- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.161
Canim her evlilikte gecis donemleri oluyor erkekler cocuk gibiler hep ilgi onlarda olsun istiyorlar belki bebeginizi bile kiskaniyor olabilir benim ilk gebeligimde esim yanima geldi ve bana dediki ben cok uzulmedim aslinda cunku sen hep onu dusunuyordun herseyi ona gore ayarliyordun beni ihmal ediyordun bunu esim bana soylediginde sok oldum birde gullu yasinda nikah duasi var onu oku annemle babamin arasi bozulmus oda bizr hic soylemedi bosanma seviyesine gelmisler annemde nikah duasini okumus bizde kaliyordu diyor eve gittim ve baban bambaska olmustu simdi etrafinda kim esiyle sorun yasasa o duayi soyluyor sende dene insallah ise yarar
Evet canım çalışmayı çok istiyorum Asyanın yaşını doldurmasını bekliyorum inş. önümüzdeki ay yaşını doldurmuş olacak ve hemen iş basvurularına başlaacağım kuzum çalışmak bana iyi gelecek Eşimle aramdaki en büyük problem benim ailem biz küstük ben hamileliğin 5. ayında barıştık gidip gelmeler başladı falan eşim onlarla tamamen tekrardan küsmemi istiyor daha bir çok şey var umarım düzelir ve artık kendimize geliriz cnm benimCanim insallah duzelir araniz maddi sıkıntılar varsa belki ondan esin boyle davranıyordur, aslinda cocuga bakacak biri varsa sende calissan hem sana degisiklik olur hemde esinin senden fazla bi neklentisi olmaz zaten sende çalışmak istiyordun yanlis hatirlamiyorsam, esim anlayisliydi diyorsun acaba aranizi bozmaya çalışan birimi var kv falan
İyi geceler canlar
Burcum Rabbim yardimcin olsun.
Gulhan bol bol dua et Rabbime sigin esin eskisinden dd iyi olsun insallah.
inş. canım inş. düzelirGülhan tatlım inşallah hayirlisiyla namaza da başlarsin ve evinize huzur gelir, ama eşininde anlayışli olmasi lazim, çalışan kadınlar ne yapsın, dogumdan sonra bir deri bir kemik kaliyorlar koşturmaktan, sen yine mis gibi evindesin,emin ki ev işleri yolunda gidiyordur da eşinin derdi başkadır,insallah en kısa zamanda çözersiniz
Günaydın canım arkadaşlarım, hayırlı sabahlar. Topiğimizde birçok depresyon vakası görüyorum son günlerde kendimde dahil olmak üzere, ama sanırım mevsim geçişleri havalar, adet dönemlerimiz vs gibi etkenlerde çok etkili. mesela benimkisi adet dönemim yaklaştığı için.
Öncelikle canım Gülhancım Allah huzur mutluluk anlayış versin yuvana inşallah. kuzum hayırdır inşallah neyin var sorun ne, belki fikir veririz veya teselli oluruz yada ne bileyim dua ederiz topluca sana. anlatmak istersen lütfen anlat hepimiz canı yürekten dinleyip elimizden geleni yaparız bundan emin ol lütfen.
Gamzecim canım hoşgeldin,beni sormuşsun, hamdolsun iyiyim, kasılmalarım var, o da normalmiş sanırım, Allah izin verirse ocak başında dogum görünüyor, sen nasilsin?
Gülhan canım Allahım sana güzel kapılar açsın inşallah
Sebihaaa canım hosgeldin, ya bu kv ler dogum zamanimi hep kötü oluyorlar, gözüm cok korktu benim, senin kv nomralde demi böyleydi acaba?aman neyse gitmiş şükür
Gamzecim canım hoşgeldin,beni sormuşsun, hamdolsun iyiyim, kasılmalarım var, o da normalmiş sanırım, Allah izin verirse ocak başında dogum görünüyor, sen nasilsin?
Sebihaaa canım hosgeldin, ya bu kv ler dogum zamanimi hep kötü oluyorlar, gözüm cok korktu benim, senin kv nomralde demi böyleydi acaba?aman neyse gitmiş şükür
Gulhancigim insallah esin ailene karsi yumusar aileler olmadan olmaz
Burcum canim sen bu kasılmaları doktoruna soylemismiydin?Gamzecim canım hoşgeldin,beni sormuşsun, hamdolsun iyiyim, kasılmalarım var, o da normalmiş sanırım, Allah izin verirse ocak başında dogum görünüyor, sen nasilsin?
Canim cok sik olmuyorsa telaslanma ama doktora soylersin zaten nst ye de gireceksin.özlemmm canım, sen yukardaki soruyu sordugunda, ben de sana whatsapdan sorular soruyordum :) akşam kasılmaları saymaya çalıştım, ama tam anlayamadım, karnımın sertliği, sabaha gecti ancak. Cumaya da dr radevu aldim mnst için,bakalim hayirlisi
Gamze canim albüme bakamadim, açilmadı.ama sanirim benimle alakali bir durum, ama face den senin yakişşikli ogliunu gördüm, maşallah ona, iyice delikanlı olmuş, ee topigin abilerinden artik :)
canım öncelikle oğluna maşallah tipitipe bak sen yaa birde kilo almış büyümüş maşallah ona 41 kere.Ben bir gidiyorum forumda sayfalar ilerliyor... herkes bir bunalım halinde. Asil benim olmam lazim lohusayim benn... Mevsim geçişinden bayanlar bu. Birde mutluluk hormonu güneşli havalarda daha çok salgılanıyor havalar güneşli olmadigindan mutsuz olmussusunuz hepiniz.. bitter çikolata yiyin o da mutluluk hormonu salgisini arttıriyor...
kv gitti şükür ama biraz daha kalsaydı ben sinir küpü olabilirdim. Bir insan oğlunu bu kadarmı kandırır bu kadar mı dusuncesiz olur. Ben hastaneye gittigimde annemin emek emek topladığı evi o kadar dağıtmış ki beni görmeye gelenlerden utandım. Insan hastaneden gelecekler deyip bir tabak corba yapar de mi? Hastanede sabah erken yemistim. Saat iki gibi evdeydik açlıktan ölüyorum. Önüme bisküvi ile cay demedi birde kuru ekmek getirdi bari kahvaltılik koy soğuk olurmmus beni hasta edermiş. Madem öyle ben gelmeden cikarsaydin dışarıya... annemle birbirlerine girmeye az kalmıştı ki gitme karari aldı. Bizim ak dedigimize kara dedi. Inadına mı yaptı gerçekten öyle mi biliyordu bilmiyorum. Eşimin annesi ilk defa geldi deyip sesimi cikarmadim ama cok doldum kizlar ya. Sütum gelmedi. Kannsekeri hastanede düşük ac kalmasin dediler mama verdiler beni emmek istemedi. Ev biraz sakinlesince ve oglumu zorlayınca sütüm geldi şükür. Herkes içini dökmus ya bende döktüm...
Bu arada oğlum 2700 gr olmuş teyzeleri büyüyoruz :) perşembe günü nörolojiye gidicez inşallah sonuçları iyi gelir dua edin bize... birde tsh yüksekmis inşallah o da normale döner...
canım tamam nezaman müsait olursan yaz, dualarım seninle...Kuzum anlatmayı çok istiyorum kuzum benim Allah razı olsun sizden sizinle paylaşıyorum başka kimsem yok zaten bebeğim kimse bişe bilmiyor herkese mutluyum iyiyiz diyorum bi burada gerçeği söylüyorum e n yakın zamanda herşeyi detaylıca uzun uzun anlatacam canım asya fırsat vermiyor çok uzun yazmama
burcu kız gözünü korkutma öyle bişey yok, gülhancığımın şansına merhametsiz bir kayınvalideye düşmüş. gerçi benim kv iyidir ALlaha şükürler olsun fakat tam ben son aylarımda hamileyken düştü bacağını kırdı, bana zerre kadar faydası olmadı. ama şükürler olsun zararaıda olmadı hiç olmazsaGamzecim canım hoşgeldin,beni sormuşsun, hamdolsun iyiyim, kasılmalarım var, o da normalmiş sanırım, Allah izin verirse ocak başında dogum görünüyor, sen nasilsin?
ayy bi çalışmaya başlasan varya dünya varmış dersin eminim. yeterki tuğraya bakacak olan kişi emin ve güvenilir bir kişiyse ozaman dünyalar senin olur. Tuğrayı yerim ben yaa gerçekten topiğimizin abisi o. ilerde betüle yağmura ayşeye vs vs bütün kızları koruyup kollayacak söyle ona :))Allah yardımcın olsun cnm benim inşallah sağ salim gelsin özledik bebeği:) ben iyim cnm benim tugra çok hareketli vaktimi onla geçiriyorum işte.bırakacak biri olsa çalışmayı tercih ederim gerçekten çalışmak daha kolay :) senin nasıl geçiyo günlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?