Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canımm ben de çok özledim,çok sağol Allah razı olsun ne güzel unutmamışsın beni.
Burası iyi,zaten bir ablam burda oturuyordu,neredeyse her gün beraberiz,o yüzden evime pek alışamadım sayılır,çünkü gidince kalıyordum gece oradaama artık kalmamaya özen gösteriyorum.

Bir kursa başladım hem hafızlığımı tekrarlıyorum hem de arapça dersi veriyorum,öyle işte.

Çok fazla hastane var ve çok kolay o kadar çok özel hastane var ki,hiç kalabalık olmuyor,şimdilik güzel geçiyor bakalım ilerde ne olacak.

sağol canım temizliği haftada bir eşimle yapıyorum tatlım sağolsun yardım ediyo süpür sil ufak tefek yardım etmeye çalışıyorum bende ikimiz bir yapıyoruz arada fatih süpürgeyi kapıyo arada viledayı ıslak mendillede yerleri silio hehe 2 erkek bana yardım ediolar seninkilerde öyle olur

Olabilir ya gazdan karnı patlayacak gibi olup hala meme arıyor... annem alınca da aynısını yapıyor... esım açlıktan ağlıyor deyince kafam atıyor :)
Aah aaah o "ac galiba, doymadimi" sozlerinden nefret etmiştim söyleyenleri bogasim geliyordu cok sukur gecti o gunler

Burcu canim kullandığımız vitamin ilaçları sayesinde kil tuy hiç olmadigi kadar saglamlasiyor baya kokleniyor tecrübeyle sabit, ayrıca o kadar uğraştım ki doguma giderken temiz olmak icin 37. Haftada yaptirdim 40 ta tek tuk vardı agdaya gelecek kadar olmadı yarim yamalak kendim suyum geldikten sonra banyoda hallettim

Varım tabii ki bendee

Oooh masallah canim daha iyi ol insallah,kursa baslamana cok sevindim,insallah da o özel hast birinde pırt diye doğurursun,peşpeşe, Rabbim onları vesile etsin size

Insallah gülcüm o gunleri hayilrisiyla gorurum :)

Selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim..

Mesude kızzzzz nerelerdesin sen? Ben doguracam nerdeyse :) hemen özet gec kendini betül nasil? Ben evdeyim dogum iznine e ayrıldım,yan gelip yatiyorum

burcu günaydın canım, ohh yerim ben senin yan gelip yatmanı, sefan olsun ohhhhh, düşmanların çatlasın yandannn şıkıdım şıkıdım :))
dün akşamki betülün geleneksel uyuma saatlerinden özet geçmek istiyorum yine :)
tam 14 kere, o kalktı yatağa oturur pozisyona geliyor, ben yatırıyorum, o kalkıyor ben yatırıyorum... biliyorsunuz betülün rekorları çok yüksektir bu konularda bende artık napim kafamı meşgul etmek ve işi zevkli hale getirmek için sayıyorum böyle durumlarda. yine diş çıkartıyor ama çok belli, hem ishal oldu, hem altı pişik oluyor nasıl bişey salgılıyorsa vucut diş çıkarırken artık bi görseniz yakıyor nerdeyse sık sık değiştirildiği halde.

Günaydinlar:) yasemin benim dua kısmına evladına uzun ve sağlıklı bir ömür gaz sancılarının bitmesi ve uslu bir çocuk olması için diye ekler misin zahmet olmazsa...

Ben bu gece saat başı uyandım oğlumla sağolsun...

Sedaaa duanı okudum, Rabbim gönlüne huzur sakinlik, ve mutluluk versin ve tez zamanda kucagını nur topu gibi bir evlatla doldursun. Miden bulansın, göbegin kocaman olsun, bir sürü kilo al, her önüne geleni ye insallah :)

Yaso ve sebiha Allah size kolaylik versin canlarım,her aklima geldiginde topikte evleadi olanlara güç kuvvet diliyorum Allah'dan..

Yasoo kıyamam ben sana bu kız seni parmağında oynatıyir :) rabbim sifa versin ishali huysuzlugu hemncecik gecsin

Sedacım bende çektim tesbihleri ve burcunun yazdıklarına canı gönülden katılarak dua ettim.

Burcum aminnn diyorum ama ben sana çok dua ettim varya eğer kabul olmuşsa senin çocuğun yatırdığın anda uyuyan uslu bir bebek olacak inşallah. bana hani ya halim tesbihatını öğretmiştin ya, onu okuduktan sonra uzun süre bir düzene girer gibi olmuştu, ama şimdi işte diş dönemi olunca hatim de etsen yapacak bişey yok, çocukta haklı etinen kemik çıkıyor yani,vucut kemik üretmeye çalışıyor şuanda çok zor olsa gerek...

aynen canım ya ayy uyuyamıyorum ağrıdan ya ne tarafa yatcam şaşırıyorum doğsun artık ya cuma kntrol var ntsyede gircem canım bakalım :)
ayyy ben herkese 8 aylık doğurmayı tavsiye ediyorum, nekadar sevinmiştim yaa erkenden çıktıda rahatladım diye ama tabi riskte teşkil ediyor Allah korusun gelişimini tamamladığı anda doğsun diyelim biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…