Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bana uyar ama herkes kuran biliyomu acaba gerçi onlarda türkçesinden okur bence makul

nasıl olsa hepsinide sırayla yapmıcazmı o yüzden hiç farketmez başlayalım bitanesinden

Nazancım süpersin, işte çıkış yolu budur, olmazsa ben bi liste yapim, şimdiki dua listemiz budur, sonraki bu olacak sonraki bu filan diye, gelecektekileride şimdiki bilgiler ile düzenliyim, sonra birbiri ardına dua döngüsüne devam edelim , yoksa beöyle anlamsız aralar vermek zorunda kalıyoruz, hakkaten insan boş kalıyor duasız ya.

Canım banada doktorum ara kanama için vermişti onu. Bana bir ay iyi geldi öbür ay ilacın yarısında regl oldum içme daha sorunun yok çok tavsiye etmiyorum bebeğe zararı olur o ara gebe kalırsan dedi sonra bir daha ki ay yine düzgün oldum sonra yine ara kanama oldu ama iki aydır iyi hatta ara kanamadan yakınırken şimdi 40 günü buldu haftasonuna kadar olmazsam dr gidicem yumurtlama akıntısı gördüm ama çatlamadı da kist mi oldu nedir. Ama iyi birilaç korunma gerektirmiyıor en güzel tarafı bu ben başka dr gitmiştim doğum kontrol hapı verdi 2 ay kullan dedi kullanmadım aynı hastaneden bu dr gittim pco falan değiilsin bu haplar işini görrü korunmana da gerek yok dedi. Fazla kullanılmaması gerek. Dr en fazla 2-3 ay veriyorum hastalara dedi.

Canım evet benim dr umda daha önce vermişti, 1 ay kullandım daha vermedi, bu ayki adetimde ilk defa yumurtlama takibine gireceğim bakalım, 2 günde bir nasıl gideceksem artık herkes öğrenecek heralde, bir kılıf uydurmaya çalışıyorum dur bakalım, kursa gidiyorum filan diyim bari işyerindeki adamlara
ayy inşallah seninkide belki bebek olmuştur ondan gecikmiştir belli mi olur, insan ummadığı zaman hamiş kalıyor zaten canım?

aman yasemi düşündügün seye bak dişim agrıyo de antibiyotik verdi gidicem terar de tahlil verdim de sonuç alcam de birsürü bahaneeeeeeeeee sana :)

canım takma kafana herkes öğrensin sonuçta ayıp bir şey değil ne yapalım bizim de herkes gibi kolay olmuyor çaba gerekiyor. söyle herkes bilsin. benim müdürüm bayandı onunla konuştum tedavi gördüğümü ama kaymakamdan her seferinde izin almam gerekiyordu çünkü ansızın çağırabiliyor gittim konuştum kaymakamla. dedim böyle böyle tedavi görüyorum. sık sık gitmem gerekecek 2-3 saatliğine. ozaman dedi mesaini aksatmadan gider gelirsin. giderkende müdürüne söylersin. içim rahatladı herseferinde izin almak stres yapıyordu.

gidersin ya iş çıkışına denk getirsen randevu alabiliyorsan iyi olur. Yok canım yumurtlama akıntısı gördüm ama ilişki olamadı bir kere oldu yanii. O da acelece yani. Hiç umudum yok o yönden. Ama iştahım acayip açık dün akşam yemek yemeye gittik bir porsiyon köfte yedim ayıptır demesi eve geldim belki 3 avuç taze fındık yedim hem de gelir gelmez sonra yine acıktım bu sefer çekirdek yedim falan ama birşey hazırlasam onu da yerdim yani. İnşallah senin güzel haberini alırız benim umudum aşılamaya kasın ya da aralık.

Ben bu ay klomen kullanayım diyorum ama karar veremedim öncr rahim filmii mi çektirsem bayramda var arada karar veremedim ya br ay klolen bir ay rahim filmi sonra aşılamaya geçicem dr uygun görürse. Daha regl olmadım olmazsam haftasonu dr gidicem artık.

canım yaaa ne güzel anlatmışsın valla bi cesaret söyleyip sonra rahat etmek var ama, bizim işyerinde bir adam var kaşımın üstünde gözüm olsa laf eden bir tip, amaaaann napim o zaten dış kapının mandalı yani söyleyip kurtulmak en iyisi haklısın.
arkadaşlar siz karar verin ne yapacağımıza ben uyarım kur'an okumasınıda biliyorum
bana her türlü şey uyar yani
tamam canım inşallah ben bi müsait olayım ayarlıycam, kusura bakmayın kızlar hepinizi bekletiyorum offf

canım aklında kalmasın biran evvel bi cesaret git o işide bitir, basamakları tek tek çıkacağız yapacak bişey yok, hepimiz aşşağı yukarı aynı yollardan geçiyoruz gidişatı biliyoruz yani, yavaşta davransak hızlıda olsak bunları yaptırmamız şart, onun için hızlıca yapıp sonuca yakınlaşmak iyi olur.

hayıtt tohumunu içmeeeeeeee
adetin geldiğinde başlarsın.. belki bebek var içerde.. neden içiyorsun sakın içme adetin gelince içiceksin yumurtlama zamanına kadar sonra yine bırakıcaksın..
canım valla bende bilemedim netten araştırdım adetten önce başlanıyor diyor ahh bu belirsizlik ya hamileysem diye diye hiç bi işe kalkışamıyorum neyse 3 gün sonra bat bakalım gelsin de öyle başlayayım ayrıca bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

canım ben de bi tavsiye de bulunayım esmaül hüsna dan rabbimden ismiyle iteyelim her isminde bir derdimize tecelli ediyor rabbim. şafi ismi ile şifa isteriz. rahman ismiyle rahmet isteriz. veee mucip ismiylede dileklerimizi isteriz. mucip ismi dilekleri duaları kabul eden anlamında günde 100 defa çok kolay bi şekilde çekebiliriz ardında da isteğimizi duamızı söyleriz

Mücib : Duaları kabul eden

İbadetlerimizin özü olan dualarımızın ne zaman nasıl kabul edileceğini biz bilemeyiz.

Şunu kesinlikle bilelim ki Allah dualarımızı kabul eder. İstediğimizi vermezde bizim için hayırlı olan başka bir şey verir.

Hemen verir veya yıllar sonra verir. Veya ahirette verir.

Biz istekte bulunuruz amma istediğimiz şeyin bize faydalımı, zararlımı olacağını bilemeyiz. Onun için her şeyin hayırlısını isteyeceğiz. Bütün isteklerimizi Rabbimizden isteyeceğiz.

El-Mücib'e iman eden mü'minler olarak bizlerden istekte bulunanların ihtiyacını karşılamaya çalışacağız.

İsteyeni azarlamayacağız, hafife almayacağız. Verecek bir şeyimiz olmasa bile tatlı dilimiz var.

İhlasla "Yâ Mücib" diye bir müslüman bu isme devam etse, insanlar tarafından sevilir, duası kabul olur. (alıntı)

Son düzenleme:
aayy bende fındıkzadeye gidiceğim.umarım koly ollur benimkide senin ki gibi.
tatlım keısnlıkle tavsıye ederım doktorun adını unuttum sımdı uzun saclı guler yulu bı beyfendı.
Canım benim hoşgeldin tekrardan nşallah birdahaki hamileliğin sana sımsıkı tutunur.
bana birde adını yaşını bat tarihini şehrini yaz ki seni listeye ekliyim

?

tatlım
yas : 27
sehir zonguldak
ısım : tuğba
bat :28 ekım

canım çok sağol bu güzel paylaşımın için, esmaül hüsnadan olması gerçekten çok önemli bu yaından ona karar verdim, aklıma değişik seçenekler geliyor, hepsini birleştirip ortaya bi karışık yapmayı planlıyorum, senin önerinde bana iyi geldi, en güzelini ayarlıycaz inşallah
tatlım keısnlıkle tavsıye ederım doktorun adını unuttum sımdı uzun saclı guler yulu bı beyfendı.

tatlım
yas : 27
sehir zonguldak
ısım : tuğba
bat :28 ekım

tığbacım çok memnun oldum tatlım hemen listeye ekliyorum seni, ayrıcva yeni dua tablomuzda belirlenince senide ekliycem

Kızlar ya bir şey soracağım. bu yumurtlama dönemi kaç gün devam ediyor 1 hafta mı. ben dün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı bugünde yapacağım ama öğreneyim dedim. bide bu test pozitif çıkmışsa yumurtalarım çatlamış mı oluyor?

aynen canım dış kapının dış madalı. hiç çekinme, sinir olurum öyle insanlara sürekli başkalarının açıklarını arayan(kendileri dört dörtlüklerdir ya sanki), dünyanın merkezini kendilerini sanan. aman neyse günaha girmeyeyim sen boş ver söyle gitsin. strese sokma o tatlı canını.

HAYIRLI EVLÂD İÇİN…

Muhakkak ki Allah’ın takdiri yerine gelecektir!
Öyle ise bize hayırlı nesil talep etmek düşüyor. Bakın o da bize nasıl öğretiliyor:
“Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyâtina kurrete a’yunin vec’alna lilmuttakıyne imama.”
“Rabbimiz bizlere, gözlerimizi nurlandıracak, korunmak isteyenlere yol gösterecek evlâdlar bağışla eşlerimizden.”
Evlâd isteyen ana-babalara Cenâb-ı Hakk’ın öğrettiği bir duâ bu. Hayırlı evlâdı olsun isteyenler, şayed bu duâya namazlarından sonra devam ederken çocukları olursa, umulur sâlih bir nesil sa
............................................................................................................................................................................................................................................
Evet, çocuk istemeli, bunun yol¬larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. (Amin)

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak¬kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/81) âyetini gecele¬ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak¬kak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok¬tan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya¬kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın¬caya kadar kâğıdı üzerinde taşınır)
......................................................................................................................................................................................................................................
Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam ve diğer peygamberler böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman, bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır.

"Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl Ya Rabbi..."(Furkan, 25/74.)
"Rabbimiz bize hayırlı evlat ver. Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız."(A'raf,7/189.)
"Rabbimiz bize salih evlat ver." (Saffat, 37/100)
"Doğrusu ben arkamdan yerime geçecek akrabamdan ötürü endişeliyim. Eşim de kısır! Bana lütf-u kereminden öyle bir vâris nasib et ki bana da, Yâkub hanedanına da vâris olsun. Onu, razı olacağın bir insan eyle ya Rabbî!"(Meryem, 19/5-6)

arkadaşlar ben kağıda bismillahirramanirahim i yazmayı düşünüyorum bayamdan sonra başlıcaz çalışmalara hayırlısı bakalım

AYYYY sen aklınla bin yaşa yaaaaa, süpersin, ben bundan taa 1 ay evvel filan kağıda çıktısını aldım sözde üzerimde taşıyacaktım, o öyle bir kanerda kaldı varya birtürlü kısmet olmadı sarıpta üstüme iliştiremedim.
bu akşam unutmasamda artık yapsam, bak görüyomusun olmayacağı varsa engeller çıkıyor unutuyorsun...
demekki artık olacak ki yolum açıldı, senin vesilen ile aklıma geldi züğürt tesellisimidir nedir artık bilemiyorum bu da :)))

bu arada paylaştığın bilgiler çok süper ALlah razı olsun canım. onlarıda dikkate alacağım, ama şunu düşünüyorum Kuran dan ayetler olmaması daha mı iyi olur, çünkü regl iken okuyamayız ya onun için :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…