Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

BURCU BENİM vardı yan yatış yastığı ufak bişey ya öyle altlı üstlü bişey almana gerek yok sen evinde bakacan bebişine..fotolarına bakarsan anlarsın ne demek istediğimi. üçden koni şeklinde iki küçük yastıktı..yan yatırmakta fayda var kusarsa felan diye..her bebeğin refleksi sağlam olmaz..gününden eksik yada adüşük kilolu doğarsa kendilerini hareketettirmeleri o kadar az oluyo..

canim ben aldım ama cok az kullandim terletir yakar diye soylendi herkes zaten küçükken nasil yatirirsan oyle kaliyo simdi ben borayi yan yatiramiyorum hemen sirt üstü yatiyo çok şükür şimdiye kadar hiç kusmadi bora

şekerlerim yarın kısmetse bunu alıyorum babam dedi doğum hediyesi ne istersin bende ihtiyacım olan bişi istedim en azından işime yarıycak :) pembe olan çok hoşuma gitmişti ama pastacılardan referans alamadım genelde bunu kullanıyorlar..bakalım hayırlısı....:)gelsin pastacıklar kurabişler İNŞALLAHHHH :))))

Eklentiler

• fakir_food-master_-mutfak-robotu_106260.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 70
Canlar yan yatirma yastığı yorumlarinizi okudum, valla kararsiz kaldım, Buketim dedigini biliyorum almayi düşündüğum şey oydu, özlem tatlim haklısın kimisi yuvarlanir kimisi hic kıpırdamaz.bugün bez pamuk kiyafet ve içir zıvır bir sürü bisey aldim,bi tek yan yatma yastiginda karasiz kaldim almadim, haa bide güleceksiniz ama emzirme yastiği aldım,bebegin kafasina koyulandan.

Güle güle kullan canım hepsini :)

Güle güle kullan canım şimdiden hayırlı olsun :)

Sebiha canım bildiğim kadarıyla taze fasulye gaz yapmaz üşütmüş olabilir misin acaba..dikkat et..rezene içince dişinin ağrımasıda bi anormal...yediklerine kimyon kat..kaynamış suda bekletip suyunuda içeblirsin..

canim simdiden hayirli olsun ben o makinalari cok seviyorum almakta istiyirum ama cok pahali bide ben senin kadar kullanamayacagim icin almama değmez öylesine heves iste

canim ben emzirme yastigi almadim ama su kocaman olanlardan alsamiydim diye dusunur oldum onlarda 40 tl civarinda bora agirlastikca Kucakta zor oluyo yatakta emzirirken hep bacagimla destekliyorum kolumu

SAĞOL CANIM EVET BENDE COK HEVES EDİYORUM İŞİME YARIYCAK İNŞALLAH EL BLENDRIM VAR AMA ARTIK TEKLEMEYE BAŞLADI ALMAM LAZIM YOLDA KALCAM YOKSA..:)

Rezene şekerli ya canım disimde çürük malesef suyunu icebilri miyim bilmiyorum ama yemeklere koymayı deneyim :)
Canim ben Milupa nin rezenesini kullaniyorum cok tatli disinde bi sorun varsa ondan etki ediyordur kizlarda soylemis zaten yemeklerine kimyon koy pisirirken

Bendeki milupaninkini humana icerken sorun yoktu daha şekerli... annem tekar yanıma geldiğinde dişime baktiricam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…