- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.261
VALLA DURUMUMUZ AYNI..BENİMKİDE BABAYA DÜŞKÜN..BABASIDA 3 GÜNDÜR YOK..YATAKTA BERABER YAIYORUZ..DÜN UYKUSUNDA KAÇ TAKLA ATTIĞINI ANLATAMAM BİLE..EMZİRME OLAYINA GELİNCE..DAHA İNCE DOKTORA SORDUM..DEDİKİ NORMALDE BUY ANLATTIKLARINI YİYORSA GECE ACIKMIŞ OLARAK UYANMAZ..SENİ ÖZLÜYORDUR ONDAN UYANIYORDUR DEDİ..YANİ SENİNDE DEDİĞİN GİBİ ALIŞKANLIK..İŞİN ASLI BEN MEMEDEN KESERİMDE BENİ KİM KESER BİLMİYORUM:))ÇÜNKÜ HOŞUMA GİDİYO..BENİM HİÇ BİZAMAN AŞIP TAŞAN Bİ SÜTÜM OLMADI AMA İŞTE AKMASADA DAMLIYO OLAYI:)) BEN KAFAMDA ŞÖYLE Bİ PLAN YAPMIŞTIM 1.5 YAŞ GİBİ KESERİM DİYODUM.. OCAK GİBİ KESMEYE BAŞLAYACAM SANIRIM..DÜŞÜNDÜĞÜMDE EĞER BU SİGARA GİBİ BİŞEYSE ONA Bİ FAYDASI YO AMA BANA Bİ ZARARI VA..UYANMAK GİBİ..NE BİLEYİM YAA ..FORUMDADA BEBEK BESLENMESİYLE İLGİLİ BİŞELER ARADIM HİÇ İŞİME YARAYAN BİŞEY BULAMADIM..TELEVİZYONDA DERYA BAYKALIN PROGRAMINDA Bİ KİTAPTAN BAHSETMİŞTİLER..HER ÇOCUK ISPANAK YEMEZ..KİTABIN ADI.. ONU Bİ A<ARAŞTIRACAM..NE BİLİM YAAVV..SORUMLULUK PATLAMASI YAŞIYORUM ŞUAN..Buketcim senin işim içinde emzirmede olduğu için işin daha zor tabi senin kokunu arıyor emmek sigara gibi bağımlılık onu özleyip uyanıyor heralde. benim betülde çok tip uyuyor, ya yatağın bir köşesine kendini sıkıştırıp, ya ayaklarını kafasına kadar değişik bir şekilde çekerek, ya bacaklarını yatağın ızgaralarından aşşağı sallayarak...
valla bende saat 7 de eve geliyorum benim tefal clipso düdüklü tencerem var ve o benim herşeyim. o olmasa ben kadın bile olamam :))) çünkü o kısıtlı saatte ne yapabilirim düşünsene. bak mesela bu akşam yeşil mercimek yapıcam düşünki o nekadar geç pişen bir baklagildir, ama düdüklü sayesinde hiç sorun etmiyorum. tabi yemek yaparken betülün birsürü vız vızları, ayağıma dolanmaları, beni kucağına al diye yakarışları, eline verdiğim herşeyi fırlatmaları eşliğinde yapılıyor yemekler :)
birde şöyle bişey var, betül inatla uyumadığı zaman eşim kucağına alıyor ve eşimin kucağında nasıl bir tılsım varsa o betüle çok iyi geliyor maşallah, bende alıyorum ama benimki öyle etkili olmuyor. ah bu kız çocukalrı babaya nekadar düşkün olacağı şimdiden belli :)
KIZ BURCU ALLAH SENİ EMİ((ÇOK PEPE İZLEMEKTEN HERALDE)ŞİMDİ BETÜL YASONUN KIZI. BENİM KIZ YAĞMUR.. YAĞMURA KV BAKIYO AMA ODA ANCA BAKIYO..BENİM KIZ CANAVAR BOZMASI..İKİ DAKKA YERİNDE DURACAĞI YOK..ÇOK YORUYO ADAMI...SÜREKLİ TELEVİZYONUN ORAYA GİDİYO..GEÇEN VURMUŞ YANAĞINI MORARTMIŞ..SON BİR İKİ AYDIR BÖYLE YARAMAZ..ÖYLE OLMASADA ZATEN YAPTIRTMIYPRUM..ÇOCUĞA BAKIYO YA YETER..ZATEN YETERİNCE MİNNET DİNLİYORUM BİDE YEMEĞİN MİNNEİ BİNSİN İSTEMİYORUM.O YÜZDEN YENİ ÇÖZÜMLER BULMAM GEREK..Bukeeeet canım,o nasıl bir yatıştır ben onun pembe uyku tulumunu yerim,maşallah ,popoşunu yesin burcu teyzesi,yemekle ilgi yazdigin herşeyi okudum,anaaam gözüm kokrtu,ama sana bir iki soru soracagım
şimdi seninkayınvalide sizinle kalıyor dimi? Betüle bakmak için? eğer cevabın evetse, akşam yemegini neden yapmıyor?eger cevabin hayirsa bakıcı eve mi geliyor? O yapsa bir iki lokma bişey
neyseAllah sana kolaylik versin bebek :)
Aa bu arada evde olmak harika gercekten daha az yorluluyorum, okulda sürünüyormuşum evde kalinca farkettim, ama bu durumda şoyle bisey oldu, doğumdan sonraya bırakmayı planladigim 5 haftalik iznimi şimdi kullaniyorum,nasip böyleymiş,no problem :)
Yasooo senin yazdigin yemek listesine hayran kaldım, yav Allah aşkina senin annen bir alt katta oturuyor di mi? şimdi yemek olayında sana destek verse olmaz mı?bende illa ki akşam yemegini birilerine yamama taraftarıyım :)
tefal clipso en iyi yardımcımKIZ BURCU ALLAH SENİ EMİ((ÇOK PEPE İZLEMEKTEN HERALDE)ŞİMDİ BETÜL YASONUN KIZI. BENİM KIZ YAĞMUR.. YAĞMURA KV BAKIYO AMA ODA ANCA BAKIYO..BENİM KIZ CANAVAR BOZMASI..İKİ DAKKA YERİNDE DURACAĞI YOK..ÇOK YORUYO ADAMI...SÜREKLİ TELEVİZYONUN ORAYA GİDİYO..GEÇEN VURMUŞ YANAĞINI MORARTMIŞ..SON BİR İKİ AYDIR BÖYLE YARAMAZ..ÖYLE OLMASADA ZATEN YAPTIRTMIYPRUM..ÇOCUĞA BAKIYO YA YETER..ZATEN YETERİNCE MİNNET DİNLİYORUM BİDE YEMEĞİN MİNNEİ BİNSİN İSTEMİYORUM.O YÜZDEN YENİ ÇÖZÜMLER BULMAM GEREK..
bende de bar ondan..bende niye bi işe yaramıyo..:))tefal clipso en iyi yardımcım
fotosunu çek yolla:))aaa kızlar yazmayı unuttum yaa benim oto koltuğu geldi süper birşeye benziyor akşam eve gitmeyi bekliyorum bakim arabaya takılışıda kolaysa varya süper olacak. çok ağır değil oda çok önemliydi benim için. çünkü bazen kalabalık biyere gidiyoruz hemen çıkartmam gerekiyor, bazı koltuklar çok ağır o yönden bana zor olurdu. akşam bi takalım bakalım bide betülü oturtayım yarın yorumlarımı yazarım.
VALLA ÇOK DOĞRUSUN..YASO ŞUAN BENİM GÖZÜMDE ULU EVKADINI..YEMEKLERİNE DOYULAMAYAN AŞÇI, HANİ VARYA KADIN DEDİĞİN MUTFAKTA AŞÇI.... DİYE..İLK ETAP TAMAMDIR..E HANIMEFENDİLİĞİNE DİYECEK BİŞEY YOK..GERİYE TEK BİŞEY KALIYO ONDA DA BENCE TIK YOK:)))ZUHAAAA..(BEN ÖYLEYİM EN AZINDAN)Bukeeeeeet, evet betül yaso'nundu doğru :) bu aralar B12 takviyesine başladım,beni hoşgör :) ayrıca sorularıma sabırla ve ayrıntılı verdigin cevapdan dolayida cok tenk yu :) saka bi tarafa gercekten sana hak verdim, Yagmur'a baksa yeter haklısın (bak yagmur dedim) :)
bu arada tefal clipsodan bende var,ahanda şimdi ezogelin corbasi yapiyorum onda, benimde cok işime yariyor, 15 dk yemek hazir,normal tencerede yaptigim tüm sebze, et,bakliyat yemeklerini onda yaparsan süper pratik oluyor
Yasooo, eşinin sana ve yemeklerine olan düşkünlüğüne bayıldım,maşallah size, eğer öyleyse vur dibine bebegim..bide bu kadar koşturmanın üzerine ateşli geceleriniz de varsa, sen şuan gözümde ana kraliçe arısın,ulu ev kadını ve iş kadını :), araba koltugun hayirli olsun bu arada
Ayyy Burcu canımmm nasılda hatırladın kız afferim sana hakkaten yaa vucut resmen isyan ediyor hala, canıma yetti diyor heralde:)))) ah betül yaaa kızım sen gelene kadar ömrüm boyunca yaşayacağım tüm halvetleri hamile kalayım diye erkenden yaşayıp tükettim galiba. bundan sonra yaşlı nine ile dede gibi birbirimizi sever öper sarılır uyuruz işte okadar
ohh burcu kız artık burdasın he çok sevindim kuzum, şimdi seni bol bol görelim zaten doğumdan sonra bir müddet kayıplık dönemi oluyor çünkü sana iyice bir doyalım. bu arada kırmızı pembe siyah beyaz gecelik isteyen varsa yolliyim nasılsa lazım değil artık baksanıza :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?