Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

VALLA BEN STANDART Bİ YATAK ALDIM..AMA ASLA O YUMUŞAKLARDAN ALMA..ADINI UNUTTUM ŞİMDİ HANİ ELİNİ BASINCA GÖMLÜYOSUNYA..VİSKO MUYDU ONLARI ÖNERMEDİLER..BEN SERT SAĞLAM Bİ DÖŞEK ALDIM..ÜSTÜNEDE ANNEM İNCE Bİ ŞİLTE YAPTI KIŞYA ŞİMDİ ONDA YATIYO.. ÖLE..

Benim annemde yorgan niyetiyle yapmış iki tane yatak var saniyormus tamam aklımda bulunsun... bebekle ne kadar gezip alabilirim orası şüpheli... :)

Canim ben almadim annem döşek yapmıştı onu b kullaniyorum evet gomuluyor ama yun saglikli olur sonradan altina bi sunger koyduk suan biraz daha iyi ama visko alma ben biraz arastirmistim pamuk yada sunger oneriliyordu galiba yanlış hatirlamiyorsam

evet bu soruyu bende cok merak ediyorum

Sebihacim bende biraz arastirdim,viskoyu hic önermiyorlar,yayli yatak da sert oluyormus bebek uyurken kaslari yoruluyormus, en güzeli özlem ve buketin dedigi sanirim, standart bir yayli yatak,üzerine annenin yaptigi yün yada pamuk yatak, 6. Aydan sonra pamuk yatagi kaldirirsin direk yayli yatagin üzerinde yatar olmadı, ama simdi ben sana böyle yazdim da ben de gittim hazir yün yatak aldim, 9 kiloya kadar kullanilir yaziyo üzerinde, yani yaza kadar bunnu kullanicam,yazinda yayli yatak alicam sanirim,şuan iyice kafam karisti :) bu arada yayli yataklar internette 90 tl,disari cikmana gerek yok,ben hazir yün yatagida 70 tl ye aldim

kızlar merhaba hayırlı haftalar ben bu sıralar yoğunum bu hafta öyle yoğun geçecek çok sık gelemeyeceğim ama mutlaka geleceğim tabi. bakim dua sırası kimse onu okurum iş yaparken.
dua önerisinde bulunacak sevgili arkadaşlarımdan ses çıkmadı bekliyorum.
buket kuşum yolla duayı :)
burcu canım eşine soracaktın soordunmu valla çok mutlu olurum
gül tatlım bebek odan harika maşallah bayıldım.
sedacım gözlerin ilerlemiş ama bence nazare geliyor senin gözler maşallah boncuk boncuk
benim dualarımı okuyanlardan da Allah razı olsun.
ben hala oruca devam ediyorum bugün 8. gün oldu, bakalım 22 gün kaldı :)

canım valla ben park yatak değilde büyüyen beşik aldım fatihede kızışada..5 ay bizim odada eşimin beşiğinde yatıcak fatihte yatmıştu kaynanam yün yatak yapmıştı onda yatırdım 5 ay sonra odasında kndi yatağında yatıcak..bence yarıortapedik bebek yataklarından alabilirsin...

sağol canım..ALLAH kabul etsin tatlım..

Daha öncede yazdım görmedin sedaa bende eskisehirli sayılırım... orda büyüdüm ailem orda :)

aaa canım evet hatırladım ama o ara cevap yazamadım sanırım öyle de kalmış. Ben de evlenip buraya geldim aslen İstanbulluyum ama 7 sene bitti artık buralı oldum. Ben vişnelikte oturuyorum savaş caddesi üzerinde evim çok merkezi çarşıya her yere yakın küçük olmasa hiç taşınmak istemem aslında siz nerede oturuyorsunuz gelirsen görüşelim canım..

Canımm Yaseminim valla nazar mı ne bilmiyorum ben gözümde alerji var diye böyle içinden yapışkan uzayan birşeyler çıkıyor diye gittim miyop çıktı bir de muayenede ayrıca göz tansiyonum sınırda çktı daha mayıs ayında bana 1 hafta sonra yine ölçtürmeye gel dedi ama tansiyon çıkarsa lazerle işlem yapılıyormuş göze korktum gitmedim bende bir de gözlüğe alıştığım için tembelleşti sanırım unutmuşum bugün valla yazıları flu çift görüyorum son harfleri de gitmem lazım artık sanırım.

Nazar konusunda da c.tesi güne ben biraz kokoş gittim arkadaşımın arkadaşlarıydı gündekiler ilk defa tanışacaktım özendim böyle herkes de ev haliydi bilmiyorum işte çok eğlendik hepsi çok şeker insanlar da dün kafam kalkmadı hiç gözlerimde ağırlık, baş ağrısı, kafamı koyduğum yerde gözlerim kapandı çok kötüydüm zor evi süpürüp sildim yemek yaptım normalde 2 saatlik işim vardı tüm gün biraz yap biraz yat oldu akşama kadar. Sonra bu sabah burada arkadaş nazar olmuşsun sen kalabalığa girmişsin dedi bana okudu gökyüzüne bak dedi valla çok iyi geldi kendime geldim gözüm açıldı.

Annelere SESLENIYORUM

Bebek icin en iyi bebek bezi hangisi, siz ne kullandiniz? Haydi gelsin öneriler, herkes bisey diyor, çatlıcam
canım ben fatih doğduğundan beri molfix kullanıyorum..hiç pişik fln olmadı çok şükür molfixe devam edicez..

http://molfixyenidogan.com/gobek-bagi-oyuntulu-bebek-bezi/?gclid=CNXe69yItsICFfHKtAodch8ATw bak burdaki bölümü doldur denemelik gönderceklermiş bende dldurdum :) molfixyenidoğan göbekbağı oyuntulu

valla burcu ben primayla huggies kullandım..en çok huggies i sevdim..herkesten bi ses çıkar tabi..ben huggiesten memnun kaldım ama geçen biri dediki o hiç iyi değil sızdırdı.. oysa benimkide primada sızdırdı:)
olay deneme yanılmayla çözülebilri her bebeğin farklı g ötü, her g ötünde farklı bez talebi var demekki:))

Annelere SESLENIYORUM

Bebek icin en iyi bebek bezi hangisi, siz ne kullandiniz? Haydi gelsin öneriler, herkes bisey diyor, çatlıcam

Canim ben başta huggies kullandim o bitince canbebe fiyat olarak daha uygun diye can bebeye devam ettim pisik falan yapmadı sizmadida ama iki sefer gece uykusunda bizimki zirt birt kalkip emdigi icin haddinden fazla iseyince cikti yani birinde cis birinde kaka cikti ama onun disinda hic sorun olmadı

ya açıkçası çocukların çişi kakası ilk 4 ay çok yoğun oluyo..hele ilk 3 ay günde 7-8 bez gider ve çoğuda kakadır..dolayısıyla ayda iki paket almak icap ediyo ama 6 aydan sonra azalıyo çişin kakanın sızması diye bişeyde olmaz..yani ilk aylarda verdiğiniz paraya acımayın..sonraki aylardada öyle ultra mega bişey kullanmaya gerek yok bence..önemli olan ilk aylar sanırım..ben bunu gözlemledim..

ha bide şöyle bişey var önceden çok çok bez alıp stoklamak mantıksız çünkü bebekler hızlı büyüyo..ilk aylardaki bebek bezlerinini kilo aralıkları çok dar atıyorum 3-5 kilo..öyle olunca bi sonraki ay başka kiloya geçmnek icap edebilir ama son aylara doğru kilo alımı azalıyo bezlerin aralıkları artıyo..yağmur aklaşık 2-3 aydır aynı numara bezi kullanıyo..yani ben stok yapsam mantıklı ama yeni doğanlar için bez stoklamak mantıksız..derim ben:))müştakda öle diyobuda müştakiyee

canım büyüdükçe ishal vs olmassa sorun yok bide ilk aylardaki gibi çocuğun gece altını değiştiremiyosun yatarken değiştiriyosun sabaha kadar duruyo her bezin belli bi kotası var tabiki çocuk o çiş kotasını aşarsa taşar sonuçta jel oluyor dolunca nolcak taşcak tabi :) çocuktan çocuğa değişiyo bencede denemek lazım biz molfiste diiş tutturduk kızdada öyle olcakmı bakalım

Bezle ilgili yazdiklarinizi okudum bebekler, BUKETCIM seninkini hem okudum hem güldüm, bombasın.
şimde ben bir paket prima premium care aldim bence cok pahali, bior pakette prima ktif bebek o daha ucuz, oglumun poposu hangisini severse onu kullanayim o zaman,insallah ucuz olani sever :)
gülcüm o dedigini yaptim,molfixten gobek bagi oyuntuluyu istedim, molfix ve prima aktif bebek ve huggies hemen hemen ayni fiyattalar, aralarinda bi iki lira fark var,insallah bizim oglan anasi gibi ucuz olanlari sever :)

Buket yaso senden bir dua önerisi istemiş bebegim,okudun mu?

Yaso bu arada Gülhan beni listeye ekleyin diye rica etmis,ben artik sadece tabletten ve telefondan girebiliyorum,her ikisinde de kopyala yapistir yapmak tam bir iskence, eger vaktin varsa sana zahmet olmazsa Gulhanı listeye ekler misin asyamca

Kızlar annem bugün Pete girdi taramaya doktor gözüken bişe yok kemiklerde ama asıl sonucu yarın verecekmiş inceliklermiş inşallah yarında öyle sonuç çıkar Rabbimin izniyle ona göre galiba sade kitle olan yerler ameliyatla alınacak ameliyata sevinir olduk. Dualarınız Rabbimin izniyle bizden haberler böyle

Burcu ben Primadan çok memnunum en başta bende premium Care kullandım o en güzeli ama sonra normal Primaya geçtim.ıslak mendil de en çok Komili bide Johnson baby kullandım.. Ama tavsiyem kullanabildiğin kadar pamuklu suyla temizle yada ıslak Mendili yıkayarak kullan.öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…