- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.661
amin canım çok teşekkür ederim dsoğan kürüçin.canım incir kürü yapmayı düşündüm ama kist oluşturmuş bazı kişilerde.korkuyorum denemeye.neler yapmam lazım bilemiyorum
Seda maşallah ne güzel bir gün olmus. Kahve falini boşver tatlim. Bu yil Rabbim sana hayirlievlatlar verecek inşallah. Sevdigin bebekler gibi tatil şeker miniklerin olsun inşallah
Canım sağol fallardan pek etkilenmem zaten gaybı bir tek Allah bilir bizim ki zaman geçirmek..inşallah bu sene benim senem olur 2014 de fena bir sene değildi dondurulmuş negatifim dışında gayet güzeldi başka sorun yaşamadın tatile gittim arkadaşlarımla gezilere gittim.canım seninde çok az kaldu maşallah ya zaman ne çabuk geçiyor sen şimdi doğurunca gelemezsin de özlücez seni ben yeni gebelik topiği açayım barimm..
Gul nazan ve yasemin dualarinizi okudum rabbim ailenize huzur sağlık sıhhat ve hayırlı ömür versin
herkesin duasini okuyayim baslamis ken dedim ama cok uykum geldi artık tavuk gibi erkenden uyuyorum
iyi akşamlar kızlarrr bugün annmler geldi oturduk biraz kızışımın yatağını aldık çok içime sindi cuma akşam getirip kurcaklar kısmetse ALLAH isteyen herkese nasib etsin
ALLAH razı olsun canım...
iyi akşamlar kızlarrr bugün annmler geldi oturduk biraz kızışımın yatağını aldık çok içime sindi cuma akşam getirip kurcaklar kısmetse ALLAH isteyen herkese nasib etsin
ALLAH razı olsun canım...
allah sanada nasip etsin..bende hafta sonu temizlik yaptım. o ara babannesi yağmuru uyuttu .temizlik bi bittiki rtalık öyle sessizki çıt çıkmıyo..diyorum yağmur olmayınca da hiç ses yok..ne zamanki uyandı çivilti başladı..Kızlar gün çok güzeldi çocuğa doydum diyebilirim hep çocukları vardı ev sahibinin kızı beni çok sevdi yanımdan ayrılmadı seni bize götüreyim mi diyorum oluur diyor, beraber uyuruz diyorum tamam diyor ben de arkadaşa senin kızı götürüyorum sen başka yap dedim çok tatlılardı biri de 7 aylıktı daha bir çocuk bu kadar güler yüzlü olur kahkahalar atıyordu her onunla oynayanla bir de sakin ayy hepsi çok şekerdi. Bir arkadaş da kahve falı baktı bebekte gördü ama olumsuz olacak dedi yine etkilenme dedi ev alacakmışım üstüne basa basa dedi niyetim var zaten bakalım çok eğlendik resimleri koydum face de bakabilirsiniz.
Gulcum hayirli olsun Rabbim içinde huzurla misil misil uyumayi nasip etsin kizcene
Hayirli olsun gule gule kullansın mışıl mışıl Uyusun yatağında
Canım hayırlı olsun inşallah güzel uykular uyusun yatağında. Resmini gönder bir ara.
Günaydın topik güzelleri güzel bir hafta olur inşallah
Benden de herkese günaydin :)
HERKESE GÜNAYDIN BEN GELDİM
allah sanada nasip etsin..bende hafta sonu temizlik yaptım. o ara babannesi yağmuru uyuttu .temizlik bi bittiki rtalık öyle sessizki çıt çıkmıyo..diyorum yağmur olmayınca da hiç ses yok..ne zamanki uyandı çivilti başladı..
günaydın kızlarrrr...
sağolun canlar ALLAH razı olsun....SEDACIM dün watsaptan attım gelmediyse atıym yine..
Aminn canımm inşallah..
Günaydınn bebeğeeemm :)
yaa bu çocuklar uyumasa uyumadı, uyuyunca da ses yok evde oluyor dimi insan alışınca evde sürekli bir ses olmasına yadırgıyor. Allah eksik etmesin seslerini nefeslerini.
Gördüm gördüm süper bayıldımm canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?