- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.641
Seda herşeyin hayırlısı belki kendiliğinden gelir belli mi olur?Eşine keçiboynuzu özü alabilirsin iyi geliyormus ben kansızlık için aldım kağıdında yazıyor.Kızlar bende reglimi oldum birkaç gün önce 35. günümde. Bu ay zaten aşılama yapamıyoruz eşimin değerleri yükseltmemiz lazım bir daha ki aya da eşim şehir dışına aöf sınav görevine gidebilir çünkü geçen sene de ocak sonu içi geldi benim dondurulmuş tedavim vardı biliyorsunuz onu iade etti Şırnak'a gelmişti görev şimdi de kesin gelir doğuya büyük ihtimal ve tedaviye denk gelecekse mecbur bir ay daha atarım. Bakalım nasıl olacak ben ısrarla istiyorum aşılama ama hep bir şey çıkıyor bende git gide soğuyorum bu fikirden.
Seda herşeyin hayırlısı belki kendiliğinden gelir belli mi olur?Eşine keçiboynuzu özü alabilirsin iyi geliyormus ben kansızlık için aldım kağıdında yazıyor.
merhaba kızlar.6 aydır bebiş istiyoruz ama olmadıçok mutsuzum.düşünmemeye çalışsamda elimde değil
Sebiha duani okudum canim. Rabbim evladina uzun ve saglikli bir ömür versin. Evinize huzur bereket.kazadan beladan korusun sizi
amin canım çok teşekkür ederim duan için.canım incir kürü yapmayı düşündüm ama kist oluşturmuş bazı kişilerde.korkuyorum denemeye.neler yapmam lazım bilemiyorumPinarcim biz 6 sene sonra cocuk sahibi oluyoruz insallah. Sen simdiden sakin uzulme. Kul olarak herseyi dene. Kür yap dua et dr git tespih cek ve gerisini Allaha birak daha yolun basindasin. Rabbim sana da tez zamanda evlatversin
Ya ben cok geride kalmisim noldu bana boyle hepinizi ozledim
Mesude canim başınız sagolsun geride kalanların ALLAH yardimcisi olsun
Burcum nadil geciyo hamilelik sayili gün cabuk gecer kuzum dikkat et kendine fazla yorma kendini bol bol dinlen ileride dinlenme fırsatın olmayacak balim
Yademincim sihatler olsun kuzum valla saç kestirmr orada kalsin kasımı biyigimi bile aldirmaya gidemiyorum tam vasatim
Bu arada dualarimis tekrardan baslamis valla cok ihtiyacım var duaya listede ismim yoksa benide ekleyin hastaligim bitmisken dualara başlayayım
Ozlemcin ise baslamissin tekrardan hayirli olsun Kuzum
Gecmisi tam okumadım unuttuklarim varsa hepsini öpüyorum
Asya inci uyumusken yatayim bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?