Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar kestiririm ama oyle kisacik erkek tipi olmaz omuzlardan azicik asagida olurr ben genelde o uzunlukta kullanıyorum yakistiginida dusunuyorum hem dalgaları daha güzel oluyor kisayken hemde Kıvırcık olduğu icin baya yukarı toplanıyor

Kızlar moralim çok bozuk annemin 2 göğsü alınmıştı ama sonuçları iyiydi 5 yıl önce şimdi göğüs kenarında kol altında arkaya doğru bişeler çıktı biyopsi alındı sonuç kötü vücut taraması yapılacak başka yerlerinde var mı diye size ihtiyacım var dualariniza nolur dua edin geçsin bu sıkıntıda başka yerlerinde bişe çıkmasın ameliyat olacak kitleler alınacak sonra ne olacak bilmiyorum bizi neler bekliyor bilmiyorum allah yardımcımız olsun korkuyorum. Allah anneme güç kuvvet versin sabır versin. Bize de. Anneme destek olamıyorum ağlıyorum sürekli lütfen dua edin çok sağolun

Gamzecim RABBİM annene şifa vesin İNŞALLAH vücuduna yayılmamıştır moral en önemli ilaç dualrımız annenle kızlarla karralaştırıp bir dua belirleyebiliriz ya şafi de çekebiliriz ben başlıyorum çekmeye şifa olsun İNŞALLAH..

Canım Rabbim ya kaviy ismiyle şifa versin annene, her duamda olacak inşallah ve lütfen sende güçlü ol annenin yaninda,ona destek ver, sık kendini evde ağlarsın.moral pozitif düşünme çok önemli annen için, onu da sen sağla inşallah, Allahım kolaylık versin size sabır ve güç versin.

CANIM İLK SAYFAYA YAZICANMI GÖREN OKURBELKİ

Allah razı olsun kızlar elimde değil tutamıyorum kendimi her arasana telde ağlıyorum annemin gözlerine bakamıyorum. Tuğram iyiki var annemi çok güldürüyor dualarınız ve Rabbimin izniyle inşallah atlatacaz inanmak istiyorum inşallah. Çok sağolun allah ne muradınız varsa versin inşallah

Rabbim acil şifalar versin...

Günaydın herkese forumu ben kapatmışım ben açayım zombi gibiyim bugün

Benim iki saat uyuyorsa iki saatte uyanık kalıyor bu gece ikide uyandı oncekileri saymıyorum tabi dördü gecmisti uyudugunda nasıl uyuttum onuda hatırlamıyorum... bes buçukta başladı sesler cikarmaya bendr uyandı uyanacak diye uyuyamadım altıda geri uyandı ve şimdi uyudu...

Uyurken baya bir ses çıkarıyor ağlama inleme değilde ikinmaya benzer tam tarif edemedim ama bunun sebebini bilen var mı bebeği olanlar bir baksın başını bekliyorum sürekli uyumadi geri uyandı diye.

Günaydın arkadaşlar hayırlşı cumalar.
Gamzecim canım Allahım şifa versin hemen bugün bir dua etkinliği başlatalım bence. Belkide burcu başlatmıştır dur ilk sayfaya bakayım. canım benim insan üzülmezmi tabi anne insanın en değerli varlığı rabbim hepimizinkini korusun, seninkinede şifa versin başından eksik etmesin inşallh.

burcu kaçta çıkıyorsun diye sormuştun 17,30 da çıkıyorum 19,00 da evde oluyorum.

Özlem kestir canım bak hepimize dua edeceksin çoık rahat oluyor ya.

Sebiha ayy ben o saat başı uyanmaları çok iyi bilirim, betülün şöyle bir huyu vardı;
1:11
2:22
3:33
4:44
5:55 hep böyle dakikalarda uyanırdı, bi bakıyordum saate oo saat 222 olmuş , 333 olmuş diye kendime komiklik yapıyordum kendimce.

Canim cok cok gecmis olsun rabbim annene şifalar versin insallah vücuda yayilmamistir

Nazan canım duanı okudum Rabbim sana sağlık versin,evine huzur, evladina uzun ömür versin

gamzecim sende dualarımdasın

Canlarım bende şimdi hast gidiyorum,raporum bitti,resmi dogum iznine ayrilicam insallah,onuda okula bırakıcam,dönüşte burdayım,öptüm sizi bebekler.

Al raporu yat bir güzel son dinlemelerin olacak canım keyfini çıkar...

*** hayatumuttur/GAMZE arkadaşımızın annesi için dua etkinliği başlamıştır. Okuyabilen arkadaşlarımız;

---- çekebildiği kadar "ya şafi, ya kafi, ya muafi" tesbihatını çekebilir
---- operasyonun başarılı ve sorunsuz geçip şifaya kavuşması için "Fetih Suresi" okuyabilir.
---- çekebildiğiniz kadar "ya kaviy" çekebilirsiniz.

bir gün yüzünü yıkamayı unutacaksın deseler yok canım derdim... :)

ben unuttuğumuda saat 12:30 gibi öğlen yemeğine giderken hatırlıyorum:))

canım ne desek sana boş..gelen Allahan..Allah şifa verisn..sabır sabır sabır..moral moral moral..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…