- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.761
AYYYY sen aklınla bin yaşa yaaaaa, süpersin, ben bundan taa 1 ay evvel filan kağıda çıktısını aldım sözde üzerimde taşıyacaktım, o öyle bir kanerda kaldı varya birtürlü kısmet olmadı sarıpta üstüme iliştiremedim.
bu akşam unutmasamda artık yapsam, bak görüyomusun olmayacağı varsa engeller çıkıyor unutuyorsun...
demekki artık olacak ki yolum açıldı, senin vesilen ile aklıma geldizüğürt tesellisimidir nedir artık bilemiyorum bu da :)))
bu arada paylaştığın bilgiler çok süper ALlah razı olsun canım. onlarıda dikkate alacağım, ama şunu düşünüyorum Kuran dan ayetler olmaması daha mı iyi olur, çünkü regl iken okuyamayız ya onun için :26:
arkadaşlar ben kağıda bismillahirramanirahim i yazmayı düşünüyorum bayamdan sonra başlıcaz çalışmalara hayırlısı bakalım
Nasıl oluyor yazıp üzerimizde mi taşıyoruz, hem maneviyatan da rahatlatır
ya kızlar size bişe sorcam am gülmek yok bilmedigimden soruyorum
halvete başlarken eşiniz besmele çekiyomu böle bişe bileniniz varmı?
4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya¬kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın¬caya kadar kâğıdı üzerinde taşınır)
evet canım biz besmele çekiyoruz eşimde bende böylelikle o ilişkiden olan çocuğa şeytan musallat olmaz derler yani caizdir canım
ben de duymuştum. erkek de kadın da çekiyor canım.
kızlar kan sonuçlarıma bi bakarmısınız...
estradiol 59,7 0-84
tsh 1,21 0,3-4,67
prolaktin 6,76 3,24-29,12
fsh 6,10 1-15
t3 2,91 2,2-4
t4 1,19 0,7-1,8
günaydın kızlar bu topikte kaç kişiyiz toplam tam bilmiyorum ama birbirimize haftada bir YASİN okuyalım ne dersiniz.. dün sizinlede paylaştığım gibi günahsız dille dua edin buyurmuş oda birbirimize yapılan dua ile olurmuş kaç kişiysek herkes 1 yasin okusa diğer kalan yasin sayılarınıda çevremize okuturuz. 500 yasin demiş yaa
toplam kaç kişi okuyabilir her biririmiz 1 yasin kalan diğer yasinleride çevremizdekilere okuturuz ne dersiniz.
ben böyle düşündüm tabi kabul ederseniz..
AYYYY sen aklınla bin yaşa yaaaaa, süpersin, ben bundan taa 1 ay evvel filan kağıda çıktısını aldım sözde üzerimde taşıyacaktım, o öyle bir kanerda kaldı varya birtürlü kısmet olmadı sarıpta üstüme iliştiremedim.
bu akşam unutmasamda artık yapsam, bak görüyomusun olmayacağı varsa engeller çıkıyor unutuyorsun...
demekki artık olacak ki yolum açıldı, senin vesilen ile aklıma geldizüğürt tesellisimidir nedir artık bilemiyorum bu da :)))
bu arada paylaştığın bilgiler çok süper ALlah razı olsun canım. onlarıda dikkate alacağım, ama şunu düşünüyorum Kuran dan ayetler olmaması daha mı iyi olur, çünkü regl iken okuyamayız ya onun için :26:
Kızlar ya bir şey soracağım. bu yumurtlama dönemi kaç gün devam ediyor 1 hafta mı. ben dün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı bugünde yapacağım ama öğreneyim dedim. bide bu test pozitif çıkmışsa yumurtalarım çatlamış mı oluyor?
teşekkürler kızlarr ben korkuyodum yanlışmı olur çeksem diye çok saolun
Dua anketindeki tercihim : Selamun kavlen min rabbin rahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?