Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Seda herşeyin hayırlısı belki kendiliğinden gelir belli mi olur?Eşine keçiboynuzu özü alabilirsin iyi geliyormus ben kansızlık için aldım kağıdında yazıyor.

Seda herşeyin hayırlısı belki kendiliğinden gelir belli mi olur?Eşine keçiboynuzu özü alabilirsin iyi geliyormus ben kansızlık için aldım kağıdında yazıyor.

canım ben keçiboynuzunu alıp kaynatıyorum suyunu içiyor o çok etkili daha öncede yaptım baya faydasını gördük inşallah yine görürüz.

merhaba kızlar.6 aydır bebiş istiyoruz ama olmadı çok mutsuzum.düşünmemeye çalışsamda elimde değil

Pinarcim biz 6 sene sonra cocuk sahibi oluyoruz insallah. Sen simdiden sakin uzulme. Kul olarak herseyi dene. Kür yap dua et dr git tespih cek ve gerisini Allaha birak daha yolun basindasin. Rabbim sana da tez zamanda evlatversin

Yasemincim Allahdan sabir dile ve hemen bir psikolog a git ve ilaç başla. İnan ki senin yasadiklarinin çok benzerlerini yasadim anti depresan kullandim çok iyi geldi. Hepimizin basinda ayni sorunlar var. Kendi basina mücadeleyi Birak destek al tatlim.

Sedacim hakkin en hayirlisi en kolayi olsun inşallah.

Sebiha duani okudum canim. Rabbim evladina uzun ve saglikli bir ömür versin. Evinize huzur bereket.kazadan beladan korusun sizi

Allah razı olsun canım. Ben artık çok yazamıyorum annem gitti eşimin dr sadece aksamlari faydası oluyor bana. Dualarinizi vaktinde okuyamasamda okuyorum.

Burcuuuuu kızzz bugün senin dogum gününmüş, Rabbim bu yaşında sana harika mutlu gelişmeler nasip etsin insallah, eşinle bebeklerinle bir ömür mutlu olun

Günaydınn kızlaaar ayy pardon tünaydınn biz 11 de kalktık da bugünde güne gidicem arkadaşa hemen kahvaltı hazırladık yedik şimdi hızlıca bir duşa giricem süslenicem gidicem arkadaşlarla geçiricem günümü akşamda artık kocişle film izleme günümüz akşamı da ona ayırırım. Bu arada reglim biter artık yarın filan okurum duaları da..

Burcumm ne zaman gidiyorsunuz siz..

Sedaaa ben güne gitmeye bayılırim,tam benim ortamlarım, tadını çıkar deşarjz ol.

Burcu, o zaman eşinin dogum günü kutlu olsun tatlim,tüm dileklerim onun icinde gecerli

Pinarcim biz 6 sene sonra cocuk sahibi oluyoruz insallah. Sen simdiden sakin uzulme. Kul olarak herseyi dene. Kür yap dua et dr git tespih cek ve gerisini Allaha birak daha yolun basindasin. Rabbim sana da tez zamanda evlatversin
amin canım çok teşekkür ederim duan için.canım incir kürü yapmayı düşündüm ama kist oluşturmuş bazı kişilerde.korkuyorum denemeye.neler yapmam lazım bilemiyorum

Kızlar gün çok güzeldi çocuğa doydum diyebilirim hep çocukları vardı ev sahibinin kızı beni çok sevdi yanımdan ayrılmadı seni bize götüreyim mi diyorum oluur diyor, beraber uyuruz diyorum tamam diyor ben de arkadaşa senin kızı götürüyorum sen başka yap dedim çok tatlılardı biri de 7 aylıktı daha bir çocuk bu kadar güler yüzlü olur kahkahalar atıyordu her onunla oynayanla bir de sakin ayy hepsi çok şekerdi. Bir arkadaş da kahve falı baktı bebekte gördü ama olumsuz olacak dedi yine etkilenme dedi ev alacakmışım üstüne basa basa dedi niyetim var zaten bakalım çok eğlendik resimleri koydum face de bakabilirsiniz.

Ya ben cok geride kalmisim noldu bana boyle hepinizi ozledim
Mesude canim başınız sagolsun geride kalanların ALLAH yardimcisi olsun

Burcum nadil geciyo hamilelik sayili gün cabuk gecer kuzum dikkat et kendine fazla yorma kendini bol bol dinlen ileride dinlenme fırsatın olmayacak balim
Yademincim sihatler olsun kuzum valla saç kestirmr orada kalsin kasımı biyigimi bile aldirmaya gidemiyorum tam vasatim

Bu arada dualarimis tekrardan baslamis valla cok ihtiyacım var duaya listede ismim yoksa benide ekleyin hastaligim bitmisken dualara başlayayım
Ozlemcin ise baslamissin tekrardan hayirli olsun Kuzum

Gecmisi tam okumadım unuttuklarim varsa hepsini öpüyorum
Asya inci uyumusken yatayim bendee

Tesekkur ederim canim 1 ay oldu başlayalı

FB TUGBA canim duani okudum Rabbim evinize huzur bereket versin. Sizleri kazadan beladan korusun. Tez zamanda sana hayirli evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…