bilir.

kuzum çok sevindim bu kararı verdiğine ve bak Allahta yardım etmiş yaa süper yarı fiyat ne demek. İnşallah çok başarılı bir tedavi olur kolayca ve zahmetsizce canım benim. Ayşeyi belkide daha net daha berrak daha iyi görebileceksin bu vesile ile. Allahım şimdiden şifa versin inşallah canım arkadaşım.

Tümaycım çok sevindim canım, ameliyat tarihini yaz bize, sana dua edeyim Allah nasip ederse

Gülcüm paylaşimın çok güzel ellerine sağlık

kızım benim haberi yok hiç bişeyden..kaçırmışım herhal..çok geçmiş olasun yaff..kızdım şimdi kendime..

Burcucum allahtan hayırlısı inşallah içecek suyu yiyecek ekmeği vardır bebisin sag salim gelsin rabbimin izniyle .
Tumayım bence de dogru bi karar aldın hayırlısı tez vakitte kavus sagligina inşallah
buketcim iyiki doğmuş kuzun çok yaşlarını görelim inşallah
burcum nasıl gidiyo a kaldı doğuma durumun ne cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…