- 28 Kasım 2012
- 176
- 31
- 118
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.741
Iyi geceler arkadaşlar.ben bir yılı aşkın süredir girmiyorum ama eskiler adımı hatırlar belki.ne yazıkki aklımda sorular beni aranıza sürükledi keşke Güle oynaya halinizi hatrınızı sorsaydım..geçen c.tesi ondan önceki hafta baktığım gebelik testi min pozitif çıkması sonucu Dr a gittim.bhcg değeri 6000 civarında ve hesaplara göre 6.0 gebelik haftam fakat kese görünmesine rağmen içi boştu. Kese 10 mm bu arada.dr 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.boş gebelik olabilir dedi.bu arada hiçbir hamilelik belirtim yok.bu durumu yaşayan var mı yada bir fikri olan.biliyorum Rabbim en doğrusunu bilir ve bizim şer bildiklerimizde hayr vardır.ama... ama diyecek kadar aciz ve zayıf bir kulum. ALLAHIM hepimizin imtihanını kolay etsin.
Kizlar gunaydiinnnn nasilsiniz biz bu gece epey uyuduk o yuzden cok mutlu uyandim bu sabah kizlar sizin bebisler uzerini aciyorlar mi elif uyku tulumunda yatmiyor uzerini de ortmedim dun gece uukuya dalmis bende uyumusum yavrum ustu acik kalmis baska bir tur uykuda da yine kendisi acmis ustunu siz nasil yapiyorsunuZ bu ortme isini hasta olmaz ins
Hosgeldin,kesenin ici bazen hemen dolmuyor bence telaşa kapilma biraz bekleIyi geceler arkadaşlar.ben bir yılı aşkın süredir girmiyorum ama eskiler adımı hatırlar belki.ne yazıkki aklımda sorular beni aranıza sürükledi keşke Güle oynaya halinizi hatrınızı sorsaydım..geçen c.tesi ondan önceki hafta baktığım gebelik testi min pozitif çıkması sonucu Dr a gittim.bhcg değeri 6000 civarında ve hesaplara göre 6.0 gebelik haftam fakat kese görünmesine rağmen içi boştu. Kese 10 mm bu arada.dr 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.boş gebelik olabilir dedi.bu arada hiçbir hamilelik belirtim yok.bu durumu yaşayan var mı yada bir fikri olan.biliyorum Rabbim en doğrusunu bilir ve bizim şer bildiklerimizde hayr vardır.ama... ama diyecek kadar aciz ve zayıf bir kulum. ALLAHIM hepimizin imtihanını kolay etsin.
bizimki ustunu uyurken açmıyor ama uyandiginda aglarken tekmeliyor açıyor ev sicaksa usumez hatta belki haddinden fazla sicaktir bunaldigi icin açıyordurKizlar gunaydiinnnn nasilsiniz biz bu gece epey uyuduk o yuzden cok mutlu uyandim bu sabah kizlar sizin bebisler uzerini aciyorlar mi elif uyku tulumunda yatmiyor uzerini de ortmedim dun gece uukuya dalmis bende uyumusum yavrum ustu acik kalmis baska bir tur uykuda da yine kendisi acmis ustunu siz nasil yapiyorsunuZ bu ortme isini hasta olmaz ins
ay inşallah canımmm....al bunu balım sana yakışırr
canım bak olumlu şeyler oluyor sen içini ferah tut kemoterapide aldığı ilacın etkisiyle miğde bulantısı sac dökülmesi vs olabilir tabiki ama sonucunda iyileşecek İNŞALLAH..Bugün sonucu aldılar çok şükür kemiklerde bişe yok doktorun dün dediği gibi temiz.onkolojiye gittiler ameliyat olacak kitleler alınacak ama sonra kemoterapi ve radyoterapi görecekmiş kemoterapiye üzüldük baya ne bekliyor bizi korkuyoruz hani saçları dökülecek midesi bulunacak falan her kemoterapi alanda oluyo mu acaba bunada hamdolsun inşallah geçecek Rabbimin izniyle kemiklerde başka yerde de yokya buda çok önemli. Böyle kızlar tuhaf hissediyorum annemi öyle görmeye hazırlamak istiyorum kendimi allah yardımcımız olsun inşallah.
hoş geldin değerin çok iyi maşallah kese 10mm azmı cokmu bilmiyorum ama gec döllenme olabilir hemen umutsuzlua kapılma 8.haftalarda daha net belli olur...Iyi geceler arkadaşlar.ben bir yılı aşkın süredir girmiyorum ama eskiler adımı hatırlar belki.ne yazıkki aklımda sorular beni aranıza sürükledi keşke Güle oynaya halinizi hatrınızı sorsaydım..geçen c.tesi ondan önceki hafta baktığım gebelik testi min pozitif çıkması sonucu Dr a gittim.bhcg değeri 6000 civarında ve hesaplara göre 6.0 gebelik haftam fakat kese görünmesine rağmen içi boştu. Kese 10 mm bu arada.dr 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.boş gebelik olabilir dedi.bu arada hiçbir hamilelik belirtim yok.bu durumu yaşayan var mı yada bir fikri olan.biliyorum Rabbim en doğrusunu bilir ve bizim şer bildiklerimizde hayr vardır.ama... ama diyecek kadar aciz ve zayıf bir kulum. ALLAHIM hepimizin imtihanını kolay etsin.
Kizlar gunaydiinnnn nasilsiniz biz bu gece epey uyuduk o yuzden cok mutlu uyandim bu sabah kizlar sizin bebisler uzerini aciyorlar mi elif uyku tulumunda yatmiyor uzerini de ortmedim dun gece uukuya dalmis bende uyumusum yavrum ustu acik kalmis baska bir tur uykuda da yine kendisi acmis ustunu siz nasil yapiyorsunuZ bu ortme isini hasta olmaz ins
Gelelim günün sorusuna; yeni bir itiraf başlatıyorum halvet konusundan sonra
benim doğumdan sonra göbeğimin alt kısmı sönmüş balon gibi buruşuk buruşuk duruyor aynalara küstüm. napıcam ben, sizlerde de öyle olan varmı, benmi sıkılaşamadım acaba birtek? çok kötü duruyor....
CANIM BU GÜZEL HABER SEVİNDİM..İNŞALLAH ATLATIR..MORAL VE DESTEK ÖNEMLİİ..ARTIK BİLİM İLERLEDİ..İNTERNET SAYESİNDE HERŞEY ELİNİN ALTINDA ..SİZİ NE BEKLEDİĞİNİ BİLİYOASUN..KENDİNİ HAZIRLA..HAZIRLAKİ ŞOK LA KARŞI KARŞIYA KALMAYASIN..UMARIM ATLATIR ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞİUR.Bugün sonucu aldılar çok şükür kemiklerde bişe yok doktorun dün dediği gibi temiz.onkolojiye gittiler ameliyat olacak kitleler alınacak ama sonra kemoterapi ve radyoterapi görecekmiş kemoterapiye üzüldük baya ne bekliyor bizi korkuyoruz hani saçları dökülecek midesi bulunacak falan her kemoterapi alanda oluyo mu acaba bunada hamdolsun inşallah geçecek Rabbimin izniyle kemiklerde başka yerde de yokya buda çok önemli. Böyle kızlar tuhaf hissediyorum annemi öyle görmeye hazırlamak istiyorum kendimi allah yardımcımız olsun inşallah.
ya benimkide öyle gece çoğukez yatakta dönüşüne uyanıyorum ve üstünü örtüyorum..ben uyku tulumu giydiriyorum..hatta altından da yine bişeyler giydiriyosum..baktım bu çocuk çok terliyo ve rahatsı uyuyo bugün alttan bişey giydirmedim..sanki daha rahat etti gibi..Kizlar gunaydiinnnn nasilsiniz biz bu gece epey uyuduk o yuzden cok mutlu uyandim bu sabah kizlar sizin bebisler uzerini aciyorlar mi elif uyku tulumunda yatmiyor uzerini de ortmedim dun gece uukuya dalmis bende uyumusum yavrum ustu acik kalmis baska bir tur uykuda da yine kendisi acmis ustunu siz nasil yapiyorsunuZ bu ortme isini hasta olmaz ins
,Gelelim günün sorusuna; yeni bir itiraf başlatıyorum halvet konusundan sonra
benim doğumdan sonra göbeğimin alt kısmı sönmüş balon gibi buruşuk buruşuk duruyor aynalara küstüm. napıcam ben, sizlerde de öyle olan varmı, benmi sıkılaşamadım acaba birtek? çok kötü duruyor....
canim bende hic oyle bi görüntü yok, zaten var olan bi gobusum vardı azicik daha buyudu yerlesik hayata gecti benimle yasiyo ama oyle porsuk sarkık değilGelelim günün sorusuna; yeni bir itiraf başlatıyorum halvet konusundan sonra
Uyku tulumunda uyumasi cok guzel Buket ya siz beraber yatiyorsunuZ anlasilan sen hic rahatla uyumuyorsundur heralde bi yerini ezersin falan diye degil mi be hoc beraber yatmadim elifle ama netde yasar kuru diye bi dr var ilk iki yil birlikte yatin 3 ve 4.yillar ayni odada garkli yatakda yatin demis ben ama odasini da yaza degistirmek istiyorum bakalim kizlar bu arada ben uyku egitimide vermek istiyorum arastirmalardayim bu ara sizin oldu mu bu tarz davranislariniz ☺
Gull bizde sizdeniz ne uyku tulumu ne ortu ve elif ayaklari acikta kalsin istiyor hic birsey ortturmuyor
Yasemiiinn aynaya bakinca karninin alt tarafina bakma kuzumm☺☺ sana en guzel tavsiyem bu olucak.. bendr catlak var
Bugün sonucu aldılar çok şükür kemiklerde bişe yok doktorun dün dediği gibi temiz.onkolojiye gittiler ameliyat olacak kitleler alınacak ama sonra kemoterapi ve radyoterapi görecekmiş kemoterapiye üzüldük baya ne bekliyor bizi korkuyoruz hani saçları dökülecek midesi bulunacak falan her kemoterapi alanda oluyo mu acaba bunada hamdolsun inşallah geçecek Rabbimin izniyle kemiklerde başka yerde de yokya buda çok önemli. Böyle kızlar tuhaf hissediyorum annemi öyle görmeye hazırlamak istiyorum kendimi allah yardımcımız olsun inşallah.
canım artık brlikte yatmıyoruz. ama şöyle ben beşiğine yatırıyorum sonra gece bikere uyanınca ynıma alıp emziriyorum.. ikinci uyanışında yine beşiğine koyuyorum felan öyle gidiyo işte kafama göre..Uyku tulumunda uyumasi cok guzel Buket ya siz beraber yatiyorsunuZ anlasilan sen hic rahatla uyumuyorsundur heralde bi yerini ezersin falan diye degil mi be hoc beraber yatmadim elifle ama netde yasar kuru diye bi dr var ilk iki yil birlikte yatin 3 ve 4.yillar ayni odada garkli yatakda yatin demis ben ama odasini da yaza degistirmek istiyorum bakalim kizlar bu arada ben uyku egitimide vermek istiyorum arastirmalardayim bu ara sizin oldu mu bu tarz davranislariniz ☺
Gull bizde sizdeniz ne uyku tulumu ne ortu ve elif ayaklari acikta kalsin istiyor hic birsey ortturmuyor
Yasemiiinn aynaya bakinca karninin alt tarafina bakma kuzumm☺☺ sana en guzel tavsiyem bu olucak.. bendr catlak var
inşallah canım bakalım..Canlar ballar
GAMZE tatlim hamdolsun,insallah hersey cok hururlu kolay ve ağrısız gecer. Dualaraimdasin devam
WITCHGIRL01 canim hosgeldin,yazdigini okurken hic aklima kötü bisey gelmedi, daha erken hele bir bekleyin bakalim mutlaka orda sağlıklı bir kuzucuk vardir, ha bide mutlaka baska bir dr ye gidin, aletten bile farkeder.benim 6 haftalikti özel dr gördü çünkü ultrasound aleti cok iyiydi,iki gün sonra devlet hast dr göremedi çünkü alet dandikti,kapiş :)
GUL kız miksere bayildim sana da bu yakışır al tabiki
YASOOO tatlim ben 4.aydan itibaren düenli olarak krem ve yag kullanmam rağmen ,kasıklarım çatladi benim son iki haftada,dogumdan sonra ne olur bilmeme,ama sana tek tavsiyem her gün 20 tane mekik çek bir ay sonra bomba gibisin
Bu arada canlarım be konusunda son noktayi koydum ve bugün aldim
bir paket prima premiun cer, bir pakette prima aktif bebek. Aktif bebek daha ucuz tabi, bakalim ikisinide deneyecegimhangisi güzel gelecek.
İslak medilde dıbarıda kullanmak icin saf su ve pamuk olan bisey aldim, evde kullanmak icinde pamuk ladim,hatta pamuk böyle be gibi hazır yapmişlar heces ettim ondan aldim :)) ağzınıza sağlık
Aaa son soru,bebegi ilk üç ay nasil yatırmaliyim ve yan yatma yastığı almalımıyım????? Evet ağzınız dert görmesin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?