Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım benim gibi cahil ve tecrübesiz bir anne adayı sana fikir veremez ama senin için dua edebilir. Dualaimda olacaksin. Asya cok akıllı bir kız, annesini hic üzmeyecek

günaydın kızlar öncelikle öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler güü kutlu olsun... canımm valla biraz zorlanırsın ama meme istediğinde mama hazırla biberona yanına yat emzirir gibi memeni tutacağına biberonu ver ağzına bir almaz 2 almaz 3 te alr alışır denemekte fayda var..

günaydın arkadaşlarım öncelikle öğretmen olan canım arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.
uykusuz bir gecenin ardından yeni bir haftaya başlamaya çalışıyorum hala.
Gülhancım bu psikoloji ile sana umut dolu konuşmalar yapmak çok isterdim ama yapamıyorum. ben 3 aylıkken betülün odasını ayırdım ama uyumayan çocuk hiçbiryerde uyumuyor. yada en azından diş çıkaran çocuğu pamuklar içinde de yatırsan gece 50 defa kalkmak zorundayız... insanlıktan çıkmış gibi hissediyorum kendimi inan, yaşamaya hevesim yok yani birde oruç tutmaya başladım, günler kısayken hamileyken tutmadığım oruçlara başliyim bari dedim.
neyse şikayet etmeye devam etsem sonu gelmez. halimize şükürler olsun, hasta olmasında zombi gibi gezerim napim.
duamnur burcu canım inşallah herşey yolundadır sen olumlu düşün moralini bozma moral çok önemli hamilelikte.

Canim ise yararmi bilmiyorum ama senin kokunu ozluyor demekki yatağına sana ait bi giysi koymayi denesen

selamlaar canim nacizane onerimm bencee gece kalkmalarina takilmadan oncelikle yatagini ayir ayni odada bi kac gun huysuzluk yapsada alisacak mesela uyandi al kucagina yada yanina yatma ama oynasin etsin uykusu gelince emzir yerine yatir eninde sonunda uyuyacak ve besigine de alisicak akli erdikce yatak ayirmak daha zor emzirme konusuna gelince o kadar isiriyordu ki Elif bi ara meme kafasi asagiya donuk duruyordu inan kopicak heralde dedim kremler vs gecti dislerini artik daha islevli kullaniyor cok isirdigi donemde 9 10. Ay oldugu donrmlerdi gece elif hep kalkip emiyor gunduzde aralarda emiyor gece icin yapilacak bisey yok da gunduz meme istedi cok az emziriyorum memeden doymasina musaade etmiyorum ve sevdigi seyler yediriyorum illa biraktiracam dersen bence yine azaltarak biraktir once gunduzleri azalt meme istediginde oyala ve kek yemek sevdigi ne varsa onlardan yedir yemezse emzirme ac birak acikinca yesin memeye guvenmesin umarim ise yarar Allah yardim etsin..

bu arada ogretmen olan guzellikler bu mutlu gununuz kutlu mutlu olsun..

tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun

canikom sen şu yazınla en azından ruh halini ifade eder bir haldesin..evet bende öyleyim ama insanlar bunu anlayışla karşılamıyor. bu halimizi kimse anlamıyor..biizm hayatımız değişti ama herkes kendi kaldığı yerden devam ediyor..herkesin ayrı beklentileri var.ve bunlara cevap vememiz gerek.. sorumlulk duygusu tavan yapmışken bide insanları mutlu memnun edemiyoruz..haliyle bizde mutlu memnun olamıyoruz..

selam; benim halvet özürlü iktidarsız topiğim:)

kız yasemin hadi senin dikişin var peki biz sezaryenlilere ne halt oluyo..

ayy bukeett gercektende bize ne oluyor acaba ve bu surec gecici mi 13 aydir gecmedi bende no halvet modunda dolasiyorum ☺☺

Ya evet normal dogum yapanları anliyorum da, sezeryan olanlar neden acı çekiiiii??? Amanınn

Bu arada bedişimiz gelmiş topige hoşgelmiş :)

eveett burcumm artik daha sık gelicem kismet olursa aklim zaten hep burada battaniye almadinsa bu bahsettigin battaniyeden lcw de var

Ayyy Yasemin cok guldumm canim benim yaa hakikaten de ilaci icme sen nasilsa dogal korunma yonetemindeyiZ biz ☺☺ beb bazen ne dusunuyorum amaan diyorum zamsninda o kadar yok yumurtladim yok yumurtlayacagim ☺☺ derken bikmisiz demek ki

peki kızlar size bi sorum var..doğuran bebekli annelere sorum..peki bu halvetsiz günlerde hiç eşinizle bu yüzden tartıştığınız oldumu. veya evdeki genel durumla ilgili olarak..sonuçta bi velet var hayatımızda ..omuzlarımıza yük bindi..evdi işti çocuktu derken gerildik..bu yüzden sıkıntı yaşıyor musunuz.?

anlatın güzin ablanıza:)))

bedriyecim hoşgeldin kuzum seni sık sık görmek nekadar güzel oh topik birleşti yine yavaş yavaş. dediğin gibi hakkten bıkmışız ya o ne öyle :)
buketin 100 puanlık soru sormuşşsun :) ben işe başlamadan önceki evdeki dönemlerimde çok sinir ve stresliydim gerçekten ayy hatırlamak bile istemiyorum. hatta bu tavırlarım yüzünden eşimin benden soğuduğunu ve artık çocuksuz olan dönemlerimizdeki sevgisini yitirdiğini hissetmiştim. ve bence gerçektende öyleydi, düşün artık birbirimize iyi geceler bile demeden yatar olmuştuk... sonra topladım kendimi, kızım sen napıyorsun dedim, sen bu adama böyle davranıp soğutursan ondan sonrada yıllar yılı uğraşırsın ama tabiki kırılan şeyde hiçbirzaman eskisi gibi olmazmış derler ozaman napıcan peki dedim. sabırlı ol sakin ol, nekadar kızgında olsan ne olursan ol, içinden gelmese bile güleryüz göster, iyi davran, hal hatır sor, sevgi dolu yaklaş toparla bu durumu acilen dedim. ve zamanla öylede yaptım çok şükür. ama zor zamanlar geçirdik be, bütün anneler ve anne olmaya çalışan arkadaşlarım hepimiz büyük tramvalar geçirdik, sosyal baskı, psikolojik çöküntü, vucut hırpalanması, ilaçlar iğneler hormanal denge bozuklukları, yani manyaklaşmamız normal, ama düzeltmekte yine bizim elimizde. içinizden gelmesede kendinizi zorlayın, zamanla o zorlayarak yapılan şeyler normale dönüp isteyerek yaptığınız şeylere dönüşüyor. bu geçici dönemde birbirlerinizi yıpratıp sonradan telafisi olmayacak boyutlara ulaşmadan kendimize çeki düzen vermemiz şart kızlar.

doğru diyosun benim eşimde bundan çok yakındı..bana karşı çok sevgisizsin felan demeye başladı..tamam yıprandım hırpalandım hadi sen kendin fark etmişsin öyle olduğunu ve kendini toplamak istemişsin ama ben ne yaptığımı bilmiyorum..ben ne yapıyorumda böyle oluyo bilmiyorum..bağırıp çağırmıyorum terslemiyorum..çocuk yüzünden tartıştığımız oluyo.. ben iki saat sallamışım uyutmaya çalışıyorum zaten gün sonu gelmiş bende tükenmişim geliyo odaya gözüne gözüküyo yada ses çıkarıyo felan falan bizim zıpırda gözler şappalak oluyoo..e haliyle kızıyorum..bilerek mi yapıyosun diyorumm en sinir olduğum şey bu..emeğe saygısızlık olarak görüyorum..yani çılkım çıkmış şurda iki dakka sabretsene..gözüne gözükmesene..zaten 1 saat uyutmaa uğraşıyorum..e budur kızdığım.. e o kadar kredimiz olmasınmı yaniii..neden hep en süper olması gereken biziz..neden hep en mükemmelş davranması gereken biiziz..bi kerede destekleyici sözler tavırlar nlardan görsek olmazmı??

Canlarim öncelkle öğrt günümü kutlayan herkesin yanaklarından opuyorum. Buketim sorduğu soruyu düşündüm ve beni de bekleyen durumun nasil olduğunu gözümde canlandirdim. Kesinlikle haklisin, ama şüphesiz. Bizede düsen görevler vardır. Cevap verirken daha sakin belki de biraz kendimizi zorlayarak sevghi dolu taburlar...falan filan...ama simdilik bebek yuzuuden kavga etmiyoruz benim konuşmam boşuna,ama kesinlikle size hak veriyoryum

Sevgili guzin abla esimle ne halvet konusunda nede cocuk konusunda tartismadik cok sukur halvet konusunda konustugumuz zamanlarda esim hep adet de olmamamin verdigi etkiyle hormonlarimin normal duzeyine inmedigi icin bana anlayis gosterdi sagolsun ama artik adet olduguma gore davranisi nasil olur bilemiyorum da su yonden de bana destek veriyor uykusuzum elif geceleri cok ayakta kaliyor ve ben hep tek basimayim ondan dolâyida anlayisli davraniyor yani ben koca kisinin anlayis torpilinden gecinip gidiyorum ama ben rahatsizlik duyuyorum kendisine karsi mahcup hissediyorum boyle gitmez diyorum yani karar versek 2.cocuk dusunsek gel gunleri degerlendirelim diyecek yuzum kalmadi resmen adami kullaniyor olacagim ama boyle de inanilmaz rahat ve mutluyum firijit mi ne diyorlar ondan oldum diye korkuyorum ben

Bugün 21 günlük olduk biz eşim gün sayıyor... ben zaten hazır değilim birde doktor erken adet görebilirsin dedi. Tekrar hamile kalmaktan korkuyorum. Nasıl koruyacağımıza da karar vermedik daha... sizin bahsettiginiz sorunları bizde yaşayacak mıyız acaba?

Herkes yazmis ben yazmasam olmaz halvet konularında tartismadik ama ben hep dile getirdim bana hiç yaklasmadigi için arada sırada o yaklaşmaya çalışınca da hiç orali olmadım orali olmaktan ziyade bizim oğlan hep kipirdanmaya başlıyor uyaniyor falan aslında boylede gayet güzel boraya bakmakla ilgili esim hep yardimci oluyor cunku borayi ne kadar zor emzirdigi mi biliyor bora bazen cok zor oluyor bi turlu memnun olmuyor ben uyumamissam 1-2 saat alip oyaliyor sen uyu diyor sallamak gerektiğinde sallıyor benden daha sabırlı ve becerikli bu konuda ama pek sallayarak uyutmuyoruz hic bi zaman yemek ve ev isini sorun etmedi genelde evde kizan bağıran benim malum evde kaynim var onun tertip duzeni evi kullanması hk. Söyleniyorum garibim ses cikarmiyo sadece dinliyor bazen dinlemiyorda lohusa iken gorumceye takiktim bi ara onu dinliyordu

nasıl olmuş kızlar kızımınkide var orda HİRANUR olucak kızmetse..

Eklentiler

• 13138_10152868199428516_6697196169268585164_n.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 934880_10152868198418516_797670036177047942_n.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 1521480_10152868199323516_8134436681760611602_n.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 1899994_10152868199133516_3932891297142177137_n.webp
    39 KB · Görüntüleme: 50
  • 10170691_10152868199508516_4774949008710802328_n.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 10404509_10152868198158516_6573156273006703042_n.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 10653750_10152868198298516_7967431151377298070_n.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 10689716_10152868199013516_6769975221889309579_n.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 10730883_10152868198018516_6360766521126927941_n.webp
    46 KB · Görüntüleme: 62
  • 10731123_10152868198883516_3385591478377783091_n.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…