- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.421
ayyy ben herkese 8 aylık doğurmayı tavsiye ediyorum, nekadar sevinmiştim yaa erkenden çıktıda rahatladım diyeama tabi riskte teşkil ediyor Allah korusun gelişimini tamamladığı anda doğsun diyelim biz
Sedacım bende çektim tesbihleri ve burcunun yazdıklarına canı gönülden katılarak dua ettim.
Burcum aminnn diyorum ama ben sana çok dua ettim varya eğer kabul olmuşsa senin çocuğun yatırdığın anda uyuyan uslu bir bebek olacak inşallah. bana hani ya halim tesbihatını öğretmiştin ya, onu okuduktan sonra uzun süre bir düzene girer gibi olmuştu, ama şimdi işte diş dönemi olunca hatim de etsen yapacak bişey yok, çocukta haklı etinen kemik çıkıyor yani,vucut kemik üretmeye çalışıyor şuanda çok zor olsa gerek...
yok canım az kaldı dayanırım okadarkızlar hafta sonu düğün vardı halamın oğlunun fatihi bi görseydiniz pistten inmedi zaten evdede en ufak müzik cıksa oynamaya başlıyo koştum peeşinde sürekli oynadı durdu pistte ezilcek die aklım cıktı hehe
Canim başladım 1 hafta sonra tam bir ay olacak başladığım, bora ya annem bakiyor bira rahatsız ama idare ediyoruz cok sukurYaseminimmm canim benim elifin dis cikarirken pisigi olnuyorda mandalina yiyince piser gibi oluyor mandalinayla portqkal cok pisik yaparmis eliifinde damaklari aylardir sis 2 azi dis beraber cikti ama damaklar cok sis 20 dis cikinca digerlerinde sıkınti cekmezmis bizim 10 disimiz oldu daha devam yani dis stresine yasemin bi de ben elife asagidaki dualari okuyorum yuzune ufleyerek inan duaya cok konsantre okuyorsam cok faydasi oluyor sende yap diye yaziyorum simdi sana
1 ayetel kursi
1 felak nas
1 ayetel kursi
88 ya halim
11 kez vecealna nevmekum subata
21 kez besmele
25 kez estagfurullah
10 kez selava
7 kez la havle..
Recete gibi ben bunlari okuyorum kalkiyor ama daha bi cabuk uykuya daliyor rahat uyuyor
Mesudeee hosgeldinn betul nasil sen nasilsin
Gull elif de oynamayi cok seviyor henuz yuruyemiyor ama taytay durup alkislayip oynuyor topigin cocuklari sevicek sanirim oynamayi☺☺☺
Ozleeemm sen calismaya basladin mi bora bey nasillar calisiyorsan kim bakiyor
Bizde iyi diyelim de iyi olalim cok sukur
Yaseminimmm canim benim elifin dis cikarirken pisigi olnuyorda mandalina yiyince piser gibi oluyor mandalinayla portqkal cok pisik yaparmis eliifinde damaklari aylardir sis 2 azi dis beraber cikti ama damaklar cok sis 20 dis cikinca digerlerinde sıkınti cekmezmis bizim 10 disimiz oldu daha devam yani dis stresine yasemin bi de ben elife asagidaki dualari okuyorum yuzune ufleyerek inan duaya cok konsantre okuyorsam cok faydasi oluyor sende yap diye yaziyorum simdi sana
1 ayetel kursi
1 felak nas
1 ayetel kursi
88 ya halim
21 kez besmele
25 kez estagfurullah
10 kez selava
7 kez la havle..
Recete gibi ben bunlari okuyorum kalkiyor ama daha bi cabuk uykuya daliyor rahat uyuyor
Gull elif de oynamayi cok seviyor henuz yuruyemiyor ama taytay durup alkislayip oynuyor topigin cocuklari sevicek sanirim oynamayi☺☺☺
sorma canım sorma zaten kızlarla arası fena markete gidiyoruz kendinden büyük kızların peşinden gidio sarılıyo flnallah razi olsun canim,off ya kıyamam ben kim bilir ne acı çekiyordur, neyseki büyünce hatırlamayack, Allah kolaylık versin, Bedriyenin dualarida cok güzel,herseye deva dua zaten,kolayca çıkarsın. Insallah
Bak sen bizim fatih'e kizlara kur yapıyor demek ki :) masallah ona
Elif demi oynuyor bediş, ayy çok tatli oluyor oynayan bebekler yerim ben onu :)
hoşgeldin nerelerdeydin..Selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim..
allah razi olsun canim,off ya kıyamam ben kim bilir ne acı çekiyordur, neyseki büyünce hatırlamayack, Allah kolaylık versin, Bedriyenin dualarida cok güzel,herseye deva dua zaten,kolayca çıkarsın. Insallah
Bak sen bizim fatih'e kizlara kur yapıyor demek ki :) masallah ona
Elif demi oynuyor bediş, ayy çok tatli oluyor oynayan bebekler yerim ben onu :)
en güzeli saat kurmak çok iyi yapmışsın, bende hep ilaç içerken mutlaka telefonumun alarmını kurarım, çünkü insanlık hali unutulıyor, teknoloji var nasıl olsa faydalanalımCANLARIM HEPİNİZE COK TEŞEKKÜR EDERİM. EVET MUCİZE GİBİ Bİ İLACMİŞ.YANİ KULANANNLARİN HEPSİNDE SONUÇ HARİKA OLMUŞ. YANİ İNSANİ YENİDEN DOĞMUŞ GİBİ YAPİYORMUŞ. İNŞEALLAH BENDEDE İYİ SONUCLARİ OLUR. AMA COK RİSKLİ İLAÇ.YANİ HER GÜN AYNI VAKİTTE İCMEM GEREKİYO YOKSA KANAMA BAŞLİYOR.BENDE SAAT KURUYORUM.
Gül, desene bu oğlan çok can yakacak :) şimdiden başlamış :)
CANLARIM HEPİNİZE COK TEŞEKKÜR EDERİM. EVET MUCİZE GİBİ Bİ İLACMİŞ.YANİ KULANANNLARİN HEPSİNDE SONUÇ HARİKA OLMUŞ. YANİ İNSANİ YENİDEN DOĞMUŞ GİBİ YAPİYORMUŞ. İNŞEALLAH BENDEDE İYİ SONUCLARİ OLUR. AMA COK RİSKLİ İLAÇ.YANİ HER GÜN AYNI VAKİTTE İCMEM GEREKİYO YOKSA KANAMA BAŞLİYOR.BENDE SAAT KURUYORUM.
peki kızlar size bi sorum var..doğuran bebekli annelere sorum..peki bu halvetsiz günlerde hiç eşinizle bu yüzden tartıştığınız oldumu. veya evdeki genel durumla ilgili olarak..sonuçta bi velet var hayatımızda ..omuzlarımıza yük bindi..evdi işti çocuktu derken gerildik..bu yüzden sıkıntı yaşıyor musunuz.?
anlatın güzin ablanıza:)))
mesudemmmmmm ayyyy bugünün en güzel haberi sensin yaaa ayy nekadar çok özledim seni kuşum nasılsın nerelerdesin. benim prensesim betüş ablam nasıl ayyyy çok sevindim yaaa sen nerdesin yaaa
Oooh masallah canim daha iyi ol insallah,kursa baslamana cok sevindim,insallah da o özel hast birinde pırt diye doğurursun,peşpeşe, Rabbim onları vesile etsin size
Insallah gülcüm o gunleri hayilrisiyla gorurum :)
Mesude kızzzzz nerelerdesin sen? Ben doguracam nerdeyse :) hemen özet gec kendini betül nasil? Ben evdeyim dogum iznine e ayrıldım,yan gelip yatiyorum
şafak 53 günaydın kızlarrr nasılsınız mesude hoş geldin yoktun bayadır facede kapalı..
sedacım duanı okudum RABBİM kabul etsin..
Yaseminimmm canim benim elifin dis cikarirken pisigi olnuyorda mandalina yiyince piser gibi oluyor mandalinayla portqkal cok pisik yaparmis eliifinde damaklari aylardir sis 2 azi dis beraber cikti ama damaklar cok sis 20 dis cikinca digerlerinde sıkınti cekmezmis bizim 10 disimiz oldu daha devam yani dis stresine yasemin bi de ben elife asagidaki dualari okuyorum yuzune ufleyerek inan duaya cok konsantre okuyorsam cok faydasi oluyor sende yap diye yaziyorum simdi sana
1 ayetel kursi
1 felak nas
1 ayetel kursi
88 ya halim
21 kez besmele
25 kez estagfurullah
10 kez selava
7 kez la havle..
kıııııııııız ne çok konuşmuşsunuz yokken ben yokken....
hoşgeldin nerelerdeydin..
benim kıcışımda oynamayı çok seviye oturduğu yerden sallanıp duruyo..heele lc waikiki reklamında coşuyo..
ya bir sürü alıntı yaptım yine eklemedi..
özleeeeeeeemm
bide şöyle bişey var " yeter artık yedirme çok yedi rahatsız olur" oda kötü bişey..bi bebeğe çok yedirdiysen kusar ..kusmuyosa sorun yok demektir.
tubaaaaaa hoş geldsinnn
burcu ben şu ağda mağda olaylarını nasıl çözdüm biliyo musun..ben bi ara doktorlardan çıkmıyodum ya bu y üzden çantamda jilet taşırım ben..sende öyle yap..ne oluur ne olmaaa.z..
canim hoşgeldin basin sağolsun allah rahmet eylesin rabbim sabır versin, betülde kocaman olmua masallah ama anlamadım betül mu cikolata yemiş çikolatami betülü yemiş pek anlasilmiyorCok sagolun kizlar ozlenmek guzel inanin giremwdim bayadir girsem yazardim bende sizi ozledim
Betulde bende cok şükür iyiyiz
Ablam vefat etti iyi degildim giremedim hepiniz hakkinizi helal edin kizlar
Burcu cnm Rabbim jucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum inanki anali babali buyutsun Rabbim
Yasemin cnm benim bende ozledim seni Betül ablamiz iyi betul kardesimizde iyidir insallah
Bukwt cnm geldim buralardayim insallah senin yavruşun nasil buyumustur
Gul cnm seninde az kalmis Rabbim kolay dogumlar nasip etsin kucagina almaui nasip etsin fatih büyümüş capkinliğa bile baslamis masallah
Diger hamile olan kızları da twbrik ederim
Asli bedriye ozlem seda tugba meral hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin ara ara ugramaya calisirim
Ve sizlere cikolata betüşü sunarak ayriliyorum
Ben ben ben diyebilirim :) Sağolsun kzım hiç yalnız bırakmıyor eşimle tam yakınlaşıyoruz asya anneeee diye çığlık atıp uyanıyor ahlak masası kesildi başımıza kocamla hiç bişe yaşayamıyorum ve kavga ediyorum
Kimse beni anlamasada ben yetişemiyorum hiç bir şeye kendime bile bakamıyorum resmen insanlıktan çıktım yaa eşimlede ilgilenemiyorum ve bu aramızda sorun yaratıyor
Cok sagolun kizlar ozlenmek guzel inanin giremwdim bayadir girsem yazardim bende sizi ozledim
Burcu cnm Rabbim jucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum inanki anali babali buyutsun Rabbim
Yasemin cnm benim bende ozledim seni Betül ablamiz iyi betul kardesimizde iyidir insallah
Gul cnm seninde az kalmis Rabbim kolay dogumlar nasip etsin kucagina almaui nasip etsin fatih büyümüş capkinliğa bile baslamis masallah
Asli bedriye ozlem seda tugba meral hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin ara ara ugramaya calisirim
Cok sagolun kizlar ozlenmek guzel inanin giremwdim bayadir girsem yazardim bende sizi ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?