Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar merhabalar. Şimdi göz attım da gündüz hiç giremedim yoğundum öncelikle tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun..

Halvet konusuna değinmişsiniz. Siz hamile oldunuz vücudunuz büyük bir değişim geçirdi sonrasında annelik hormonları derken uzun aralar olması normal ve eşlerin de anlayışlı olması gerekir elbette.

Hadi siz öylesiniz ya ben, beni de tedavi süreci çok etkiledi. 2 aşılamadan sonra aralar yavaş yavaş uzamaya başladı çünkü aklım hep tedavideydi tüp filan düşünüp duruyordum olsa bile görev gibi oluyordu eşimde farkındaydı. İlk tüp tedavisinden sonra iyice uzaklaştım ama yine de arada oluyordu genelde istemiyordum ama hayır da diyemiyordum pek. Nasıl ki dondurulmuş tedavisi de oldu zaten o tedavi de regl olmadan yumurta baskılayıcı iğnelere başlamıştım yumurtlama olmaması lazımdı dondurulmuşlarım olduğu için ardından regl ile hem iğneye devam ettim hem başka ilaçlara ve bu ilaçlar psikolojimi iyice bozdu bir de negatif alınca hem sinirlerim yıprandı en ufak şeye bağırır oldum, hem de istek filan hiçbir şey kalmadı. Kesinlikle istemiyordum düşüncesini bile kaldıramıyordum bu akşam istemesin diye dua ediyordum eşimde ben istemedikçe anlayışlı davrandı hiç sorun çıkarmadı belki üzerime düşseydi olurdu bilmiyorum ama ben istemiyorum dedikçe tamam dedi yaşadıklarımı da bildiği için. Yüzlerce defa boşanalım lafı çıktı ağzımdan çünkü evli gibi değilde ev arkadaşı gibiydik. Şubatta oldu dondurulmuş tedavim biliyorsunuz ve biz o zamandan yazın çok güzel bir otelde yaptığımız tatilde dahil, bu aya kadar iki kere filan ilişkide bulunmuşuzdur tatilde zaten hiç olmadı orada bile istemedim. Resmen duygularım alınmış gibiydi. Sonra işe tatil İstanbul derken işyerinde sorunlar oldu onlar halledildi ben yavaştan kendimi toplamaya başladım çünkü eşime karşı mahçup hissetmeye başladım kendimi ancak sadece o da değildi ilk defa bu ay istediğimi farkettim bir de yumurtlama zamanımdı ve yumurtlama her ay olmuyor olduğu aylar da istek de oluyor vücudun çocuk yapma mekanizmasından sanırım ve öylelikle oldu kendi isteğimle hatta eşimde şaşırdı ne oldu sana böyle diye. Böylece şimdilik çözdük ama ben korkuyorum eskiye dönmekten gerçi hala sinirliyim hala en ufak şeye parlıyorum bağırıyorum ama 10 dk sonra sakinleştiğim içni eşim birşey demiyor. Artık yazın ki tüp denemesinden sonra ne olur bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum şimdiden işte bende de durumlar böyle.

Aynen Bedis. Bende mahcup hissediyorum

Canimcim sen tadini cikar hayatin.hani bi tez varya gorev gibi yapmayin tadini cikarin da hamile kalmaniz kolay olsun.senin yorumlarına katiliyorum.
Bu süreçte insan Cok hirpalaniyo.ben kendimden hoşnut değilim bi kere.sabah sadece sacimi tarayip ise gidiyorum.ben anca bebeğine bakiyorum.kendime bakamiyorum.emzirdigim için hala geceleri çok terliyorum.bazen kaslarimi aldirmaya bile giemiyorum. Aksam kizii uyuturken bazen dizip kaliyorum.dişlerini bile fircalayamiyorum.hepsini geçtim bazen yüzümü yikamayi unutuyorum yasa ötesi varmi??daha benden ne bekliyosunuzki:))

günaydın arkadaşlar, ayy bizim topik dağıtmış kendini gerçekten, heleki buket senin son yazdığın yazıda kendimi buldum.
dün gece betül yine 1 saat 10dk sürek sinir edici bir uyku serüveninden sonra üstüne başına yatağa yorgana kustuktan sonra ancak uyuyabildi. eşimde yoktu dün inadına kafayı yedim. betül uyuyunca aradım eşimi ağlayarak "ben artık yaşamak istemiyorum, bu ne böyle ya, sallıyorum olmuyor, ninni söylüyorum olmuyor, kucağıma alıyorum olmuyor..., ben kafayı yedim valla ya deliricem, yada cinnet geçirip atıcam kendimi biyerden dedim..."
buketin dediği gibi resmen kaşım gözüm bıyığım bacaklarım hepsi almış başını gitmiş vaziyette, yok arkadaş yapamıyorum, dün aldım elime cımbızı aynayı, basıyor feryadı, yok aynayı ister, yok cımbızı ister. zaten haftada 1 kere yıkanıyorum, resmen afedersiniz göğüslerimin arası pişmiş artık yıkanamamaktan. saçlarımı zaten yıkanmadan yıkanmaya tarıyorum nerdeyse, o da bi tarıyorum bütün tarak saç doluyor, resmen öbek öbek dökülüyor saçlarım. ve yine buketin dediği gibi inanırmısınız bu sabah yüzümü yıkamadım sırf ses olmasın uyanmasın diye. yani bildiğiniz bir çöp poşeti gibi geziyorum.
ALlahım hepimize yardım etsin inşallah ya, çok zormuş gerçekten, ama mızmızlanmadığı zaman içime sokasım geliyor, çok büyük bir sevgi gerçekten , çok büyük bir nimet, ama işte tahammül sınırlarım, kafamın çekme kabiliyeti artık iyice tükenmiş vaziyette. bazen gerçekten deliricem diye korkuyorum. sinir ve stresten midemde alarm verdi, ne yesem bulanıyor, ilaç içmeden yatamıyorum vs vs vs...
ve yine herzamanki gibi halime şükürler olsun, yeterki sağlıklı olsunda ben kafayı yiyiyim artık napim, diyip yazımı sonlandırıyorum

Canlarrrr ballar günaydın,karlı bir sabah..herkesin yazdıklarını okudum..veee kesinlikle şikayet etmeye hakkımız yok,kıçımızı yırttık bebek sahibi olacaz diye, çatal da trawmalar gecirdik,tedaviler olduk yıprandık,paralar harcadık, eşimize saldırdık o yüzden kimse şikayet etmesi ağzınıza acı biber sürerim..hamdolsun ki evlatlarımız var, bırakın kocamızla o işi yapmayalim, çöplük gibi yaşayalım,sonuçta bu böyle gitmeyeck en fazla bir yıl daha böyle oluruz sonra bebekler büyür, düzenli halvet, düzenli yemek kuaför, aman bi daha şikayet ettiginizi duymucam..geçen bizim oğlan iki gün karnımda kıpırdamadı diye iki gün göz yaşı döktüm ben..Rabbim evlatlarımıza uzun ve sağlıklı bir ömür versin

Vee sefer ayındayız, günde 100 cekelim,hatta soyle bir önmerim var, var olan dua listesinde ki tarihleri degistiteyim ben la havle cekelim ne dersiniz. Okey dersewniz yazin bana, ben tabletten giriyorum sadece o yüzden yeni liste yazmak cok zor, sayfa kayıyor, dokunmatikya zor yapiyorum, var olanin üzeriunde sadece tarih degisikligi yapayim.

Yasemin bu banyo konusunda sana katiliyorum bende ayni durumdayım hatta ise baslamasan once saçlarım yikayip topuz yapmaktan yumak olmustu acana kadar ne canım yandi hatta kestik bi kismini evde kimse yokken bora uyanir diye güvenip giremiyorum banyoya zaten erkenden de uykum geliyor, kil tuy meseleleride ayri bi sorun ise başlamadan gittim aldirdim evde oturunca acayip pasbal olmuştum şimdi iyi kotu insan icine çıkıyorum diye ceki duzen verdim kendime ben kendimden nefret ediyordum esim nasıl sevsjn beni

nasıl olmuş kızlar kızımınkide var orda HİRANUR olucak kızmetse..

Hepsi birbirinden güzel maşallah hem oğlanla hem karnindakiyle iyi beceriyorsun...

Topik bunalım bunalım aman Allahım...
annem gidince birde kirkim çıkınca bende size katilcam sanırım...

aldım elime cımbızı aynayı, basıyor feryadı, yok aynayı ister, yok cımbızı ister. zaten haftada 1 kere yıkanıyorum, resmen afedersiniz göğüslerimin

arkadaş işyerinde , hem çocuğu olp hemde işe şıkır şıkır gelen kadınşar var..önlerinde saygıyla eğiliorum..
dün bu konuyu kv ile konuştuk bana nasihat etmeye kalktı..bende kendimi anlatınca baktıki bu haklı söyleyeek bişeyi kalmadı.. bana diyoki bi tek sen misin ..dedim bi tek ben değilim bankascı olan ütün bayanlar iş şartlarından şikayetçi..öyle diyince sustu..
arkadaş herkesi ya anası danası yanında ya bacısı cicisi var ya bakıcı temizlikçi yemek yapanı var.. var da öyle şıkırlar..

haa burcum demişki şikayet etmeyin ..şikayetim kızımdan değil şartlardan..bu şartlara rağmen anlayışsız olan ve sınırsız ilgi bekleyen insanlardan..

MERHABA BEN YERLEŞME HAKKİNDA BİLGİ İSTEMİŞTİM KİMİN HATIRINDAYSA... DOKTORA GİTTİM MEYERSEM ADET GORMÜŞÜM. COK ÜZÜLDÜM. AMA DOKTORUM BANA " YARİNA " İSİMLİ Bİ İLAC YAZDİ DEDİ BU İLACİ 3AY BOYUNCA İC AMA HER GÜN AYNİ SAATTE. 99% HAMİLE KALİCAKSİN DEDİ. ŞİMDİ BU İLİCA BAŞLADİM İNŞEALLAH HAYİRLİ HABERLER VERİRİM BENDE....))))

Bukeeeet canımsın kıyamam ben size, özlemd eaynısını yamış, Allah gönlünüze göre versin, inşallah şartlar bir an önce degişir,mucize her an..

Sebihaaa annen mi yaninda harikaaa

Azerikizi arkadaşım hakkında hayırlısı olsun

Ayrıca hamilelikten önce kim epilasyon yaptirdiysa onun ellerinden gözlerinden öpüyorum, harika bir kararmış, şimdi yanarım yaptırmadiğima :)

günaydın kzılarr

Hepsi birbirinden güzel maşallah hem oğlanla hem karnindakiyle iyi beceriyorsun...

sağol canım :)))) elimden geldikçe işte :)

hayırlısı olsun arkadaşım..

O NASIL Bİ İLAÇMIŞ ÖYLE İLKKEZ DUYDUM..İNŞALLAH İŞE YARAR..

Burcum haklısın zaten hep yazılarımın sonunda belirtiyorum bunu. ama inanki insan olarak içimizi biraz dökmesek çatlarız patlarız. yanlış konuşmalarımızdan dolayı Allah bizi affetsin bizim kafayı yemişliğimize versin inşallah
günde 100 lahavle konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. kimseye vebal vermeden ben aynen senin dediğin gibi listeyi düzenliycem şimdi, okuyamayanlara şimdiden hakkımızı helal edelim kimsenin de üzerinde vebal kalmasın. okuyabilen okusun.
son cümleni çok beğendim özlemcim gerçekten aynı düşüncedeyim, ben kendimi beğenip sevmiyorumki o nasıl sevsin beni...
bekleriz sebihacım :)))) kaçınılmaz sona yaklaşıyorsun demekki sende yavaş yavaş
canım hayırlısı olsun inşallah ilk defa duydum o ilacın ismini türkiyede yoktur belkide, ama mucize gibi bişeymiş yani şaşırdım böyle bir ilaç varsa türkiyede niye yok. içeriği nedir acaba?

gül canım kurabiyeler harika ama resimler kötü, niye öyle mavi mavi gibi resimler, retrika diye br program var onla mı çektin ne yaptın. bence normal hali ile yayınlasan daha güzel olur, bütün resimler mavimsi çıkmış

Ayyy yaso Allah razı olsun canım, bu ay da ağzımız duasız kalmayacak, la havle de çok güzel, ben şimdiden hakkımı helal ettim gittiayrıca az önce şikayet etmeyin azarından sonra şöyle düşündüm,daha benim başıma bişey gelmedi, dışardan konuşmak kolay, hatta benim laf etmeye hakkım yok, ama anladım bebekler cepte,onlardan şikayet yok :) kocalar,kvler, ev,yemek, ütü,ve kıl tüy,şikayetiniz bunlara :) çaktım meseleyi :)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…