- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.721
maalesef düşüklerde değeri öğrenmek için kan çok alıyorlarda.. düşük olduğu tespit edildiğine göre sürekli kan vermeye gitme haftada 1 yeterli zaten düşme tamamlanınca adetin gelicek( Allah vermesinde dış gebelikde asıl kan alıyorlar Allah kimsenin başına vermesin.. sabah akşam tuhaf bir yükseliş olursa direk ameliyata alsınlar diye.. o yüzden hiiç takma kollarının morluğunu.. bana 2 düşüktede doktor sağlıklı adet görene kadar korun ki gebe kalırsan o dönemde günlerini takip edelim dedi.. ki seninkide küçük bir düşük o yüzden değerin düşünce adetin gelicek sonra durucaksın öteki adetin gelicekk hoop diye başla.. derimm.. hayırlısıyla..
ben sana sölimmi nasıl olacagını tıpış tıpış yatacan o masaya benimki o korkunç çatallardan deildi bacaklarım kendi kontrolümdeydi anlıcan kendime dogru topladım ne yapıyonus yok sumu yok bumu yok söle yok böle demeye filimin çekilecek sonra ahh keşke bu kadar korkup strese girmeseymişim dicen
seviyorum seni :) içimden geldi.. :)
günaydın kızlar, işlerimi halledip geleceğim. yeni dua listesine bugün değilde birkaç gün içinde başlarız. geçmişi okuyamadım buketimi merak ediyorum
1000 liramı ciddi misin okadar fark olurmu ya. acaba eşim mi yanlış anladı. ama doktorum da demişti şifada(bahsettiğim hastane) yaklaşık 300 lira diye. başka bir özel hastaneye sormuştum. orası da yaklaşık 500 lira demişti.. aynı filme uçuk farklar istiyorlar. ne diyeyim açgözlüler.
çekiliyo bildigim kadarıyla benimkide 110 tl tutmuştu geçen sene özel hastanelerdede bir kısmını karşılıyo sanırım yalnız sürekli gittigin doktor çeksin fiyatı farklı olabiliyo daha indiriyolar heralde telefon açıp sorabilirsin santralden bilgisini veriyolar
tatlım benıde unutmayasın:) yütfen
tatalım ben ıstanbula goıtmıştım fındıkzadeye 300muydu 350mıydı neydı ama hıcbışey anlamadım .burda arastırmada cekmeye kalktılar canımı cıkardılar yarıda kalktım .ama cok sukur fınfıkzadede kı doktor oyle anlyışlıkı senın yapına gore yapıyo oldu bıttı ben ınanmadım nasıl olur dıye okadar yanı kesınlıkle orayı tavsıye ederım mesela agrı olurtmuş sancı olurmuş hıcbışey yok olmadı
günaydın hatunlargerçi kimsecikler de yok bata 3 gün kaldı bende ne adet belirtisi ne bebek belirtisi hissettiğim hiç bişiy yokkkkkkk... dün itibarı ile hayıt tohumu içmeye başladım daha önce de 3 ay kullanmıştım ve 3 ay boyunca adetim hiç şaşmadı hep gününde geldi ama gebelik de olmadı bu sefer inşallah ona da yarar... batı gelen müjde verecek kimseler yok mu ekim ayı bol müjde almak dileğiyle
kızlar kan sonuçlarıma bi bakarmısınız...
estradiol 59,7 0-84
tsh 1,21 0,3-4,67
prolaktin 6,76 3,24-29,12
fsh 6,10 1-15
t3 2,91 2,2-4
t4 1,19 0,7-1,8
Canım benim hoşgeldin tekrardan nşallah birdahaki hamileliğin sana sımsıkı tutunur.teskkur ederım benıde aranıza aldıgınız ıcın soyle bı ozetlıyım ben sıze 2009 un ocak ayında kımyasal gebelıgım oldu 2011 temmuz ayında 6 haftalık ıkızlerımı bır hafta arayla dusuk yaptımadet duzensızlıgım yok takı akupunturla 15 kılo verene kadar 2-3 aydır boyle ve doktor hıcbır problem olmadıgını soyledı.esımdede aynı sekılde bışey yok aklınıza gelebılecek butun testler yapıldı cok sukur bı sebep yok rabbım zamanını bekletıyo sanırım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın herkese ınsallah
oyyy Buketim mşallah sana yaa, ALlahım inşallah hiç problem çıkarmaz sana minişlerin, uslu uslu yatarlar göbüşünde yaa, ohhh çok sevindim, yattığın yerden bizi haberdar etmeyi unutma. sen hala ankaradamısın? eşin yanındamı?bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
Her Istege Ulasmak Için
1. Sabah namazindan sonra Pazar günü "Elhamdülillahi rabbil-Alemin"
deyip 1071 defa "Ya Fettah" okunur.
2. Pazartesi "Iyyake nabüdü ve iyyake nestain " dedikten sonra 873 kere
"Ya Latif "okunur
Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.
*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.
- Günah işlemeyen dil ile dua etmelidir.
Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince,(Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât]
Hamd ve salevat
Sual: Dua ederken, hamd ve salevat gerekir mi?
CEVAP
Peygamber efendimize salevat getirmek duanın kabulüne vesiledir. Hamd duanın başı, salevat getirmek ise, kanatları gibidir. Duaya hamd ve Resulullah efendimize ve Onun âline ve eshabına salevat ile başlamalı, yani (Elhamdülillahi rabbil âlemîn, essalâtü vesselâmü alâ resûlinâ Muhammedin ve âlihî ve sahbihî ecmaîn) demeli, sonunda da yine salevat okumalı, (Allahümme salli alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammed) demelidir. Resulullah efendimize okunan dua, yani salevat kabul olacağı için, kabul olmuş iki dua arasında edilen dualar da, kabul olur.
Dileğin kabulu için Fatiha
Kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okusun.
Sonra şu duayı etsin ve dileğini Allhatan istesin.
"Allah'ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir.fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle,Senin keremin bana kafidir.Kereminle muamele eyle.Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir,Allahım!"
kızlar şimdilik bukadar buldum daha sonra tekrardan araştırıp sizlerle paylalırım..
canım testlerin referans aralağına göre normal gözüküyor.. gözünaydın...
Günaydın arkadaşlar tam 40 dakikadır geçmişi okuyorum ayy gözlerim yoruldu dinlendirici gözlük taktım
ee desenize 3 gündür günde 1 kere cee diyip çıkarsan olacağı budur
Şuan kullandığım düzenleyici ilacın ismi: Cyclo-Proynove diye doğum kontrol hapına benzeyen yuvarlak hergün 1 tane içilen bir hap. Ama kesinlikle doğum kontrol hapı değil, içinde de yazıyor zaten, düzenleyici bu yani. lekelenme yaşayanlar, adeti düzensizleşenler dr larına sorup kullanabilirler bence.
Sanırım en sonunda bugün adetim kesildi bitti oh çok şükür, 1 aydan beri ne ilişki ne deneme hiçbişey yok yaa kötü bir ay geçirdim yani, verimsiz.
İnşallah herşey düzene girecek bu ay, bugünden itibaren başlıyacağım yumurtlama testlerimi yapmaya.
Ayrıca ben topikte yokken gelen arkadaşlar olursa siz tüm bilgilerini sorun, ben geldiğimde okur yazarım hemen, girmek istiyoruz diyorlar ama bilgi vermiyorlar bende ekleyemiyorum tabi kalpleri kırılmasın. bilgileri tam versinler.
Hepinizi çok özledim.
Kızlar bana yardım edin dua listesi için ne yapalım, görüş birliğine nasıl karar verilecek toparlayamadım ben bitürlü:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?