Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarım Günaydın herkesteki depresyon hali bende de fazlasıyla var bu aralar hiç iyi değilim öyle belli bi nedeni yok ama bi asabiyet var ; ( geceleri uykusuz perişan gündüzleri aynı koştur koştur çocuklar ev bide ek gıdaya başladık bi kaç hafta oldu çorbası yoğurdu meyvesi yetisemiyorum ; ( ayrıca yalnızım yanımda kimse yok falan filan ...herkese catasim var..
Bu arada Nazoo o görünmüyor uzun süredir sadece oda değil Çiğdem,Meral,Tuba Nerelerdesin iz?

aslıcım hoş geldin, valla ben melisa çayı , papatya çayı, ve onlar kesmediği zamanda benim ünlü bir bitkisel şurubum var ondan 1 kaşık içiyorum öyle öyle geçirdim içimdeki depresyonik hali . hepinize tavsiye ederim. insan kafayı yiyor yani. heleki 24 saat Betül ile kaldığım zaman tahammülümü so zerresine kadar harcıyor cimcime :) yemek zamanı süt zamanı meyve zamanı uyku zamanı ağlama zamanı oyun zamanı.... maşallah tüketiyorlar annelerin içini :))
Allah yardımcın olsun ve senin işin x2 kat daha zor canım ALlah güç kuvvet tahammül versin inşallah.
hakkaten nerde bu kızlar, mesude de yok benimde aklıma o geldi.

AMİN canım İNŞALLAH büyüdü valla karnım sanki küçük gibi gelio ama eşim büyük sen fark etmiosun dio :) daha nerdeyse 2 ay var 19ocak pazartesi olcak büyük ihtimal bir aksilik olmassa..zaten dönmüş sol kalçam belim felaket ağrıyo bide 2 gündür mide bulantısı var 63 kg olmuşum 9kilo almışım :)28ihem kntrol hem nts var bakalım cnm gel tabi beklerim inşallah...

canım gayet normal hem 2 çocukla uğraşıyosun uyku düzenin bozuk stres ama gecerinşallah sıkma kendini..

Yasemincim çok sağol bebeğim ama saçlar kısaldi biraz uğraşı çok zor. Tuğra abi he inşallah tanışır kaynasirlar onlarda :) annem bana uzak olmasa bakar hemde çok güzel uzak dedigim 20 dk var aramızda arabayla ama ters kalıyo çok istiyorum çalışmak ama bakalım artık.
Gülcüm 19 ocakta dogarsa aynı doğumlu olacaz benim doğum günüm kendimce iyi biriyim senin kızda belki benzer bana :)
BUrcu cnm iyi ki doğdun mutlu huzurlu sağlıklı bebisli çok yaşların olsun cnm öptük seni

Aslı'm zor zor bebeğim sen 2 tane hemde ama bi gulusleri aldi bütün yorgunluğu :) rabbim uzun ömür versin tavsiyem eve kapanmamak mümkün oldugunca çocukları birakip yada çocuklarla çıkıp hava almak inan ruh hali baya degisiyo iyi gelir. Ben valla çıkıp duruyodum yoksa sıyırırım :)

evet canım İNŞALLAH huyu suyu güzel hayırlı evlat olsun bebklerimiz olsunlar eşiminde aslında 16 ocak doğumlu ama cumaya geliyor doğumda eşlere 3 günlük izin veriyorlar ya o yanmasın die pazratesi istiyorum fatihte bile 3. gün işe gitti bunda 1 hafta al dedim annem gelcek kalır 5-10 gün ama eşin yanında olması ayrı....

bu arada kızlar bu modeli yapmayı düşünyrum nasıl :)

Ben cok beğendim

Canım insanda anlayış olacak önce yani ne o öyle evdeyse elbette insan elinden geldiğince bir çorba bir şey yapar yani evi dağıtmak ne demek evde küçük çocuk var sanki ne yapmış da dağıtmış ki. Boşver gitsin sende dert etme her zaman gelmiyormuş zaten. Maşallah kilo da almış dedim sana toparlar diye daha da iyi olacak canım..

Canım sürekli değilse korkulacak bir şey yok ama takip etmen lazım dr git bakalım benim teyzemin gelini de Almanya da teyzemin oğlunun düğünü için geldiler sancısı tuttu dr gttiler sancı çıktı nst de durmayacak fazla teşekküllü hastanede olmalı doğum demişlerdi düğünden hemen sonra da gittiler zaten Almanyaya ama daha da duruyor yani ayını doldurmak üzere yani böyle kasılmalar oluyor takma ama dikkat et.

Çok güzel canım çok beğendim beğenilmeyecek gibi mi.. Valla bir doğurayım bebişimin kurabiyeleri ellerinden öper.. Allah söyletti galiba bak hamile kalayım demedim doğurayım dedim..

Kızlar en son baya depresyondaydım tam da atlatmış değilim ama daha iyiyim. Havalarında etkisi var tabi ama bebekle filan hiç alakası olmayan bir depresyon haliydi yani neden olmuyor herkesin var olaylarını çoktan aştım zaten. Tamamen farklı bir haldi yani böyle sanki yaşamanın bir anlamı yokmuş gibi, biri boğazımı sıkıyormuş gibi nefes alamıyordum. Geçiyor yavaş yavaş eşimin de desteğiyle ve Allah'ım bana yardımcı oluyor sanki bu durumdan kurtulmamı sağlamak istiyor bilmiyorum, acayip yumurtlama akıntım geliyor zaten birkaç aydır çok şükür 33 günde regl görüyorum. Biz de değerlendirmeye karar verdik öyle görünce ben zaten dün de belim kasıklarım çok ağrıdı saydım baktım bu birkaç günü değerlendirmem gerekiyor eşimde test verecekti dr bakacak da aşılama için uygun mu diye ama erteleyelim daha reglime var nasılsa tedaviye başlamak için zaman var yani değerlendirme olsun dedim bakalım zor da olsa Allah katında imkansız yoktur diyorum o yüzden biraz toparlandım.. Uzun zamandır dua okumuyorum uzaklaştım tekrar dualara sarılmam lazım toparlanmam lazım..

Çok güzel canım çok beğendim beğenilmeyecek gibi mi.. Valla bir doğurayım bebişimin kurabiyeleri ellerinden öper.. Allah söyletti galiba bak hamile kalayım demedim doğurayım dedim..

canım İNŞALLAH seve seve yaparım :)
hayırlısı olsun canım tabiki tedaviden önce bi değerlendirin siz yinede bellimi olur öylede gelen ALLAHtan böylede..RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH..

Canim ya dogumuna az kalmış Rabbim sağlıkla versin kucağına inşallah...

Amin canım insallah, Rabbim seni kv ile sınamasın hep uzak olsun insallah

Gamze senin mj da alintilamıştım ama olmadı :) insallahj gönlünden gecen işi bulursun ve çalışırsin, tuğrayada cok güvenecegin biri bakar. Ben iyiyim tatlım sadece kasılmalarım var, biraz onlara endişe ediyorum ama gececek insallah

Burcuuuuuuu canim nasilsin,hep aklimdasin,doogum gunumu kutlamişsin Allah bin kere razi olsun dualarin için Rabbim evladini sana bağışlasin

Yaseminnnnn canim ne güzel bir dogum gunu msj Allah razi olsun bal yanaklım, yazdiklarin hepsini okudum,herkese tek tek cevap yazmişsin,cansın. Begen tuşum bazewn telefondan çalısmiyor.

şimdi başa dönüp diger msj okuyyayım.

Gül canım dogum günümü kutlamışsın, canımsin çok sağol,bu arad kurabiyeye bayıldım,olsa da yesek :))

Gamze canım sende dogum günümü kutlamışsın, çok sagol canımmm, 32 bitti 33 oldummm,hey bee :) bu arada senin tuğrayı alıp gezmelere gitmene hayranim masallah size

Aslımmmmm canim benim ,aman sen depresyona girme , senin iki kuzun var, Rabbim sana sabır versin kolaylık versin canımmmmmm

Seda canım anlattigin şey içimi rahatlatti, çok sagol,her ne olursa olsun Allah a emanet onlar

Biraz düzelmene sevindim

Benim bir arkadasim var, pco hastasi, dogum kontrol hapi almadan adet olmuyordu. Sonra hapi bıraktı, Allah nasip etti adet gormeye başladi, 50 günde bir adet oluyordu ve bu haliyla hamile kaldi, ama 2 sene doğal yolla denedi,bekledi, aşilam tüp yaptirmadi, Allah nasup etti

Sana da edecek hayırlısıyla, bir sürü insanın duasini alıyorsun, ben 7. Senemde hamile kaldim Rabbim herkese evlat verecek, ama herkesin zamanı farklı...
Allah şu mübarek gecede emeklerin karşılıgını versin sana inşallah..

Oooo kizlar burdasiniz

Burcum canim burdanda kutlayayim doğum gunun kutlu olsun hep mutlu ol rabbim evladınla esinle uzun uzun saglikli huzurlu yillar nasip etsin

hayırlı cumalar şekerlerim ballarım :) şafak 65
Gül canım dogum günümü kutlamışsın, canımsin çok sağol,bu arad kurabiyeye bayıldım,olsa da yesek :))

hehe aynen canım olsada yesek yapsam malzemeleri alınca yapcam mevlüdemi yapsam hastaneyemi bilmiom sanada yaparım bebemm...

Kizlar ben iyiyim evdeyim full yatiyorum bir tek birşeyler yemek için birde lavabo için kalkiyorum cumartesi kontrol var bakalim Rabbim ne nasip edecek bekliyoruz

canım cok sevindim İNŞALLAH doğuma kadar herşey yolunda gider tatlım kuzunu sağlıkla al kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…