- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.761
canim ben aldım ama cok az kullandim terletir yakar diye soylendi herkes zaten küçükken nasil yatirirsan oyle kaliyo simdi ben borayi yan yatiramiyorum hemen sirt üstü yatiyo çok şükür şimdiye kadar hiç kusmadi boraCanlar ballar
GAMZE tatlim hamdolsun,insallah hersey cok hururlu kolay ve ağrısız gecer. Dualaraimdasin devam
WITCHGIRL01 canim hosgeldin,yazdigini okurken hic aklima kötü bisey gelmedi, daha erken hele bir bekleyin bakalim mutlaka orda sağlıklı bir kuzucuk vardir, ha bide mutlaka baska bir dr ye gidin, aletten bile farkeder.benim 6 haftalikti özel dr gördü çünkü ultrasound aleti cok iyiydi,iki gün sonra devlet hast dr göremedi çünkü alet dandikti,kapiş :)
GUL kız miksere bayildim sana da bu yakışır al tabiki
YASOOO tatlim ben 4.aydan itibaren düenli olarak krem ve yag kullanmam rağmen ,kasıklarım çatladi benim son iki haftada,dogumdan sonra ne olur bilmeme,ama sana tek tavsiyem her gün 20 tane mekik çek bir ay sonra bomba gibisin
Bu arada canlarım be konusunda son noktayi koydum ve bugün aldim
bir paket prima premiun cer, bir pakette prima aktif bebek. Aktif bebek daha ucuz tabi, bakalim ikisinide deneyecegimhangisi güzel gelecek.
İslak medilde dıbarıda kullanmak icin saf su ve pamuk olan bisey aldim, evde kullanmak icinde pamuk ladim,hatta pamuk böyle be gibi hazır yapmişlar heces ettim ondan aldim :)) ağzınıza sağlık
Aaa son soru,bebegi ilk üç ay nasil yatırmaliyim ve yan yatma yastığı almalımıyım????? Evet ağzınız dert görmesin şimdiden
Canim rezene ic gazini alir ben mercimek yersem boraya çok gaz yapardıKızlar taze fasulye gaz yapar mı? Ne yiyeceğim hersey gaz yapıyor...
NETİCEDE FASÜLYE OLMASINDAN MÜTEVELLİT GAZ YAPAR:)) ANCAK HEMEN PEŞİNE YARIMCAYBARDAĞI SUYA 1 ÇAY KAŞIĞI KİMYON KATIP İÇERSEN GAZINI ALIR..SÜTÜNE GEÇMEZ..Kızlar taze fasulye gaz yapar mı? Ne yiyeceğim hersey gaz yapıyor...
Canim rezene ic gazini alir ben mercimek yersem boraya çok gaz yapardı
Benimkide soru işte :) gazı bitene kadar pisirmeyim en iyisi :)NETİCEDE FASÜLYE OLMASINDAN MÜTEVELLİT GAZ YAPAR:)) ANCAK HEMEN PEŞİNE YARIMCAYBARDAĞI SUYA 1 ÇAY KAŞIĞI KİMYON KATIP İÇERSEN GAZINI ALIR..SÜTÜNE GEÇMEZ..
Canlar yan yatirma yastığı yorumlarinizi okudum, valla kararsiz kaldım, Buketim dedigini biliyorum almayi düşündüğum şey oydu, özlem tatlim haklısın kimisi yuvarlanir kimisi hic kıpırdamaz.bugün bez pamuk kiyafet ve içir zıvır bir sürü bisey aldim,bi tek yan yatma yastiginda karasiz kaldim almadim, haa bide güleceksiniz ama emzirme yastiği aldım,bebegin kafasina koyulandan.
Güle güle kullan canım şimdiden hayırlı olsun :)şekerlerim yarın kısmetse bunu alıyorum babam dedi doğum hediyesi ne istersin bende ihtiyacım olan bişi istedim en azından işime yarıycak :) pembe olan çok hoşuma gitmişti ama pastacılardan referans alamadım genelde bunu kullanıyorlar..bakalım hayırlısı....:)gelsin pastacıklar kurabişler İNŞALLAHHHH :))))
Gül bu mikser kaç para? Cok pahali biseye benziyo
AMİN canım sağolasın İNŞALLAH....Güle güle kullan canım şimdiden hayırlı olsun :)
canim simdiden hayirli olsun ben o makinalari cok seviyorum almakta istiyirum ama cok pahali bide ben senin kadar kullanamayacagim icin almama değmez öylesine heves isteşekerlerim yarın kısmetse bunu alıyorum babam dedi doğum hediyesi ne istersin bende ihtiyacım olan bişi istedim en azından işime yarıycak :) pembe olan çok hoşuma gitmişti ama pastacılardan referans alamadım genelde bunu kullanıyorlar..bakalım hayırlısı....:)gelsin pastacıklar kurabişler İNŞALLAHHHH :))))
canim ben emzirme yastigi almadim ama su kocaman olanlardan alsamiydim diye dusunur oldum onlarda 40 tl civarinda bora agirlastikca Kucakta zor oluyo yatakta emzirirken hep bacagimla destekliyorum kolumuCanlar yan yatirma yastığı yorumlarinizi okudum, valla kararsiz kaldım, Buketim dedigini biliyorum almayi düşündüğum şey oydu, özlem tatlim haklısın kimisi yuvarlanir kimisi hic kıpırdamaz.bugün bez pamuk kiyafet ve içir zıvır bir sürü bisey aldim,bi tek yan yatma yastiginda karasiz kaldim almadim, haa bide güleceksiniz ama emzirme yastiği aldım,bebegin kafasina koyulandan.
Canim ben Milupa nin rezenesini kullaniyorum cok tatli disinde bi sorun varsa ondan etki ediyordur kizlarda soylemis zaten yemeklerine kimyon koy pisirirkenRezene içince dişim ağrıyor bir türlü anlamadım çay içiyorum birsey olmuyor...
canim simdiden hayirli olsun ben o makinalari cok seviyorum almakta istiyirum ama cok pahali bide ben senin kadar kullanamayacagim icin almama değmez öylesine heves iste
canim ben emzirme yastigi almadim ama su kocaman olanlardan alsamiydim diye dusunur oldum onlarda 40 tl civarinda bora agirlastikca Kucakta zor oluyo yatakta emzirirken hep bacagimla destekliyorum kolumu
Sebiha canım bildiğim kadarıyla taze fasulye gaz yapmaz üşütmüş olabilir misin acaba..dikkat et..rezene içince dişinin ağrımasıda bi anormal...yediklerine kimyon kat..kaynamış suda bekletip suyunuda içeblirsin..
Canim ben Milupa nin rezenesini kullaniyorum cok tatli disinde bi sorun varsa ondan etki ediyordur kizlarda soylemis zaten yemeklerine kimyon koy pisirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?