- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.461
canim hoşgeldin basin sağolsun allah rahmet eylesin rabbim sabır versin, betülde kocaman olmua masallah ama anlamadım betül mu cikolata yemiş çikolatami betülü yemiş pek anlasilmiyor
ah aha ha ah..bende aynıyım bende..zaten diken üstünde oluyo olursada..oonun dışındada olduğu yok..bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum..kendimi beğenmiyorum sevmiyorum..haliyle kocayı da kendime yaklaştırmıyorum..oda bunu kendine yontuyoo..
mesudee canım başın sağolsun..arayı hakkaten çok açmışız ki hiç haberimiz yok..nasıl oldu ne oldu..gençtir diye tahmin ediyorum..az çok ilişkilerinide biliyorum..üzgünsündür tabikide..ne diyim bilemedim ..Allah sabır versin
bu arada betüş çoktatlı olmuş benim kızımında var öyle bi fotosu ..senin bıdıkınında mı gözü yeşil kııızzçç
Canım başın sağolsun,Allah sabır versin,kızın ne kadar tatlı olmuş öyle maşallah,kocaman bir kız olmuş,Allah nazardan saklasın.
Seda canım duanı okudum,Rabb'im kalbine huzur versin,en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.
Canim basiniz sağolsun Rabbim sabir versin kizcen çok çok tatli maşallah Rabbim bagislasin[/QUOTE][QUOTE, post: 37992218, member: 430201"]Cok sagolun kizlar ozlenmek guzel inanin giremwdim bayadir girsem yazardim bende sizi ozledim
Betulde bende cok şükür iyiyiz
Ablam vefat etti iyi degildim giremedim hepiniz hakkinizi helal edin kizlar
Burcu cnm Rabbim jucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum inanki anali babali buyutsun Rabbim
Yasemin cnm benim bende ozledim seni Betül ablamiz iyi betul kardesimizde iyidir insallah
Bukwt cnm geldim buralardayim insallah senin yavruşun nasil buyumustur
Gul cnm seninde az kalmis Rabbim kolay dogumlar nasip etsin kucagina almaui nasip etsin fatih büyümüş capkinliğa bile baslamis masallah
Diger hamile olan kızları da twbrik ederim
Asli bedriye ozlem seda tugba meral hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin ara ara ugramaya calisirim
Ve sizlere cikolata betüşü sunarak ayriliyorum
Mesude basiniz sagolsun canim benim ya Allah rahmet etsin mekani cennet olsun insAllah size de cook sabirlar versinn.. ve betul masaallah cok tatlii olmus ve buyumus
Ozleemm demek ki calismaya basladin yani sen o zaman izin yapmadin hic sanirim ve en oyisini yapmissin calismak insanin kendisini daha cok toparlanmasini sagliyor gerci calisan anneler cok daha fazla yoruluyorlar ama sanirim bunye alisiyor heralde bende donucem kismet olursa ise ama biraz daha durucam oyle
Burcumm canimm benim aynennn elif de hem oynuyor hemde kendini alkisliyor onceden muzik duyunca oynardi simdi oyna diyoruz sadece☺☺☺
günaydın arkadaşlar,
mesudem ayy betül kocaman olmuş maşallah yaa, negüzel gözlerinin rengide değişmemiş koca koca yeşil gözler maşallah benim prensesime. betülün gözleri ela olarak kaldı, bebekken yeşildi en son elaya döndü öyle sabitlendi :) canım artık sık sık gel olurmu hem birbirimize destek oluruz hem belki sana moral oluruz, çok zor ve üzüntülü günler geçirmişsin tabiki inşallah mekanı cennet olsun güzel ablanın. şimdi onun çocuklarına kim bakıyor asıl mesele bu, yavrucaklar kimin yanında?
Yerim ben onu yaa, cok tatli oluyorlar,lcw reklamlarina benim bile oynayasim geliyor :) jilet fikri harika bir çözüm
arkadaşim hakkında hayirlisi olsun, Rabbim kucagini doldursun, şu ilacın adını yazar misin valla meraktan çatladim 6 yildir hicbir dr bana boyle bir ilactan soz etmedi,hemde yuzde yuz demis,hadi bakalim, sonucu yaz bize
Canim benim başın sagolsun, Rabbim ablanin mekanini cennet yapsin guhanahlarini affetsin insallah
Cikolata betulunu yesinler senin, masallah suphanallah omru uzun olsun
Yerim ben onu yerim,kuzum gözümün önünde canlandı :)
Sağolun allah razi olsun kizlar ramazan bayramindan bir hafta sora işten ciktiktan sonra eve gelirken mikser çarptı
Yasemin cnm cocuklarin velayetini dayisi aldi o bakiyo şimdilik.