Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ben bir gidiyorum forumda sayfalar ilerliyor... herkes bir bunalım halinde. Asil benim olmam lazim lohusayim benn... Mevsim geçişinden bayanlar bu. Birde mutluluk hormonu güneşli havalarda daha çok salgılanıyor havalar güneşli olmadigindan mutsuz olmussusunuz hepiniz.. bitter çikolata yiyin o da mutluluk hormonu salgisini arttıriyor...

kv gitti şükür ama biraz daha kalsaydı ben sinir küpü olabilirdim. Bir insan oğlunu bu kadarmı kandırır bu kadar mı dusuncesiz olur. Ben hastaneye gittigimde annemin emek emek topladığı evi o kadar dağıtmış ki beni görmeye gelenlerden utandım. Insan hastaneden gelecekler deyip bir tabak corba yapar de mi? Hastanede sabah erken yemistim. Saat iki gibi evdeydik açlıktan ölüyorum. Önüme bisküvi ile cay demedi birde kuru ekmek getirdi bari kahvaltılik koy soğuk olurmmus beni hasta edermiş. Madem öyle ben gelmeden cikarsaydin dışarıya... annemle birbirlerine girmeye az kalmıştı ki gitme karari aldı. Bizim ak dedigimize kara dedi. Inadına mı yaptı gerçekten öyle mi biliyordu bilmiyorum. Eşimin annesi ilk defa geldi deyip sesimi cikarmadim ama cok doldum kizlar ya. Sütum gelmedi. Kannsekeri hastanede düşük ac kalmasin dediler mama verdiler beni emmek istemedi. Ev biraz sakinlesince ve oglumu zorlayınca sütüm geldi şükür. Herkes içini dökmus ya bende döktüm...

Bu arada oğlum 2700 gr olmuş teyzeleri büyüyoruz :) perşembe günü nörolojiye gidicez inşallah sonuçları iyi gelir dua edin bize... birde tsh yüksekmis inşallah o da normale döner...

İnş canım bugün okuyacağım Bu duayı Allah izin verir de bir mani çıkmazsa kuzum benim teşekkür ederim

Evet canım çalışmayı çok istiyorum Asyanın yaşını doldurmasını bekliyorum inş. önümüzdeki ay yaşını doldurmuş olacak ve hemen iş basvurularına başlaacağım kuzum çalışmak bana iyi gelecek Eşimle aramdaki en büyük problem benim ailem biz küstük ben hamileliğin 5. ayında barıştık gidip gelmeler başladı falan eşim onlarla tamamen tekrardan küsmemi istiyor daha bir çok şey var umarım düzelir ve artık kendimize geliriz cnm benim
İyi geceler canlar
Burcum Rabbim yardimcin olsun.
Gulhan bol bol dua et Rabbime sigin esin eskisinden dd iyi olsun insallah.

İnşallah tatlım inş düzelir .
Tedaviye başlamana sevindim canım benim herşey çok güzel olur inş. senin için kuzum

inş. canım inş. düzelir

Kuzum anlatmayı çok istiyorum kuzum benim Allah razı olsun sizden sizinle paylaşıyorum başka kimsem yok zaten bebeğim kimse bişe bilmiyor herkese mutluyum iyiyiz diyorum bi burada gerçeği söylüyorum e n yakın zamanda herşeyi detaylıca uzun uzun anlatacam canım asya fırsat vermiyor çok uzun yazmama

Gamzecim canım hoşgeldin,beni sormuşsun, hamdolsun iyiyim, kasılmalarım var, o da normalmiş sanırım, Allah izin verirse ocak başında dogum görünüyor, sen nasilsin?

Gülhan canım Allahım sana güzel kapılar açsın inşallah

Sebihaaa canım hosgeldin, ya bu kv ler dogum zamanimi hep kötü oluyorlar, gözüm cok korktu benim, senin kv nomralde demi böyleydi acaba?aman neyse gitmiş şükür

Ben hiç sevemedim nisanliligimdan bu yana hatta vazgecmeyi bile düşündüm aylarca... ama eşimi çok seviyorum ve ahini almaktan korktum. Dağınık ve dik başlı kesinlikle fikrinden dönmeyen bir kadın... ben doğumda annemden başkasıni kaldıramazmisim onun yaptığını kimse yapamaz hala hatirladikca eziliyorum... kalmasından bende korkmuştum çok şükür gitti... tekrar geliriz dedi inşallah gelmez. Kb da Sebiha çalışsın maaşını alsın duyormus kv bakarmis güya düşüncesine bile katlanamıyorum...

Canim ya dogumuna az kalmış Rabbim sağlıkla versin kucağına inşallah...

Allah yardımcın olsun cnm benim inşallah sağ salim gelsin özledik bebeği :) ben iyim cnm benim tugra çok hareketli vaktimi onla geçiriyorum işte.bırakacak biri olsa çalışmayı tercih ederim gerçekten çalışmak daha kolay :) senin nasıl geçiyo günlerin

Gulhancigim insallah esin ailene karsi yumusar aileler olmadan olmaz

İnş. canım gerçektende aile olmadan olmuyor

Amin tatlım amin

Burcum canim sen bu kasılmaları doktoruna soylemismiydin?

özlemmm canım, sen yukardaki soruyu sordugunda, ben de sana whatsapdan sorular soruyordum :) akşam kasılmaları saymaya çalıştım, ama tam anlayamadım, karnımın sertliği, sabaha gecti ancak. Cumaya da dr radevu aldim mnst için,bakalim hayirlisi

Gamze canim albüme bakamadim, açilmadı.ama sanirim benimle alakali bir durum, ama face den senin yakişşikli ogliunu gördüm, maşallah ona, iyice delikanlı olmuş, ee topigin abilerinden artik :)

Canim cok sik olmuyorsa telaslanma ama doktora soylersin zaten nst ye de gireceksin.

canım öncelikle oğluna maşallah tipitipe bak sen yaa birde kilo almış büyümüş maşallah ona 41 kere.
aman Allahım o nasıl bir vicdan yaa o kadındaki ben anlamadım, bu çok sıradan bir olay değil yani sen hayatının en büyük en önemli olayını yaşayıp hastaneden çıkıyorsun ve evde içecek bir çorba yok. içinde azıcık merhamet olsa insan 1 çorba yapar yaa. yaşlandığında ama bu kötülüklerinin karşılığında kim ona bakar onu Allah bilir. insan birazda yaşlılığını düşünür, bu kafayla giderse huzurevini boylar ancak ayy çok kızdım resmen

canım tamam nezaman müsait olursan yaz, dualarım seninle...
burcu kız gözünü korkutma öyle bişey yok, gülhancığımın şansına merhametsiz bir kayınvalideye düşmüş. gerçi benim kv iyidir ALlaha şükürler olsun fakat tam ben son aylarımda hamileyken düştü bacağını kırdı, bana zerre kadar faydası olmadı. ama şükürler olsun zararaıda olmadı hiç olmazsa
ayy bi çalışmaya başlasan varya dünya varmış dersin eminim. yeterki tuğraya bakacak olan kişi emin ve güvenilir bir kişiyse ozaman dünyalar senin olur. Tuğrayı yerim ben yaa gerçekten topiğimizin abisi o. ilerde betüle yağmura ayşeye vs vs bütün kızları koruyup kollayacak söyle ona :))

Burcummmmm canım arkadaşım kendi güzel, kalbi güzel, kaderi güzel herşeyi güzel arkadaşım benim. Doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşallah. bundan sonraki tüm yaş günlerinde evladınla birlikte sağlıkla huzurla maddi manevi rahatlık içinde uzun yıllar geçirirsin inşallah. çok öpüyorum herşeyin en güzeline layıksın, rabbim sana herşeyin en güzelini nasibetsin hayırlısı ile.

ayyyy gamze resimlere baktım harika bir doğum günüymüş yaa, açık havada bir organizasyon mu yaptınız süoer olmuş maşallah harika. ayy ben bide senin uzun sarı saçlarına bayılıyorum maşallah benim güzel arkadaşım yaa.
Allahım bizim topiğin hepsi güzel kızlardanmı oluşuyor ne, güzeller güzelleri çekmiş hep galiba

özlemmmm gözünü sevim kuzum senin şu bebek takviminden yapamıyorum ölücem kıskançlığımdan :)))
sen o yazıyı kopyalayıp yapıştırdığın sayfayı, içinde o yapıştırdığın linkte olacak şekilde bir resmini çekip bana watsaptan yolla ne olur. ben iyice idraksizleştim galiba yapamıyorum :)))

duamnur burcum sen nasılsın ayyyy sen burdasın hemen kendinden ve minik kuzundan haberler yaz çok merak ediyorum. resmen seninkisi mucize bebek, ben böyle düşünüyorum. acayip süprizlerle dolu bir insan olacak ALlah nasiberse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…