- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.581
Burcu keske onceden bilseydin bu doktorlar ne kadar bencil cok uzuldum ne denir bilmiyorum insallah sagsalim dogar bebisin hic biseye gerek kalmaz.
Gulcum gecmis olsun benim kuzuda cok mizmiz ama atesi falan yok butun gece ayaktayiz.
Yasemin cok tesekkurler kuzum.
Yasemincim dua icin Allah razi olsun canim,benim icin ne dilediysen Rabbim sana bin katını versin
Gül canım sana da fatihe de cok cok gecmis olsun, Rabbim sizi ya hafız ismiyle korusun
Burcu canim sen boyle anlatinca benimde diyarbakirdaki dr ye guvenim kalmadi,hem şuan yeni bir test var adini bilmiyorum,bizim kendi dr bize onerdi, bir kan testi, senden kan aliyorlar,avrupaya yolluyorlar ve o kanda bebegin bütün genetigini anlaiz ediyorlar, saglikli mi degil mi cikiyor hatta gelecekteki hastaliklari bile biliniyor, ama fiyati 3bin lira cok pahali geldi bize,yaptirmadik, ama kesin sonuc veriyor,bide bebekten parca almak suan cok riskli zaten yavrum kucucuk. Allahim size kolaylik versin hayirli kapilar acsin
burcum canımsın yaa hay Allahım ne olacak şimdi eşin izin alıp gelemezmi???Kızlar büyük ihtimalle dusuk yapıyorum kansmam dun geceden beri çok ve pembe renkte kasik ayrımda var sanki aşağıdan birşey çıkacak gibi çok yyalnızım yanimda kimse yok ki hastaneye gidelim çok sikildim bu yalnızlıktan
Kizlar durum pek iç açıcı değil.tomografi çekildi bugün şimdiki yerin alt kısmında 2 tane daha kitle çıktı.yerleri belli ameliyatla kazinip alınabilir ama baska yerlerde de varsa durum değişebilir yrn o pet denilen sey için başka hastaneye gidecek sıra verecekler yada yrn çekilir bilmiyorum. Korkum dahada çok arttı allah yardimcimiz olsun
tatlım eşin gelemezmi yada komşun fln yokmu taksiye bindircek senle gelecek fln..ALLAH yardımcın olsun korusun sizi..Kızlar büyük ihtimalle dusuk yapıyorum kansmam dun geceden beri çok ve pembe renkte kasik ayrımda var sanki aşağıdan birşey çıkacak gibi çok yyalnızım yanimda kimse yok ki hastaneye gidelim çok sikildim bu yalnızlıktan
canım fatih dün iyiydi iğneden sonra sabaha yine ateşi cıktı fitil verdim zar zor yeni uyudu gidicez iğne yaptırmaya kaynım gelcek onu bekliyorum..tümay kız sen zaten listede varmışsın ya baksana bugün senin günün kuzucumo yüzden sona eklediğim tümayı sildim. şuanda da senin tesbihini çkekiyorum Allah gönlünde hayırlı ne istek varsa hepsini versin inşallah canım arkadaşım.
Gül canım fatih emir nasıl oldu inşallah daha iyidir.
Aslının kuzuları nasıl oldu acaba o önerdiğim damlanın ismini hatırladım cold mix. burnu tıkalı olan çocuğa yada büyüye bence iyi geliyor bir nebzede olsa rahatlatıyot. burnundan nefes aldığını hissediyorsun yani. mentollü bişey olduğu için burnunda iğne ucu kadar açık yer olsa yeter, ordan içeri o mentollu koku girince çok rahat nefes almış hissi veriyor burunda bir ferahlık oluyor.
Allah yardımcınız olsun ne diyim..öyle bi illetki...elbet bi gün bununda aşısı çıkacak ama o zamanda kadar bizler bu hastalıkla mücadele etmek zorundayız..bak herkes söylüyo..moral çooook önemli..sakın kendini bırakma moral moral moralKizlar durum pek iç açıcı değil.tomografi çekildi bugün şimdiki yerin alt kısmında 2 tane daha kitle çıktı.yerleri belli ameliyatla kazinip alınabilir ama baska yerlerde de varsa durum değişebilir yrn o pet denilen sey için başka hastaneye gidecek sıra verecekler yada yrn çekilir bilmiyorum. Korkum dahada çok arttı allah yardimcimiz olsun
Kızlar büyük ihtimalle dusuk yapıyorum kansmam dun geceden beri çok ve pembe renkte kasik ayrımda var sanki aşağıdan birşey çıkacak gibi çok yyalnızım yanimda kimse yok ki hastaneye gidelim çok sikildim bu yalnızlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?