- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.221
Cnm icmiyo musun ilacı şimdi tabiki rabbimize emanet ama doktor verdiyse iç ilacı cnm benim tedbirini al sen nasıl yan etkilerki var ne gibi zararları var cnm ilaç haricinde baska ne söyledi. Erken doğum riski mi var bebisin nasıl kac kiloYaseminnn hayırlı olsun kızzz, güle güle binsin,mışıl mışıl uyusun kuzun, e- bebek çok iyi çalışıyor, bende oğlana birşeyler aldım, ertesi gün geldi
Aa bu arada ben bugün nst ye girdim,düzenli sancı çıktı, dr bir ilaç verdi kasılmalari durdurmak için, ama ilacın yan etkisi çok fazla, bebege de etkisi var, valla bilemedim ne yapacagımı, Allah a sığınıyorum,kalbim rahat, içimde kötü bir his yok
Yaseminnn hayırlı olsun kızzz, güle güle binsin,mışıl mışıl uyusun kuzun, e- bebek çok iyi çalışıyor, bende oğlana birşeyler aldım, ertesi gün geldi
Aa bu arada ben bugün nst ye girdim,düzenli sancı çıktı, dr bir ilaç verdi kasılmalari durdurmak için, ama ilacın yan etkisi çok fazla, bebege de etkisi var, valla bilemedim ne yapacagımı, Allah a sığınıyorum,kalbim rahat, içimde kötü bir his yok
canım kullanman gerekyorsa kullan sancıyı durdurmak içinse zaten kullanman lazım yoksa erken doğuma yol acar..bendede var nabız yüksekliği 120-130larda uçuyorum yine kolum kanadım kalkmıyor nedir bu bilmem geçmedi hala doğumdan sonra chekup mı yaptırsam neGamze canım hemen soruları cevaplıyorum
Bebek 1800 gr, haftasina uyumlu kilosu. Dr 35. Haftaya kadar uzatmak istiyorum dogumu dedi, yani erken dogum riski gördü, ilacın yaz etkisi, bebegin ve annenin kalp ritmini bozuyor, zaten benim kalbimde ufak bir sorun var,o sorunu tetikleyecek, dr ye söyledim bunu konuştuk, o zaman dozunu azaltırız dedi,ilaca daha başlamadim çünkü ilacı istanbulda bulduk yarın elimize ulaşacak, ama sanırım mecbur başlayacagım,bu arada sürekli nabız kontrolü yapacaksin dedi dr. Valla dün akşam düşün düşün kafam karıştı, sabahta kalktım Allahım sana emanet dedim, ya Allah deyip ilaca başlıcam Allah büyük,hepimiz O na emanetiz
Duamnur burcu canım haberler çok iyi maşallah suphanallah sana ve bebegine, daha da iyi olun inşallah
Aynen burcum hayırlısı tabi ewt içersin bakarsın kendindeki degisikliklere sonra kesersin yada hic yan etki yapmaz allah büyüktür cnm. Gelişiminin iyi olmasıda güzel benim arkadaşım annesi onu zamaninda dogurmus 1.800 gr :) gayet sağlıklı erkende dogsa rabbim ömür biçmişse sıkıntı yok ki öyle inşallah cnmGamze canım hemen soruları cevaplıyorum
Bebek 1800 gr, haftasina uyumlu kilosu. Dr 35. Haftaya kadar uzatmak istiyorum dogumu dedi, yani erken dogum riski gördü, ilacın yaz etkisi, bebegin ve annenin kalp ritmini bozuyor, zaten benim kalbimde ufak bir sorun var,o sorunu tetikleyecek, dr ye söyledim bunu konuştuk, o zaman dozunu azaltırız dedi,ilaca daha başlamadim çünkü ilacı istanbulda bulduk yarın elimize ulaşacak, ama sanırım mecbur başlayacagım,bu arada sürekli nabız kontrolü yapacaksin dedi dr. Valla dün akşam düşün düşün kafam karıştı, sabahta kalktım Allahım sana emanet dedim, ya Allah deyip ilaca başlıcam Allah büyük,hepimiz O na emanetiz
Duamnur burcu canım haberler çok iyi maşallah suphanallah sana ve bebegine, daha da iyi olun inşallah
Gülcüm çok haklısın,artık kullanıcam mecburum. Senin sürekli nabzın 120 mi? Bir kalp dr ye git, gebelikten kaynaklı geçici bisey olabilir, kendini yormaman lazım,ooo malzemelerin hayırlı olsun canım bol bol bereketli olsun inşallah
canım druma söyledim blio bişi demedi kalp drunada gittim bişi çıkmadı panik ataktır dedi ama panik atak değil bence alakası yok durduk yere yükselio yatarken otururken bakalım artık doğumdan sonra ayrıntılı gidicem alete fln sokmazlar hamileyken..Aynen burcum hayırlısı tabi ewt içersin bakarsın kendindeki degisikliklere sonra kesersin yada hic yan etki yapmaz allah büyüktür cnm. Gelişiminin iyi olmasıda güzel benim arkadaşım annesi onu zamaninda dogurmus 1.800 gr :) gayet sağlıklı erkende dogsa rabbim ömür biçmişse sıkıntı yok ki öyle inşallah cnm
Gül bence doğumu bekleme doktora söyledin ki nabız yüksekliğini bi baktır yine
Cnm emin değilim ama panik atakda illa bişe olması gerekmiyor aklına bise geldiği zamanda olabilir belki nabzını olctugun zaman heyecanlaniyosun olabilir yanicanım druma söyledim blio bişi demedi kalp drunada gittim bişi çıkmadı panik ataktır dedi ama panik atak değil bence alakası yok durduk yere yükselio yatarken otururken bakalım artık doğumdan sonra ayrıntılı gidicem alete fln sokmazlar hamileyken..
yok cnm genelde ykseldiğini hissettiğimde ölçüyrum çünkü yükselince ayakta duramıyorum kollarım bile ağrıyo sırtım böbreklerimin olduğu yerler hep ağrıyo halsizleşiyorm öyle anlayınca ölçüyorum öyle olduğunda hep 120 130 larda çıkıyor..Cnm emin değilim ama panik atakda illa bişe olması gerekmiyor aklına bise geldiği zamanda olabilir belki nabzını olctugun zaman heyecanlaniyosun olabilir yani
ayyy çok az kalmış yaaaaa prenses geliyorrrrrrr..... maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah.günaydın kızlar şafak 61 :)
canım kullanman gerekyorsa kullan sancıyı durdurmak içinse zaten kullanman lazım yoksa erken doğuma yol acar..bendede var nabız yüksekliği 120-130larda uçuyorum yine kolum kanadım kalkmıyor nedir bu bilmem geçmedi hala doğumdan sonra chekup mı yaptırsam ne
bu arada yeni malzemeler aldım kurabiye ve pasta için sabırsızlıkla onları bekliorum
yok kız burcum ne 38 i 36+2 de fırtlattım :))) ohh be dünya varmış dedim ama varya 1 ay daha o stresi ve ağırlığı çekmek ne zor olurdu kimbilir. yani zaten dr larda diyor 36 dan sonra ALlahın izniyle sorunsuz doğuyorlar. canın çok sıkılırsa 36 da çıkart gitsinYasom, benim ilacın adı prepar, senin hapla aynı görevi yapıyor, direk rahim kasılmalarını kesiyor. Ama dedigin gibi işe yarar mı bilmiyorum, gelecegi varsa,kim tutar bu bıdıkları . Sen 38 de dogurdun di mi?
ayyy gamze valla doğru dedin benim normalde hiç yüksek çıkmaz, dr agidipte o aleti takınca yüksek çıkıyordu ve ben bunu dr a inandıramıyordum. o da haklı tabi banamı inansın yoksa aletemi. yaa diyorum bakın dr hanım benim evde 12-8 çıkıyor valla billa, ama buraya gelince 15-10 oluyor ben anlamadım sizin burda oluyor diyordum. ama benim pimpirikli doktorum tabi inanmıyordu ve beni korkutup duruyorduCnm emin değilim ama panik atakda illa bişe olması gerekmiyor aklına bise geldiği zamanda olabilir belki nabzını olctugun zaman heyecanlaniyosun olabilir yani
ayyy çok az kalmış yaaaaa prenses geliyorrrrrrr..... maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah.
ayyy ne heyecanlı bir bekleyiştir o kargo yaa, hayatımda çok sevdiğim şeylerden biri internetten sipariş verip kargoyu beklemek, bayılıyorum o heyecana :))))))
ayyy ben sana etket yapcaktım dur hemen yapıyorum bekle kuşum. çok özür dilerim öyle yoğunumki geçen hafta 2 gün işe gidemedim bu hafta berbat durumdayım o yüzden biriken işleri topluyorum....aynen canım az kaldı..evet bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım :) pasta yapcammmmm....
kurabiye yapcammm
Benimde öyle cnm hastanede 14 9 oluyordu evde bişe yok. Ama şimdi bişeye üzüldüm mü düşüyor gecen eşim hastaye kaldırıldı macta sakatlandi ben bayiliyodumm doktor farketti yatirdi beni tansiyon ölçtuler alamadilar sonra dinlendim ayaklarimj kaldırdılar 10 5 çıktı panikten düştü mide bulanTisi ter bosaldim fena bise allah kimseye vermesin inşallahayyy çok az kalmış yaaaaa prenses geliyorrrrrrr..... maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah.
ayyy ne heyecanlı bir bekleyiştir o kargo yaa, hayatımda çok sevdiğim şeylerden biri internetten sipariş verip kargoyu beklemek, bayılıyorum o heyecana :))))))
yok kız burcum ne 38 i 36+2 de fırtlattım :))) ohh be dünya varmış dedim ama varya 1 ay daha o stresi ve ağırlığı çekmek ne zor olurdu kimbilir. yani zaten dr larda diyor 36 dan sonra ALlahın izniyle sorunsuz doğuyorlar. canın çok sıkılırsa 36 da çıkart gitsin
ayyy gamze valla doğru dedin benim normalde hiç yüksek çıkmaz, dr agidipte o aleti takınca yüksek çıkıyordu ve ben bunu dr a inandıramıyordum. o da haklı tabi banamı inansın yoksa aletemi. yaa diyorum bakın dr hanım benim evde 12-8 çıkıyor valla billa, ama buraya gelince 15-10 oluyor ben anlamadım sizin burda oluyor diyordum. ama benim pimpirikli doktorum tabi inanmıyordu ve beni korkutup duruyordu
ayyy ben sana etket yapcaktım dur hemen yapıyorum bekle kuşum. çok özür dilerim öyle yoğunumki geçen hafta 2 gün işe gidemedim bu hafta berbat durumdayım o yüzden biriken işleri topluyorum....
Gülcüm mail gönderdim hem telefonlu hem telefonsuz olarak 2 adet mail attım. gmail adresine
tamKicisimin doğum gunusu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?