- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.501
dinlen canım benim dinlen...nar syu ve ananas suyu içi..narı dikkatli iç..bi araştırda öyle iç..bol bol su iç..senşn yapabileceklerin kafana takmaman..Kizlar kontrole gittim geldim çok şükür kan gitmiş az birşey kalmis ama suyumuz yok bebeğim bir köşede sikismis ne yapabilirim dedim senin yapacagin birşey yok dedi bekleyeceğiz dedi yani yine beklemedeyiz 10 gün sonra tekrar cagirdi bende o arada burada çok iyi riskli gebelik uzmani var ona görünmeyi düşünüyorum birde ondan fikir almak istiyorum bak alim hayirlisi Rabbim ne nasip eder.
Kizlar kontrole gittim geldim çok şükür kan gitmiş az birşey kalmis ama suyumuz yok bebeğim bir köşede sikismis ne yapabilirim dedim senin yapacagin birşey yok dedi bekleyeceğiz dedi yani yine beklemedeyiz 10 gün sonra tekrar cagirdi bende o arada burada çok iyi riskli gebelik uzmani var ona görünmeyi düşünüyorum birde ondan fikir almak istiyorum bak alim hayirlisi Rabbim ne nasip eder.
evt canım cok şükür 20 aralıkta gidicez 35. hafta oluyor zaten 38 sonu alçaklar bebeği hayırlısı ile bakalım..sende dinlen bolbol uyu sonra uyuyamıycan :)Yasemincim dua önerilerin cok güzel hemen bende başlıyorum gamzenin annesi icin insallah
Duamnur burcu bugün hast günündü?
Gül masallah sizinde hersey yolundaymis
Bende izine ayrilma islerimi hallettim şükür, evdeyim
canım çok sevindim evet riskli gebelik perinatoloji uzmanıdır her hastanede bulamassın canım görün mutlaka stres yapma ALLAHın izniyle bebişin senle..Kizlar kontrole gittim geldim çok şükür kan gitmiş az birşey kalmis ama suyumuz yok bebeğim bir köşede sikismis ne yapabilirim dedim senin yapacagin birşey yok dedi bekleyeceğiz dedi yani yine beklemedeyiz 10 gün sonra tekrar cagirdi bende o arada burada çok iyi riskli gebelik uzmani var ona görünmeyi düşünüyorum birde ondan fikir almak istiyorum bak alim hayirlisi Rabbim ne nasip eder.
Forumun açılışı benden olsun...
Kocaman Günaydın hepinize :)
Günaydın kızlar hafta sonu keyfleri nasıl. Gulcum evet hastanede yok özel muayenesi var oraya gecen gebeligimde de gittim en son kararı o veriyor bakalım neler diyecek
Gunaydın diyen herkese bende de günaydın canlar
Burcu lütfen günde ez 3 lt su iç,bak benim bebeginde suyu öyle çogaldi
Gülcüm uyuyorum hem de nasil uyuyorum valla :)
Günaydın kızlar hafta sonu keyfleri nasıl. Gulcum evet hastanede yok özel muayenesi var oraya gecen gebeligimde de gittim en son kararı o veriyor bakalım neler diyecek
Gunaydın diyen herkese bende de günaydın canlar
Burcu lütfen günde ez 3 lt su iç,bak benim bebeginde suyu öyle çogaldi
Gülcüm uyuyorum hem de nasil uyuyorum valla :)
Tamam sebihacım haklısın, başka nasıl belirtilerin vardı?
Kızlar moralim çok bozuk annemin 2 göğsü alınmıştı ama sonuçları iyiydi 5 yıl önce şimdi göğüs kenarında kol altında arkaya doğru bişeler çıktı biyopsi alındı sonuç kötüvücut taraması yapılacak başka yerlerinde var mı diye size ihtiyacım var dualariniza nolur dua edin geçsin bu sıkıntıda başka yerlerinde bişe çıkmasın ameliyat olacak kitleler alınacak sonra ne olacak bilmiyorum bizi neler bekliyor bilmiyorum allah yardımcımız olsun korkuyorum. Allah anneme güç kuvvet versin sabır versin. Bize de. Anneme destek olamıyorum ağlıyorum sürekli lütfen dua edin çok sağolun
Kizlar kontrole gittim geldim çok şükür kan gitmiş az birşey kalmis ama suyumuz yok bebeğim bir köşede sikismis ne yapabilirim dedim senin yapacagin birşey yok dedi bekleyeceğiz dedi yani yine beklemedeyiz 10 gün sonra tekrar cagirdi bende o arada burada çok iyi riskli gebelik uzmani var ona görünmeyi düşünüyorum birde ondan fikir almak istiyorum bak alim hayirlisi Rabbim ne nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?