Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ne demek canım hepimiz için araştırıyorum dualarla ALLAH ın izniyle bebeklerimize kavuşucaz inaşşallah
hiç bir zaman ümütsizliğe kapılmayalım
ALLAH hayırlısını kısmet eder hepimize inşallaj
canım adet zamanı ara veririz olmazmı öyle

4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya¬kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın¬caya kadar kâğıdı üzerinde taşınır)

ya kızlar size bişe sorcam am gülmek yok bilmedigimden soruyorum

halvete başlarken eşiniz besmele çekiyomu böle bişe bileniniz varmı?

evet canım biz besmele çekiyoruz eşimde bende böylelikle o ilişkiden olan çocuğa şeytan musallat olmaz derler yani caizdir canım

teşekkür ederim canım.

kızlar kan sonuçlarıma bi bakarmısınız...

estradiol 59,7 0-84
tsh 1,21 0,3-4,67
prolaktin 6,76 3,24-29,12
fsh 6,10 1-15
t3 2,91 2,2-4
t4 1,19 0,7-1,8

canım test sonuçların normal gibi tabiki doktor bilecek en doğrusu. gittin mi? ne dedi? fsh değerin iyi!

bence iyi bir fikir bir kereye mahsus yapılabilir, forumda aktif olarak kaç kişiyiz bende bilmiyorum

YASEMİİİNNN bir ay önce evet konuşmuştuk kağıda besmele yazıp taşıyacaktık ben kağıdıda kaybettim.. inşAllah çöpte,yerlerde falan değildir.. bu dua 2.kez karşımıza çıkıyor yapalım mutlaka

test pozitif çıktıktan 24 saat içinde yumurtlama olacak demektir, pozitif çıkınca 2,5-3 gün sürüyor, 3 gün boyunca cinsen ilişki yerinde olur bide spermler 72 saate kadar yaşadıkları için yumurtlama başlamadan mümkünse bir gün öncede ilşkiye girmek işe yarar. benim bilgilerim bunlar umarım yalnış birşey aktarmam canlar

Benimkine sordum çekmiyormuş.. artık çekicek.. hatta yok dedi yorum yapmadık bir kaç günsonra kendisi neden besmele çekmedim acaba hiç diye düşündüm falan da dedi..

ben besmele yazıp üzerimde taşıyacağım fakat tıbbi bir arızamın olup olmadığını şu an net bilmiyorum tamamlanmayan testlerim olduğundan.. durumu bilmeden de takarsam Allah ı gücendirmem inşAllah. kısmetse perşembe günü takıcam ben..

Yasemincim sana kolaylık sağlamak adına öneriye sunulan duaları yazdım , unuttuğum varsa beni uyarın arkadaşlar

1) Estağfirullah el azim

2) ya mucib

3) La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minez-zalimin

4) Selamun kavlen min rabbin rahim

kızlar 3 ekim akşam 23.30 'a kadar herkes onayladığı duayı foruma yazsın kaç tane var sayarız ve çok olan bu ay başlar diğerlerini sıraya koyarız
Yasemin'e not : Canım işini kolaylaştırmak için böyle birşey yaptım, online olmadığın için sana soramadım başka bir fikrin olursa bunu hemen iptal edebilirim,lütfen yalnış anlama, sevgiyle yapılmıştır :)

Son düzenleme:
teşekkürler kızlarr ben korkuyodum yanlışmı olur çeksem diye çok saolun

evet bende biryerde okumuştum çekiyordum eşimede tembihliyordum unutma diye ama yanlış hatırlamıyorsam okuduğum yerde sadece "bismillah" deyin yazıyordu yani "Bismillahirrahmanirrahim" değil yinede benden daha iyi bilen arkadaşlar vardır elbet çünkü ben bunu seneler önce okumuştum belki hatırımda yanlış kalmış olabilir.

Kendini haramdan korumaya, helâl ile yetinmeye niyet etmeli, eşiyle cinsel
ilişkiden önce, şeytandan Allah Teâlâ'ya sığınıp,

"Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne ve mâ
razaktenâ" (Allah'ın ismiyle, Allah'ım, bizi ve bize vereceğin evladımızı
şeytanın şerrinden muhafaza eyle.)
"

demelidir. Bu durumda hamile kalırsa, şeytan ona zarar
vermez.

Resulullah Efendimiz (asm),

"Cimada Besmele söyle. Cünüplükten temizleninceye kadar sana sevap
yazılır. Bu cimada çocuğun olursa sana, bu çocuğun nefesleri sayısınca ve onun
neslinin nefesleri sayısınca sevap yazılır."
buyurdu. (bk. Buhârî,
Bed'ul-halk 11; Müslim, Nikâh, 18)
Buna göre:

1. Kadın veya erkek
eşiyle cinsel ilişkiye başlarken besmele çekerek hadîste geçen duayı oku­ması
müstehabdır. İmam Gazali besmeleden sonra İhlas sûresini okuyarak tekbir ve
tehlil getirmenin de müstehab olduğunu söy­lemiştir.

2.
Şeytanın şerrinden Allah'a sığınarak ona duâ etmek ve Onun ismiyle teberrük
eylemek, yapılan her işi Allah Teâlâ'nın müyesser kıl­dığını hatırlamak
gerekir.

3. Hadîs-i şerîf şeytanın insana ana rahminden
başlayarak ölün­ceye kadar musallat olduğuna işaret etmektedir.

Son düzenleme:
Dua anketindeki tercihim : Selamun kavlen min rabbin rahim

bende dua tercihimi seninkiyle aynen yaparken, Estağfurilahel-azim 'i bilemiyorum.. istiğfar duası olduğu için birbirimize okuyabiliyor muyuz? Bilmiyorum.... siz bilirsiniz Dua beğenmiyoruz gibi oldu ha Allah korusun.. 3 kulhü 1 elham okuyalım hergün birimize bereket gelsin diyede duamızı ederiz. Yasin okuyalım demiş arkadaşımız süpper olurdu ama ben katılamam o zaman çünkü korkarım atlayıp biriktirince okuyorz yasin uzun bir dua.. çalışırken ben yapamam.. ama evde olsaydım hemmen katılırdım.. ki çok da güzel olur bence hergün bir kişiye Yasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…