- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.361
Çok tatlılar canım Rabbim bana da nasip ederse o günleri gormeyi bende çok istiyorum yapmayinasıl olmuş kızlar kızımınkide var orda HİRANUR olucak kızmetse..
Çok tatlılar canım Rabbim bana da nasip ederse o günleri gormeyi bende çok istiyorum yapmayi
sağol canım ara ara gidiğ gelio daha iyim şimdiBu arada ogretmen arkadaslarim öğretmenler gününüz kutlu olsun
gul canim gecmis olsun
Aynen Bedis. Bende mahcup hissediyorumSevgili guzin abla esimle ne halvet konusunda nede cocuk konusunda tartismadik cok sukur halvet konusunda konustugumuz zamanlarda esim hep adet de olmamamin verdigi etkiyle hormonlarimin normal duzeyine inmedigi icin bana anlayis gosterdi sagolsun ama artik adet olduguma gore davranisi nasil olur bilemiyorum da su yonden de bana destek veriyor uykusuzum elif geceleri cok ayakta kaliyor ve ben hep tek basimayim ondan dolâyida anlayisli davraniyor yani ben koca kisinin anlayis torpilinden gecinip gidiyorum ama ben rahatsizlik duyuyorum kendisine karsi mahcup hissediyorum boyle gitmez diyorum yani karar versek 2.cocuk dusunsek gel gunleri degerlendirelim diyecek yuzum kalmadi resmen adami kullaniyor olacagim ama boyle de inanilmaz rahat ve mutluyum firijit mi ne diyorlar ondan oldum diye korkuyorum ben
Canimcim sen tadini cikar hayatin.hani bi tez varya gorev gibi yapmayin tadini cikarin da hamile kalmaniz kolay olsun.senin yorumlarına katiliyorum.Kızlar merhabalar. Şimdi göz attım da gündüz hiç giremedim yoğundum öncelikle tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun..
Halvet konusuna değinmişsiniz. Siz hamile oldunuz vücudunuz büyük bir değişim geçirdi sonrasında annelik hormonları derken uzun aralar olması normal ve eşlerin de anlayışlı olması gerekir elbette.
Hadi siz öylesiniz ya ben, beni de tedavi süreci çok etkiledi. 2 aşılamadan sonra aralar yavaş yavaş uzamaya başladı çünkü aklım hep tedavideydi tüp filan düşünüp duruyordum olsa bile görev gibi oluyordu eşimde farkındaydı. İlk tüp tedavisinden sonra iyice uzaklaştım ama yine de arada oluyordu genelde istemiyordum ama hayır da diyemiyordum pek. Nasıl ki dondurulmuş tedavisi de oldu zaten o tedavi de regl olmadan yumurta baskılayıcı iğnelere başlamıştım yumurtlama olmaması lazımdı dondurulmuşlarım olduğu için ardından regl ile hem iğneye devam ettim hem başka ilaçlara ve bu ilaçlar psikolojimi iyice bozdu bir de negatif alınca hem sinirlerim yıprandı en ufak şeye bağırır oldum, hem de istek filan hiçbir şey kalmadı. Kesinlikle istemiyordum düşüncesini bile kaldıramıyordum bu akşam istemesin diye dua ediyordum eşimde ben istemedikçe anlayışlı davrandı hiç sorun çıkarmadı belki üzerime düşseydi olurdu bilmiyorum ama ben istemiyorum dedikçe tamam dedi yaşadıklarımı da bildiği için. Yüzlerce defa boşanalım lafı çıktı ağzımdan çünkü evli gibi değilde ev arkadaşı gibiydik. Şubatta oldu dondurulmuş tedavim biliyorsunuz ve biz o zamandan yazın çok güzel bir otelde yaptığımız tatilde dahil, bu aya kadar iki kere filan ilişkide bulunmuşuzdur tatilde zaten hiç olmadı orada bile istemedim. Resmen duygularım alınmış gibiydi. Sonra işe tatil İstanbul derken işyerinde sorunlar oldu onlar halledildi ben yavaştan kendimi toplamaya başladım çünkü eşime karşı mahçup hissetmeye başladım kendimi ancak sadece o da değildi ilk defa bu ay istediğimi farkettim bir de yumurtlama zamanımdı ve yumurtlama her ay olmuyor olduğu aylar da istek de oluyor vücudun çocuk yapma mekanizmasından sanırım ve öylelikle oldu kendi isteğimle hatta eşimde şaşırdı ne oldu sana böyle diye. Böylece şimdilik çözdük ama ben korkuyorum eskiye dönmekten gerçi hala sinirliyim hala en ufak şeye parlıyorum bağırıyorum ama 10 dk sonra sakinleştiğim içni eşim birşey demiyor. Artık yazın ki tüp denemesinden sonra ne olur bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum şimdiden işte bende de durumlar böyle.
nasıl olmuş kızlar kızımınkide var orda HİRANUR olucak kızmetse..
aldım elime cımbızı aynayı, basıyor feryadı, yok aynayı ister, yok cımbızı ister. zaten haftada 1 kere yıkanıyorum, resmen afedersiniz göğüslerimin
sağol canım :)))) elimden geldikçe işte :)Hepsi birbirinden güzel maşallah hem oğlanla hem karnindakiyle iyi beceriyorsun...
Topik bunalım bunalım aman Allahım...
annem gidince birde kirkim çıkınca bende size katilcam sanırım...
MERHABA BEN YERLEŞME HAKKİNDA BİLGİ İSTEMİŞTİM KİMİN HATIRINDAYSA... DOKTORA GİTTİM MEYERSEM ADET GORMÜŞÜM. COK ÜZÜLDÜM. AMA DOKTORUM BANA " YARİNA " İSİMLİ Bİ İLAC YAZDİ DEDİ BU İLACİ 3AY BOYUNCA İC AMA HER GÜN AYNİ SAATTE. 99% HAMİLE KALİCAKSİN DEDİ. ŞİMDİ BU İLİCA BAŞLADİM İNŞEALLAH HAYİRLİ HABERLER VERİRİM BENDE....))))
MERHABA BEN YERLEŞME HAKKİNDA BİLGİ İSTEMİŞTİM KİMİN HATIRINDAYSA... DOKTORA GİTTİM MEYERSEM ADET GORMÜŞÜM. COK ÜZÜLDÜM. AMA DOKTORUM BANA " YARİNA " İSİMLİ Bİ İLAC YAZDİ DEDİ BU İLACİ 3AY BOYUNCA İC AMA HER GÜN AYNİ SAATTE. 99% HAMİLE KALİCAKSİN DEDİ. ŞİMDİ BU İLİCA BAŞLADİM İNŞEALLAH HAYİRLİ HABERLER VERİRİM BENDE....))))
Burcum haklısın zaten hep yazılarımın sonunda belirtiyorum bunu. ama inanki insan olarak içimizi biraz dökmesek çatlarız patlarız. yanlış konuşmalarımızdan dolayı Allah bizi affetsin bizim kafayı yemişliğimize versin inşallahCanlarrrr ballar günaydın,karlı bir sabah..herkesin yazdıklarını okudum..veee kesinlikle şikayet etmeye hakkımız yok,kıçımızı yırttık bebek sahibi olacaz diye, çatal da trawmalar gecirdik,tedaviler olduk yıprandık,paralar harcadık, eşimize saldırdık o yüzden kimse şikayet etmesi ağzınıza acı biber sürerim..hamdolsun ki evlatlarımız var, bırakın kocamızla o işi yapmayalim, çöplük gibi yaşayalım,sonuçta bu böyle gitmeyeck en fazla bir yıl daha böyle oluruz sonra bebekler büyür, düzenli halvet, düzenli yemek kuaför, aman bi daha şikayet ettiginizi duymucam..geçen bizim oğlan iki gün karnımda kıpırdamadı diye iki gün göz yaşı döktüm ben..Rabbim evlatlarımıza uzun ve sağlıklı bir ömür versin
Vee sefer ayındayız, günde 100 cekelim,hatta soyle bir önmerim var, var olan dua listesinde ki tarihleri degistiteyim ben la havle cekelim ne dersiniz. Okey dersewniz yazin bana, ben tabletten giriyorum sadece o yüzden yeni liste yazmak cok zor, sayfa kayıyor, dokunmatikya zor yapiyorum, var olanin üzeriunde sadece tarih degisikligi yapayim.
son cümleni çok beğendim özlemcim gerçekten aynı düşüncedeyim, ben kendimi beğenip sevmiyorumki o nasıl sevsin beni...Yasemin bu banyo konusunda sana katiliyorum bende ayni durumdayım hatta ise baslamasan once saçlarım yikayip topuz yapmaktan yumak olmustu acana kadar ne canım yandi hatta kestik bi kismini evde kimse yokken bora uyanir diye güvenip giremiyorum banyoya zaten erkenden de uykum geliyor, kil tuy meseleleride ayri bi sorun ise başlamadan gittim aldirdim evde oturunca acayip pasbal olmuştum şimdi iyi kotu insan icine çıkıyorum diye ceki duzen verdim kendime ben kendimden nefret ediyordum esim nasıl sevsjn beni
bekleriz sebihacım :)))) kaçınılmaz sona yaklaşıyorsun demekki sende yavaş yavaşHepsi birbirinden güzel maşallah hem oğlanla hem karnindakiyle iyi beceriyorsun...
Topik bunalım bunalım aman Allahım...
annem gidince birde kirkim çıkınca bende size katilcam sanırım...
canım hayırlısı olsun inşallah ilk defa duydum o ilacın ismini türkiyede yoktur belkide, ama mucize gibi bişeymiş yani şaşırdım böyle bir ilaç varsa türkiyede niye yok. içeriği nedir acaba?MERHABA BEN YERLEŞME HAKKİNDA BİLGİ İSTEMİŞTİM KİMİN HATIRINDAYSA... DOKTORA GİTTİM MEYERSEM ADET GORMÜŞÜM. COK ÜZÜLDÜM. AMA DOKTORUM BANA " YARİNA " İSİMLİ Bİ İLAC YAZDİ DEDİ BU İLACİ 3AY BOYUNCA İC AMA HER GÜN AYNİ SAATTE. 99% HAMİLE KALİCAKSİN DEDİ. ŞİMDİ BU İLİCA BAŞLADİM İNŞEALLAH HAYİRLİ HABERLER VERİRİM BENDE....))))
gül canım kurabiyeler harika ama resimler kötü, niye öyle mavi mavi gibi resimler, retrika diye br program var onla mı çektin ne yaptın. bence normal hali ile yayınlasan daha güzel olur, bütün resimler mavimsi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?