- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.561
Kızlar iyi aksamlar benim moraller sıfır bugün
Perinatolojiye gittim adam sacma sapan konuştu birde diyarbakirin en iyi doktoru bana diyor bu bebekten hayır gelmez bir test var bebekten parca alınıp yapılıyor dedim keseye iğne falan değerse ilerde düşük tehlikesi oluşur bende bu riski alamam dedi ben bu çocuğun yaşamasını istemiyorum ki onu sorun yapayım diyor bana kalsa yarin gel alalım hic uzatma laf saydim çıktım pislik inançsız aşağılık adam boylelerini insan yerine köy anda suc
Kızlar ben de çok kararsızım dedim mi bilmiyorum eşimin değerleri düşük çıktı biz de bu ay aşılamayı erteledik. Kür filan yapıcam daha önce etkili olmuştu hareketi yükseltmemiz lazım eşim çk yükselmezse yaptırmayız diyor ben yükseleceğini düşünüyorum öbür reglime 10 gün kalasıya kadar yapıcam şimdi bugün yarın regl olurum çok şükür kaç aydır 33 günde oluyorum 40 günleri hatta fazlasını gören ilaçla olan ben için bu süper birşey ve aşılamada ısrar ediyorum içime güzel şeyler doğuyor bakalım hayırlısı. Bu birkaç ay çok güzel haberler aldık eşimin işinde gelişmeler oldu, devlet kaç sene aradan sonra iyi bir zam yaptı öğretim görevlilerine. Yani bu sene bizim senemiz olacak öyle hissediyorum inşallah öyle olur artık aşılama tüp bilmiyorum ama güzel şeyler olacak. İnşallah bu sene size güzel haberler verebilirim.
Kızlar simdi ankarada bir profla konuştuk benimle eşimin genetikleri ayni doktor sizin normal yolla çocuğunuz olmaz tek olma yolu tüp bebek yöntemi onun dışında imkânsız dedi olursa bile belirli bir aya gelip hep düşük olacak öncekiler gibi dedi
Yasemin canim bu ankaradaki doktorla konuşunca benimde umutlarim kırıldı ama tabi bebegimin kalbi durana kadar ben karismam Rabbim ona ne kadar omur vermişse bekliyecem daha sonrada anakarada tüp bebeğe gidecek hayret ettiğim şey genetik testlerini o kadar burada doktorlara gösterdikleri hepsi normal dedi gerçekten diyarbakır da doktor kalmamis hepsi para gözler ya en bastan belli olsaydı çocuklara da eziyet bana da eziyet yazık bu kadar zaman cektik
gül canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin fatihe canım yaa kıyamam inşallah en kısa zmanda şıp diye düzelir. Allah bütün hastalara şifa versin.
günaydın kızlar ne alıntı yapabildim ne doğrudürüst okuyabildim fatih izin vermio basıyo sürekli uyuyunca bidaha gözden geçirim..fatihin ateşi gece çok yükseldi fitil verdim düştü sabaha 39 açıktı dra götürdük yeni geldim gece gözümü kırpmadım sürekli kntrol ettim bademcikleri şişmiş 2 gündür bişi yedi1r1emiodum dişi cıkıyo die sanıyodum meğer ondanmış antibiyotik iğne verdi şurup içiremiyorum hemen kusuyo yada genzine kaçırıyor bende iğne yazdırdım şimdi ateşi düştü iyi çok şükür
BURCU canım acaba suyundanmı alçaklardı ben pek anlamadım nasıl bi perinatoloji uzmanıymış o ALLAH ıslah etsin..sen içini rahat tut canım yiyecek ekmeği varsa doğar İNŞALLAH..
Anladım canım oda bir risk boşver...sağol canım iyi şimdi iğnei yiyince kendine geldi uyumuşuz beraber 5 gün iğne olcak..Buketcim artik 4 seneye ucuz yakisir ikiz az gelir eşim izin alabilise ayin 15 inde ankaraya gelecez buranin hicbir doktoruna artik inanmiyorum artik hayirlisiyla bak alim enes is yeriyle konussun.
Gulcum bebegin suyu olmadiği için sirt bölgesinden parca. Aliyorlar onu genetiğe yol oluyorlar bu test yeni gelişen bir test ayni adam bizi deneme tahtasi olarak kullanmak istiyor bu arada çok çok geçmiş olsun sahada tarihe de tez zamanda atlatir insallah
sağol canım hava idare eder cnm mümkün olduğu kadar dışarıya çıkarmıyorum ama çocuk işte çıkarsanda çıkarmasanda etkilenio..canım geçmiş olsun..havalar soğuk mu istanbulda..yavruş üşütmüş demekki..sanada geçmiş olsun bu arada..sende dikkat et kendine..
sağol canımm..Yaseminciğim beni sormuşsun canım iyiyim çok şükür, sen nasılsın
Burcu canım eşinle genetiğiniz nasıl aynı anlamadım ben, akrabalık mı var ondanmı herkesin genetiği farklı degilmidir ya çok ilginç, ankarada ki doktorun ismi nedir duyduk mu acaba
Gül canım fatih hastaymış geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?