Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canim hoşgeldin basin sağolsun allah rahmet eylesin rabbim sabır versin, betülde kocaman olmua masallah ama anlamadım betül mu cikolata yemiş çikolatami betülü yemiş pek anlasilmiyor

Canim basiniz sağolsun Rabbim sabir versin kizcen çok çok tatli maşallah Rabbim bagislasin[/QUOTE]

Sağolun allah razi olsun kizlar ramazan bayramindan bir hafta sora işten ciktiktan sonra eve gelirken mikser çarptı
Yasemin cnm cocuklarin velayetini dayisi aldi o bakiyo şimdilik.

ben 40 ım çıktıktan sonra hemen ekstirdim..ama bende de bi geri zekalılık var..kestiriyorum toplamak istiyorum topluyorum kestirmek istiyorum...salağım heralde..

bu arada gül senin duanı da okudum..
canım ALLAH kabul etsin ALLAH razı olsun..
AMİN canım ALLAH razı olsun ben yemekten cok yapmayı seviyorum tatlım keşke yakın olsanda ben yapsam sen yesen

Hos bulduk cnm çocuğu yok abimin adaletli davraniyor Allah razi olsun babasi kabul etmezken o sorumlulugu uzerine aldi kolay degil Rabbim yatdimcisi olsun insallah.

HEE ..ÖLEYDİ GALİBA..BEN HERİFİDE MÜŞTAKI DA KENDİME YAKLAŞTIRMIYOM BU ARALAR

Hos bulduk cnm çocuğu yok abimin adaletli davraniyor Allah razi olsun babasi kabul etmezken o sorumlulugu uzerine aldi kolay degil Rabbim yatdimcisi olsun insallah.

Hicccc bisey yaptigim yok eve kapandim hicbirseyin tafi tuzu yok birde Betül olmasa napardim yüzümü guldurebilen tek canli..
Sen nasilsin kizcen nasil bi foto atta bakim kiz kime neye benzemiş..

YA KUZUM BANA DÜŞMEZ AMA BABASI NEDEN KABUL ETMEMİŞ ÇOK ENTERASAN..ABİNDEN ALLAH RAZI OLSUN..BABALARI DURURKEN DAYILARI BAKIYO YAA..NEYSE KAPATALIM BU KONUYU..
YAMBUCUM DA BÜYÜDÜ...GERİYE DÖNÜK FOTOLARI VAR BİR İKİ TANESİNE BAK..AZ SONRA TELDEN GİRER KOYARIM CANIKO ..
ÇOK AZGIN ÇOK YARAMAZ HİÇ İKİ DAKKA YERİNDE DURACAĞI YOK MESUDE YAA..

Benden iyilik kizlar kontrolüm yarin surekli yatiyorum ama arada canim birşeyler çekiyor kalkip yapiyorum bir o zaman ayaktayim neyse tiksinmelerim geçti eskisi kadar kotu değil en azindan 1ogun güzel yiyorum rabbim bebeğimi korusun saglikla dogmasini nasip etsin inşallah ya araftayim salonda bir diyorum bu çocuğa birşey olmayacak saglikla doğacak bir taraftan da diyorum çok umutlanlanma olduğuna birak diyorum yani ne düşündüğümü bende bilmiyorum

burcu canım sen hep olumlu düşün , bu yani kendine umut vermek için değil, Allahım iyi olsun, herşey güzel olsun, diye hep olmlu dualar et aklına kötü şeyler gelince. Çok şükür bak yemekte yiyebiliyorsun artık ama lütfen kendini yormadan oturark filan hazırla. bak gerçekten aykta durmak hiç iyi değil bizim durumumuzdaki hamileler için. ekstra özen göster hep, amaaann bi,şey olmaz deme. sen tedbirini al, takdir zaten ALlahın

CANIM OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN RABBİM KORUSUN..

YARIN BENİMDE KNTROLÜM VAR ARDINDAN FATİHİ AŞIYA GÖTÜRCEZ

hobbit filmindeki yüzük kardeşliği gibi sizleride kendime geri zeka kardeşi ilan ediyorum.alın buda tacınız...
kafanıza geçirin müştak müştak
Komik seeeey nerden bulursun bu lafları koptum gulmekten

Bu arada benim saclar belimde hala kestirmedim kestiresim var ama bi turlu denk getiremdim bi ara fön cektiresim var bu kadar uzattim bi duz kullanayim istiyorum ama işyerinde kizlar cok kisa kestirme diyorlar bilemedim

KES GİTSİN..YZAAV.. YÜZÜMÜZÜ YIKAMAYA MECALİMİZ YOK KEN OKADAR UZUN SAÇ BİZİM NEYİMİZE..
,

Kizlaaar
Buket cok güldüm sana bombasin :)

Gül pasta harika,pasta pasta dedin bütün gün aşerdim çatladim,kalktim bir kek yaptim üzerine cikolat sosu cok uyduruk oldu, ama nefsimi köreltti şükür
özleem senin saçların çok güzel ama bence sana kısa da yakisir

Veee mesudem ,abin cennetliktir insallah Rabbim sana ve ailede herkese güç kuvvet versin

özlem kestir istersen ama kıvırcık ya çok kısa kesersen belki toplanır yukarıya nasıl rahat edersen öyle kalsın kuzu.. ayyy canım benim ya işte bahsetmiyim diyorum tutamıyorum kendimi adımı mutfak delisi koyabilirsiniz..afiyet olsun tatlım yarasınn kuzunaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…