Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcu adasim sen birde beni düşün artik burada hicbir doktora gitmek istemiyorum bu yapacagi testin adi CVS internette arastiriyorum yapan çok ya eşim diyor artik paranin önemi yok yeter sen etkilendin sonuç verecekse tüm masrafa raziyim bu yapilan testte 600 TL ankaradaki doktoru aramis eşim gelip testi orada yapslim diye adam demis o testiyapin buraya tup bebek için bir kere gelin gel git o kadar masrafa gerek yok demiş

K.burcu canim yanlis hatirlamiyorsam bahsettiğin doktor buketin doktoruydu.

B.burcu canim o bahsettiğin test sanırım benim arkadasim yaptirdi o kadar detaylı mi bilmiyorum ikili taramada yasa göre cok az bi risk çıkmıştı yurtdışına yolladilar 2500 tl di sanırım para verdiler

SAĞOL CANIM AMAN MIZMIZ OLSUNDA HASTA OLMASIN VALLA ONLARIN HASTALIĞI ÇOK KÖTÜ OLUYO ELİNDENDE BİŞİ GELMİYİNCE MAHVOLUYOSUN..

Burcucum peki testi yaptiracak misiniz? Karariniz nedir

Evet özlemim o dedigin test avrupada o fiyata yapiliyor, amerikada daha pahali, ama mecbur kalinmadigi surece gereksiz, tam burcu'nun durumuna uygun bir test aslinda bebegin şuanki durumunu net söyler, ama o parca alma daha ucuzmuş, insallah da gerek kalmaz.

Burcu adasim karar veremiyorum ona zarar vermekten çok korkuyorum nede olsa ondan bir parca alacaklar cani yanar mi? İlerisi içinde gerekli diyorum zaten kalbi dur arsa patoloji yapilir doktor demiş ayni şey değil onda olum sebebi arastirilir bize lazim olan bebegin genetiği bakalim cumartesi ne kadar karar vermek zorunda yim çünkü en son 13 haftada yapiliyor bizim de 13 bitiyor

SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN GECE ZATEN UYUYAMADIM HABİRE YA ŞAFİ YA KAVİY ÇEKİP ÇEKİP ÜFLEDİM FATİHE

Kizlar durum pek iç açıcı değil.tomografi çekildi bugün şimdiki yerin alt kısmında 2 tane daha kitle çıktı.yerleri belli ameliyatla kazinip alınabilir ama baska yerlerde de varsa durum değişebilir yrn o pet denilen sey için başka hastaneye gidecek sıra verecekler yada yrn çekilir bilmiyorum. Korkum dahada çok arttı allah yardimcimiz olsun

Gamzecim canım benim yaa Allah hepinize ailecek güç kuvvet versin inşallah, Allahım bütün güzel mucizelerini annende göstersin inşallah, bütün ameliyat temizleme işleri tereyağdan kıl çeker gibi kolay olsun ve başka yerlerde de eğer var ise rabbim onları bitmeyen mucizeleri ile kendiliğinden yok edip annene şifa versin inşallah.

Kızlar büyük ihtimalle dusuk yapıyorum kansmam dun geceden beri çok ve pembe renkte kasik ayrımda var sanki aşağıdan birşey çıkacak gibi çok yyalnızım yanimda kimse yok ki hastaneye gidelim çok sikildim bu yalnızlıktan

tümay kız sen zaten listede varmışsın ya baksana bugün senin günün kuzucum o yüzden sona eklediğim tümayı sildim. şuanda da senin tesbihini çkekiyorum Allah gönlünde hayırlı ne istek varsa hepsini versin inşallah canım arkadaşım.

Gül canım fatih emir nasıl oldu inşallah daha iyidir.
Aslının kuzuları nasıl oldu acaba o önerdiğim damlanın ismini hatırladım cold mix. burnu tıkalı olan çocuğa yada büyüye bence iyi geliyor bir nebzede olsa rahatlatıyot. burnundan nefes aldığını hissediyorsun yani. mentollü bişey olduğu için burnunda iğne ucu kadar açık yer olsa yeter, ordan içeri o mentollu koku girince çok rahat nefes almış hissi veriyor burunda bir ferahlık oluyor.

burcum canımsın yaa hay Allahım ne olacak şimdi eşin izin alıp gelemezmi???

Gamze canım, annen dualarımda Allah cok büyük ve lütfen sende güclü ol, annene destek ver, Allahin mucizesi her an var, bakalim sonuc cok temiz cikar insallah

burcuuuu canim sende her duamda varsin, hep dedim ki saglikla buyusun burcunun bebegi, eminim ki sende oyle dua ettin, saglikli eli ayagi duzgün töbe Allah gostermesin kimse sagliksiz bir evlat istemz hakkinda hayirlisi olsun, ve tabiki bu surec cok yorucu, travma dolu biliyorum ,insallah herseyin üstesinden kolayca gelirsin, ve yalniz degilsin Allah seninle beraber, ve daha hicbisey belli degil,bu kuzu saglikla dogacak belki, Rabbim sana sabır sabır ve sabır versin

günaydın kızlar

canım RABBİM şifa güç kuvvet versin..

tatlım eşin gelemezmi yada komşun fln yokmu taksiye bindircek senle gelecek fln..ALLAH yardımcın olsun korusun sizi..
canım fatih dün iyiydi iğneden sonra sabaha yine ateşi cıktı fitil verdim zar zor yeni uyudu gidicez iğne yaptırmaya kaynım gelcek onu bekliyorum..

Allah yardımcınız olsun ne diyim..öyle bi illetki...elbet bi gün bununda aşısı çıkacak ama o zamanda kadar bizler bu hastalıkla mücadele etmek zorundayız..bak herkes söylüyo..moral çooook önemli..sakın kendini bırakma moral moral moral

ah kuzum yaa..hakkında hayırlı olan neyse o olsun..inşallah gitmişsindir hastane-ye..

Gamzecim canim Rabbim cok buyuk safi ismiyle sifa verir insallah sen guclu olki anneciginde senden guc alsin .
Burcu canim Rabbim yaninda niye yalniz olasin o her halimizi bilir bizim bu dunyadaki sinavlarimiz bunlar Rabbim sabir guc versin insallah.
Yasemin gorememisim dikkatli bakmadim ondan oldu heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…