- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.701
gamzeee hala dualarimdasin, arasira mutlaka annenle ilgili gelismeleri yaz,merak ediyoruz. Ama sonuca cok sevindim,insallah bu is kolaylikla cözülür, ameliyat annen icin bir cözüm olur insallahKızlar annem bugün Pete girdi taramaya doktor gözüken bişe yok kemiklerde ama asıl sonucu yarın verecekmiş inceliklermiş inşallah yarında öyle sonuç çıkar Rabbimin izniyle ona göre galiba sade kitle olan yerler ameliyatla alınacak ameliyata sevinir olduk. Dualarınız Rabbimin izniyle bizden haberler böyle
Burcu ben Primadan çok memnunum en başta bende premium Care kullandım o en güzeli ama sonra normal Primaya geçtim.ıslak mendil de en çok Komili bide Johnson baby kullandım.. Ama tavsiyem kullanabildiğin kadar pamuklu suyla temizle yada ıslak Mendili yıkayarak kullan.öpüyorum
Kızlar annem bugün Pete girdi taramaya doktor gözüken bişe yok kemiklerde ama asıl sonucu yarın verecekmiş inceliklermiş inşallah yarında öyle sonuç çıkar Rabbimin izniyle ona göre galiba sade kitle olan yerler ameliyatla alınacak ameliyata sevinir olduk. Dualarınız Rabbimin izniyle bizden haberler böyle
Burcu ben Primadan çok memnunum en başta bende premium Care kullandım o en güzeli ama sonra normal Primaya geçtim.ıslak mendil de en çok Komili bide Johnson baby kullandım.. Ama tavsiyem kullanabildiğin kadar pamuklu suyla temizle yada ıslak Mendili yıkayarak kullan.öpüyorum
Günaydın kızlar...
aaa canım evet hatırladım ama o ara cevap yazamadım sanırım öyle de kalmış. Ben de evlenip buraya geldim aslen İstanbulluyum ama 7 sene bitti artık buralı oldum. Ben vişnelikte oturuyorum savaş caddesi üzerinde evim çok merkezi çarşıya her yere yakın küçük olmasa hiç taşınmak istemem aslında siz nerede oturuyorsunuz gelirsen görüşelim canım..
Canımm Yaseminim valla nazar mı ne bilmiyorum ben gözümde alerji var diye böyle içinden yapışkan uzayan birşeyler çıkıyor diye gittim miyop çıktı bir de muayenede ayrıca göz tansiyonum sınırda çktı daha mayıs ayında bana 1 hafta sonra yine ölçtürmeye gel dedi ama tansiyon çıkarsa lazerle işlem yapılıyormuş göze korktum gitmedim bende bir de gözlüğe alıştığım için tembelleşti sanırım unutmuşum bugün valla yazıları flu çift görüyorum son harfleri de gitmem lazım artık sanırım.
Nazar konusunda da c.tesi güne ben biraz kokoş gittim arkadaşımın arkadaşlarıydı gündekiler ilk defa tanışacaktım özendim böyle herkes de ev haliydi bilmiyorum işte çok eğlendik hepsi çok şeker insanlar da dün kafam kalkmadı hiç gözlerimde ağırlık, baş ağrısı, kafamı koyduğum yerde gözlerim kapandı çok kötüydüm zor evi süpürüp sildim yemek yaptım normalde 2 saatlik işim vardı tüm gün biraz yap biraz yat oldu akşama kadar. Sonra bu sabah burada arkadaş nazar olmuşsun sen kalabalığa girmişsin dedi bana okudu gökyüzüne bak dedi valla çok iyi geldi kendime geldim gözüm açıldı.
Kizlar merhaba benim kasik agrilarim oluyodu hamile oldugumu ogrendigim zamanlar ama 2 3 gundur hic agrim yok cok korkuyorum birseymi var diye
Günaydıınn kızlaarr bugün süper enerjik moddayım öğrenciler düşürmezse tabi dün çok kalabalıktı burası ders çalışanlar filan fakültelerin sınavları var bu kampüstekiler gelip burada ders çalışıyorlar kendi kütüphaneleri küçük bir de sınav zamanı kalabalık diye susun sessiz olun demekten dün deli oldum bugün kapalıyız yazmayı düşünüyorum.
Bu arada görüştüğüm merkez vardı ya İstanbul'da o merkezi araştırıyorum burada tüp merkezleri bölümünde baştan sona okucam gideceğim merkezi bakalım kim neler yazmış kaç güzel sonuç alınmış vs. Vaktim oldukça okuyorum. Artık kısmet hayırlısı daha çok zaman var ama zaman dediğiniz nedir ki su gibi akıp geçiyor.
Kanama lekelenme falan olmadi hic sadece adet sancisi gibi oluyodu bir kac gundur yok normalmidirOlmaz Allahın izniyle aklına kötü seyler getirme...
CANIM İSTANBULDA MOLFİX PRİMA ARASINDA BAYA FARK VAR BEN BİDE İSRAİL MALI DİE İSTEMİYORUM PRİMAYI..1 KERE ALDIM BİDAHADA ALMADIMBezle ilgili yazdiklarinizi okudum bebekler, BUKETCIM seninkini hem okudum hem güldüm, bombasın.
şimde ben bir paket prima premium care aldim bence cok pahali, bior pakette prima ktif bebek o daha ucuz, oglumun poposu hangisini severse onu kullanayim o zaman,insallah ucuz olani sever :)
gülcüm o dedigini yaptim,molfixten gobek bagi oyuntuluyu istedim, molfix ve prima aktif bebek ve huggies hemen hemen ayni fiyattalar, aralarinda bi iki lira fark var,insallah bizim oglan anasi gibi ucuz olanlari sever :)
TATLIM İLK BAŞLARDA ISLAK PAMUKLA SİLERSİN CİLDİ HASSAS OLUYO BEN UZUN ZAMAN SİLMEDİM SONRADAN GECERSİN ISLAK MENDİLE..Çok önemli bir soru daha, ıslak mendil olarak ilk aylarda ne kullanmaliyim???
Bu ayın 15 de bez ve ıslak mendil alacam o yüzden benim icin yazilanlar önemli :)
Kızlar annem bugün Pete girdi taramaya doktor gözüken bişe yok kemiklerde ama asıl sonucu yarın verecekmiş inceliklermiş inşallah yarında öyle sonuç çıkar Rabbimin izniyle ona göre galiba sade kitle olan yerler ameliyatla alınacak ameliyata sevinir olduk. Dualarınız Rabbimin izniyle bizden haberler böyle
GÜNAYDIN HOŞGELDİN..Kanama lekelenme falan olmadi hic sadece adet sancisi gibi oluyodu bir kac gundur yok normalmidir
ıslak mendil kullanma..pamuk kullan ilk iki ay.. pişik mişik olmuyo..Çok önemli bir soru daha, ıslak mendil olarak ilk aylarda ne kullanmaliyim???
Bu ayın 15 de bez ve ıslak mendil alacam o yüzden benim icin yazilanlar önemli :)
Buket yaso senden bir dua önerisi istemiş bebegim,okudun mu?
Yaso bu arada Gülhan beni listeye ekleyin diye rica etmis,ben artik sadece tabletten ve telefondan girebiliyorum,her ikisinde de kopyala yapistir yapmak tam bir iskence, eger vaktin varsa sana zahmet olmazsa Gulhanı listeye ekler misin asyamca
cok afedersinde pamuğu kicinin icinemi sokuyormus arkadasin pamuk poposunda kalirsa zaten alirsin ilk baslarda mutlaka pamuk kullan onun cildi cok hassas ben hala pamuk kullaniyorumBurcu özlem günaydın canlar
özlemim benimde gönlümden pamuk geciyor, hatta hazır pamuklar satiliyor, bebegin poposunu silmak icin,ince ince mendil gibi hazirlamislar,benim bi arkadas kafami karistirdi pamuk popoda yapiştı kaldi dedi, hayda dedim, başlarda ıslak mendil sonra pamuk mu yapsam acaba???
Bebim korkum agrilarin birden kesilmesinagrim olunca bebegim yerlesiyo diyodum daha cok erken degilmi agrilarin gecmesi icinGÜNAYDIN HOŞGELDİN..
HERKESTE LEKELENME OLMAZ BENDE OLMUŞTU ADET AĞRISI GİBİ AĞRIYI 2 -3 AY ÇEKTİM İLK HAMİLELİĞİMDEDE 2.SİNDEDE HALA AĞRIM OLUYO
Bebim korkum agrilarin birden kesilmesinagrim olunca bebegim yerlesiyo diyodum daha cok erken degilmi agrilarin gecmesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?