Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kübracım canım merhaba arada bir takıl bak yine bizim topiğe, bu arada mesaja cevap verdim özrü dilerim görmemişim inanki
burcum sabah öyleydim yavaş yavaş açılıyorum :)

Yaseminim sana da bu yakisir, cnimsin

Burcuuuu bebektir o,anneler bilir,sen hep kalbini ferah tut ve booooooool su ic

Kubra canim tabiki unutmadik seni,amaaaaan hepimiz guel seyler mi yaziyoruz sanki, sendegel icini dök tatlim

Yasoooo Allahım orucunu kabul etsin, masallah sana hic erinmeden tutuyorsun ne guzel, ins 30 güne tamamlarsin

Buket Allah razı olsun canım
ayyy inşallah burcum ya, bu kısa günlerde kolay oluyor ama gerçekten. hamileyken tutamayan bütün arkadaşlarıma şu kısa günlerde tutmalarını tavsiye ederim. hergün tutamasalar bile pazartesi perşembe tutulabilir.
kız burcu yaa sen istanbulda olsan doğumuna gelirdim yaa, nasıl merak ediyorum varya, keşke hepimiz istanbulda olsaymışız

Tümay geçmiş olsun canım bak iyileşmişsin bile sütten de kesmek zorunda kalmamışsın boşa üzülmüşsün bitti gitti işte Maşallahh..

Gamzem inşallah birşey olmayacak canım ama bundan sonra ihmal etmesin annen bu da geçecek merak etme.

Yasomm geldim evet açıkçası bebek olmayınca sıkılıyorum herkes bebeğinden konuşuyor ehh benim yok ki ben ne konuşayım dimi ama gelicem hergün. eee dua listesi başlamış bile başı çekmişim bende akşam başlayayım okumaya.

Burcu canım herşey güzel olacak daha iyiyegidecek inşallah bu pozitif halin hep sürsün asla aklına negatif birşey getirme bak sıkı sıkı tutunuyor annesine.

Kızlar ben de çok kararsızım dedim mi bilmiyorum eşimin değerleri düşük çıktı biz de bu ay aşılamayı erteledik. Kür filan yapıcam daha önce etkili olmuştu hareketi yükseltmemiz lazım eşim çk yükselmezse yaptırmayız diyor ben yükseleceğini düşünüyorum öbür reglime 10 gün kalasıya kadar yapıcam şimdi bugün yarın regl olurum çok şükür kaç aydır 33 günde oluyorum 40 günleri hatta fazlasını gören ilaçla olan ben için bu süper birşey ve aşılamada ısrar ediyorum içime güzel şeyler doğuyor bakalım hayırlısı. Bu birkaç ay çok güzel haberler aldık eşimin işinde gelişmeler oldu, devlet kaç sene aradan sonra iyi bir zam yaptı öğretim görevlilerine. Yani bu sene bizim senemiz olacak öyle hissediyorum inşallah öyle olur artık aşılama tüp bilmiyorum ama güzel şeyler olacak. İnşallah bu sene size güzel haberler verebilirim.

tümaycım ekliyorum hemen listeye seni canım.
sedammmm canımmm haklısın hakkaten , valla sen diyince şimdi kafama dank etti evet kızlar güncel konulardan farklı mevzulardan , ağdalardan saç modellerinden, sağlık kürlerinden ne bileyim herşeyden konuşmak lazım. dalmışız bir yaramaz çocuklara, dön dolaş onlardan bahsediyoruz sedam sen gel bizde hertürlü muhabbet var biliyorsun

seda kız dr bana şeker ilacı vermişti düzenli adet görmek için hatırlıyormusun, ondan sonrada hakkaten düzenli adet görüp birkaç aya kalmaz hamile olmuştum. sen doktoruna sordunmu bunu. belki sende de işe yarar. fakat o ilacın insanı zayıflattığı söyleniyor, belki sırf bu sebepten dolayı dr sana vermez zaten kilolu değilsin çnkü belki ağır gelir diye düşünebilir.

Kızlar ben de çok kararsızım dedim mi bilmiyorum eşimin değerleri düşük çıktı biz de bu ay aşılamayı erteledik. Kür filan yapıcam daha önce etkili olmuştu hareketi yükseltmemiz lazım eşim çk yükselmezse yaptırmayız diyor ben yükseleceğini düşünüyorum öbür reglime 10 gün kalasıya kadar yapıcam şimdi bugün yarın regl olurum çok şükür kaç aydır 33 günde oluyorum 40 günleri hatta fazlasını gören ilaçla olan ben için bu süper birşey ve aşılamada ısrar ediyorum içime güzel şeyler doğuyor bakalım hayırlısı. Bu birkaç ay çok güzel haberler aldık eşimin işinde gelişmeler oldu, devlet kaç sene aradan sonra iyi bir zam yaptı öğretim görevlilerine. Yani bu sene bizim senemiz olacak öyle hissediyorum inşallah öyle olur artık aşılama tüp bilmiyorum ama güzel şeyler olacak. İnşallah bu sene size güzel haberler verebilirim.
Cnm hayırlısı inşallah. Bide sade Türk kahvesi öneriyorum hareket hızını artiriyormus ilişkiden once içir :) keçiboynuzu bide tabi . Inşallah aşılaman tutar cnm sende kavusursun kuzuna allahın izniyle.

canım benim gibi pco olanlara veriliyor aslında çünkü bu rahatsızlığın biraz da insülinden kaynaklandığı söylenir ama benim pco bilindik özellikler göstermiyor. Mesela pco olanlar kilolu olur o yüzden insülin dirençleri olur ben zayıfım, tüylenmede artış oluyor diyorlar bende o da yok yani pek o belirtileri göstermiyorum ama düzensiz adet, ultrasonda küçük küçük birçok yumurta olması ve hormon düzeylerim pcoyu gösteriyor o yüzden almadım ne güzel 33 günde oluyorum dedim bugünde bekliyorum olmadım daha 34. günüm inşallah gecikmez yine.

Canım türk kahvesini duydum ama eşim ağzına sürmez beni istemeye geldiklerinde bile içmedi düşün artık gerisini midesi bulanıyor ama kürü yapıcam gerçekten o kür bir mucize. Bakalım neler olacak. Çok sağol canımm..

Canımm asla kızdığım alındığım için söylemedim hep bebeklerden konuşuluyor diye tabii ki konuşacaksınız sonuç olarak hepiniz anne oldunuz ve hayatınız merkezinizde de haliyle onlar var zaten başka birşeyle meşgul olabildiğiniz yok ki o yüzden normal birbirinizden fikir alıyorsunuz, dertlerinizi paylaşıyorsunuz. Şimdi benim anlatacak o konuda birşeyim yok eh çocuk da büyütmediğim için fikir de veremiyorum pek hamilelik konu olunca ya da gebe kalmak prf oldum artık ama o konuda bilgili de olsam yaşayarak öğreniliyor yanlış bilgi vermek de istemem sizi okumakla yetiniyorum ama burada kendimle ilgili gelişmeleri yazmak, dertleşmek bile iyi geliyor arkadaşım yani takma kafana.

Kızlar iyi aksamlar benim moraller sıfır bugün
Perinatolojiye gittim adam sacma sapan konuştu birde diyarbakirin en iyi doktoru bana diyor bu bebekten hayır gelmez bir test var bebekten parca alınıp yapılıyor dedim keseye iğne falan değerse ilerde düşük tehlikesi oluşur bende bu riski alamam dedi ben bu çocuğun yaşamasını istemiyorum ki onu sorun yapayım diyor bana kalsa yarin gel alalım hic uzatma laf saydim çıktım pislik inançsız aşağılık adam boylelerini insan yerine köy anda suc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…