Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

seviyorum seni :) içimden geldi.. :)

canım benim ya çok tatlısın.. işin özetini çıkarmışsın. evet aynen dediğin gibi yapmalıyım.. inşAllah benimde o çatallardan değildir. inşAllah..
bi daha ki aya benimle tekrar konuşup cesaretlendirir misin? almalıyım randevuyu.. bu bir ayda kendi kendimi yiyimde sonra gidicem hayırlısıyla.. İNŞALLAH gerek kalmaz.

günaydın kızlar, işlerimi halledip geleceğim. yeni dua listesine bugün değilde birkaç gün içinde başlarız. geçmişi okuyamadım buketimi merak ediyorum

tatlım benıde unutmayasın:) yütfen

tatalım ben ıstanbula goıtmıştım fındıkzadeye 300muydu 350mıydı neydı ama hıcbışey anlamadım .burda arastırmada cekmeye kalktılar canımı cıkardılar yarıda kalktım .ama cok sukur fınfıkzadede kı doktor oyle anlyışlıkı senın yapına gore yapıyo oldu bıttı ben ınanmadım nasıl olur dıye okadar yanı kesınlıkle orayı tavsıye ederım mesela agrı olurtmuş sancı olurmuş hıcbışey yok olmadı

Sunduzcum tesbıhını cektım Allah kabul etsın dıgerlerınıde cekrım ama tek tek yazamadım kusura bakmayın
:/ Allahım herkezın dualarını ısteklerını kabul etsın ınsss :))))

yok ben çektirmeyeceğim sordum sadece,siz parasından bahsedince merak ettim

Iyi geceler canlarm. Aramza yeni arkadaslar katilmis. Hepsine hisgeldinizzz diyorum. :)) yasemincim doktor sana dogm kontrol hapi verdiyse icme cnm bnm dktorum tavsiye etmemisti yeternce kisirlik var zaten dmsti ilac kullanarak bile bile kndnzi kisirlastirmayn dmsti.. bitkisel yollara basvur. Bu arada adetimin 41. Gunu oldu ben adet olmadm. O yuzden kan testi yaptrdim yarn ogleden snra alacagim. Ayrica aksam coz az bir kahverengi leke gelmis cok cok ucuk bir pembe renk tonunda akinti adet olucm galba:) buda sevindirici haber cok sukur gerck manada eger adet olursam menopozdan ciktigimi ispatlamak adina doktora gidicem tastiklicem:)))' fsh hormonumu bu sefer olcturucem vakti geldi artik. Ins. Dusuk cikar 108 lwrdeydi cunku hadi hayirlisi bakalim yarin snucu alinca buraya yazarm allaha emanet olun

günaydın hatunlar gerçi kimsecikler de yok bata 3 gün kaldı bende ne adet belirtisi ne bebek belirtisi hissettiğim hiç bişiy yokkkkkkk... dün itibarı ile hayıt tohumu içmeye başladım daha önce de 3 ay kullanmıştım ve 3 ay boyunca adetim hiç şaşmadı hep gününde geldi ama gebelik de olmadı bu sefer inşallah ona da yarar... batı gelen müjde verecek kimseler yok mu ekim ayı bol müjde almak dileğiyle

kızlar kan sonuçlarıma bi bakarmısınız...

estradiol 59,7 0-84
tsh 1,21 0,3-4,67
prolaktin 6,76 3,24-29,12
fsh 6,10 1-15
t3 2,91 2,2-4
t4 1,19 0,7-1,8

aayy bende fındıkzadeye gidiceğim.umarım koly ollur benimkide senin ki gibi.

hayıtt tohumunu içmeeeeeeee
adetin geldiğinde başlarsın.. belki bebek var içerde.. neden içiyorsun sakın içme adetin gelince içiceksin yumurtlama zamanına kadar sonra yine bırakıcaksın..

günaydın kızlar bu topikte kaç kişiyiz toplam tam bilmiyorum ama birbirimize haftada bir YASİN okuyalım ne dersiniz.. dün sizinlede paylaştığım gibi günahsız dille dua edin buyurmuş oda birbirimize yapılan dua ile olurmuş kaç kişiysek herkes 1 yasin okusa diğer kalan yasin sayılarınıda çevremize okuturuz. 500 yasin demiş yaa

toplam kaç kişi okuyabilir her biririmiz 1 yasin kalan diğer yasinleride çevremizdekilere okuturuz ne dersiniz.

ben böyle düşündüm tabi kabul ederseniz..

Canım benim hoşgeldin tekrardan nşallah birdahaki hamileliğin sana sımsıkı tutunur.
bana birde adını yaşını bat tarihini şehrini yaz ki seni listeye ekliyim
oyyy Buketim mşallah sana yaa, ALlahım inşallah hiç problem çıkarmaz sana minişlerin, uslu uslu yatarlar göbüşünde yaa, ohhh çok sevindim, yattığın yerden bizi haberdar etmeyi unutma. sen hala ankaradamısın? eşin yanındamı?

canım çok sağol çok güzel bilgiler paylaşmışsın, ama hala karar verilmedi ki nasıl karar verilecek şaşırdım kaldım bu sefer
bana akıl verin ne yapayım neye karar verelim???

Günaydın arkadaşlar tam 40 dakikadır geçmişi okuyorum ayy gözlerim yoruldu dinlendirici gözlük taktım
ee desenize 3 gündür günde 1 kere cee diyip çıkarsan olacağı budur
Şuan kullandığım düzenleyici ilacın ismi: Cyclo-Proynove diye doğum kontrol hapına benzeyen yuvarlak hergün 1 tane içilen bir hap. Ama kesinlikle doğum kontrol hapı değil, içinde de yazıyor zaten, düzenleyici bu yani. lekelenme yaşayanlar, adeti düzensizleşenler dr larına sorup kullanabilirler bence.
Sanırım en sonunda bugün adetim kesildi bitti oh çok şükür, 1 aydan beri ne ilişki ne deneme hiçbişey yok yaa kötü bir ay geçirdim yani, verimsiz.
İnşallah herşey düzene girecek bu ay, bugünden itibaren başlıyacağım yumurtlama testlerimi yapmaya.
Ayrıca ben topikte yokken gelen arkadaşlar olursa siz tüm bilgilerini sorun, ben geldiğimde okur yazarım hemen, girmek istiyoruz diyorlar ama bilgi vermiyorlar bende ekleyemiyorum tabi kalpleri kırılmasın. bilgileri tam versinler.
Hepinizi çok özledim.

Kızlar bana yardım edin dua listesi için ne yapalım, görüş birliğine nasıl karar verilecek toparlayamadım ben bitürlü:26:

nasıl olsa hepsinide sırayla yapmıcazmı o yüzden hiç farketmez başlayalım bitanesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…