Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar...kuzumu görüp geldimçok şükür iyi fatihte aşı oldu yavrum ya 2 kolundan oldu bide ağızdan damla çok ağladı artık mayısa kadar yok mayıstakide sonmuş...

gamzecim ben 400 tane ya kaviy çektim dahada çekerim şifa olsun annecine İNŞALLAH..

k. BURCU naptın gittinmi kntrole

Kizlar kontrole gittim geldim çok şükür kan gitmiş az birşey kalmis ama suyumuz yok bebeğim bir köşede sikismis ne yapabilirim dedim senin yapacagin birşey yok dedi bekleyeceğiz dedi yani yine beklemedeyiz 10 gün sonra tekrar cagirdi bende o arada burada çok iyi riskli gebelik uzmani var ona görünmeyi düşünüyorum birde ondan fikir almak istiyorum bak alim hayirlisi Rabbim ne nasip eder.

dinlen canım benim dinlen...nar syu ve ananas suyu içi..narı dikkatli iç..bi araştırda öyle iç..bol bol su iç..senşn yapabileceklerin kafana takmaman..

Olumlu düşün güzel olsun canım strese girme... demesi kolay belki ama inşallah bebiş seni bırakmayacak...

günaydın kızlar hayırlı hafta sonları eşimi işe yolladım bi bakıym dedim şafak 50
evt canım cok şükür 20 aralıkta gidicez 35. hafta oluyor zaten 38 sonu alçaklar bebeği hayırlısı ile bakalım..sende dinlen bolbol uyu sonra uyuyamıycan :)
canım çok sevindim evet riskli gebelik perinatoloji uzmanıdır her hastanede bulamassın canım görün mutlaka stres yapma ALLAHın izniyle bebişin senle..
Forumun açılışı benden olsun...
Kocaman Günaydın hepinize :)

günaydın canım..

Gunaydın diyen herkese bende de günaydın canlar

Burcu lütfen günde ez 3 lt su iç,bak benim bebeginde suyu öyle çogaldi

Gülcüm uyuyorum hem de nasil uyuyorum valla :)

EN İYİSİNİ YAPIOSUN CANIM BENİMDE ÖYLE UYKUM VARKİ FATİHİ BIRAKIP UYUYAMIYORUM BİŞİ YAPAR DİE UYUSUN BENDE UYUYCAM GALİBA

Gunaydın diyen herkese bende de günaydın canlar

Burcu lütfen günde ez 3 lt su iç,bak benim bebeginde suyu öyle çogaldi

Gülcüm uyuyorum hem de nasil uyuyorum valla :)

Canım tansiyonuna da bak arada olur mu bende çok uyuyordum... o kadar zor geçti ki hamileliğim herkesi uyarıyorum...

Kızlar geçmişe hiç bakamadım bile put günün den beri çocuklarla uğraşıyorum asimiz vardı 2 gün efenin ateşi oldu bi günde adanın ama dün akşamdan beri sürekli hast tasiniyoruz Efenin burnu çok tıkalı serum fizyolojik le bile açılmıyor kuzum nefes alamıyor ateşini dusuremiyoruz ; ( doktor enfeksiyon var dedi şükür cigere inmemiş ama kontrol edilcek dedi nolur dua edin kızlar oğluma bide öneriniz varmı burnunu açmak için?

Tamam sebihacım haklısın, başka nasıl belirtilerin vardı?

Canım hicbirsey yapmak istemiyordu kendime yemek hazırlamaya bile useniyordum ve gözüm yataktaydi zaten ayakta kalınca başım ağriyordu hep yorgun hissediyordum kendimi... en önemlisi ayaklarinda ellerinde ve yüzünde ödem oluşması... benimki zamanla olduğu için kilo aldım diye düşünmüştüm. (14 kilo aldım 11 i gitti) tamamen ödemmis vücudum... birde benim tansiyonum 10/6 ydi 11/7 12/8 13/8 u hep normal kabul ettiler ama benim için yüksekmis
yavrum tek kalır diye korkuyorum...
(o gittigim doktora tansiyonumu ölçen ebeye hakkımı helal etmiyorum diyeceğim ama ahirette bunun hesaplasmasini yapmak istemiyorum) i
nşallah böyle bir sıkıntın olmaz internette bu kadar ayrıntı yok malesef ben yaşayarak öğrendim...
Çok uzun yazdım çünkü canım çok yandı ve beni çok yıprattı. Kimsenin başıma gelsin istemem...

Canım Gamzecim içini ferah tutmaya çalış senin annene moral olman lazım.Bak benim yengem dayımın eşinde de çıktı öyle koltukaltında kitle ki baya da gitmemiş doktora geç farketmiş yani ve kötü huylu dediler temizlediler hiçbirşey olmadı canım birkaç kere de ışın tedavisi gördü sanırım aslında gerekte yokmuş da önlem olarak yani inşallah annenin de öyle olaca zaten daha önceden bunu yaşadığı için sürekli gidip kontrol oluyordur o yüzden başka yerlere sıçrayacak kadar olduğunu sanmam. Bende dua edicem canım inşallah ameliyatı da çok güzel geçecek bitecek bu sıkıntı canım benim.

Canım kanamanın gitmesi çok iyi. Her ne kadar dr yapabileceğin birşey yok dese de sen bol bol su iç, sıvı tüket canım. Stres yapma inşallah birşey olmayacak suyu bu şekilde yerine gelen çok kişi tanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…