Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcu, bu arada yaso dogru söylüyor, ben kanamam bitene kadar günde 3 tane progestan aldim, hatta kanamam bitti dr 24. Haftaya kadarprogestana devam etti, keske dr ye bir sorsaydın hapi, olmadi ankaradakine sorarsin

Burcu canım protestan kullanıyorum birde pruloton iğne vuruyorum 3 günde bir ama bir tek progestani gece yatarken alıyorum çünkü gün içinde atınca felclik geciriyorum resmen jelini kullanıyordum oda kanamami arttırıyordu onu bıraktım ama hapı alıyorum gece yatmadan 1 saat önce alıyorum yatiyorum sabaha kadar o kadar etkisi kalmıyor

aa cok sevindim canim,pruloton igneyi bende kullandim, o igne progestan hapdan daha etkiliymiş, iyi iyi süper, yarasın şifa olsun

Günaydın kızlar nasil gidiyor.biz ayin 15 ince ankaraya gidiyoruz biletleri aldık orada olan arkadaşlar gezilecek nerelerde var biraz da kafa dağıtmak istiyoruz onun için gezilecek yerleri merak ediyorum

canikom buyur gel hoş gel..burada gezilecek bi avm ler var..ankara avm turizm yapıyo resmen..onun dışında da gece bi tunalıya gidin bahçeliye gidin..gezin..güzel mekalar var..,
ankara avm cenneti resmen..
bu arada kanaman için bişey diyemiyecem..peki siz ankarada hangi doktora geliyosunuz..

Buket canım bende bir kere gelmistim bir tek AVM gezmistik eşime diyorum AVM çok ama tarihi yer falan yok diyor o nasıl şehir ya tarihi mekanı olmayan yer mi olur diyarbakır sırf surlarla çevrili her köşe basi tarih adamin tuafina gidiyor nar Şatıroğlu hastanesi var onun sahibi varmış kari koca onların yanına geliyoruz

evet tarihi yer yok..diyarbakırı bi,liyorum..surlar benimde hoşuma gitmişti..erzurumda da medreseler var..şehrin ortasında.
bu arada şatıroğlu kliniği doğru seçim..bilmem hatırlarmısın o benim tüp bebek doktorumdu..hamile kaldığımdada ilk önce o takip etti sonra anlaşmalı bi yere gittim..hakan hocayla görüş özellikle..her şeyi sorabilirsin çok tatlı bi adam..sana herşeyi anlatır..her türlü tahlili tetkiği yaptırır öncelikle..benim haşimato astalığım onların sayesinde çıktı ortaya..hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Buketcim evet normalde hicbir doktor telefonda o kadar bilgi vermez adam saatlerce bilgi veriyor konusuyor bizim genetik sorunumuzuda o buldu 4 yildir hicbir doktor anlamadi ama bu adam iki telefon gorusmesiyle buldu

nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
dejavu_one/ Seda 26.11.2014 çarşamba Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.
gul_1982/ Gül 27.11.2014 perşembe Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, yeni bebeğininde sağlıkla ve kolaylıkla dünyaya gelmesi
melek2828/ Nazan 28.11.2014 cuma Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
graphicdesigner/ Yasemin 01.12.2014 pazartesi Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu,dişlerini ağrısız acısız kolaylıkla çıkartması için.
Burju82/ Burcu 02.12.2014 salı Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, Evladını sağlıklı kolay ve tam zamanında olacak şekilde dünyaya getirmesi. hayırlısıyla uslu bir bebeği olması için
tmyomr/ Tümay 03.12.2014 çarşamba Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
barisozlem/ Özlem 04.12.2014 perşembe Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
buketdemet/ Buket 05.12.2014 cuma Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
Afy2646/ Sebiha 08.12.2014 pazartesi Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür gaz sancılarının bitmesi ve uslu bir çocuk olması için
tb_fb/ Tuğba 09.12.2014 salı Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.
bdroner/ Bedriye 10.12.2014 çarşamba Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.

Buketcim duanı okdum, rabbim eviniz saglik huzur bereket versin, senin islerini kolaylastirsin,kizina uzun saglikli bir ömür versin, ailenizi kazan beladan korusun

Canlarim hayirli cumalar, dualarima sizide ekledim Rabbim kabuletsin insallah,bugun ettiguniz tüm dualar kabul olsun insallah

hayırlı cumalar kızlar, dipteyim sondayım depresyondayım....
betül bu gece yarım saatte bir uyandı, dişi ağrıyordur diye ağrı kesici verdm ama çare olmadı, sanki korkarak uyanıyor gibi.
deli oldum, sabah evden çıkacam durmuyor susmuyor, hangi ara giyindim bilmiyorum. tamamen uykusuz olarak işe geldim, ama yolda ağlayarak geldim artık kafayı yiyorum galiba, yol boyunca zırladım ben deliricem galiba diye...
eve gitmek istemiyorum, bu akşam kendi ısrarımla mesaiye kalıyorum sırf eve gitmemek için, yarında normalde çalışmıyorum ama yarında işe gelmeyi planlıyorum. valla yedim kafayı artık kendimi mumyalatıp 3-5 sene sonra çözdürmek geliyor içimden. yada istanbulu terkedip gideyim kimseye haber vermeden sonra birkaç sene sonra çıkıp geleyim. yada gidip bakırköye başvurayım; beni alırmısınız diye, bağlasınlar kolumu bacağımı doya doya uyuyup dinleneyim.

SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN

YA SABIR YA SABIR YA SABIR YA SABIR

hayırlı cumalar kızlar

canım sabret geçici günler bunlar bukadar olumsuz düşünme ve fazla düşnme olumlu düşün olumlu olsun RABBİM beterinden saklasın ne zor durumlarda olan insanlar var halimize bin şükür......aç değiliz açıkta değiliz...dermansız derdimiz yok çok şükür derdi veren rabbim dermanıda verir dayanma gücünüde ama sen kendini bırakmıycasın böyle düşünki toparlayasın olumsuz düşündükçe daha da negatif olursun..olmadı git yardım al ama ilaç tedavisi verirler bence kendin çözmelisin RABBİM sabır versin ama gecicek buna inan..

yaso bende bi kitap vardı hatırlarsan..orda ağlayan çocuk için reçeteler var..sana akşam vatsaptan resim atayım onları dene..

Hayırlı cumalar kızlar edilen duaların kabul oldugu birgün olur insallah yasemincim sıkma kendini Rabbim yardımcın olsun Betül prensese bol uykulu geceler nasip etsin ben eşime sorayim boyle durumda yazılan dua varsa yazsın sana yollarim canım eşimin dua yönünden careleri çoktur bana da yazar sürekli tabi istersen canım

Günaydın kızlar nasil gidiyor.biz ayin 15 ince ankaraya gidiyoruz biletleri aldık orada olan arkadaşlar gezilecek nerelerde var biraz da kafa dağıtmak istiyoruz onun için gezilecek yerleri merak ediyorum

canım iyi yapıyorsunuz çok bunaldın ilaçlarımı da aldıktan sonra sorun olmaz. Doktor da bekleyeceğiz demiş zaten hayırlısını versin Rabbimi inşallah tutunur güzel haberler alırsınız sen şimdi kafanı dağıt gezin tozun valla çok iyi geliyor biz yazın tatile gittik ya otele o kadar iyi geldi ki terapi resmen ve o zamandan beri de reglimi düzenli oluyorum.

Canım sabret, dua et zordur elbet anlamaya çalışıyorum seni senin bebeğin biraz zor bir bebek ama hani doktor filan mı götürsen neden böyle bu kız acaba. Geçecek kalıcı değil bunlar kendini telkin et, annene bırak bir haftasonu eşinizle bir yerlere kaçın ufak bir tatil yapın bak çok iyi gelecektir.

Kızlar bende reglimi oldum birkaç gün önce 35. günümde. Bu ay zaten aşılama yapamıyoruz eşimin değerleri yükseltmemiz lazım bir daha ki aya da eşim şehir dışına aöf sınav görevine gidebilir çünkü geçen sene de ocak sonu içi geldi benim dondurulmuş tedavim vardı biliyorsunuz onu iade etti Şırnak'a gelmişti görev şimdi de kesin gelir doğuya büyük ihtimal ve tedaviye denk gelecekse mecbur bir ay daha atarım. Bakalım nasıl olacak ben ısrarla istiyorum aşılama ama hep bir şey çıkıyor bende git gide soğuyorum bu fikirden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…