- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.181
AMİN canım İNŞALLAH büyüdü valla karnım sanki küçük gibi gelio ama eşim büyük sen fark etmiosun dio :) daha nerdeyse 2 ay var 19ocak pazartesi olcak büyük ihtimal bir aksilik olmassa..zaten dönmüş sol kalçam belim felaket ağrıyo bide 2 gündür mide bulantısı var 63 kg olmuşum 9kilo almışım :)28ihem kntrol hem nts var bakalım cnm gel tabi beklerim inşallah...günaydın gülcüm nasılsın minik prenses iyice büyümüş maşallah, ayy Allah nasibederse fatih emire geldiğim gibi prenseside gelip görmeyi çok isterim. sonra yine fotoğrafları topikte paylaşırım herkesi kıskandırırız :)
canım gayet normal hem 2 çocukla uğraşıyosun uyku düzenin bozuk stres ama gecerinşallah sıkma kendini..Canlarım Günaydın herkesteki depresyon hali bende de fazlasıyla var bu aralar hiç iyi değilim öyle belli bi nedeni yok ama bi asabiyet var ; ( geceleri uykusuz perişan gündüzleri aynı koştur koştur çocuklar ev bide ek gıdaya başladık bi kaç hafta oldu çorbası yoğurdu meyvesi yetisemiyorum ; ( ayrıca yalnızım yanımda kimse yok falan filan ...herkese catasim var..
Bu arada Nazoo o görünmüyor uzun süredir sadece oda değil Çiğdem,Meral,Tuba Nerelerdesin iz?
Ben cok beğendimEki Görüntüle 1302041 evet canım İNŞALLAH huyu suyu güzel hayırlı evlat olsun bebklerimiz olsunlar eşiminde aslında 16 ocak doğumlu ama cumaya geliyor doğumda eşlere 3 günlük izin veriyorlar ya o yanmasın die pazratesi istiyorum fatihte bile 3. gün işe gitti bunda 1 hafta al dedim annem gelcek kalır 5-10 gün ama eşin yanında olması ayrı....
bu arada kızlar bu modeli yapmayı düşünyrum nasıl :)
benimde çok hoşuma gidiyor canım bakalım fırsat bulursam yapıcam :)Ben cok beğendim
Ben bir gidiyorum forumda sayfalar ilerliyor... herkes bir bunalım halinde. Asil benim olmam lazim lohusayim benn... Mevsim geçişinden bayanlar bu. Birde mutluluk hormonu güneşli havalarda daha çok salgılanıyor havalar güneşli olmadigindan mutsuz olmussusunuz hepiniz.. bitter çikolata yiyin o da mutluluk hormonu salgisini arttıriyor...
kv gitti şükür ama biraz daha kalsaydı ben sinir küpü olabilirdim. Bir insan oğlunu bu kadarmı kandırır bu kadar mı dusuncesiz olur. Ben hastaneye gittigimde annemin emek emek topladığı evi o kadar dağıtmış ki beni görmeye gelenlerden utandım. Insan hastaneden gelecekler deyip bir tabak corba yapar de mi? Hastanede sabah erken yemistim. Saat iki gibi evdeydik açlıktan ölüyorum. Önüme bisküvi ile cay demedi birde kuru ekmek getirdi bari kahvaltılik koy soğuk olurmmus beni hasta edermiş. Madem öyle ben gelmeden cikarsaydin dışarıya... annemle birbirlerine girmeye az kalmıştı ki gitme karari aldı. Bizim ak dedigimize kara dedi. Inadına mı yaptı gerçekten öyle mi biliyordu bilmiyorum. Eşimin annesi ilk defa geldi deyip sesimi cikarmadim ama cok doldum kizlar ya. Sütum gelmedi. Kannsekeri hastanede düşük ac kalmasin dediler mama verdiler beni emmek istemedi. Ev biraz sakinlesince ve oglumu zorlayınca sütüm geldi şükür. Herkes içini dökmus ya bende döktüm...
Bu arada oğlum 2700 gr olmuş teyzeleri büyüyoruz :) perşembe günü nörolojiye gidicez inşallah sonuçları iyi gelir dua edin bize... birde tsh yüksekmis inşallah o da normale döner...
özlemmm canım, sen yukardaki soruyu sordugunda, ben de sana whatsapdan sorular soruyordum :) akşam kasılmaları saymaya çalıştım, ama tam anlayamadım, karnımın sertliği, sabaha gecti ancak. Cumaya da dr radevu aldim mnst için,bakalim hayirlisi
Gamze canim albüme bakamadim, açilmadı.ama sanirim benimle alakali bir durum, ama face den senin yakişşikli ogliunu gördüm, maşallah ona, iyice delikanlı olmuş, ee topigin abilerinden artik :)
Eki Görüntüle 1302041 evet canım İNŞALLAH huyu suyu güzel hayırlı evlat olsun bebklerimiz olsunlar eşiminde aslında 16 ocak doğumlu ama cumaya geliyor doğumda eşlere 3 günlük izin veriyorlar ya o yanmasın die pazratesi istiyorum fatihte bile 3. gün işe gitti bunda 1 hafta al dedim annem gelcek kalır 5-10 gün ama eşin yanında olması ayrı....
bu arada kızlar bu modeli yapmayı düşünyrum nasıl :)
Çok güzel canım çok beğendim beğenilmeyecek gibi mi.. Valla bir doğurayım bebişimin kurabiyeleri ellerinden öper.. Allah söyletti galiba bak hamile kalayım demedim doğurayım dedim..
hayırlısı olsun canım tabiki tedaviden önce bi değerlendirin siz yinede bellimi olur öylede gelen ALLAHtan böylede..RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH..Kızlar en son baya depresyondaydım tam da atlatmış değilim ama daha iyiyim. Havalarında etkisi var tabi ama bebekle filan hiç alakası olmayan bir depresyon haliydi yani neden olmuyor herkesin var olaylarını çoktan aştım zaten. Tamamen farklı bir haldi yani böyle sanki yaşamanın bir anlamı yokmuş gibi, biri boğazımı sıkıyormuş gibi nefes alamıyordum. Geçiyor yavaş yavaş eşimin de desteğiyle ve Allah'ım bana yardımcı oluyor sanki bu durumdan kurtulmamı sağlamak istiyor bilmiyorum, acayip yumurtlama akıntım geliyor zaten birkaç aydır çok şükür 33 günde regl görüyorum. Biz de değerlendirmeye karar verdik öyle görünce ben zaten dün de belim kasıklarım çok ağrıdı saydım baktım bu birkaç günü değerlendirmem gerekiyor eşimde test verecekti dr bakacak da aşılama için uygun mu diye ama erteleyelim daha reglime var nasılsa tedaviye başlamak için zaman var yani değerlendirme olsun dedim bakalım zor da olsa Allah katında imkansız yoktur diyorum o yüzden biraz toparlandım.. Uzun zamandır dua okumuyorum uzaklaştım tekrar dualara sarılmam lazım toparlanmam lazım..
Canim ya dogumuna az kalmış Rabbim sağlıkla versin kucağına inşallah...
ayy bakim imzam olmuşmu
Gül canım dogum günümü kutlamışsın, canımsin çok sağol,bu arad kurabiyeye bayıldım,olsa da yesek :))
Kizlar ben iyiyim evdeyim full yatiyorum bir tek birşeyler yemek için birde lavabo için kalkiyorum cumartesi kontrol var bakalim Rabbim ne nasip edecek bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?