- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.441
canim ben 1 ay yillik izin kullandim daha fazla yoktu zaten vermezlerdi, ama iyi oluyo ise baslamak cunku bora bende cok agliyodu artik zorlaniyordumMesude basiniz sagolsun canim benim ya Allah rahmet etsin mekani cennet olsun insAllah size de cook sabirlar versinn.. ve betul masaallah cok tatlii olmus ve buyumus
Ozleemm demek ki calismaya basladin yani sen o zaman izin yapmadin hic sanirim ve en oyisini yapmissin calismak insanin kendisini daha cok toparlanmasini sagliyor gerci calisan anneler cok daha fazla yoruluyorlar ama sanirim bunye alisiyor heralde bende donucem kismet olursa ise ama biraz daha durucam oyle
Burcumm canimm benim aynennn elif de hem oynuyor hemde kendini alkisliyor onceden muzik duyunca oynardi simdi oyna diyoruz sadece☺☺☺
kıııııııııız ne çok konuşmuşsunuz yokken ben yokken....
hoşgeldin nerelerdeydin..
benim kıcışımda oynamayı çok seviye oturduğu yerden sallanıp duruyo..heele lc waikiki reklamında coşuyo..
ya bir sürü alıntı yaptım yine eklemedi..
özleeeeeeeemm
bide şöyle bişey var " yeter artık yedirme çok yedi rahatsız olur" oda kötü bişey..bi bebeğe çok yedirdiysen kusar ..kusmuyosa sorun yok demektir.
tubaaaaaa hoş geldsinnn
burcu ben şu ağda mağda olaylarını nasıl çözdüm biliyo musun..ben bi ara doktorlardan çıkmıyodum ya bu y üzden çantamda jilet taşırım ben..sende öyle yap..ne oluur ne olmaaa.z..
CANLARIM HEPİNİZE COK TEŞEKKÜR EDERİM. EVET MUCİZE GİBİ Bİ İLACMİŞ.YANİ KULANANNLARİN HEPSİNDE SONUÇ HARİKA OLMUŞ. YANİ İNSANİ YENİDEN DOĞMUŞ GİBİ YAPİYORMUŞ. İNŞEALLAH BENDEDE İYİ SONUCLARİ OLUR. AMA COK RİSKLİ İLAÇ.YANİ HER GÜN AYNI VAKİTTE İCMEM GEREKİYO YOKSA KANAMA BAŞLİYOR.BENDE SAAT KURUYORUM.
Cok sagolun kizlar ozlenmek guzel inanin giremwdim bayadir girsem yazardim bende sizi ozledim
Betulde bende cok şükür iyiyiz
Ablam vefat etti iyi degildim giremedim hepiniz hakkinizi helal edin kizlar
Burcu cnm Rabbim jucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum inanki anali babali buyutsun Rabbim
Yasemin cnm benim bende ozledim seni Betül ablamiz iyi betul kardesimizde iyidir insallah
Bukwt cnm geldim buralardayim insallah senin yavruşun nasil buyumustur
Gul cnm seninde az kalmis Rabbim kolay dogumlar nasip etsin kucagina almaui nasip etsin fatih büyümüş capkinliğa bile baslamis masallah
Diger hamile olan kızları da twbrik ederim
Asli bedriye ozlem seda tugba meral hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin ara ara ugramaya calisirim
Ve sizlere cikolata betüşü sunarak ayriliyorum
Mesude basiniz sagolsun canim benim ya Allah rahmet etsin mekani cennet olsun insAllah size de cook sabirlar versinn.. ve betul masaallah cok tatlii olmus ve buyumus
Ozleemm demek ki calismaya basladin yani sen o zaman izin yapmadin hic sanirim ve en oyisini yapmissin calismak insanin kendisini daha cok toparlanmasini sagliyor gerci calisan anneler cok daha fazla yoruluyorlar ama sanirim bunye alisiyor heralde bende donucem kismet olursa ise ama biraz daha durucam oyle
Burcumm canimm benim aynennn elif de hem oynuyor hemde kendini alkisliyor onceden muzik duyunca oynardi simdi oyna diyoruz sadece☺☺☺
evet canım az kaldı amin bu arada başın sağolsun canım görmemişim ben..Cok sagolun kizlar ozlenmek guzel inanin giremwdim bayadir girsem yazardim bende sizi ozledim
Betulde bende cok şükür iyiyiz
Ablam vefat etti iyi degildim giremedim hepiniz hakkinizi helal edin kizlar
Burcu cnm Rabbim jucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum inanki anali babali buyutsun Rabbim
Yasemin cnm benim bende ozledim seni Betül ablamiz iyi betul kardesimizde iyidir insallah
Bukwt cnm geldim buralardayim insallah senin yavruşun nasil buyumustur
Gul cnm seninde az kalmis Rabbim kolay dogumlar nasip etsin kucagina almaui nasip etsin fatih büyümüş capkinliğa bile baslamis masallah
Diger hamile olan kızları da twbrik ederim
Asli bedriye ozlem seda tugba meral hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin ara ara ugramaya calisirim
Ve sizlere cikolata betüşü sunarak ayriliyorum
ayyy dün akşam sniyelik bir karar verip anneme dedimki kes saçlarımı anne dedim. ayy daraldım ya, uzun olsa ne olacak sanki sürekli tepemde toplu vaziyette duruyor, bütün gün zaten kapalı, eve gidincede mutlaka tepeden topluyorum enseme filan değince sinir oluyorum sıcak basıyor diye. e madem ne gereği var dedim, sadece toplanacak kadar olsun yeter, omuzlarımda olacak şekilde annem dümdüz kesti. ayy kafamdan 5 kg yük kalktı yaa herkese tavsiye derim. zaten çok dökülüyor, birde kurutması dert, sırf saçlarımı kurutmak uzun sürüyor diye yıkanmayı gözüm kesmiyordu ohhhh rahatladım yaa sefam olsun
sağol canım ALLAH razı olsun..Gunaydin sedacim ve gulcum dualarinizi okudum...
yasemin bende dün kuaföre gittim az daha kısa kestirsem esimle aynı olacakti şimdi saç bandi takiyorum... ama oğlum yüzünden yikayamadim
sağol canım ALLAH razı olsunGülcüm duanı okudum, Allah seni ve aileni kazadan beladan korusun,çok rahat ve kolay bir dogum nasip etsin, evlatlarina uzun ve saglikli bir omur versin insallah
gül canım bende senin duanı okudum ALlah gönlündeki hayırlı olan tüm istekleri versin ailenizi korusun inşallah.
ayyy dün akşam sniyelik bir karar verip anneme dedimki kes saçlarımı anne dedim. ayy daraldım ya, uzun olsa ne olacak sanki sürekli tepemde toplu vaziyette duruyor, bütün gün zaten kapalı, eve gidincede mutlaka tepeden topluyorum enseme filan değince sinir oluyorum sıcak basıyor diye. e madem ne gereği var dedim, sadece toplanacak kadar olsun yeter, omuzlarımda olacak şekilde annem dümdüz kesti. ayy kafamdan 5 kg yük kalktı yaa herkese tavsiye derim. zaten çok dökülüyor, birde kurutması dert, sırf saçlarımı kurutmak uzun sürüyor diye yıkanmayı gözüm kesmiyordu ohhhh rahatladım yaa sefam olsun
yalnız degilsin o gerizekalılık bende de var :)ben 40 ım çıktıktan sonra hemen ekstirdim..ama bende de bi geri zekalılık var..kestiriyorum toplamak istiyorum topluyorum kestirmek istiyorum...salağım heralde..
bu arada gül senin duanı da okudum..
yalnız degilsin o gerizekalılık bende de var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?