- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.141
canım tabiki insan bebeğini daha fazla emzirmek ister ama sağlık bu ve ciddi bişey söylüyorsun göremeyebilirmişim diyorsun ileride keşke dememek için tabiki yaptırman lazım bebişin öyle böyle büyür. 9 ay az diil zaten..Benim bir problemim var icinden cikamadim sizlerden fikir almak istedim.
Gozle ilgili bir problemim var bi operasyon gecirmem lazim ve en fazla 3 ay erteleyebilirim umursamaz olmazsam goremeyebilirmisim.Operasyonu olabilmem icin de Ayse yi sutten kesmem lazim duygusal olarak bi cikmazdayim iki yasina kadar emzirmek istiyordum minigim daha 9 aylik ne yapicam bilmiyorum ?Annelik agir basiyor kizima karsi suclu hissediyorum kendimi.Birde maddi boyutu varki isyan ettiriyor sigorta karsilamiyor ve eurolardan bahsediyorlar :-C
Sa taze anne olarak ben geldim... :) esimle annem bebeği kontrole götürdü. Bende telefonla ne kadar yazarım bilmiyorum daha tam oturup kalkamiyorum...
Gecen persembe doktor degistirmistim tahliller falan istemişti. Yaptırıp çıkmıştık. Ptesi tekrar çağırdı. Pazar aksami internetten tahlil sonuclarina bakmayi akil ettik ki bir baktim idrarda protein var. Eşim hemen eski doktoruma gidelim dedi. Bende sağlık ocağındaki doktora göster çok sıkıntılı ise gidelim dedim. Ordaki doktorda sabah gitsenizde olur dedi. Eski doktoruma gitmedim.
Pazartesi ilk randevu bizimdi. Bebegimde gelisme yokmuş suyumda azalmış artık idrar sonucunuda görünce hemen sezeryana alacağım dedi. Bebek kuveze koyulur mu dedik bir iki gün kalabilir dedi. Ben gözyaşları icinde yattım zaman çok hızlı geçti beni ameliyata hazırladılar tam masaya yattım ordaki doktor en son ne zaman su içtin deyince 12.30 dedim beni tekrar kaldirdilar 4e kadar almam seni dedi ameliyata. Ayılma odasinda sedyede bir saat kadar bekledim narkozdan cikanlari görüp baya ağladım surekli hep dua ettim. En çok seda geldi aklıma sizlere de dua ettim. Vakit geldi tekrar aldılar. En son saati sorduğumda 16.15ti narkozdan uyanıp amelyathaneden çıkarken 17.15 ti beni yine Ayılma odasina götürdüler bebeğimi sordum sürekli iyi dediler ama inanmadim. Saat altı gibi beni cikardilar odaya odaya geçerken bebegimin battaniyesini gördüm onun yatağında o ani hatirlayinca hala gozlerim doluyor sağlıklı doğmuş almamislar eşimle annem başında beni bekliyor dünyalar benim oldu... sezeyanli olduğum için kucağıma alamadım ilk gün ama ona baktıkça Rabbim bana da oğluma da uzun ömür ver diye dua ettim. 2430 gr 48 cm oldu. Gorseniz elleri ayakları ufacık seside çıkmıyor... Gelismiyor diye çok uzulmustum ama sağlıkla aldım ya kucağıma çok şükür... bir kanında problem çıktı o da benim gibi tansiyonu olanlarda oluyormuş inşallah bugün tahlil sonuçları iyi çıkar...
Çok ayrıntılı ve çok heyecanlı anlatamadim ama anne olmak baskaymis günlerdir yorgunum uykusuzum özellikle dikis agrilarim fena ama Erdemim için katlaniyorum. Allah sabrini gücünü veriyor. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın herkese nasip etsin...
Çok tecrübesizmisim onu farkettim artık kıdemli annelere bol bol soru sorarım...
Duamnur burcu Rabbim evladını sana bagislasin inşallah...
VALLA YOĞUNUM CANİKOM YAA..AMA İNŞALLAH YOĞUNLUK AZALINCA SİZE DAHA FAZLA ZAMAN AYIRACAM..BU HAFTA SONUDA KICIŞIMIN DOĞUM GÜNÜSÜNÜ YAPACAM TEYZELERİ:))Bukeeeeeeet asıl sen nerelerdesin çok özledik seni
Burcu canım habereler çok iyi, inşallah çok sağlıklı ve hayırlı bir bebektir, Rabbim size bagışlasin
Tümaaaay kuzum , ben olsam 3 ay daha erteler bebegi 3 ay daha emzirirdim ve sütten keserdim, sonra ameliyat olurdum, ama bu para meselesi canımı sıktı, sen istnbulda yaşiyordun di mi, tıp fakültelerini gez kim daha ucuz yaparsa ona yaptır, sonucta fakülte de iyio doktorlar var, Rabbim kolaylıklar sağlasın
Kızlar herkes de bir depresyon hali var gördüğüm kadarıyla ki ben de öyleyim kaç gündür üzerime ölü toprağı serilmiş gibi. Oysa daha geçen hafta umutlarım vardı heyecanlıydım yine tedaviye başlayabileceğim için dr gittiğimde de mutluydum ama işte hafta sonuna doğru bunalıma girdim yine. Bayadır böyle olmuyordum hatta tüp negatifi aldığımda bile böyle değildim. Kalbim sıkışıyor, içimde bir yer acıyor sanki hiç birşeyden memnun olmuyorum. Eşim yaklaşıyor itiyorum, yemek yemek bile istemiyorum dün sinemaya gittik ağladım ama filme mi halime mi bilmiyorum. Artık hiç birşeyden emin değilim çocuk isteğimden bile. Benden iyi anne olmazmış gibi geliyor ben daha kendimi toplayamıyorum ki hatta son zamanlarda eşimi bile sevdiğimden emin değilim sanki olmasa hiçbir fark olmayacak hiç aramıcam yokluğunu böyle kimsenin bilmediği bir yere gidip çekilmek istiyorum. Kendim çalışmak kendine yeni bir düzen kurmak istiyorum sanki ne çocuk ne eş off bilmiyorum nefes alamıyorum. Bir tek ailemi düşünüyorum işte annemi kardeşimi. Yoksa yaşamak istediğimden bile emin değilim sanki beni bağlayan hiçbirşey kalmadı bu dünyada. Haşa düşünmem kendi canıma kıymayı ama yalnız olsam kendim çeksem diyorum sadece bir iş bulsam iki oda bir sofa bir evim olsa kendi başıma kalsam ne yapacağımı ne istediğimi bilmiyorum sadece hayat çok ama çok üzerime geliyor.
kuzum çok sevindim bu kararı verdiğine ve bak Allahta yardım etmiş yaa süper yarı fiyat ne demek. İnşallah çok başarılı bir tedavi olur kolayca ve zahmetsizce canım benim. Ayşeyi belkide daha net daha berrak daha iyi görebileceksin bu vesile ile. Allahım şimdiden şifa versin inşallah canım arkadaşım.Destekleriniz icin cok sag olun canlarim kararimi verdim insallah cumartesi tedavimi olucam uygun bi hastanede buldum cok sukur nerdeyse yari fiyatina 7bin tl nerde 3bin tl nerde Yasemin canim ne guzel yazmissin inan cok haklisin suan gozlukle %60 goruyormusum tedavi olmazsam bir kac yil sonra ne olur Allah bilir.
kızım benim haberi yok hiç bişeyden..kaçırmışım herhal..çok geçmiş olasun yaff..kızdım şimdi kendime..Destekleriniz icin cok sag olun canlarim kararimi verdim insallah cumartesi tedavimi olucam uygun bi hastanede buldum cok sukur nerdeyse yari fiyatina 7bin tl nerde 3bin tl nerde Yasemin canim ne guzel yazmissin inan cok haklisin suan gozlukle %60 goruyormusum tedavi olmazsam bir kac yil sonra ne olur Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?