Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım niye bebekten Hayır gelmezmis sebep ne? NeyinE bakacak.

günaydın arkadaşlar
burcu yaa hep negatif doktorlar senimi bulur böyle yaa arkadaşım, diyarbakırın bütün kötüye yoran doktorları senin karşına çıktı heralde. belkide haklılık payıda vardır onu tabiki bilemeyiz ama inşallah dedikleri gibi değildir. ben duyardım hep, bebeğe mongon tanısı koyulupta bütün dr lar bunu alalım dendiği halde aldırmayan annelerin bebeklerinin bir mucize olarak sağlıklı doğduklarını. belkide Allah senin sabrını sınıyor, ama tabiki dr lar böyle deyince şüphe ve üzüntü veriyorlar insanın içine. canım benim ya ne stresli bir hamilelikler geçiriyoruz böyle, Allah sonunu hayır etsin ve mutlu etsin seni inşallah.

Yasemin canim bu ankaradaki doktorla konuşunca benimde umutlarim kırıldı ama tabi bebegimin kalbi durana kadar ben karismam Rabbim ona ne kadar omur vermişse bekliyecem daha sonrada anakarada tüp bebeğe gidecek hayret ettiğim şey genetik testlerini o kadar burada doktorlara gösterdikleri hepsi normal dedi gerçekten diyarbakır da doktor kalmamis hepsi para gözler ya en bastan belli olsaydı çocuklara da eziyet bana da eziyet yazık bu kadar zaman cektik

Gunaydin canlar

Yasoo evet canim keşke daha yakin olsaydfik, valla su muhabbetler yuzyuze ne kadar güzel olur, habide sen benim doğum kocum kurdun,eee tecruben cok

Sedaaaa bebegim hic bos durma e gerekiyorsa yap, hem kafan mesgul olur ve lutfen sana ve esie israrla corekotu yagini oneriyorum' cöreklen diye bir site var. Lutfen lutfenbir arastir

Veee burcu..canim arkadasim ,karnindaki bebegin suan hayatta iyi,suan baska bisey dusunme, zamani gelince ankaraydi tüpdü kararverirsin' rabbim sana buevladi saglikla nasip etsin

burcum duanı okudum ALlah kabul eder inşallah, mnik kuşunu tam zamannda sağlıklave kolaylıkla dünyaya getirirsin inşallah. uslu ve gazsız bir bebek olsun hayırlısıyla ve inşallah mışıl mışıl uyuyan bir evlat olsun. ve gönlünde başka ne dua varsa ALlah kabul etsin. aminn

KUŞUM HADİ HAYIRLISI BU SENE senin olsun..hayırlı haberler olsun

ya kuzum sana nşye hep olumsuz doktorlar rastlıo..kuşum sen inannçlı birisin..rabbim n derse o olur..eğer bu bebeği kaybedeceksen bile ankaradaki doktorun dediğini bidüşün..çık gel ankaraya ben sana burada yol gösteirrim..eğer normal olmuyosa tüp bebek yapın.tüp bebekte emriyonun genetiğine bakıyolar biliyosun..sağlıklı embriyoyu koyuyolar...e senin hamile kalmakla ilgili bi sıkıntın da ok şüükür..belki seninde aslı gibi ikizlerin olur:))

Günaydın kızlar benim annem dun gitti yalnızım artık oğlumla... oğlum uyuyunca uyuyamiyorum garip bir korku var içinde...

Dualarda biraz geri kalıyorum kusura bakmayın hakkinizi helal edin...

Seda bende eskisehirli sayılırım orda büyüdüm ailemin yanına gittiğimde tanışırız belki ne dersin :)

günaydın kızlar ne alıntı yapabildim ne doğrudürüst okuyabildim fatih izin vermio basıyo sürekli uyuyunca bidaha gözden geçirim..fatihin ateşi gece çok yükseldi fitil verdim düştü sabaha 39 açıktı dra götürdük yeni geldim gece gözümü kırpmadım sürekli kntrol ettim bademcikleri şişmiş 2 gündür bişi yedi1r1emiodum dişi cıkıyo die sanıyodum meğer ondanmış antibiyotik iğne verdi şurup içiremiyorum hemen kusuyo yada genzine kaçırıyor bende iğne yazdırdım şimdi ateşi düştü iyi çok şükür

BURCU canım acaba suyundanmı alçaklardı ben pek anlamadım nasıl bi perinatoloji uzmanıymış o ALLAH ıslah etsin..sen içini rahat tut canım yiyecek ekmeği varsa doğar İNŞALLAH..

gül canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin fatihe canım yaa kıyamam inşallah en kısa zmanda şıp diye düzelir. Allah bütün hastalara şifa versin.

Buketcim artik 4 seneye ucuz yakisir ikiz az gelir eşim izin alabilise ayin 15 inde ankaraya gelecez buranin hicbir doktoruna artik inanmiyorum artik hayirlisiyla bak alim enes is yeriyle konussun.
Gulcum bebegin suyu olmadiği için sirt bölgesinden parca. Aliyorlar onu genetiğe yol oluyorlar bu test yeni gelişen bir test ayni adam bizi deneme tahtasi olarak kullanmak istiyor bu arada çok çok geçmiş olsun sahada tarihe de tez zamanda atlatir insallah

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun..havalar soğuk mu istanbulda..yavruş üşütmüş demekki..sanada geçmiş olsun bu arada..sende dikkat et kendine..

Yaseminciğim beni sormuşsun canım iyiyim çok şükür, sen nasılsın

Burcu canım eşinle genetiğiniz nasıl aynı anlamadım ben, akrabalık mı var ondanmı herkesin genetiği farklı degilmidir ya çok ilginç, ankarada ki doktorun ismi nedir duyduk mu acaba

Gül canım fatih hastaymış geçmiş olsun

Özlemcim canim genetik testlerimizi yaptik buradaki doktorlara gosterdik sorun yok dediler bizde ona gore önlem almadan hamile kaldim sonra eşim anakarada satir oğlu nar hastanesinde doktor buldu hem hastanenin sahibiler kari koca beraber calisiyorlar
Esim dun aksam genetik sonuçlar ini yolladi adam 10 dk sonra ara di dedi sizde akrabalik mi var eşim yok dedi ama genetik sonuclarina gore çok yakin akraba olanin boyle olur tabiri caizse eşime kardeş olma ihtimaliniz bile olma olsaliği demis sonra sonuçlara bizde bsktik sonuçlar bire bir ayni

Anladım canım oda bir risk boşver...sağol canım iyi şimdi iğnei yiyince kendine geldi uyumuşuz beraber 5 gün iğne olcak..

canım geçmiş olsun..havalar soğuk mu istanbulda..yavruş üşütmüş demekki..sanada geçmiş olsun bu arada..sende dikkat et kendine..
sağol canım hava idare eder cnm mümkün olduğu kadar dışarıya çıkarmıyorum ama çocuk işte çıkarsanda çıkarmasanda etkilenio..

sağol canımm..

Yasemincim dua icin Allah razi olsun canim,benim icin ne dilediysen Rabbim sana bin katını versin

Gül canım sana da fatihe de cok cok gecmis olsun, Rabbim sizi ya hafız ismiyle korusun

Burcu canim sen boyle anlatinca benimde diyarbakirdaki dr ye guvenim kalmadi,hem şuan yeni bir test var adini bilmiyorum,bizim kendi dr bize onerdi, bir kan testi, senden kan aliyorlar,avrupaya yolluyorlar ve o kanda bebegin bütün genetigini anlaiz ediyorlar, saglikli mi degil mi cikiyor hatta gelecekteki hastaliklari bile biliniyor, ama fiyati 3bin lira cok pahali geldi bize,yaptirmadik, ama kesin sonuc veriyor,bide bebekten parca almak suan cok riskli zaten yavrum kucucuk. Allahim size kolaylik versin hayirli kapilar acsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…