Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gunaydin canlar

Aslicim hemen dularima senin minikleri de ekliyorum. Allahim tez zamanda iyi etsin ve efe ada bu günleri unutsun çok saglikli olsunlar

Seniha yazdiklarini okudum canim. Hemen bu sabah tansiyonu ölçtm. Benimde hep 10-6. Geçen hastanede çok gerildim o zaman 11-7 cikti. Simdi sabah yine 10-6, ben zaten her pazar düzenli şeker ve tansiyon takibi yapıyorum. Artik daha sık yaparim.

Gamze canim annen dualarimda iyi haberlerini bekliyoruz

Selamün Aleyküm Hayirli pazarlar arkadaslar.
K.Burcu canim kanamanin gitmesine cok sevindim insallah hersey yoluna girecek.
Gamzecim annene bol bol dua edicem Rabbim safi ismiyle sifa versin.
Asli gecmis olsun okaliptus yagini bi arastir iyi geliyormus birde cold mix diye bi ilac varmis sor arastir .
Burcum masallah sayili gunler kalmis doguma.
Yeni yazilanlardan bunlari gordum gecmisi okuyamadim yoklugumda sayfalar cok ilerlemis masallah.

Ben goz ameliyatini oldum iki hafta oldu cok sukur gecti.Ameliyat kolay ama sonrasi cok zordu 3-4gun gozumu acamadim cok agridi Ayse ye bile bakamadim.Doktorum cok yardimci oldu Ayse yi sutten kesmedim sadece iki gun emzirmedim yavrum iki gunde de aglaya aglaya mahvoldu simdi ikimizde iyiyiz cok sukur.

AAyyyy tümayım maşallah suphanallah, cok gecmis olsun,ohh ayse'yide sutten kesmemişsin,valla cok sevindim. Daha da iyi olun insallah

Duamnur burcu sana da hayirli guzel pazarlar olsun tatlim,iyi haberlerin gelsin

Tumay canim cok gecmis olsun ohh kurtuldun
O kadar stres yaptin oldu bitti iste ayseye de zarari olmamis sutunden kesmedin

Günaydın cnm ben annemdeyim akşam burda kaldık torun anneanneye iyi geliyo . Sen nasılsın kasılmaların geçti mi?burcum dualarin için de çok çok teşekkürler
Tumayım geçmiş olsun cnm kurtardın
Aslım sizede geçmiş olsun.
mesude başınız sağolsun cnm çok zor rabbim geride kalanlara uzun ömür versin inşallah
sedacım annem kontrole gitmedi hiç doktoru istanbula gidince oda onemsemedi ne yazikki.ama inşallah buda geçip gidecek çok saol cnm .
yasemincim Teşekkürler cnm dua etkinliği çok güzel kizlar sizde destek oldunuz çok sağolun

günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar,
Gamzecim annenden hayırlı haberler gelir inşallah dualarımdasınız.
Burcum (duamnur) çok şükür bak kanama alanı azalmış, benimde öyle zamanla azalmıştı.
Aslıcım canım yaa o burun olayı fena yaa ama ben en son hani o omuza yastığa damlatılan bir damla vardı neydi adı, mentollü bir kokusu var hakkaten insanda nefes alma ferahlığı hissi veriyor onu kullanmaya başladım öyle durumlarda.
Seda kuşum sende gelmişsin yoktun bir müddettir öpüyorum seni.
Tümayyy canım çok geçmiş olsun ayy atlattın gitti şükürler olsun canım çok sevindim bak herşey yolunda ne güzel maşallah.

Bana gelecek olursak tam olarak pazartesi sendromundayım...
sabahki eşimle diyaloglarımız şu şekilde idi:
eşim: aşkım hadi uyan saat 06.10
ben: nefret ediyorummmm
eşim: neyden nefret ediyorsun???
ben: 6'yı 10 geçeden nefret ediyorum!
eşim: tamam hadi kalk günaydın
ben: günün neresi aydın baksana, gün karanlık, daha güneş bile doğmamış
tamamen tersinden kalkan bir cadı kadın örneğiyim

Gamzecim Allah senden de razı olsun annenin iyi haberleri gelsin insallah, kulagimiz gözümüz burda

Yasooo cadı olma sen, yakışmaz sana kuzummm, valla senin eşinde demek ki sabır taşı,maşallah :) canım benim günü kendine zehir etme, iyi yanlarını gör, eminimki şuan liste yapsan en az 50 madde cikar bugün hayatinda iyi giden şeylerde..öptüm seniiiii :)

Gunaydin hayirli haftalar kizlar ben galiba bebegimi hissediyorum arada pit pit birseyler vuruyor gaz diyorum bakiyorum yok onunla alakasi yok bu icerden ufak bir tekme galiba digerinde dogum anina kadar tekmelemisti simdi boyle tekmeledigine gore diyorum acaba suyu geldi mi yeri genisledi hareketleri hizlandi mi

canım ay maşallah yaa herşey yoluna girecek bak sen olumlu ol işte, ALlah ol dedimmi olur kim ne derse desin. işte mucize bebek hareketlenmeye başladı desene harika yaa maşallah

Kızzzz nerelerdesin ??? Nasilsin?? Sınavlarını verdin mi? Okul bitti mi? Varmi hayatinda bir gelisme

ayy ne güzel hatırladın beni çok sevindimm
güzel haberlerim yok ne yazık ki ama
Uzun süredir girmedim buraya, girince de sitenin değişikliğinden pek anlamadım
Sizlerden güzel haberler okudum çok ama çok sevindimmm
2 yılda neler neler değişmiş
Benim bu sürede önce güzel şeyler oldu ama çok uzun sürmedi
İşte keşke anlatacak güzel şeylerim olsaydı sizlere

günaydın kızlar hayırlı haftalar herkese..
canım cok gecmiş olsun bak oldu bitti cok şükür..

İNŞALAG güzel haberler gelir canım anenden..
yasemin sende sinirli uyananlardansın sanırım gecicek canım sakin olmaya calış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…