- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.601
Ay bismillah 2 hafta sonra mı gel dedi yani??? benim doktorum olacaktıki 2 günde 1 gel derdi, hani Allah korusun ters giden bir durum filan olursa vucudu zehirlemesin filan diye takipte tutmak istemesi gerekmezmiydi.Kızlar gittim hastaneye doktor baktı bebek canlı dedi ama büyük ihtimal vücut atmaya çalışıyor dedi kanama ve agrin onun için bizim elimizden gelen beklemek dedi iki hafta sonra inşallah herşey belli olur dedi
Burcu valla içimden ağzıma öyle kız demek geldi, bende dedim, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli seni üzmeden gelsinde, erkekte olursa yanılmış olayım farketmez. Allahım mucizelerini inşallah senin üzerinde göstersin sapasağlam sorunsuz bir yavru versin sana, o tıp okumuş adamlar tıp diye kalıversin bunun karşısında...Yasemincim doktor da sıkıldı galiba yapacak birşey yok boşuna git gel demek istemiyor birde kiz demiş sin allah mi söyletti ne
Burcucum parçayı bebek düştükten sonra da alabiliyormus ayni onun için sşimdiden riske girmeyelim benim doktorum bunun için çok erken dedi parçayı alıp göndersek bile sonuc net olarak çıkmaz tekrar yapmak zorunda kalırız dedi kendi doktorumda bekleme taraftarı
Kızlar gittim hastaneye doktor baktı bebek canlı dedi ama büyük ihtimal vücut atmaya çalışıyor dedi kanama ve agrin onun için bizim elimizden gelen beklemek dedi iki hafta sonra inşallah herşey belli olur dedi
Sagolun kızlar iyi olmaya çalışıyorum allah razı olsun l..
burcucum hayırlısı inşallah tüp bebekle kavuşacaksın sende yavruna öptüm sizi
Kızlar gittim hastaneye doktor baktı bebek canlı dedi ama büyük ihtimal vücut atmaya çalışıyor dedi kanama ve agrin onun için bizim elimizden gelen beklemek dedi iki hafta sonra inşallah herşey belli olur dedi
İnşallah kızlar güzel geçer kafa dağıtmaya benimde esiminde çok ihtiyacı var o kadar bunaldim ki uçak korkumu bile bıraktım kızlar kanamalı olarak uçağa binersem bir zararı olmaz değil mi kanama falan artmaz ankarada ki doktora sorduk bir zarar vermez dedi ama galiba uçağa binmemek için bahane ariyorum
Özlem duani okudum canim Rabbim evine huzur bereket versin oğluna uzun ve saglikli bir omur versin. Sizi kazadan beladan korusun.
Bedis canim valla artik günler geçmiyor sanki her hafta ayni haftaymisim gibi. Allahin izniyle 36. Haftaya girdigimizi görünce biraz daha rahat edicem, şüphesiz ki Allah a emanet .sadece O biliyor doğum zaman imi
özlemcim duanı okudum ALlah kabul etsin inşallah.
burcu canım çok güzel bir haber ankaraya bilet almışsınız korkulacak bişey yok tatlım , uçak kanamayı artırmazda sen stres yaparsan o etkiler, binmeden bi melisa çayı veya papatya çayı filan gibi bişey iç daha iyi olur. birde gerçekten progestan içmen gerekir dr vermedimi sana? istersen başka bir doktora danış kesin içmen lazım bana göre
gül canım ohh çok sevindim fatihin iyi olmasına ayy bebekler çocuklar hasta olmasın yaaa ne gelecekse bize gelsin Allahım onları korusun hep
Canim inan bi fikrim yok, benim dr kanam varken yolculuğa izin vermemisti, ama benim kanmam bildigin şelale gibiydi, adet kanmasinindan daha fazla.ama senin dr okey dedisye vardir bir bildigi Allah asigin.bu arada benim de ucak kokrum var ben kac kez bindim eger ben bindiysem herkes biner, cam kenarinda ootur disariyi izle , zaten 1- 1,5 saat sürer en fazlaİnşallah kızlar güzel geçer kafa dağıtmaya benimde esiminde çok ihtiyacı var o kadar bunaldim ki uçak korkumu bile bıraktım kızlar kanamalı olarak uçağa binersem bir zararı olmaz değil mi kanama falan artmaz ankarada ki doktora sorduk bir zarar vermez dedi ama galiba uçağa binmemek için bahane ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?