- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.301
Canlarim sagolun zaten ancak iki uç lokma yiyorum oda tansiyonun düşmesin diye ama su iciyorum sürekli su şişesi elimde geziyorum burada konuşmak iyi oluyor moral oluyor
Canlarrr oğlana kalın bir battaniye alıcam bugün internetten, fikirlerinizi bekliyorum,hani soğaka çıkarken hemen sarayım sarmalayayım diye, evde kullanmak icin degil
Canim benim Eşim de gun sayiyordu ama o öyle olmuyor bakış acıları değişiyor artık onun gözünde anne oluyorsunGünaydın bal böcekleri karıncalar, kraliçe arılar :)
Sebihaaa dogum günün kutlu olsun canim,hic korkma Allah kolayligini verecek insallah, Ya Allah de,insallah bıdık oğlunda mışıl mışıl uyur geceleri, zort zort da gaz çıkarır,bende tam yazılı haftasi izne ayrıldım,tam zamaninda yani, zatenokulda sürünüyordum, iyice pestilim çıkardı, şimdi evde totoyu devirip yatıyorum
özlemmm, buket, yaso ve gül,benim kocam doğum sonrasını hayal ediyor garibim,helebi lohusalik bitsin diyor, ee bu sendromlarin farkinda degil tabi :)
Özleeem herkes bana bugünlerin en iyi zamanların diyor :) ee artik bende buaraya icimi dökerim
Duamnur burcu canim, ben 16 haftaya kadar bir sey yemedim, dort kilo verdim, bebegin. Gelisimini hic etkilemedi,kendini sadece su icmeye zorla,cünkü su kanamayi durduruyor, bnenim dr soylemisti, Allah a emanet
Gülcüm o linki tıkladım, direk sitenin ana sayfasi çiktı, googledan arattırma yaptım şimdi, önü fermuarlı bir battaniye cikti sanirim bu,fiyatı 49 tl. peki bu kalın mi? Dışarda kullaniyormusun? Fermuarı açınca dikdörtgen mi oluyor?
burcum vaalla benim özdilekten aldığım bir bebek yorganım vardı hep ona sarıyordum. halada kullanıyorum çok memnununm. heryerde satılıyor fiyatıda iyi sanırım şimdilerde 35-40 tl filan hem kalın hem yumuşak hem boyutu ideal.
aslıcım canımmm ayy biz yapamıyorsak o işleri seni hiç düşünemiyorum zaten hakkaten sen hiç yapamazsen. ve o acıma olayı benim doğumdan sonra olmaya başladı öncesinde yoktu, ben diyorum anacım beni dr çok dikti yavv, adam dedi zaten 20-25 dikiş var sende içli dışlı demişti. yorgan söküğü gibi dikti demek :))))
bende de iz filan yok kuzum zate dikişlerin hepsi dışta değil içtekilerle dıştakiler hspsi toplam okadarmış sanırım içte çok fazla.Offf yasemin ne cok dikisin varmis benimki azdi hatta iz miz hic bisey kalmadi aci falanda yok ama o isi yaparken olurmu bilemem
evet battaniye tabi ama kalın yani o çıtçıtlıya göre daha kalın ve koruyucu bence. ben onun içine betülü bohça yapıp koyuyordum :)Yasooo yorgan diye yazmışsın ya,battaniye yazacaktın di mi tatlım, senin dediginde
yumuşacık kedi tüyü gibi bişey ??? özdilekte fitayı 35 tl onlarin
Bu arada sen bildiğin alttan sezeryan olmuşsun,madem öyle bir durum vardi niye normale zorlattı doktorlar,töbe yaa
canımmm hoşgeldin, evet ya topiğimiz canlı şükürler olsun, bebekler büyüdükçe yada hamişlerimiz izin alıp evde yatmaya başladıkça çoğalıyoruz :)))Ohh harikaa nr kadar canlii topik cok sevindimm ve biraz gecmisi okudum cok gulduklerim oldu
Duamnur cok sukur miden de bulaniyor hersey yolunda insAllah Yarabbim..
Yaseminimm bence sut konusunda cok degildir yaa hele ki Betul iciyorsa reddetmedigine gore bence hiic fazla degil yalniz bizim dr bey dedi ki 1 yasindan sonra gecr beslenmesini kes demisti ben memeyi kesmedigimdrn kesemedim amaa buyudukce bunlar ins yatip uyurlar yaa ins elif bu ara gece 12de yatiyor 9 gibi uyumasi gerek oysa naapicam
Bide halvet konularindan bahsetmissiniz ya var ya resmen kendimi problemli ilan etmisim meger normalmis ohh bee ☺ dogumdan sonra ben halvet konularini resmen kapadim ikinci cocuga kadar dogal korunma yontemim dermisim ☺ bu arada ben 13 aydir daha yeni adet oldum..
ayy buket negüzel dedin kız hakkaten özürlü olduk çoğumuzselam; benim halvet özürlü iktidarsız topiğim:)
kız yasemin hadi senin dikişin var peki biz sezaryenlilere ne halt oluyo..
hoş geldin arkadaşım yerleşme kanamasına benziyor benim tam adet günü geldi ve 3 gün az az sürdü..birde 3. ayımda geldi 1-2 gün sürdü idrarda 3-4 gün kala öğrendim ben ama erken veya gec döllenmeye göre değişir benim erken dölllenme oluyormuş..Kizlaaaaaar yardim edin lutfen. Ben yerlesme kanamasi hakkinda bilgi edinmek istiyorum. Yani nasil oluyor? Nezaman oluyo? Benim adetime 7-8 gun kala iliskim oldu.ve acik cok acik renkli kanama oldu.yani cok acikti rengi.sora ertesi gun koyulasti kahverengimsi bi rengte bir pedi doldurmayacak sekilde kanam oldu sonra ertesi gun dahada az lekelenme seklinde yine kahverengimsi kan oldu.sonra kesildi ama ara sira 1-2damla seklinde geldi bu boyle 3gun surdu sonra ara sira 1damla falan oldu.sonra bitti.bu ne ola bilir sizce? İdrarda test yapiyorum cikmiyor.acaba bu yerlesme kanamasiysa idrarda ne zaman cikar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?