Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemin ne güzel seni dinleyen bir kv var ben anlatsam bizikine aman gelinim sende haklısın demez... insan yalandan olsun bir kerecik gelinim sen haklısın demez mi...

evet canım yanımda ama gidecem diye gün sayıyor... birde benim oğlan ben kucağıma alınca toksa bile emmek için aranıyor annemde susup dinliyor atışıyoruz. susturmayı öğren diyor bende kucağa alıştırdın diyorum bakalım ne yapcam bilmiyorum... inşallah sende alınca kucağına senide dinleyeceğiz canım tabi yok olanlara karışmazsan o sırada :)

bende 37 de gider ağda yaptırırım diyordum hem doğuma kadar uzamaz diyordum ama 36 da tansiyon çıktı ameliyathanede beni soyduklarında yerin dibine girdim bayıltın benii diye ağladım

annem var yanımda ya ağlayamıyorum o gitsin oturup hüngür hüngür ağlayacam zaten...
bu hafta birde pasta yapmak istiyorum bakalım

canımm sen sakın bunalıma girmeee :)

burcu cnm epilasyon tmmda ben 8 seans gittim ama dedier kaybolmaz die sadece incelme oluyo dedi yani öyle yok olcak die bişi yok belki seans fazla olunca yok olabilir ama o bölge için bişi diyemicem gitmio çünkü

..... TOPİĞİMİZDEN DUYURULAR VE HABERLER .....

*** Arkadaşlar, yeni dua listemiz 26,11,2014 çarşamba günü başlıyor
Ben bir önceki listedeki sırayı bozmadan sadece tarihleri güncelleyerek yeniledim.
Okuyamayacak olan arkadaşlara ben şahsen şimdiden helal ediyorum hakkımı.
Zorlama yok yani müsait olan okusun.

Biliyorsunuz Sefer ayındayız bu duayı günde 100 defa mutlaka okumamız lazım, bence ihmal etmeyin.
herkesi katılmaya davet ediyorum.

Günde 100 tane (Listemiz 26,09,2014 Cuma günü başlayacaktır)
"Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm"

Anlamı:"Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir."
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda "Allah'ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok"; itirafında bulunmaktadır
*** (Lâ havle ve lâ kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]

DUA LİSTEMİZ

nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
dejavu_one/ Seda 26.10.2014 çarşamba
gul_1982/ Gül 27.10.2014 perşembe
melek2828/ Nazan 28.10.2014 cuma
graphicdesigner/ Yasemin 01.11.2014 pazartesi
Burju82/ Burcu 02.11.2014 salı
tmyomr/ Tümay 03.11.2014 çarşamba
barisozlem/ Özlem 04.11.2014 perşembe
buketdemet/ Buket 05.11.2014 cuma
Afy2646/ Sebiha 08.11.2014 pazartesi

Sebiha bu erkek bebekler böyle oluyor galiba benimkide hep ben kucağıma aldigimda emmek istiyor hiç geri cevirmiyor bide emzirir pozisyonda Baskasi bile tutsa meme ariyor

Olabilir ya gazdan karnı patlayacak gibi olup hala meme arıyor... annem alınca da aynısını yapıyor... esım açlıktan ağlıyor deyince kafam atıyor :)

Olabilir ya gazdan karnı patlayacak gibi olup hala meme arıyor... annem alınca da aynısını yapıyor... esım açlıktan ağlıyor deyince kafam atıyor :)

canikom erkek bebeklerde haz çok oluyomuş..topuklarını yada karnını kimyon ağıyla ovmayı deneyebilirsin..bide belliki emme refleksi çok yüzksek emzik alıyomu??

selam kızlar,nasılsınız diyeceğim ama hepiniz bunalıma girmiş kendinizi salmışsınız,hiç yakışıyor mu size silkelenim ve kendinize gelin çabuk.
Şaka şaka Allah size ve evlatlarınıza sağlık versin bu günlerin hepsi geçici,yine toparlanırsınız bir şey olmaz ama yine de çok fazla salmayın kendinizi,bebeklerinizin en güzel zamanları,bu günler bir daha gelmeyecek iyi değerlendirin.

Ben çoktandır girmiyorum ama her gün okuyorum mutlaka,yazacak bir şey bulamıyorum,o yüzden de yazmıyorum,sizi çok özledim ama.

Beni de dua listesine ekleyebilirsin Yasocum.

canikom erkek bebeklerde haz çok oluyomuş..topuklarını yada karnını kimyon ağıyla ovmayı deneyebilirsin..bide belliki emme refleksi çok yüzksek emzik alıyomu??
Emzigi almadı ya daha doğrusu canı isterse alıyor ama ben kucağıma aldığım an atıyor ve göğsümü çok acıtıyor. Birde onu alıp deneyeyim bulabilirsem burda...

Foruma en çok giren benim sanırım bazen bende yazacak birsey bulamiyordum annem gidince girecek vakit bulamayacagim ondan eminim...

Foruma en çok giren benim sanırım bazen bende yazacak birsey bulamiyordum annem gidince girecek vakit bulamayacagim ondan eminim...

Senin bebeğin daha küçük yine fırsat bulursun girmeye,aman sen de diğer kızlara ayak uydurup bunalıma girme de.
Annen ne zaman gidecek ki senin.

hoş geldin tubacım biz iyiz cok şükür sen nasılsın yoksun bayadır..

burcu cnm epilasyon tmmda ben 8 seans gittim ama dedier kaybolmaz die sadece incelme oluyo dedi yani öyle yok olcak die bişi yok belki seans fazla olunca yok olabilir ama o bölge için bişi diyemicem gitmio çünkü

Kız gül ben eski usul adaya gidiyorum, bacvaklar da tık yok, kıl yok, ama orası orman,töbeee hormonlu sanki,hamleligimde böyle oldu

Ayyy sebihaaaa benim en büyük korkum kıllı ameliyata girmek, ya Rabbim esirgesin, o yüzden bu haftadan sonra daha sık ağdaya gideyim en iyisi, bacaklarım umrumda olmazda,oram kıllı olmaz inşallah

Yasooom Allah razı olsun ellerin dert görmesin,haydi bismaillah, ama ne kadar az kışıyiz böyle, eskiden oku oku liste bitmezdi..vay arkadaş...

Sebiha bu erkek bebekler böyle oluyor galiba benimkide hep ben kucağıma aldigimda emmek istiyor hiç geri cevirmiyor bide emzirir pozisyonda Baskasi bile tutsa meme ariyor
çok saflar yaaa :) çok tatlılar :) ve aç! :)

canım benim bacaklardada yok ama orası çıkıyo yani epilasyona gitsende sonra ağdya gidicen hokus pokusta yapsan cıkıyolar kardeş...

Tuğbaaa canım seni inanılmaz özledim, sen nasılsın? Batman nasil? Arkadas cevren olustu mu?.batmanda iyi güzel hastaneler var mi?
tedavi icin birseyler yapiyormusun

Inan ki her fırsatta adın geciyor dualarımda, unutulmadın. Ayy ben sanki geli harika şeyler mi yazıyorum kızzz :)) kıl,tüy,yün :) sen de gel bugün ne pisirdin yaz çık :) özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…