- 21 Kasım 2014
- 40
- 24
- 13
- 33
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.321
Canim cok saol cevap icin. Şimdi eyer bebek yerleşme yapiyorsa daha döllenmemişmi?
idrarda çıkmayabilir gec döllenme olabilir adetinin geçmesini bekle istersen öyle yap yada kanda baktırBen nerden analirm dollenip dollenmediyini? Yani eyer dollenmiş tutunmaya calişiyorsa idrar testinde niye cikmadi acaba?... Kanamanin ustunden 1-2-3gun geçmiş testleri her gun yaptim ama yine sonuç negatif.... (((((
evet gelen adetime 3-4 gün kala öğrendim..bata göre yaniHa bide yazmişsin idrarda 3-4gün kala oyrendim? Gelen adetine 3-4gün kala mi? Yoksaa anlamadimda
gec döllenme adı üstünde bhcg hormonunu salgılamaya başlayınca testte çıkar..her idrar testidoğru gösterecek die bişi de yok tekrar test yapın olmadı kan testi yapın kesin sonuç alırsınız..İyide gec döllenmişsede yerlediyne gore döllenmiştir artik peki niye göstermesinki? Bide ilişki zamani oldu acik rengte yani kan rengi deyildi acik pembe rengi akinti geldi sonra kesildi bide ertesi gun koyu 1pedi doldurmayacak şekilde geldi sonra yavaş yavaş oda azalmaya başladi lekelenme şeklinde geldi 2-3damla falan kahverengi. Sonra bitti.simdi adet gunum yarin aslinda ama 1hafta öncesi oldu bu sey
rica ederim önemli değil hayırlısı olsun..Cok saol bilgilerin icin.senide yordum.
günaydın burcucum hayırlı haberlerle gel inşallah..Günaydın kızlar bugün kontrolumuz var Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah
doğrudur hepimiz aynı yolardan geçtik geçiyoruz vakti zamanı gelince RABBİM veriyor meleklerimizi İNŞALLAH güzel haberler alırsın adetin yarınsa bitest daha yap hastalanmassan kanda yaptırİŞEALLAH canim.ven kac gundur evde internetde her kesin başinin etini yiyorumda))) ne olucak acaba hamilemiyim diye))l 1,5yildir evliyim daha bebeyim yok onun icin sabirsizlaniyorum artik
Aynen canım Rabbim ne derse o bekleyeceğiz ve sonucu göreceğiz allahima emanet[/QUOTE]E="burju82, post: 37924466, member: 213107"]Burcucum biz umudu Allah dan bekleriz dr nin ne dedigi hiç önemli degil, Rabbim ömür uazacaksa,kim ne yaparsa yapsın sağlıkla gelir, sen yat ve dua et, şuan sana düşen tek şey bu ,gerisi Allahın ve inşallah Rabbim yüzünüzü güldürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?