Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarim sagolun zaten ancak iki uç lokma yiyorum oda tansiyonun düşmesin diye ama su iciyorum sürekli su şişesi elimde geziyorum burada konuşmak iyi oluyor moral oluyor

canım dert etme bulantıların geçer...bebek zaten anneden alır..dert etme bebeğin bi şeyden eksik kalmıyo

Canim benim Eşim de gun sayiyordu ama o öyle olmuyor bakış acıları değişiyor artık onun gözünde anne oluyorsun

burcum vaalla benim özdilekten aldığım bir bebek yorganım vardı hep ona sarıyordum. halada kullanıyorum çok memnununm. heryerde satılıyor fiyatıda iyi sanırım şimdilerde 35-40 tl filan hem kalın hem yumuşak hem boyutu ideal.

aslıcım canımmm ayy biz yapamıyorsak o işleri seni hiç düşünemiyorum zaten hakkaten sen hiç yapamazsen. ve o acıma olayı benim doğumdan sonra olmaya başladı öncesinde yoktu, ben diyorum anacım beni dr çok dikti yavv, adam dedi zaten 20-25 dikiş var sende içli dışlı demişti. yorgan söküğü gibi dikti demek :))))

Gülcüm o linki tıkladım, direk sitenin ana sayfasi çiktı, googledan arattırma yaptım şimdi, önü fermuarlı bir battaniye cikti sanirim bu,fiyatı 49 tl. peki bu kalın mi? Dışarda kullaniyormusun? Fermuarı açınca dikdörtgen mi oluyor?

Yasooo yorgan diye yazmışsın ya,battaniye yazacaktın di mi tatlım, senin dediginde
yumuşacık kedi tüyü gibi bişey ??? özdilekte fitayı 35 tl onlarin

Bu arada sen bildiğin alttan sezeryan olmuşsun,madem öyle bir durum vardi niye normale zorlattı doktorlar,töbe yaa

evet canım önü fermuarlı altı çıtçıtlı valla kalın bizdeki ben sana resmini çekip atıym çoğu yerde var bulrsun fermuaı açınca battaniye kadar büyük biyerde uyuyunca üstünğde örtersin

Ohh harikaa nr kadar canlii topik cok sevindimm ve biraz gecmisi okudum cok gulduklerim oldu

Duamnur cok sukur miden de bulaniyor hersey yolunda insAllah Yarabbim..

Yaseminimm bence sut konusunda cok degildir yaa hele ki Betul iciyorsa reddetmedigine gore bence hiic fazla degil yalniz bizim dr bey dedi ki 1 yasindan sonra gecr beslenmesini kes demisti ben memeyi kesmedigimdrn kesemedim amaa buyudukce bunlar ins yatip uyurlar yaa ins elif bu ara gece 12de yatiyor 9 gibi uyumasi gerek oysa naapicam

Bide halvet konularindan bahsetmissiniz ya var ya resmen kendimi problemli ilan etmisim meger normalmis ohh bee ☺ dogumdan sonra ben halvet konularini resmen kapadim ikinci cocuga kadar dogal korunma yontemim dermisim ☺ bu arada ben 13 aydir daha yeni adet oldum..

selam; benim halvet özürlü iktidarsız topiğim:)

kız yasemin hadi senin dikişin var peki biz sezaryenlilere ne halt oluyo..

Ya evet normal dogum yapanları anliyorum da, sezeryan olanlar neden acı çekiiiii??? Amanınn

Bu arada bedişimiz gelmiş topige hoşgelmiş :)

Offf yasemin ne cok dikisin varmis benimki azdi hatta iz miz hic bisey kalmadi aci falanda yok ama o isi yaparken olurmu bilemem
bende de iz filan yok kuzum zate dikişlerin hepsi dışta değil içtekilerle dıştakiler hspsi toplam okadarmış sanırım içte çok fazla.
evet battaniye tabi ama kalın yani o çıtçıtlıya göre daha kalın ve koruyucu bence. ben onun içine betülü bohça yapıp koyuyordum :)
ayyy kız doğru dedin alttan sezeryan hakkaten. ama burcu ben artık bu hamilelikten illalah ettiğim için artık çıksın yeterki diye nekadar fazla ıkındıysam heryerimi parçalamışımdır yani doğrudur :)))
canımmm hoşgeldin, evet ya topiğimiz canlı şükürler olsun, bebekler büyüdükçe yada hamişlerimiz izin alıp evde yatmaya başladıkça çoğalıyoruz :)))
ben betüle gece sütü vermiyorum artık eğer ağlayıp sızlamazsa, öyle öyle alışır inşallah.
halvet konusunuda iyiki açtım ya utandık sıkıldık ama hepimiz meğer aynı derttten muzdaripmişiz. insan tek olmadığını öğrenincede içi rahatlıyor. demekki doğum sonrası yaşanan bir geleneksel olay bu heralde.
korunma yönteminden bahsetmişsin süper :)))) bende yasmin kullanıyorum d.kontrol hapı, eşimde diyorki bu ilacı niye içiyorsun boşu boşuna diyor gülmekten ölüyoruz :))))
selam; benim halvet özürlü iktidarsız topiğim:)
kız yasemin hadi senin dikişin var peki biz sezaryenlilere ne halt oluyo..
ayy buket negüzel dedin kız hakkaten özürlü olduk çoğumuz
kız evet yaa benim aklıma gelmemişti hakkaten siz sezeryanlılara ne oluyor anacım:)

Kizlaaaaaar yardim edin lutfen. Ben yerlesme kanamasi hakkinda bilgi edinmek istiyorum. Yani nasil oluyor? Nezaman oluyo? Benim adetime 7-8 gun kala iliskim oldu.ve acik cok acik renkli kanama oldu.yani cok acikti rengi.sora ertesi gun koyulasti kahverengimsi bi rengte bir pedi doldurmayacak sekilde kanam oldu sonra ertesi gun dahada az lekelenme seklinde yine kahverengimsi kan oldu.sonra kesildi ama ara sira 1-2damla seklinde geldi bu boyle 3gun surdu sonra ara sira 1damla falan oldu.sonra bitti.bu ne ola bilir sizce? İdrarda test yapiyorum cikmiyor.acaba bu yerlesme kanamasiysa idrarda ne zaman cikar?

Azerikizi arkadaşım, anlattığın yerlesme kanmasi olabilir, ee olmayabilir de , yerlesme kanamsini bende yaşadim biri adet günümde geldi, digeri adete 3 gün kala,ikisinde de hamileymişim, kan verdim çıktı, devam etmedi o gebeliklerim ama. Insallah Rabbim senin gönlüne göre veriri, telaş yapma, iki gün sonra bir idrar testi daha yap,olmadi kesin çözüm kan testi,hakkında hayırlısı olsun

Cok saol burju82. benim hic böyle adet kanamam olmamişti.bu cok farkliydi. Yani renginde olsun,akiş tarzinda olsun, gunu olsun yani adetim gec olurduda,bu kadar erken 1hafta oncesi hic olmazdi.internetdede okuyorum yerleşme adetin 1hafta öncesindede başlıya biliyormuş.ALLAHİM cok umutluyum RABBİM sevindiri İNŞEALLAH

günaydın kızlar..
hoş geldin arkadaşım yerleşme kanamasına benziyor benim tam adet günü geldi ve 3 gün az az sürdü..birde 3. ayımda geldi 1-2 gün sürdü idrarda 3-4 gün kala öğrendim ben ama erken veya gec döllenmeye göre değişir benim erken dölllenme oluyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…