Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gamzeee hala dualarimdasin, arasira mutlaka annenle ilgili gelismeleri yaz,merak ediyoruz. Ama sonuca cok sevindim,insallah bu is kolaylikla cözülür, ameliyat annen icin bir cözüm olur insallah

Bu arada yogun baskılar sonucu, önce preminum care sonrada prima aktif bebek karar verdim bakalım sonuc ne olacak. Bende öpüyorum seni

Burcu özlem günaydın canlar

özlemim benimde gönlümden pamuk geciyor, hatta hazır pamuklar satiliyor, bebegin poposunu silmak icin,ince ince mendil gibi hazirlamislar,benim bi arkadas kafami karistirdi pamuk popoda yapiştı kaldi dedi, hayda dedim, başlarda ıslak mendil sonra pamuk mu yapsam acaba???

Canımm sevindim sonuçların iyi çıkmasına incelemede de bir şey çıkmayacak inşallah basit bir ameliyatla i bitecek canım gönlünü ferah tut benim uyuz regl hala bitemediği için dua okuyamıyorum süründürdü bu ay beni.

Günaydın kızlar...

Günaydınn canımm nasılsın..

Günaydıınn kızlaarr bugün süper enerjik moddayım öğrenciler düşürmezse tabi dün çok kalabalıktı burası ders çalışanlar filan fakültelerin sınavları var bu kampüstekiler gelip burada ders çalışıyorlar kendi kütüphaneleri küçük bir de sınav zamanı kalabalık diye susun sessiz olun demekten dün deli oldum bugün kapalıyız yazmayı düşünüyorum.

Bu arada görüştüğüm merkez vardı ya İstanbul'da o merkezi araştırıyorum burada tüp merkezleri bölümünde baştan sona okucam gideceğim merkezi bakalım kim neler yazmış kaç güzel sonuç alınmış vs. Vaktim oldukça okuyorum. Artık kısmet hayırlısı daha çok zaman var ama zaman dediğiniz nedir ki su gibi akıp geçiyor.

Günaydın kızlar...

Burcum preminum care kullanma o kadar pahalı ama çok sizdiriyor. Ben nerden sizdirdigini bulamiyordum annem bagliyordu yine siziyordu. Icindeki beyaz seyler poposunu yapisiyordu.Daha sonra aktif bebege geçtim ama hala popusindaki pisigi geciremedim... neyle başlarsan onla gidiyor... bir arkadaşımın lafına uydum aldım. Birde ilk zamanlar o kadar çok değiştiriyorsun ki temiz bezi baglayana kadar tekrar kakasini yapıyor altini actiginda yapiyor falan... diğerlerinin fiyatını bilmiyorum ama gerek yok bence

Poposunu silmek içinde bana dar gelen atletlerimi kestim ben. çamaşırları ile birlikte atıyorum makineye.

Bizde kentpark tarafindayiz canım. 19 mayis caddesinde. Bende evlenince afyona geldim. Inşallah tekrardan birgün dönerim eskisehire... insallah geldigimde görüşelim tanışmak isterim :)

ben hiç calisamazdim kutuphanede seste olmazdı ama milletin o kitaplarinin notlarinin sayfalarını çevirirken ki çıkardığı sesler benim dikkatimi dağıtırdi o kadar sessizmis yani :)

Inşallah sende kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın :)

GÜNAYDIN KIZLAR ŞAFAK 40 CANIM İSTANBULDA MOLFİX PRİMA ARASINDA BAYA FARK VAR BEN BİDE İSRAİL MALI DİE İSTEMİYORUM PRİMAYI..1 KERE ALDIM BİDAHADA ALMADIM
Çok önemli bir soru daha, ıslak mendil olarak ilk aylarda ne kullanmaliyim???
Bu ayın 15 de bez ve ıslak mendil alacam o yüzden benim icin yazilanlar önemli :)
TATLIM İLK BAŞLARDA ISLAK PAMUKLA SİLERSİN CİLDİ HASSAS OLUYO BEN UZUN ZAMAN SİLMEDİM SONRADAN GECERSİN ISLAK MENDİLE..

CANIM İNŞALAHGÜZEL SONUCLAR ALIRSINIZ ŞİFA OLUR ANNENE..

Çok önemli bir soru daha, ıslak mendil olarak ilk aylarda ne kullanmaliyim???
Bu ayın 15 de bez ve ıslak mendil alacam o yüzden benim icin yazilanlar önemli :)
ıslak mendil kullanma..pamuk kullan ilk iki ay.. pişik mişik olmuyo..

ya ona akşam kitabın fotosunu çekip vatsaptan yollayacam ama unutmazsam tabii unutuyorum..

gamze bu arada güzel haberlere çok sevindeim devamı gelir inş.

cok afedersinde pamuğu kicinin icinemi sokuyormus arkadasin pamuk poposunda kalirsa zaten alirsin ilk baslarda mutlaka pamuk kullan onun cildi cok hassas ben hala pamuk kullaniyorum

Ayrica bez icinde cok pahali bi marka kullanana gerek oldugunu dusunmuyorum zaten sik sik degiseceksin sizmaz merak etme onemli olan pisik yapmamasi

Bebim korkum agrilarin birden kesilmesinagrim olunca bebegim yerlesiyo diyodum daha cok erken degilmi agrilarin gecmesi icin

AĞRILARIN KESİLMESİNDEN NEDEN KORKUYOSUNKİ HERKESTE AĞRI OLMUYOR SONUCTA ADET TARİHİN YAKLAŞTIĞINDA GELİYOR O AĞRILAR ADET OLMAYINCADA GECER GAYET NORMAL AĞRI OLUNCA EYVAH HASTAMI OLCAM KANAMAMM MI OLCAK DİE KORKU OLACAĞINA BIRAK AĞRIN OLMASIN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…