- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.621
aa cok sevindim canim,pruloton igneyi bende kullandim, o igne progestan hapdan daha etkiliymiş, iyi iyi süper, yarasın şifa olsunBurcu canım protestan kullanıyorum birde pruloton iğne vuruyorum 3 günde bir ama bir tek progestani gece yatarken alıyorum çünkü gün içinde atınca felclik geciriyorum resmen jelini kullanıyordum oda kanamami arttırıyordu onu bıraktım ama hapı alıyorum gece yatmadan 1 saat önce alıyorum yatiyorum sabaha kadar o kadar etkisi kalmıyor
Günaydın kızlar nasil gidiyor.biz ayin 15 ince ankaraya gidiyoruz biletleri aldık orada olan arkadaşlar gezilecek nerelerde var biraz da kafa dağıtmak istiyoruz onun için gezilecek yerleri merak ediyorum
İnşallah kızlar güzel geçer kafa dağıtmaya benimde esiminde çok ihtiyacı var o kadar bunaldim ki uçak korkumu bile bıraktım kızlar kanamalı olarak uçağa binersem bir zararı olmaz değil mi kanama falan artmaz ankarada ki doktora sorduk bir zarar vermez dedi ama galiba uçağa binmemek için bahane ariyorum
Buket canım bende bir kere gelmistim bir tek AVM gezmistik eşime diyorum AVM çok ama tarihi yer falan yok diyor o nasıl şehir ya tarihi mekanı olmayan yer mi olur diyarbakır sırf surlarla çevrili her köşe basi tarih adamin tuafina gidiyor nar Şatıroğlu hastanesi var onun sahibi varmış kari koca onların yanına geliyoruz
amiin canim sağolasınÖZLEM DUANI OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN
Buketcim duanı okdum, rabbim eviniz saglik huzur bereket versin, senin islerini kolaylastirsin,kizina uzun saglikli bir ömür versin, ailenizi kazan beladan korusun
Canlarim hayirli cumalar, dualarima sizide ekledim Rabbim kabuletsin insallah,bugun ettiguniz tüm dualar kabul olsun insallah
hayırlı cumalar kızlar, dipteyim sondayım depresyondayım....
betül bu gece yarım saatte bir uyandı, dişi ağrıyordur diye ağrı kesici verdm ama çare olmadı, sanki korkarak uyanıyor gibi.
deli oldum, sabah evden çıkacam durmuyor susmuyor, hangi ara giyindim bilmiyorum. tamamen uykusuz olarak işe geldim, ama yolda ağlayarak geldim artık kafayı yiyorum galiba, yol boyunca zırladım ben deliricem galiba diye...
eve gitmek istemiyorum, bu akşam kendi ısrarımla mesaiye kalıyorum sırf eve gitmemek için, yarında normalde çalışmıyorum ama yarında işe gelmeyi planlıyorum. valla yedim kafayı artık kendimi mumyalatıp 3-5 sene sonra çözdürmek geliyor içimden. yada istanbulu terkedip gideyim kimseye haber vermeden sonra birkaç sene sonra çıkıp geleyim. yada gidip bakırköye başvurayım; beni alırmısınız diye, bağlasınlar kolumu bacağımı doya doya uyuyup dinleneyim.
betül bu gece yarım saatte bir uyandı, dişi ağrıyordur diye ağrı kesici verdm ama çare olmadı, sanki korkarak uyanıyor gibi.
deli oldum, sabah evden çıkacam durmuyor susmuyor, hangi ara giyindim bilmiyorum. tamamen uykusuz olarak işe geldim, ama yolda ağlayarak geldim artık kafayı yiyorum galiba, yol boyunca zırladım ben deliricem galiba diye...
eve gitmek istemiyorum, bu akşam kendi ısrarımla mesaiye kalıyorum sırf eve gitmemek için, yarında normalde çalışmıyorum ama yarında işe gelmeyi planlıyorum. valla yedim kafayı artık kendimi mumyalatıp 3-5 sene sonra çözdürmek geliyor içimden. yada istanbulu terkedip gideyim kimseye haber vermeden sonra birkaç sene sonra çıkıp geleyim. yada gidip bakırköye başvurayım; beni alırmısınız diye, bağlasınlar kolumu bacağımı doya doya uyuyup dinleneyim.
yaso bende bi kitap vardı hatırlarsan..orda ağlayan çocuk için reçeteler var..sana akşam vatsaptan resim atayım onları dene..hayırlı cumalar kızlar, dipteyim sondayım depresyondayım....
Günaydın kızlar nasil gidiyor.biz ayin 15 ince ankaraya gidiyoruz biletleri aldık orada olan arkadaşlar gezilecek nerelerde var biraz da kafa dağıtmak istiyoruz onun için gezilecek yerleri merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?