- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.681
Günaydın :) kızlar ben park yatak için yatak alacağım ne tavsiye edersiniz...
Simdiye kadar niye almadın derseniz park yatak alırken satıcı biz yün yataklarda büyüdük alma dedi... annemin yaptığı yün yatağın içine bizimki gömülüyor bende kaldırdım battaniye koydum ama içime sinmiyor... hangi markayi aldınız tecrübeli annelerden cevap bekliyorum :)
Benim annemde yorgan niyetiyle yapmış iki tane yatak var saniyormus tamam aklımda bulunsun... bebekle ne kadar gezip alabilirim orası şüpheli... :)VALLA BEN STANDART Bİ YATAK ALDIM..AMA ASLA O YUMUŞAKLARDAN ALMA..ADINI UNUTTUM ŞİMDİ HANİ ELİNİ BASINCA GÖMLÜYOSUNYA..VİSKO MUYDU ONLARI ÖNERMEDİLER..BEN SERT SAĞLAM Bİ DÖŞEK ALDIM..ÜSTÜNEDE ANNEM İNCE Bİ ŞİLTE YAPTI KIŞYA ŞİMDİ ONDA YATIYO.. ÖLE..
Canim ben almadim annem döşek yapmıştı onu b kullaniyorum evet gomuluyor ama yun saglikli olur sonradan altina bi sunger koyduk suan biraz daha iyi ama visko alma ben biraz arastirmistim pamuk yada sunger oneriliyordu galiba yanlış hatirlamiyorsamGünaydın :) kızlar ben park yatak için yatak alacağım ne tavsiye edersiniz...
Simdiye kadar niye almadın derseniz park yatak alırken satıcı biz yün yataklarda büyüdük alma dedi... annemin yaptığı yün yatağın içine bizimki gömülüyor bende kaldırdım battaniye koydum ama içime sinmiyor... hangi markayi aldınız tecrübeli annelerden cevap bekliyorum :)
evet bu soruyu bende cok merak ediyorumGünaydın :) kızlar ben park yatak için yatak alacağım ne tavsiye edersiniz...
canım valla ben park yatak değilde büyüyen beşik aldım fatihede kızışada..5 ay bizim odada eşimin beşiğinde yatıcak fatihte yatmıştu kaynanam yün yatak yapmıştı onda yatırdım 5 ay sonra odasında kndi yatağında yatıcak..bence yarıortapedik bebek yataklarından alabilirsin...Günaydın :) kızlar ben park yatak için yatak alacağım ne tavsiye edersiniz...
kızlar merhaba hayırlı haftalar ben bu sıralar yoğunum bu hafta öyle yoğun geçecek çok sık gelemeyeceğim ama mutlaka geleceğim tabi. bakim dua sırası kimse onu okurum iş yaparken.
dua önerisinde bulunacak sevgili arkadaşlarımdan ses çıkmadı bekliyorum.
buket kuşum yolla duayı :)
burcu canım eşine soracaktın soordunmu valla çok mutlu olurum
gül tatlım bebek odan harika maşallah bayıldım.
sedacım gözlerin ilerlemiş ama bence nazare geliyor senin gözler maşallah boncuk boncuk
benim dualarımı okuyanlardan da Allah razı olsun.
ben hala oruca devam ediyorum bugün 8. gün oldu, bakalım 22 gün kaldı :)
Daha öncede yazdım görmedin sedaa bende eskisehirli sayılırım... orda büyüdüm ailem orda :)
kızlar merhaba hayırlı haftalar ben bu sıralar yoğunum bu hafta öyle yoğun geçecek çok sık gelemeyeceğim ama mutlaka geleceğim tabi. bakim dua sırası kimse onu okurum iş yaparken.
dua önerisinde bulunacak sevgili arkadaşlarımdan ses çıkmadı bekliyorum.
buket kuşum yolla duayı :)
burcu canım eşine soracaktın soordunmu valla çok mutlu olurum
gül tatlım bebek odan harika maşallah bayıldım.
sedacım gözlerin ilerlemiş ama bence nazare geliyor senin gözler maşallah boncuk boncuk
benim dualarımı okuyanlardan da Allah razı olsun.
ben hala oruca devam ediyorum bugün 8. gün oldu, bakalım 22 gün kaldı :)
canım ben fatih doğduğundan beri molfix kullanıyorum..hiç pişik fln olmadı çok şükür molfixe devam edicez..Annelere SESLENIYORUM
Bebek icin en iyi bebek bezi hangisi, siz ne kullandiniz? Haydi gelsin öneriler, herkes bisey diyor, çatlıcam
Annelere SESLENIYORUM
Bebek icin en iyi bebek bezi hangisi, siz ne kullandiniz? Haydi gelsin öneriler, herkes bisey diyor, çatlıcam
ya açıkçası çocukların çişi kakası ilk 4 ay çok yoğun oluyo..hele ilk 3 ay günde 7-8 bez gider ve çoğuda kakadır..dolayısıyla ayda iki paket almak icap ediyo ama 6 aydan sonra azalıyo çişin kakanın sızması diye bişeyde olmaz..yani ilk aylarda verdiğiniz paraya acımayın..sonraki aylardada öyle ultra mega bişey kullanmaya gerek yok bence..önemli olan ilk aylar sanırım..ben bunu gözlemledim..
pamuuukkk!!!Çok önemli bir soru daha, ıslak mendil olarak ilk aylarda ne kullanmaliyim???
Bu ayın 15 de bez ve ıslak mendil alacam o yüzden benim icin yazilanlar önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?