Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

KIZLAR FATİHİN HASTALIĞINDAN BERİ TANSİYONUM DÜŞÜYO BAŞIM DÖNÜYO SABAH YİNE ZOR KALKTIM YATAKTAN..DAHADA YATARDIMDA FATİH ACIKTI DİE KALKTIM BENDEN ÖNCE UYANMIŞ BIDIR BIDIR KONUŞUYODU AYAKTA ZOR DURUYORUM VALLA SALLANIYORUM SANKİ NORALDE TANSİYONUM 9A 4-5 FLN BAŞIM DÖNÜNCE ÖLCTÜM 10 A 5 Tİ TAMSİYONDADA BİŞİ YOK ŞAŞIRDIM...

İcimi rahatlattin cok tesekkur ederim herkes 3 ay falan agrim oldu diyo o yuzden neden gecti birseymi oldu diye korktum cok tesekkur ederim

İcimi rahatlattin cok tesekkur ederim herkes 3 ay falan agrim oldu diyo o yuzden neden gecti birseymi oldu diye korktum cok tesekkur ederim

RİCA EDERİM SEN ONLARA TAKILMA ÇOK ŞİDDETLİ DAYANAMAYACAĞIN AĞRIN VE YA KANAMAN VS OLURSA HEMEN DRA GİT DİĞER SÖYLENENLERE TAKILMA SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH..

vaaay özlem atar..ben kaloriferin üstüne bi tasla şu koyuyodum ılık oluyodu.. o suya batırıyodum pamugu ..sonra siliyodum.. ıslak olduğu için yapış mıyodu.. sonra kurularsın gerekirse..yapışmaz..

gül dikkat et şu tansiyon olayınaa..

canım etmeye çalışıyorum normaldede düşük tansiyon var bende ama başım dönüyo tansiyonum düştü sandım başım dönünce 8 e 7lere düer ama 10 larda anlamadım onla alakalı olsa 10larda olmazdı nabzım yüksek yine zaten 123lerde bakalım olmadı dru arayıp sorcam..günler yaklaştıkça düzen im şaşıyo bakalım..

Gülhan duanı okudum canim,Rabbim evine huzur ve bereket versin, mutluluk versin yuvana, evladina uzun saglikli bir ömür . Ve sizi kazadan beladan korusun

Canlar pamuk konusunda yogun baskilariniza dayanamayip karraimi verdim,önce pamuk yani ılık suyla islatilmis pamuk, sonrada herhangi bir islak mendil okeydir

Bez de en son ya prima aktif bebek, yada molfix huggies artik hepsinden birewr paket alip deneyecegim ancak öyle cözüm olur

Gülcüm bu haftalarda yeniden tansiyon düsmesi normal halsizlik normal,aile hekiminde bir kan versen kanszilik ve b12 ye baktirsan,bu haftalarda bebek anneden cok fazla demir cektigi icin anne halsiz kaliyor,olmadi ona göre bir vitamin takviyesi verir dr

vaaay özlem atar..ben kaloriferin üstüne bi tasla şu koyuyodum ılık oluyodu.. o suya batırıyodum pamugu ..sonra siliyodum.. ıslak olduğu için yapış mıyodu.. sonra kurularsın gerekirse..yapışmaz..

canim ben onuda düşündüm esim su durdugundan mikrop barindirir dedigi icin yapmadim hep akan suyun altinda islattim

no wait no wait
pamukla sil sonra bi peceteyle kurula islak kalmasın

canim ben onuda düşündüm esim su durdugundan mikrop barindirir dedigi icin yapmadim hep akan suyun altinda islattim

no wait no wait
pamukla sil sonra bi peceteyle kurula islak kalmasın
tamamdir ozlem teyzesi ilk aylarda pamukla silicem,hatta tam silerken cekip fotosunu yollucam sana :)

bilmiomki cnm ara ara gidip gidip gelio zaten balık yağı devid ve kan ilacı kullanıorum gyno ferrosanol daha önce olmuyodum böyle gidip gidip gelio ara ara neyse dra sorarım bişi kalmadı zaten

Bugün sonucu aldılar çok şükür kemiklerde bişe yok doktorun dün dediği gibi temiz.onkolojiye gittiler ameliyat olacak kitleler alınacak ama sonra kemoterapi ve radyoterapi görecekmiş kemoterapiye üzüldük baya ne bekliyor bizi korkuyoruz hani saçları dökülecek midesi bulunacak falan her kemoterapi alanda oluyo mu acaba bunada hamdolsun inşallah geçecek Rabbimin izniyle kemiklerde başka yerde de yokya buda çok önemli. Böyle kızlar tuhaf hissediyorum annemi öyle görmeye hazırlamak istiyorum kendimi allah yardımcımız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…