Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Seda maşallah ne güzel bir gün olmus. Kahve falini boşver tatlim. Bu yil Rabbim sana hayirlievlatlar verecek inşallah. Sevdigin bebekler gibi tatil şeker miniklerin olsun inşallah

Gülhan hoşgeldin canım. Asya nasip

amin canım çok teşekkür ederim dsoğan kürüçin.canım incir kürü yapmayı düşündüm ama kist oluşturmuş bazı kişilerde.korkuyorum denemeye.neler yapmam lazım bilemiyorum

Kimine iyi gelen kür kimine iyi gelmez tabiki. Ama benim kistim yoktu ben yinede sogan kürü yaptim ve bide corekotu yagi. Bu ikisine de netyen bak. Ve tabiki daha bir sürü kür yaptim. Hepsinide netten buldun. ama bu ikisi benim favorim. Hakkinda hayirlisi olsun ama boş durma mutlaka bi seyler yap

Kızlaar günaydınn yine geç kalktık daha uyurum ama işlerim var pazara gidicez oradan avm ye geçicez eşime alışveriş yapıcaz sonra seramik tencerelerden alıcam annem doğumgünümde geçen sene pilav tenceresi ve büyük tava almıştı beende küçük ve orta boy tencere ve sahan takımı alıcam seramik çok rahat oluyor teflonları elden çkarıcam sona gelicem evde de işler var yemek filan akşam olur işte. Yani çocuk yok ama yoğunluk bitmiyor dün güne gittim ya işler bugüne kaldı. Neyse öpüyorum sizi ben hazırlanayım.

iyi akşamlar kızlarrr bugün annmler geldi oturduk biraz kızışımın yatağını aldık çok içime sindi cuma akşam getirip kurcaklar kısmetse ALLAH isteyen herkese nasib etsin
Gul nazan ve yasemin dualarinizi okudum rabbim ailenize huzur sağlık sıhhat ve hayırlı ömür versin
herkesin duasini okuyayim baslamis ken dedim ama cok uykum geldi artık tavuk gibi erkenden uyuyorum

ALLAH razı olsun canım...

iyi akşamlar kızlarrr bugün annmler geldi oturduk biraz kızışımın yatağını aldık çok içime sindi cuma akşam getirip kurcaklar kısmetse ALLAH isteyen herkese nasib etsin

Hayirli olsun gule gule kullansın mışıl mışıl Uyusun yatağında

Canım hayırlı olsun inşallah güzel uykular uyusun yatağında. Resmini gönder bir ara.

Günaydıınnn kızlaar. Yine bir Pazartesi yine bir mesai gününden merhaba. Hava yağmurlu, puslu kötü yani. İnşallah hepimiz için güzel bir gün olur. Ben gözlüğümü unutmuşum şu an birazcık çift ve flu görüyorum biliyorsunuz miyop çıktı ya bende gözlük kullanıyorum o da tembelleştirdi iyice bu kadar değildi yoksa ben gözümde alerjik birşeyden gitmiştim bu çıktı. Neyse bugün idare edicez. Cuma gününü de görürüz inşallah canlarım.. Bu arada ben bu akşam temizlenirim okurum duaları inşallah süründürüyor beni böyle önceden 4 günde biterdi şimdi 1 hafta azar azar geliyor deli oluyorum.

HERKESE GÜNAYDIN BEN GELDİM
allah sanada nasip etsin..bende hafta sonu temizlik yaptım. o ara babannesi yağmuru uyuttu .temizlik bi bittiki rtalık öyle sessizki çıt çıkmıyo..diyorum yağmur olmayınca da hiç ses yok..ne zamanki uyandı çivilti başladı..

günaydın kızlarrrr...
Gulcum hayirli olsun Rabbim içinde huzurla misil misil uyumayi nasip etsin kizcene

Hayirli olsun gule gule kullansın mışıl mışıl Uyusun yatağında

Canım hayırlı olsun inşallah güzel uykular uyusun yatağında. Resmini gönder bir ara.

sağolun canlar ALLAH razı olsun....SEDACIM dün watsaptan attım gelmediyse atıym yine..

Günaydın topik güzelleri güzel bir hafta olur inşallah

Aminn canımm inşallah..

Benden de herkese günaydin :)

Günaydınn bebeğeeemm :)

yaa bu çocuklar uyumasa uyumadı, uyuyunca da ses yok evde oluyor dimi insan alışınca evde sürekli bir ses olmasına yadırgıyor. Allah eksik etmesin seslerini nefeslerini.

günaydın kızlarrrr...

sağolun canlar ALLAH razı olsun....SEDACIM dün watsaptan attım gelmediyse atıym yine..

Gördüm gördüm süper bayıldımm canımm..

Günaydın :) kızlar ben park yatak için yatak alacağım ne tavsiye edersiniz...

Simdiye kadar niye almadın derseniz park yatak alırken satıcı biz yün yataklarda büyüdük alma dedi... annemin yaptığı yün yatağın içine bizimki gömülüyor bende kaldırdım battaniye koydum ama içime sinmiyor... hangi markayi aldınız tecrübeli annelerden cevap bekliyorum :)

Daha öncede yazdım görmedin sedaa bende eskisehirli sayılırım... orda büyüdüm ailem orda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…