- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.521
Kızzzz nerelerdesin ??? Nasilsin?? Sınavlarını verdin mi? Okul bitti mi? Varmi hayatinda bir gelismeİYİ HAFTALAR HERKESE
canım ay maşallah yaa herşey yoluna girecek bak sen olumlu ol işte, ALlah ol dedimmi olur kim ne derse desin. işte mucize bebek hareketlenmeye başladı desene harika yaa maşallahGunaydin hayirli haftalar kizlar ben galiba bebegimi hissediyorum arada pit pit birseyler vuruyor gaz diyorum bakiyorum yok onunla alakasi yok bu icerden ufak bir tekme galiba digerinde dogum anina kadar tekmelemisti simdi boyle tekmeledigine gore diyorum acaba suyu geldi mi yeri genisledi hareketleri hizlandi mi
Kızzzz nerelerdesin ??? Nasilsin?? Sınavlarını verdin mi? Okul bitti mi? Varmi hayatinda bir gelisme
canım cok gecmiş olsun bak oldu bitti cok şükür..Ben goz ameliyatini oldum iki hafta oldu cok sukur gecti.Ameliyat kolay ama sonrasi cok zordu 3-4gun gozumu acamadim cok agridi Ayse ye bile bakamadim.Doktorum cok yardimci oldu Ayse yi sutten kesmedim sadece iki gun emzirmedim yavrum iki gunde de aglaya aglaya mahvoldu simdi ikimizde iyiyiz cok sukur.
İNŞALAG güzel haberler gelir canım anenden..Günaydın cnm ben annemdeyim akşam burda kaldık torun anneanneye iyi geliyo . Sen nasılsın kasılmaların geçti mi?burcum dualarin için de çok çok teşekkürler
Tumayım geçmiş olsun cnm kurtardın
Aslım sizede geçmiş olsun.
mesude başınız sağolsun cnm çok zor rabbim geride kalanlara uzun ömür versin inşallah
sedacım annem kontrole gitmedi hiç doktoru istanbula gidince oda onemsemedi ne yazikki.ama inşallah buda geçip gidecek çok saol cnm .
yasemincim Teşekkürler cnm dua etkinliği çok güzel kizlar sizde destek oldunuz çok sağolun
yasemin sende sinirli uyananlardansın sanırım gecicek canım sakin olmaya calışgünaydın hayırlı haftalar arkadaşlar,
Gamzecim annenden hayırlı haberler gelir inşallah dualarımdasınız.
Burcum (duamnur) çok şükür bak kanama alanı azalmış, benimde öyle zamanla azalmıştı.
Aslıcım canım yaa o burun olayı fena yaa ama ben en son hani o omuza yastığa damlatılan bir damla vardı neydi adı, mentollü bir kokusu var hakkaten insanda nefes alma ferahlığı hissi veriyor onu kullanmaya başladım öyle durumlarda.
Seda kuşum sende gelmişsin yoktun bir müddettir öpüyorum seni.
Tümayyy canım çok geçmiş olsun ayy atlattın gitti şükürler olsun canım çok sevindim bak herşey yolunda ne güzel maşallah.
Bana gelecek olursak tam olarak pazartesi sendromundayım...
sabahki eşimle diyaloglarımız şu şekilde idi:
eşim: aşkım hadi uyan saat 06.10
ben: nefret ediyorummmm
eşim: neyden nefret ediyorsun???
ben: 6'yı 10 geçeden nefret ediyorum!
eşim: tamam hadi kalk günaydın
ben: günün neresi aydın baksana, gün karanlık, daha güneş bile doğmamış
tamamen tersinden kalkan bir cadı kadın örneğiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?