Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

VALLA DURUMUMUZ AYNI..BENİMKİDE BABAYA DÜŞKÜN..BABASIDA 3 GÜNDÜR YOK..YATAKTA BERABER YAIYORUZ..DÜN UYKUSUNDA KAÇ TAKLA ATTIĞINI ANLATAMAM BİLE..EMZİRME OLAYINA GELİNCE..DAHA İNCE DOKTORA SORDUM..DEDİKİ NORMALDE BUY ANLATTIKLARINI YİYORSA GECE ACIKMIŞ OLARAK UYANMAZ..SENİ ÖZLÜYORDUR ONDAN UYANIYORDUR DEDİ..YANİ SENİNDE DEDİĞİN GİBİ ALIŞKANLIK..İŞİN ASLI BEN MEMEDEN KESERİMDE BENİ KİM KESER BİLMİYORUM:))ÇÜNKÜ HOŞUMA GİDİYO..BENİM HİÇ BİZAMAN AŞIP TAŞAN Bİ SÜTÜM OLMADI AMA İŞTE AKMASADA DAMLIYO OLAYI:)) BEN KAFAMDA ŞÖYLE Bİ PLAN YAPMIŞTIM 1.5 YAŞ GİBİ KESERİM DİYODUM.. OCAK GİBİ KESMEYE BAŞLAYACAM SANIRIM..DÜŞÜNDÜĞÜMDE EĞER BU SİGARA GİBİ BİŞEYSE ONA Bİ FAYDASI YO AMA BANA Bİ ZARARI VA..UYANMAK GİBİ..NE BİLEYİM YAA ..FORUMDADA BEBEK BESLENMESİYLE İLGİLİ BİŞELER ARADIM HİÇ İŞİME YARAYAN BİŞEY BULAMADIM..TELEVİZYONDA DERYA BAYKALIN PROGRAMINDA Bİ KİTAPTAN BAHSETMİŞTİLER..HER ÇOCUK ISPANAK YEMEZ..KİTABIN ADI.. ONU Bİ A<ARAŞTIRACAM..NE BİLİM YAAVV..SORUMLULUK PATLAMASI YAŞIYORUM ŞUAN..

Bukeeeet canım,o nasıl bir yatıştır ben onun pembe uyku tulumunu yerim,maşallah ,popoşunu yesin burcu teyzesi,yemekle ilgi yazdigin herşeyi okudum,anaaam gözüm kokrtu,ama sana bir iki soru soracagım
şimdi seninkayınvalide sizinle kalıyor dimi? Betüle bakmak için? eğer cevabın evetse, akşam yemegini neden yapmıyor?eger cevabin hayirsa bakıcı eve mi geliyor? O yapsa bir iki lokma bişey
neyseAllah sana kolaylik versin bebek :)

Aa bu arada evde olmak harika gercekten daha az yorluluyorum, okulda sürünüyormuşum evde kalinca farkettim, ama bu durumda şoyle bisey oldu, doğumdan sonraya bırakmayı planladigim 5 haftalik iznimi şimdi kullaniyorum,nasip böyleymiş,no problem :)

Yasooo senin yazdigin yemek listesine hayran kaldım, yav Allah aşkina senin annen bir alt katta oturuyor di mi? şimdi yemek olayında sana destek verse olmaz mı?bende illa ki akşam yemegini birilerine yamama taraftarıyım :)

kız burcu ALlah iyilğini versin emi hakkaten güldürdün beni nedir senin bu akşam yemeği yaptırma takıntın şekerim :))))))))
annem zaten ben yapayım diyor ama eşim illa bana sen yap senin yemeklerine alışkınım ben diyor, birde ben yemek yapınca parmaklarını yer gibi iştahlı yiyip bana iltifat edince tabiki ben yapmak için can atıyorum, yani beni psikolojik olarak hareketleriylede yemek yapmaya itiyor eşim :) bende zaten severim yemek yapmayı, betül ile bir okadar zor oluyor ama sonucu eğer beğenilirse değiyor yani.
ohh be ve gibisi varmı heleki hamileyken, ama dediğin gibi sonrasında da gerekli izin, aslında paraya ihtiyacın olmasda ilk 1 sene ücretsiz izne ayrılsan keşke. en azından ilk 6 ay.

KIZ BURCU ALLAH SENİ EMİ((ÇOK PEPE İZLEMEKTEN HERALDE)ŞİMDİ BETÜL YASONUN KIZI. BENİM KIZ YAĞMUR.. YAĞMURA KV BAKIYO AMA ODA ANCA BAKIYO..BENİM KIZ CANAVAR BOZMASI..İKİ DAKKA YERİNDE DURACAĞI YOK..ÇOK YORUYO ADAMI...SÜREKLİ TELEVİZYONUN ORAYA GİDİYO..GEÇEN VURMUŞ YANAĞINI MORARTMIŞ..SON BİR İKİ AYDIR BÖYLE YARAMAZ..ÖYLE OLMASADA ZATEN YAPTIRTMIYPRUM..ÇOCUĞA BAKIYO YA YETER..ZATEN YETERİNCE MİNNET DİNLİYORUM BİDE YEMEĞİN MİNNEİ BİNSİN İSTEMİYORUM.O YÜZDEN YENİ ÇÖZÜMLER BULMAM GEREK..

tefal clipso en iyi yardımcım

aaa kızlar yazmayı unuttum yaa benim oto koltuğu geldi süper birşeye benziyor akşam eve gitmeyi bekliyorum bakim arabaya takılışıda kolaysa varya süper olacak. çok ağır değil oda çok önemliydi benim için. çünkü bazen kalabalık biyere gidiyoruz hemen çıkartmam gerekiyor, bazı koltuklar çok ağır o yönden bana zor olurdu. akşam bi takalım bakalım bide betülü oturtayım yarın yorumlarımı yazarım.

tefal clipso en iyi yardımcım
bende de bar ondan..bende niye bi işe yaramıyo..:))

fotosunu çek yolla:))

Buket yağmurun yatış şekli beni ye şekli :) çocuklar hep böyle yatıyor herHalde tugra da değişik yatıyor yer de yatirdigim zaman yataktan cikmis laminattan alıyorum onu :)
Burcu açıklamalar için Sağol cnm bu aralar seni çok sıkıstırdım :) evde oh yat dinlen inan ilerde öyle bi imkanın olmayacak :)
yasemincim Güle güle kullanın uslu otursun inşallah :) Tuğra ya da aldık oto koltuğu ama en fazla 5 dk duruyo sonra ortalık yıkılıyor öne gitme aşkı var atılıyor radyodan vitesden alamıyoruz onu :)

Bukeeeeeet, evet betül yaso'nundu doğru :) bu aralar B12 takviyesine başladım,beni hoşgör :) ayrıca sorularıma sabırla ve ayrıntılı verdigin cevapdan dolayida cok tenk yu :) saka bi tarafa gercekten sana hak verdim, Yagmur'a baksa yeter haklısın (bak yagmur dedim) :)
bu arada tefal clipsodan bende var,ahanda şimdi ezogelin corbasi yapiyorum onda, benimde cok işime yariyor, 15 dk yemek hazir,normal tencerede yaptigim tüm sebze, et,bakliyat yemeklerini onda yaparsan süper pratik oluyor

Yasooo, eşinin sana ve yemeklerine olan düşkünlüğüne bayıldım,maşallah size, eğer öyleyse vur dibine bebegim..bide bu kadar koşturmanın üzerine ateşli geceleriniz de varsa, sen şuan gözümde ana kraliçe arısın,ulu ev kadını ve iş kadını :), araba koltugun hayirli olsun bu arada

VALLA ÇOK DOĞRUSUN..YASO ŞUAN BENİM GÖZÜMDE ULU EVKADINI..YEMEKLERİNE DOYULAMAYAN AŞÇI, HANİ VARYA KADIN DEDİĞİN MUTFAKTA AŞÇI.... DİYE..İLK ETAP TAMAMDIR..E HANIMEFENDİLİĞİNE DİYECEK BİŞEY YOK..GERİYE TEK BİŞEY KALIYO ONDA DA BENCE TIK YOK:)))ZUHAAAA..(BEN ÖYLEYİM EN AZINDAN)

Kizlar merhaba
Nasilsiniz diyecegim herkes de bi kosusturmaa amaa buketin bahsettigi yeme duzenine bende karisiyorum hemen ben elife sabah normal kahvalti oglen yemegi olarak bi onceki aksam yemeginden yediriyorum bizde de dr ara ogun yok 3 tam ogun dedi bende ikindi gibi meyve veriyorum sonra aksam yemegi boz me yiyorsak onu yiyor bode istedigi zaman emiyor gece kalkmalarini ise bu konu uzerine konusamayacak kadar dertliyimm muzdaribim

Gamzecim çok teşekkür ederim dün akşam eve götürdüm koydum yere, Betül ona oturmaya bayıldı bir görsen, sırtını yaslıyor yayılıyor kollarını iki yana koyuyor filan, yazık çocuğun koltuk özlemi varmışta haberim yokmuş. inşallah arabada da öyle rahatça oturur sıkılmadan.

Bedriyecim ya szleri dinliyorum ve düşünüyorumki ozaman ben betüle her uykudan önce 120 cc süt veriyorum ya, çokmu oluyor acaba diye düşünüyorum. ama bebekliğinden beri öyle alıştırdım, sütünü içerken uyuyacağını anlayıp moda giriyor diye tahmin ediyorum, o yüzden kesmek istemiyorum. Ah o uyku konusu yokmu, dün akşam resmen ben yatırdım o kalktı önce yatakta oturuyor, sonrada ayağa kalkıyor kenardan tutunarak, buda yeni adet çıktı kafayı yedim, Allah korusun bide düşse, tamam yatağın kenarı yüksek ama yinede insanın başı ağır gelir derler ya çokta güvenli değil yani, napıcam ben kızlar yaa tam 1 saat 20 dk onu uyutmaya çalıştım.... ühüüüüüü ne olacak bizim halimiz

Burcu ve Buket gelelim size
öncelikle üstün kadınlık belgeleriniz için çok teşekkeür ederim
Ardından diğer düşünceleriniz içinde gülmekten öldüm, ikinizde çok doğru düşünüyorsunuz hakkımda hakkaten tık yok yahu gözünüzü seveyim şu doğum yapmış olan arkadaşlarım bu konuya değinelim lütfen, ne oldu bize ya şahsen ben iktidarsızmıyım neyim insanın canı hiçmi istemez bukadarmı yılmışım artık hamilelik öncesi yapılan çalışmalardan sonra heralde artık bıkkınlıkmı geldi nedir

Gönaydınnnnnn canlar
bediş hoşgeldin tatlım, Allah sana ve senin gini gece nöbeti tutan yaso'ya,bukete'e ve tüm sevenlerime sabırlar versin...

Yasooooo ya sen bu+eti yapacam diye adamı az mı halıların üzerinde sıkıştırdın,hasta haliyle töbe töbeee :) şimdide tık yok diyorsun, adam da unutacak,ilgi göster biraz :) :) :)

Bu arada yasooo, betül'ün koltuğu hayırlı olsun canım, oooo insallah arabada mışıl mışıl oturur uyur..

Ayrıca artık ev kuşu oldugum için dakka başı burdayım dooğurana kadar :) beni yalnız bırakmayın :)

Ve halvet meselesine gelince, taze gelin gibi tertemizim :) ilk 4 ay kanama var diye dr yasak dedi, sonra biz kooorktuk yapmaya, sonra hadi yapalım dedim erken doigum sancıları çıktı, başlamadan bitti :) yani ben dükkanı çoooooktaaan kapattim,yalnız degilsin Yasoo :)

Sebihaaa canım benim senin doğum gününmüş bugün. Allahım sağlıklı huzurlu nice uzun yaşlar nasibetsin tüm sevdiklerinle ve sevenlerinle ve bizlerle inşallah. Ömür boyu arkadaşlığımız devam etsin inşallah tüm topikle birlikte canım çok öpüyorum.

Ayyy Burcu canımmm nasılda hatırladın kız afferim sana hakkaten yaa vucut resmen isyan ediyor hala, canıma yetti diyor heralde:)))) ah betül yaaa kızım sen gelene kadar ömrüm boyunca yaşayacağım tüm halvetleri hamile kalayım diye erkenden yaşayıp tükettim galiba. bundan sonra yaşlı nine ile dede gibi birbirimizi sever öper sarılır uyuruz işte okadar
ohh burcu kız artık burdasın he çok sevindim kuzum, şimdi seni bol bol görelim zaten doğumdan sonra bir müddet kayıplık dönemi oluyor çünkü sana iyice bir doyalım. bu arada kırmızı pembe siyah beyaz gecelik isteyen varsa yolliyim nasılsa lazım değil artık baksanıza :))))

günaydın kızlar ince konulara değinmişsiniz

canım zaten biz erkekler gibi olamayız onlarda hep istek oluyo ama evliliği sürdürmeninde en önemli noktalarından biride bu unutmamak gerek şimdi bebekte olduğu için zor geliyordur bizde yaşıyoruz zaman zaman :) düzene girer zamanla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…