- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.401
Tuğbaaa canım seni inanılmaz özledim, sen nasılsın? Batman nasil? Arkadas cevren olustu mu?.batmanda iyi güzel hastaneler var mi?
tedavi icin birseyler yapiyormusun
Inan ki her fırsatta adın geciyor dualarımda, unutulmadın. Ayy ben sanki geli harika şeyler mi yazıyorum kızzz :)) kıl,tüy,yün :) sen de gel bugün ne pisirdin yaz çık :) özletme kendini
Gül sana maşallah canım,kurabiyen cook güzel, inanırmisin ben yiyecegimiz yemegi zpr pişiriyorum, ay karnım kasıldı, ay sancım var diye hemen hoop popoyu devirip yatıyorum :) masallah sana sen bide ev temizligide yapiyorsun kesin :)
Aah aaah o "ac galiba, doymadimi" sozlerinden nefret etmiştim söyleyenleri bogasim geliyordu cok sukur gecti o gunlerOlabilir ya gazdan karnı patlayacak gibi olup hala meme arıyor... annem alınca da aynısını yapıyor... esım açlıktan ağlıyor deyince kafam atıyor :)
..... TOPİĞİMİZDEN DUYURULAR VE HABERLER .....
*** Arkadaşlar, yeni dua listemiz 26,11,2014 çarşamba günü başlıyor
Ben bir önceki listedeki sırayı bozmadan sadece tarihleri güncelleyerek yeniledim.
Okuyamayacak olan arkadaşlara ben şahsen şimdiden helal ediyorum hakkımı.
Zorlama yok yani müsait olan okusun.
Biliyorsunuz Sefer ayındayız bu duayı günde 100 defa mutlaka okumamız lazım, bence ihmal etmeyin.
herkesi katılmaya davet ediyorum.
Günde 100 tane (Listemiz 26,09,2014 Cuma günü başlayacaktır)
"Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm"
Anlamı:"Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir."
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda "Allah'ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok"; itirafında bulunmaktadır
*** (Lâ havle ve lâ kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]
DUA LİSTEMİZ
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
dejavu_one/ Seda 26.10.2014 çarşamba
gul_1982/ Gül 27.10.2014 perşembe
melek2828/ Nazan 28.10.2014 cuma
graphicdesigner/ Yasemin 01.11.2014 pazartesi
Burju82/ Burcu 02.11.2014 salı
tmyomr/ Tümay 03.11.2014 çarşamba
barisozlem/ Özlem 04.11.2014 perşembe
buketdemet/ Buket 05.11.2014 cuma
Afy2646/ Sebiha 08.11.2014 pazartesi
mesudemmmmmm ayyyy bugünün en güzel haberi sensin yaaa ayy nekadar çok özledim seni kuşum nasılsın nerelerdesin. benim prensesim betüş ablam nasıl ayyyy çok sevindim yaaa sen nerdesin yaaaSelam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim..
Canımm ben de çok özledim,çok sağol Allah razı olsun ne güzel unutmamışsın beni.
Burası iyi,zaten bir ablam burda oturuyordu,neredeyse her gün beraberiz,o yüzden evime pek alışamadım sayılır,çünkü gidince kalıyordum gece oradaama artık kalmamaya özen gösteriyorum.
Bir kursa başladım hem hafızlığımı tekrarlıyorum hem de arapça dersi veriyorum,öyle işte.
Çok fazla hastane var ve çok kolay o kadar çok özel hastane var ki,hiç kalabalık olmuyor,şimdilik güzel geçiyor bakalım ilerde ne olacak.
sağol canım temizliği haftada bir eşimle yapıyorum tatlım sağolsun yardım ediyo süpür sil ufak tefek yardım etmeye çalışıyorum bende ikimiz bir yapıyoruzarada fatih süpürgeyi kapıyo arada viledayı ıslak mendillede yerleri silio hehe 2 erkek bana yardım ediolar seninkilerde öyle olur
Selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim..
gülcüm maşallah varya şaka maka derken bitirmek üzeresin Allah sağlıkla tam vaktinde gelmesini nasibetsin kuzunun.
ayyy ben herkese 8 aylık doğurmayı tavsiye ediyorum, nekadar sevinmiştim yaa erkenden çıktıda rahatladım diyeaynen canım ya ayy uyuyamıyorum ağrıdan ya ne tarafa yatcam şaşırıyorum doğsun artık yacuma kntrol var ntsyede gircem canım bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?