Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın arkadaşlar,
mesudem ayy betül kocaman olmuş maşallah yaa, negüzel gözlerinin rengide değişmemiş koca koca yeşil gözler maşallah benim prensesime. betülün gözleri ela olarak kaldı, bebekken yeşildi en son elaya döndü öyle sabitlendi :) canım artık sık sık gel olurmu hem birbirimize destek oluruz hem belki sana moral oluruz, çok zor ve üzüntülü günler geçirmişsin tabiki inşallah mekanı cennet olsun güzel ablanın. şimdi onun çocuklarına kim bakıyor asıl mesele bu, yavrucaklar kimin yanında?

canim ben 1 ay yillik izin kullandim daha fazla yoktu zaten vermezlerdi, ama iyi oluyo ise baslamak cunku bora bende cok agliyodu artik zorlaniyordum

Yerim ben onu yaa, cok tatli oluyorlar,lcw reklamlarina benim bile oynayasim geliyor :) jilet fikri harika bir çözüm

arkadaşim hakkında hayirlisi olsun, Rabbim kucagini doldursun, şu ilacın adını yazar misin valla meraktan çatladim 6 yildir hicbir dr bana boyle bir ilactan soz etmedi,hemde yuzde yuz demis,hadi bakalim, sonucu yaz bize

Canim benim başın sagolsun, Rabbim ablanin mekanini cennet yapsin guhanahlarini affetsin insallah

Cikolata betulunu yesinler senin, masallah suphanallah omru uzun olsun

Yerim ben onu yerim,kuzum gözümün önünde canlandı :)

ayyy dün akşam sniyelik bir karar verip anneme dedimki kes saçlarımı anne dedim. ayy daraldım ya, uzun olsa ne olacak sanki sürekli tepemde toplu vaziyette duruyor, bütün gün zaten kapalı, eve gidincede mutlaka tepeden topluyorum enseme filan değince sinir oluyorum sıcak basıyor diye. e madem ne gereği var dedim, sadece toplanacak kadar olsun yeter, omuzlarımda olacak şekilde annem dümdüz kesti. ayy kafamdan 5 kg yük kalktı yaa herkese tavsiye derim. zaten çok dökülüyor, birde kurutması dert, sırf saçlarımı kurutmak uzun sürüyor diye yıkanmayı gözüm kesmiyordu ohhhh rahatladım yaa sefam olsun

Sebiha ve Burcu teşekkürler kızlar valla iyi oldu be dün ya varmış, tarasam taranıyor, yoplasam toplanıyor, toka taksam takılıyor tam kıvamında kesti annem sağolsun.
Burcu canım sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini ve hareket etmiyorsun değilmi. bak ben sadece tuvalet etmek için kalkıyordum onun dışında sıfır. annem yemeğimi bile yatağa getiriyordu, çok dikkat etmen lazım.
Sebiha valla kesildikten sonra bende yıkamadım çünkü saçımı kestirmeye yıkanırken karar verdim, çıktım saçlarım ıslakken annem kesiverdi :))

günaydın kızlar bugün benim dua günümmş...:)
evet canım az kaldı amin bu arada başın sağolsun canım görmemişim ben..

en iyisini yapmışsın canım bende doğumdan sonra kestirdim hatta kazıttım anca uzadı enselerimde doğumdan sonra dökülürse yine kazıtcam..:)

Gunaydin sedacim ve gulcum dualarinizi okudum...
yasemin bende dün kuaföre gittim az daha kısa kestirsem esimle aynı olacakti şimdi saç bandi takiyorum... ama oğlum yüzünden yikayamadim
sağol canım ALLAH razı olsun..
Gülcüm duanı okudum, Allah seni ve aileni kazadan beladan korusun,çok rahat ve kolay bir dogum nasip etsin, evlatlarina uzun ve saglikli bir omur versin insallah
sağol canım ALLAH razı olsun

dejavu_one/ Seda 26.11.2014 çarşamba Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.
gul_1982/ Gül 27.11.2014 perşembe Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, yeni bebeğininde sağlıkla ve kolaylıkla dünyaya gelmesi
melek2828/ Nazan 28.11.2014 cuma Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
graphicdesigner/ Yasemin 01.12.2014 pazartesi Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu,dişlerini ağrısız acısız kolaylıkla çıkartması için.
Burju82/ Burcu 02.12.2014 salı Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, Evladını sağlıklı kolay ve tam zamanında olacak şekilde dünyaya getirmesi. hayırlısıyla uslu bir bebeği olması için

dualrınızı okudum kızlar RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

gül canım bende senin duanı okudum ALlah gönlündeki hayırlı olan tüm istekleri versin ailenizi korusun inşallah.

AMİN canım ALLAH razı olsun :)

bugün pasta yapıcam sanırım mutfaktan çıkamam aklımda bişiler daha var onlarıda yapıcam yazmıyım benim gibi canı ceken olabilir :)

ben 40 ım çıktıktan sonra hemen ekstirdim..ama bende de bi geri zekalılık var..kestiriyorum toplamak istiyorum topluyorum kestirmek istiyorum...salağım heralde..

bu arada gül senin duanı da okudum..

Gülcüm duamı okumuşsun Allah razı olsun
ayy benim canım kurabiye pasta falan çok çekiyor, hiç yapasimda yok, akşam yemegine enerjim kaliyor sadece, biri yapsada önüme getirse dunyayı yerim,bir yandan da diyorum ki iyi ki yapmaya üşeniyorum,onlar sadece bana kilo yapar oğlumada bir faydasi olmaz

Sebiha yasooooo sacini hayırlı olsun kızzz,harika bir fikir,bendeinsallah dogumdan sonra kestirecem

Duamnur burcu sen nasilsin? Kontrol ne zaman? bulantin var mi?

ben 40 ım çıktıktan sonra hemen ekstirdim..ama bende de bi geri zekalılık var..kestiriyorum toplamak istiyorum topluyorum kestirmek istiyorum...salağım heralde..

bu arada gül senin duanı da okudum..
yalnız degilsin o gerizekalılık bende de var :)

bukeeetttt Allah senin iyiliğini versin kız çok güldürdün beni. işte zaten o gerizekalılık genelde bütün kızlarda vardır bence. bende o yüzden çok kısa kestirmedim , hem toplayabiliyorum hem açık bıraksam daralmıyorum yani omuzlarımın bir tık aşağısında.

Burcuuuu sen doğumdan sonra vaktin ve halin olupta kuaföre gidebileceğinimi sanıyorsun kuzum, şimdiden aklın başındayken git rahat rahat kestir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…