- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.721
İcimi rahatlattin cok tesekkur ederim herkes 3 ay falan agrim oldu diyo o yuzden neden gecti birseymi oldu diye korktum cok tesekkur ederimAĞRILARIN KESİLMESİNDEN NEDEN KORKUYOSUNKİ HERKESTE AĞRI OLMUYOR SONUCTA ADET TARİHİN YAKLAŞTIĞINDA GELİYOR O AĞRILAR ADET OLMAYINCADA GECER GAYET NORMAL AĞRI OLUNCA EYVAH HASTAMI OLCAM KANAMAMM MI OLCAK DİE KORKU OLACAĞINA BIRAK AĞRIN OLMASIN..
İcimi rahatlattin cok tesekkur ederim herkes 3 ay falan agrim oldu diyo o yuzden neden gecti birseymi oldu diye korktum cok tesekkur ederim
Tesekkurler sizde bebeginizi saglikla kucsginiza alirsiniz insallahgul1982 .!.:RİCA EDERİM SEN ONLARA TAKILMA ÇOK ŞİDDETLİ DAYANAMAYACAĞIN AĞRIN VE YA KANAMAN VS OLURSA HEMEN DRA GİT DİĞER SÖYLENENLERE TAKILMA SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH..
Tesekkurler sizde bebeginizi saglikla kucsginiza alirsiniz insallah
cok afedersinde pamuğu kicinin icinemi sokuyormus arkadasin pamuk poposunda kalirsa zaten alirsin ilk baslarda mutlaka pamuk kullan onun cildi cok hassas ben hala pamuk kullaniyorum
Ayrica bez icinde cok pahali bi marka kullanana gerek oldugunu dusunmuyorum zaten sik sik degiseceksin sizmaz merak etme onemli olan pisik yapmamasi
gül dikkat et şu tansiyon olayınaa..
vaaay özlem atar..ben kaloriferin üstüne bi tasla şu koyuyodum ılık oluyodu.. o suya batırıyodum pamugu ..sonra siliyodum.. ıslak olduğu için yapış mıyodu.. sonra kurularsın gerekirse..yapışmaz..
no wait no waitCanlar pamuk konusunda yogun baskilariniza dayanamayip karraimi verdim,önce pamuk yani ılık suyla islatilmis pamuk, sonrada herhangi bir islak mendil okeydir
Bez de en son ya prima aktif bebek, yada molfix huggies artik hepsinden birewr paket alip deneyecegim ancak öyle cözüm olur
tamamdir ozlem teyzesi ilk aylarda pamukla silicem,hatta tam silerken cekip fotosunu yollucam sana :)
canim ben onuda düşündüm esim su durdugundan mikrop barindirir dedigi icin yapmadim hep akan suyun altinda islattim
no wait no wait
pamukla sil sonra bi peceteyle kurula islak kalmasın
tamamdir ozlem teyzesi ilk aylarda pamukla silicem,hatta tam silerken cekip fotosunu yollucam sana :)
Sana ingilizce yazayim dedim onuda becerememisim no wipes yazacaktim
Allah seni :) bende diyorum ki niye bekleme bekleme diyor :) korktum ,tamam dedim hemen alacam pamuğu,yoksa özlemden azar geliyor :)
Sana ingilizce yazayim dedim onuda becerememisim no wipes yazacaktim
Gülcüm bu haftalarda yeniden tansiyon düsmesi normal halsizlik normal,aile hekiminde bir kan versen kanszilik ve b12 ye baktirsan,bu haftalarda bebek anneden cok fazla demir cektigi icin anne halsiz kaliyor,olmadi ona göre bir vitamin takviyesi verir dr
al bunu balım sana yakışırrkızlar bunuda alırsam tam mutfak şefi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?