Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlem canim sagol kuzum iyi dileklerin icin

Gamze tatlim dr gittim, nst doluydu pzt girecem, kasilmalar icin erken dogum olabilir dedi, ama benimkalbim cok rahat,oglumuz tam zamaninda gelecek,bakalimpzt daha net belli olur,yazarim mutlaka

Gamze tatlim dr gittim, nst doluydu pzt girecem, kasilmalar icin erken dogum olabilir dedi, ama benimkalbim cok rahat,oglumuz tam zamaninda gelecek,bakalimpzt daha net belli olur,yazarim mutlaka

Burcum doğum günün kutlu olsun ben yazamadım bir türlü... insallah tam zamanlı gelir senin paşan üzmez seni... sen yine dr dikkat et yorma sakın kendini malum burdaki annelerin bebekleri nazlı niyazlı geliyor...

Gamze tatlim dr gittim, nst doluydu pzt girecem, kasilmalar icin erken dogum olabilir dedi, ama benimkalbim cok rahatsiz,oglumuz tam zamaninda gelecek,bakalimpzt daha net belli olur,yazarim mutlaka
kuzum bu acele eden bebekler sonra sonuna kadar bekliyorlar merak etme ben 40+1 de dogum yaptim

su imzayı bana da yapalım ya ben beceremedim [/QUOTE
Canim ben sana yardim edeyim lilypie sitesine girip istedigin imzayi olusturuyorsun bb kodu kopyalayip imza ayarlarina girip boş sayfaya kodu yapistiriyorsun oluyooo

Merhaba kizlar bugün kontrol vardi gittik doktor daha olumlu konuştu gecen hafta bebek kanin içindeydi ama bu hafta kese kandan az uzaklasmis dedi bebek mücadele ediyor haftaya cumartesi yine cagirdi Rabbim bir mani vermezse gidecez insallah daha güzel olur ama içim çok rahat rabbine emanet birde tansiyonum çok yuksek onun içinde ilaçverdi yyükseldikçe atacagim

Burcu bu cok guzel bi haber insallah kese tamamen uzaklasir kanama alanından ve bu sefer insallah alirsin bebeğini kucağına senin icinin rahat olmasi cok iyi insan hissedebiliyor az cok olacakları tansiyonunu mutlaka surekli kontrol et ve hic yorma kendini

çok sevindim canım yediğine içtiğinede dikkat et stres yapma düzee girer tansiyonunda güzel haberler al İNŞALLAH..

Sebiha çok sagol canım iyi dileklerin için, aminnnnn

Burcu maşallah suphanallah size, Rabbim ömür verecek o miniğe, sen sürekli yahlaik, ya musavvir çek, anne karnındaki bebegin sağlıkla doğması için ve hatırlarsan ben 5 hafta şelale gibi kanama yaşadım, ama inan ki abartmıyorum, bir orkid gece yarım saatte dolardı, dr bile ümitli bakmadı, ama Rabbim ömür verecekse hiçbisey önünde duramaz, sen bir kul olarak tedbirini al yeter

günaydın canlarım, ayy burcu çok sevindim yaa, benimde kesedemiydi yoksa etrafındamıydı ne hep kanama görürdü doktor. o yüzden hep 8 ay yattım ya işte. ama sen kendine dikkat et ALlahın izniyle bişey olmaz. yeterki dr ne diyorsa öyle yap.

ayyy şimdi hepsiburda dan araba koltuğu siparişi verdim betül için bakalaım nasıl çıkacak, birsürü olumlu yorum var inşallah dedikleri gibidir, gerçi değilse iade ederim olur biter :) fiyatıda uygun 129 TL gelince size özet geçerim. dün betül annem ben biyere gittik, annem arabadan indi ekmek almak için, ardından arkadan küt diye bir ses!!! bir baktım betül pusetten düşmüş, ayyyy aklımı oynattım resmen, kendime kızdım durdum " bu artık bebek mi, hala pusette oturtuyorsun, akılsız yasemin, al sana ya bişey olsaydı vs vs... çok korktum yani. onun için bu sabah ilk işim sipariş vermek oldu. bakalım nasıl bişey.

ayrıca "annelik herzaman toz pembe değil" isimli bir kitap sipariş etmiştim o geldi, annelerin yaşadığı ortak sorunlar sıkıntılar komiklikler vs gibi yaşanılan tüm olaylara değiniyormuş, hem eğlenceli, hemde aa tek ben yaşamıyormuşum bunları dedirten bir kitapmış, ilgimi çekti bakalım okuyunca onun hakkında da özet geçerim :)

ayyy kendimi çok sosyal gördüm bugün maşallah

Burcumm canim benim ins hep guzel haberlerini aliriz dualarimdasin Allah karnindaki bebegi saglikla sihhatle size bagislasin hayirlisiyla hep guzel haberler al ins

Yasemiiinnn araba koltugunuz hayirli olsunn gule gule kullanin bu kolttuk fiyatlari cok farkli fiyat araligi var 60 tl den basliyor 1200 tl ye kadat cikiyor ben alicak olsam seninkinden tercih ederdim senden de referans alarak ama elif durmuyor arabada sadece memede duruyor o yuzden henuz almadik bakalim senin ozetini bende beklemedeyim yani

canım hayırlı olsun güle güle kullansın betüş hanım :)
bende gittigidiyrdan almıştım taklaşık 4-5 aydır kullanıyoruz
bu modeli

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...koltugu-bebek-tasima-119541023?urvid=14042779

güzel canım rahat eder uyurken biaz zorlanıyolar kafaları öne düşüyo ama güvenliği önemli...
ben kızış gelince fatihin puset bitarafıma kızış onda olcak fatih bi tafaımda ben ortada arkayı üçliycez

Yaseminnn hayırlı olsun kızzz, güle güle binsin,mışıl mışıl uyusun kuzun, e- bebek çok iyi çalışıyor, bende oğlana birşeyler aldım, ertesi gün geldi

Aa bu arada ben bugün nst ye girdim,düzenli sancı çıktı, dr bir ilaç verdi kasılmalari durdurmak için, ama ilacın yan etkisi çok fazla, bebege de etkisi var, valla bilemedim ne yapacagımı, Allah a sığınıyorum,kalbim rahat, içimde kötü bir his yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…