Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy ben herkese 8 aylık doğurmayı tavsiye ediyorum, nekadar sevinmiştim yaa erkenden çıktıda rahatladım diye ama tabi riskte teşkil ediyor Allah korusun gelişimini tamamladığı anda doğsun diyelim biz

yok canım az kaldı dayanırım okadar kızlar hafta sonu düğün vardı halamın oğlunun fatihi bi görseydiniz pistten inmedi zaten evdede en ufak müzik cıksa oynamaya başlıyo koştum peeşinde sürekli oynadı durdu pistte ezilcek die aklım cıktı hehe

Yaseminimmm canim benim elifin dis cikarirken pisigi olnuyorda mandalina yiyince piser gibi oluyor mandalinayla portqkal cok pisik yaparmis eliifinde damaklari aylardir sis 2 azi dis beraber cikti ama damaklar cok sis 20 dis cikinca digerlerinde sıkınti cekmezmis bizim 10 disimiz oldu daha devam yani dis stresine yasemin bi de ben elife asagidaki dualari okuyorum yuzune ufleyerek inan duaya cok konsantre okuyorsam cok faydasi oluyor sende yap diye yaziyorum simdi sana

1 ayetel kursi
1 felak nas
1 ayetel kursi
88 ya halim
11 kez vecealna nevmekum subata
21 kez besmele
25 kez estagfurullah
10 kez selava
7 kez la havle..

Recete gibi ben bunlari okuyorum kalkiyor ama daha bi cabuk uykuya daliyor rahat uyuyor

Mesudeee hosgeldinn betul nasil sen nasilsin

Gull elif de oynamayi cok seviyor henuz yuruyemiyor ama taytay durup alkislayip oynuyor topigin cocuklari sevicek sanirim oynamayi☺☺☺

Ozleeemm sen calismaya basladin mi bora bey nasillar calisiyorsan kim bakiyor

Bizde iyi diyelim de iyi olalim cok sukur

allah razi olsun canim,off ya kıyamam ben kim bilir ne acı çekiyordur, neyseki büyünce hatırlamayack, Allah kolaylık versin, Bedriyenin dualarida cok güzel,herseye deva dua zaten,kolayca çıkarsın. Insallah

Bak sen bizim fatih'e kizlara kur yapıyor demek ki :) masallah ona

Elif demi oynuyor bediş, ayy çok tatli oluyor oynayan bebekler yerim ben onu :)

Canim başladım 1 hafta sonra tam bir ay olacak başladığım, bora ya annem bakiyor bira rahatsız ama idare ediyoruz cok sukur

bizimkide öyle başladı canım elleri fln gör bi şimdi neler yapıo

sorma canım sorma zaten kızlarla arası fena markete gidiyoruz kendinden büyük kızların peşinden gidio sarılıyo fln cırıl cırıl hehe kızlar kaçıyo sonra fatih kendini geri çekio kızlar gelio

kıııııııııız ne çok konuşmuşsunuz yokken ben yokken....

Selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim..
hoşgeldin nerelerdeydin..

benim kıcışımda oynamayı çok seviye oturduğu yerden sallanıp duruyo..heele lc waikiki reklamında coşuyo..

ya bir sürü alıntı yaptım yine eklemedi..

özleeeeeeeemm

bide şöyle bişey var " yeter artık yedirme çok yedi rahatsız olur" oda kötü bişey..bi bebeğe çok yedirdiysen kusar ..kusmuyosa sorun yok demektir.

tubaaaaaa hoş geldsinnn

burcu ben şu ağda mağda olaylarını nasıl çözdüm biliyo musun..ben bi ara doktorlardan çıkmıyodum ya bu y üzden çantamda jilet taşırım ben..sende öyle yap..ne oluur ne olmaaa.z..

CANLARIM HEPİNİZE COK TEŞEKKÜR EDERİM. EVET MUCİZE GİBİ Bİ İLACMİŞ.YANİ KULANANNLARİN HEPSİNDE SONUÇ HARİKA OLMUŞ. YANİ İNSANİ YENİDEN DOĞMUŞ GİBİ YAPİYORMUŞ. İNŞEALLAH BENDEDE İYİ SONUCLARİ OLUR. AMA COK RİSKLİ İLAÇ.YANİ HER GÜN AYNI VAKİTTE İCMEM GEREKİYO YOKSA KANAMA BAŞLİYOR.BENDE SAAT KURUYORUM.

en güzeli saat kurmak çok iyi yapmışsın, bende hep ilaç içerken mutlaka telefonumun alarmını kurarım, çünkü insanlık hali unutulıyor, teknoloji var nasıl olsa faydalanalım

Gül, desene bu oğlan çok can yakacak :) şimdiden başlamış :)

aynen canım

şifa olsun canım..vaktinde iç tabi işe yarasın..

Ben ben ben diyebilirim :) Sağolsun kzım hiç yalnız bırakmıyor eşimle tam yakınlaşıyoruz asya anneeee diye çığlık atıp uyanıyor ahlak masası kesildi başımıza kocamla hiç bişe yaşayamıyorum ve kavga ediyorum

Kimse beni anlamasada ben yetişemiyorum hiç bir şeye kendime bile bakamıyorum resmen insanlıktan çıktım yaa eşimlede ilgilenemiyorum ve bu aramızda sorun yaratıyor

mesudemmmmmm ayyyy bugünün en güzel haberi sensin yaaa ayy nekadar çok özledim seni kuşum nasılsın nerelerdesin. benim prensesim betüş ablam nasıl ayyyy çok sevindim yaaa sen nerdesin yaaa

şafak 53 günaydın kızlarrr nasılsınız mesude hoş geldin yoktun bayadır facede kapalı..

sedacım duanı okudum RABBİM kabul etsin..

Cok sagolun kizlar ozlenmek guzel inanin giremwdim bayadir girsem yazardim bende sizi ozledim
Betulde bende cok şükür iyiyiz
Ablam vefat etti iyi degildim giremedim hepiniz hakkinizi helal edin kizlar
Burcu cnm Rabbim jucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum inanki anali babali buyutsun Rabbim
Yasemin cnm benim bende ozledim seni Betül ablamiz iyi betul kardesimizde iyidir insallah
Bukwt cnm geldim buralardayim insallah senin yavruşun nasil buyumustur

Gul cnm seninde az kalmis Rabbim kolay dogumlar nasip etsin kucagina almaui nasip etsin fatih büyümüş capkinliğa bile baslamis masallah
Diger hamile olan kızları da twbrik ederim
Asli bedriye ozlem seda tugba meral hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin ara ara ugramaya calisirim

Ve sizlere cikolata betüşü sunarak ayriliyorum

Eklentiler

• 20141109_230028.webp
    173,3 KB · Görüntüleme: 74
canim hoşgeldin basin sağolsun allah rahmet eylesin rabbim sabır versin, betülde kocaman olmua masallah ama anlamadım betül mu cikolata yemiş çikolatami betülü yemiş pek anlasilmiyor

ah aha ha ah..bende aynıyım bende..zaten diken üstünde oluyo olursada..oonun dışındada olduğu yok..bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum..kendimi beğenmiyorum sevmiyorum..haliyle kocayı da kendime yaklaştırmıyorum..oda bunu kendine yontuyoo..

mesudee canım başın sağolsun..arayı hakkaten çok açmışız ki hiç haberimiz yok..nasıl oldu ne oldu..gençtir diye tahmin ediyorum..az çok ilişkilerinide biliyorum..üzgünsündür tabikide..ne diyim bilemedim ..Allah sabır versin

bu arada betüş çoktatlı olmuş benim kızımında var öyle bi fotosu ..senin bıdıkınında mı gözü yeşil kııızzçç

Canım başın sağolsun,Allah sabır versin,kızın ne kadar tatlı olmuş öyle maşallah,kocaman bir kız olmuş,Allah nazardan saklasın.

Seda canım duanı okudum,Rabb'im kalbine huzur versin,en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.

[QUOTE, post: 37992218, member: 430201"]Cok sagolun kizlar ozlenmek guzel inanin giremwdim bayadir girsem yazardim bende sizi ozledim
Betulde bende cok şükür iyiyiz
Ablam vefat etti iyi degildim giremedim hepiniz hakkinizi helal edin kizlar
Burcu cnm Rabbim jucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum inanki anali babali buyutsun Rabbim
Yasemin cnm benim bende ozledim seni Betül ablamiz iyi betul kardesimizde iyidir insallah
Bukwt cnm geldim buralardayim insallah senin yavruşun nasil buyumustur

Gul cnm seninde az kalmis Rabbim kolay dogumlar nasip etsin kucagina almaui nasip etsin fatih büyümüş capkinliğa bile baslamis masallah
Diger hamile olan kızları da twbrik ederim
Asli bedriye ozlem seda tugba meral hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin ara ara ugramaya calisirim

Ve sizlere cikolata betüşü sunarak ayriliyorum[/QUOTE]
Canim basiniz sağolsun Rabbim sabir versin kizcen çok çok tatli maşallah Rabbim bagislasin

Mesude basiniz sagolsun canim benim ya Allah rahmet etsin mekani cennet olsun insAllah size de cook sabirlar versinn.. ve betul masaallah cok tatlii olmus ve buyumus

Ozleemm demek ki calismaya basladin yani sen o zaman izin yapmadin hic sanirim ve en oyisini yapmissin calismak insanin kendisini daha cok toparlanmasini sagliyor gerci calisan anneler cok daha fazla yoruluyorlar ama sanirim bunye alisiyor heralde bende donucem kismet olursa ise ama biraz daha durucam oyle

Burcumm canimm benim aynennn elif de hem oynuyor hemde kendini alkisliyor onceden muzik duyunca oynardi simdi oyna diyoruz sadece☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…