- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.541
kübracım canım merhaba arada bir takıl bak yine bizim topiğe, bu arada mesaja cevap verdim özrü dilerim görmemişim inanki
burcum sabah öyleydim yavaş yavaş açılıyorum :)
Gunaydin hayirli haftalar kizlar ben galiba bebegimi hissediyorum arada pit pit birseyler vuruyor gaz diyorum bakiyorum yok onunla alakasi yok bu icerden ufak bir tekme galiba digerinde dogum anina kadar tekmelemisti simdi boyle tekmeledigine gore diyorum acaba suyu geldi mi yeri genisledi hareketleri hizlandi mi
ayy ne güzel hatırladın beni çok sevindimm
güzel haberlerim yok ne yazık ki ama
Uzun süredir girmedim buraya, girince de sitenin değişikliğinden pek anlamadım
Sizlerden güzel haberler okudum çok ama çok sevindimmm
2 yılda neler neler değişmiş
Benim bu sürede önce güzel şeyler oldu ama çok uzun sürmedi
İşte keşke anlatacak güzel şeylerim olsaydı sizlere
ALLAH kabul etsin canım..darısı başımıza İNŞALLAHİftara 2 saat 15 dk kaldı...
geri sayım başladı
ayyy inşallah burcum ya, bu kısa günlerde kolay oluyor ama gerçekten. hamileyken tutamayan bütün arkadaşlarıma şu kısa günlerde tutmalarını tavsiye ederim. hergün tutamasalar bile pazartesi perşembe tutulabilir.Yasoooo Allahım orucunu kabul etsin, masallah sana hic erinmeden tutuyorsun ne guzel, ins 30 güne tamamlarsin
Buket Allah razı olsun canım
seda kız dr bana şeker ilacı vermişti düzenli adet görmek için hatırlıyormusun, ondan sonrada hakkaten düzenli adet görüp birkaç aya kalmaz hamile olmuştum. sen doktoruna sordunmu bunu. belki sende de işe yarar. fakat o ilacın insanı zayıflattığı söyleniyor, belki sırf bu sebepten dolayı dr sana vermez zaten kilolu değilsin çnkü belki ağır gelir diye düşünebilir.
Kızlar ben de çok kararsızım dedim mi bilmiyorum eşimin değerleri düşük çıktı biz de bu ay aşılamayı erteledik. Kür filan yapıcam daha önce etkili olmuştu hareketi yükseltmemiz lazım eşim çk yükselmezse yaptırmayız diyor ben yükseleceğini düşünüyorum öbür reglime 10 gün kalasıya kadar yapıcam şimdi bugün yarın regl olurum çok şükür kaç aydır 33 günde oluyorum 40 günleri hatta fazlasını gören ilaçla olan ben için bu süper birşey ve aşılamada ısrar ediyorum içime güzel şeyler doğuyor bakalım hayırlısı. Bu birkaç ay çok güzel haberler aldık eşimin işinde gelişmeler oldu, devlet kaç sene aradan sonra iyi bir zam yaptı öğretim görevlilerine. Yani bu sene bizim senemiz olacak öyle hissediyorum inşallah öyle olur artık aşılama tüp bilmiyorum ama güzel şeyler olacak. İnşallah bu sene size güzel haberler verebilirim.Cnm hayırlısı inşallah. Bide sade Türk kahvesi öneriyorum hareket hızını artiriyormus ilişkiden once içir :) keçiboynuzu bide tabi . Inşallah aşılaman tutar cnm sende kavusursun kuzuna allahın izniyle.
tümaycım ekliyorum hemen listeye seni canım.
sedammmm canımmm haklısın hakkaten , valla sen diyince şimdi kafama dank etti evet kızlar güncel konulardan farklı mevzulardan , ağdalardan saç modellerinden, sağlık kürlerinden ne bileyim herşeyden konuşmak lazım. dalmışız bir yaramaz çocuklara, dön dolaş onlardan bahsediyoruzsedam sen gel bizde hertürlü muhabbet var biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?