Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Iyi geceler arkadaşlar.ben bir yılı aşkın süredir girmiyorum ama eskiler adımı hatırlar belki.ne yazıkki aklımda sorular beni aranıza sürükledi keşke Güle oynaya halinizi hatrınızı sorsaydım..geçen c.tesi ondan önceki hafta baktığım gebelik testi min pozitif çıkması sonucu Dr a gittim.bhcg değeri 6000 civarında ve hesaplara göre 6.0 gebelik haftam fakat kese görünmesine rağmen içi boştu. Kese 10 mm bu arada.dr 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.boş gebelik olabilir dedi.bu arada hiçbir hamilelik belirtim yok.bu durumu yaşayan var mı yada bir fikri olan.biliyorum Rabbim en doğrusunu bilir ve bizim şer bildiklerimizde hayr vardır.ama... ama diyecek kadar aciz ve zayıf bir kulum. ALLAHIM hepimizin imtihanını kolay etsin.

Hoşgeldin cnm böyle bişe yaşamadım ama belki geç döllenme olmuştur bebek küçük olduğu için görünmemiştir o yüzden bekletiyor doktor seni büyük ihtimal afedersin alttan mı muayene etti karından mı. Bazıları kalp atışınıda 8 haftalık duyuyor ama alttan muayenede gözükebilir.15 gün bekleme bence bi hafta sonra git hayırlısı inşallah cnm

Kizlar gunaydiinnnn nasilsiniz biz bu gece epey uyuduk o yuzden cok mutlu uyandim bu sabah kizlar sizin bebisler uzerini aciyorlar mi elif uyku tulumunda yatmiyor uzerini de ortmedim dun gece uukuya dalmis bende uyumusum yavrum ustu acik kalmis baska bir tur uykuda da yine kendisi acmis ustunu siz nasil yapiyorsunuZ bu ortme isini hasta olmaz ins

Günaydın kızlar nasıl gidiyor herşey güzel ve GÖNLÜNÜZCE olsun gamzecim çok sevindim annenin durumuna inşallah ameliyatlarida atlatır sağlıklı bir şekilde basinizda olur benim
Kaynanama tüm her yerine atmış dediler düşün kemikler de bile bosyer kalmamıştı yine de yendi artik kanserle basa çıkmak kolay Rabbim dermansız dert vermesin ama moral cok önemli sizin desteginizde.

Benimkide kollar dışarda uyuyor. Yüzüne vurup uyandırıyor kendini az büyüse orturmeyecek sanırım... bende büyüyünce naparim diye düşünüyorum...

günaydın arkadaşlar, ben yine zor geceler yaşadım betül ile birkaç gündür, gelip konuşupta yine negatif şeyler yazmiyim diye girip okuyup çıktım.
Gamzecim canım ohh yaa çok sevindim tatlım ALlahım inşallah bundan sonraki sürecide kolaylıkla ve sağlıkla geçirip bitirmenizi nasibetsin.
Gül tatlım bencede sana yakışır o profesyonel mikser tam senlik duruyor valla birde pembe bayıldım.
Bedriyecim ve Sebihacım Betülde üstünü açıyor geceleri bende onun için mecburen kaloriferi gece gündüz çalıştırıyorum, başka yapacak bişey bulamadım ben. Bakalım bu ay kalorifer kaç para gelecek 4 gözle bekliyorum çünkü 1 aydır gece gündüz sıcağız.
Burcum bebek bezi araştırması yapmışsın, ben 1 numara kullanırken primanın o beyaz paketi varya onu kullandım, 2 numaradan itibaren primanın yeşil paketine geçtim ve onla devam ediyorum. gayet memnunum. ayrıca doğduğundan beri dalin'in ıslak mendili ile sildim ben, pamuk filan hiç kullanmadım, ilk 1-2 hafta ıslak mendille sildikten sonra nemli bir bez ile son defa silip, ıslak mendilin kimyasalı kalmasın diye düşünüp yaptım, ama sonra onuda bıraktım, ıslak mendile devam.
Duamnur Burcum canım maşallah sana pozitiflik aldım yazından moralin yüksek gibi geldi bana ve buna çok sevindim, sen diyarbakırın doktorlarının "olmaz" dediği mucize bebeğini doğuracaksın Allahın izniyle.
Sedacım kendine naz felak ihlas fatiha ve ayetel kürsi bol bol oku. Peygamber efendimiz s.a.v. "nazar; deveyi tencereye sokar" demiş, yani düşün okadar etkili bir şey, koca deve eriyip biter demek istemiş. boncuğum benim dikkat et kendine.

Hosgeldin,kesenin ici bazen hemen dolmuyor bence telaşa kapilma biraz bekle

bizimki ustunu uyurken açmıyor ama uyandiginda aglarken tekmeliyor açıyor ev sicaksa usumez hatta belki haddinden fazla sicaktir bunaldigi icin açıyordur

günaydın kızlarrrrrr
al bunu balım sana yakışırr
ay inşallah canımmm....

canım bak olumlu şeyler oluyor sen içini ferah tut kemoterapide aldığı ilacın etkisiyle miğde bulantısı sac dökülmesi vs olabilir tabiki ama sonucunda iyileşecek İNŞALLAH..

hoş geldin değerin çok iyi maşallah kese 10mm azmı cokmu bilmiyorum ama gec döllenme olabilir hemen umutsuzlua kapılma 8.haftalarda daha net belli olur...

canım bizimki hep açıyo üstünü ayaklarıyla tepiyo yorganı üstüne çıkarıyo örtüyorum hemen yine açıyo uyurken bi çözüm bulamadık henüz..

yaseminnn canım İNŞALLAH öyle böyle alıcam şefi..
sarkmaya gelince bende olmadı çatlama gerilmede olmamıştı genetiktir belki..fatihte 17kg almıştım bunda daha 11 kilo aldım...amannn sende takılma çatlasa nolcak sarksa nolcak cnm inceleme fazla...

CANIM BU GÜZEL HABER SEVİNDİM..İNŞALLAH ATLATIR..MORAL VE DESTEK ÖNEMLİİ..ARTIK BİLİM İLERLEDİ..İNTERNET SAYESİNDE HERŞEY ELİNİN ALTINDA ..SİZİ NE BEKLEDİĞİNİ BİLİYOASUN..KENDİNİ HAZIRLA..HAZIRLAKİ ŞOK LA KARŞI KARŞIYA KALMAYASIN..UMARIM ATLATIR ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞİUR.

ya benimkide öyle gece çoğukez yatakta dönüşüne uyanıyorum ve üstünü örtüyorum..ben uyku tulumu giydiriyorum..hatta altından da yine bişeyler giydiriyosum..baktım bu çocuk çok terliyo ve rahatsı uyuyo bugün alttan bişey giydirmedim..sanki daha rahat etti gibi..

,

benimde öylee.yalnız değilsin..yırtıklar büzüşük büzüşük duruyo..
sende bakma aynaya madem öyle işte böyle..

canim bende hic oyle bi görüntü yok, zaten var olan bi gobusum vardı azicik daha buyudu yerlesik hayata gecti benimle yasiyo ama oyle porsuk sarkık değil

Uyku tulumunda uyumasi cok guzel Buket ya siz beraber yatiyorsunuZ anlasilan sen hic rahatla uyumuyorsundur heralde bi yerini ezersin falan diye degil mi be hoc beraber yatmadim elifle ama netde yasar kuru diye bi dr var ilk iki yil birlikte yatin 3 ve 4.yillar ayni odada garkli yatakda yatin demis ben ama odasini da yaza degistirmek istiyorum bakalim kizlar bu arada ben uyku egitimide vermek istiyorum arastirmalardayim bu ara sizin oldu mu bu tarz davranislariniz ☺

Gull bizde sizdeniz ne uyku tulumu ne ortu ve elif ayaklari acikta kalsin istiyor hic birsey ortturmuyor

Yasemiiinn aynaya bakinca karninin alt tarafina bakma kuzumm☺☺ sana en guzel tavsiyem bu olucak.. bendr catlak var

aynen canım ayaklar dışarda ayaklar dışarda olunca tüm vücut dışarda üşicek die aklım cıkıyo..

Canım benim çok şükür bir şey yokmuş Allah göstermesin bir daha gözünüz aydın. Şimdi alacağı kemoterapi sadece önlem amaçlı olacak vücudu korumak için ve çok seanslı bir şey olacağını sanmıyorum. Benim dayımın eşi yani yengem de koltuk altında farkettiler kitle aldılar o da ışın tedavisi gördü sonrasında birkaç seans ama aldığı günler yorgunluk halsizlik dışında bir etkisi olmamıştı. Öyle saçları filan dökülmedi yani onun olması için ağır ve uzun seanslar alması lazım ayrıca olsa bile sorun değil ki önemli olan birşeyinin olmaması geçer gider benim annem karaciğerinde tedavi gördü bir sene iğne vuruldu her hafta saçları tutam tutam döküldü çok zayıfladı bir senede ama sonuçlar çok güzel çıktı şimdi saçları da yerinde geldi kilosu da hatta fazla kilolu kilo vermeye çalışıyor. Senin annenin öyle ağır da değil muhtemelen birkaç ay sonra bitirirler.

canım artık brlikte yatmıyoruz. ama şöyle ben beşiğine yatırıyorum sonra gece bikere uyanınca ynıma alıp emziriyorum.. ikinci uyanışında yine beşiğine koyuyorum felan öyle gidiyo işte kafama göre..
bu arada uyku eğitimini ben 4 ayından beri veriyorum..şimdi gündüzleri uykusu gelince kucağa geliyo emziğini alıyo saçımı tutup uyuyo..her gecede. odaya götürüyorum hadi tat yapacaz diyorum altını açıp tulumunu giydiriyorum ışığı kapatıyorum..bende yanına yatıyorum ninni söylüyorum sırtını bazen sıvazlıyorum felan öyle uyuyo..daha doğrusu uyuyoruz..sızıp kalıyorum çoğu zaman bende..:))

Canlar ballar

GAMZE tatlim hamdolsun,insallah hersey cok hururlu kolay ve ağrısız gecer. Dualaraimdasin devam

WITCHGIRL01 canim hosgeldin,yazdigini okurken hic aklima kötü bisey gelmedi, daha erken hele bir bekleyin bakalim mutlaka orda sağlıklı bir kuzucuk vardir, ha bide mutlaka baska bir dr ye gidin, aletten bile farkeder.benim 6 haftalikti özel dr gördü çünkü ultrasound aleti cok iyiydi,iki gün sonra devlet hast dr göremedi çünkü alet dandikti,kapiş :)

GUL kız miksere bayildim sana da bu yakışır al tabiki

YASOOO tatlim ben 4.aydan itibaren düenli olarak krem ve yag kullanmam rağmen ,kasıklarım çatladi benim son iki haftada,dogumdan sonra ne olur bilmeme,ama sana tek tavsiyem her gün 20 tane mekik çek bir ay sonra bomba gibisin

Bu arada canlarım be konusunda son noktayi koydum ve bugün aldim
bir paket prima premiun cer, bir pakette prima aktif bebek. Aktif bebek daha ucuz tabi, bakalim ikisinide deneyecegimhangisi güzel gelecek.
İslak medilde dıbarıda kullanmak icin saf su ve pamuk olan bisey aldim, evde kullanmak icinde pamuk ladim,hatta pamuk böyle be gibi hazır yapmişlar heces ettim ondan aldim :)) ağzınıza sağlık

Aaa son soru,bebegi ilk üç ay nasil yatırmaliyim ve yan yatma yastığı almalımıyım????? Evet ağzınız dert görmesin şimdiden

inşallah canım bakalım..

tatlım ben düz yatırdım sırt üstü fatih kafasını yana çevirirdi zaten kafasının sağa yada sola dönmüş olması yeter..

BEDRİYECİM biz uyku eğitimi yönünden zayıfız bebeğimiz ağlayınca dayanamıyoruz ben yatağında yatırıyordum hala uyuyunca geçiriyorum ama gece uyanınca alıyoruz mecbur kalıyo dikilemiyorum başında gece uyanınca habire habirede gidip alamıyorummalum artık doğumdan sonraya tekrar odasında sabaha kadaruyuycak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…