Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın ballar

Burcu bol bol ya celil cek, ucak korkuna iyi gelir, Allah yolunuzu acik etsin

Gülcüm battaniyeyi annem almış hemde abartmıyorum 5 tane,, iki kalın üç ince,bana sıra gelmedi, almadım bende

özlem o yuvarlak emzirme yastiklari 5. Aydan sonra cok işe yariyormuş, arkadasim önerdi, hem emzirirken hem altini degistirirken hem de kasikla bisey yedirirken kullaniyo, e bebek te 35 tl, ben ilerde ondan da alirim sanirim

Günaydın herkese.burju82 Teşekkürler güzel temennin için cnm.benim Dr um Memorial Hastanesi ne geçmiş USG ye geçmeden cihazı övmüştü bayaa diğer hastanedekinden çok iyi diye tabi keseyi boş görünce hayal kırıklığımı arttırdı övgüleri :) 15 gün bekleyemeyeceğim ve 9-10. Gün gideceğim sanırım.o gün kardeşim varsa hayırlı olsun, yoksa hayırlısı olsun diyeceğiz dedi.haklı doğrusu...dua ediyorum.sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini...

iyi etmişssin işe yarıyolar bence..

Hayırlı nurlu duali günler...
Ben iki gündür mesaj yaziyorum gelmiyor.
Burcum aldıklarını iyi günlerde sağlıkla kullan.
K.Burcum hiç uçaktan korkma Rabbim yardım ediyor.İnşallah hayırlı haberler al.
Sevgili arkadaşlar ayşe ben ameliyat olduktan sonra bensiz uyumaz oldu kendigi birakicam diye korkuyor.Eşim lede ayrı yatıyorum problem olur diye çok korkuyorum.Ne yapsam?

Witchgirl01 Allah hakkında en hayırlısini vercek şüphesiz,insallah Rabbim sana sağlıklı güzel bir evlat gönderir canim.sonucu yaz mutlaka.

Tümay canim benim,ahh keşke sana bir önerim olsa,ama tecrübeli anneler mutlaka biseyler yazacaktir, benim tek bildigim kademeli vazgecirme diye bisey var psikolojide, yani atıyorum bir akşam 5 saat seninle yatar, sonra 4 saat 3 saat derken en son 10 dk yaninda yatar ve yatagina alirsin, ee tabiki bu yöntem minik bıdıklar için gercerli olur mu bilemedim, Allah kolaylik versin

canım iyi günlerde kullansın kuzucuğun

Gül kızzzz hem mikserin hem yatagin hayırlı olsun,güzel güzel kurabiyeler yap,bol bol satış yap insallah, ya bu arada sana ne dicem sen bir pastaneyle, yada hastaneyle, yada bebek kiyafeti satan bi yerle anlaşsan süper olur,bizim burda lohusa pjamalari satan bir dükkan var, ayni anda bebek sekeri ve kurabiyesi siparişi alıyor, dükkanin grişine örneklerden koymuş, sen seçiyorsun sipariş veriyorsun,ee dükkan sahibide anlaştığı kişiye sipariş veriyor,herkes kazaniyor,tabiki iki çocukla nasil olacak bilmiyorum çunkü o zaman siparişlerin çok olacak

amin cnm .....canım doğru diyosun ama buralarda zor ya öyle pastane fln zaten okadar ucuza istiyoki yeter bana cnm çıktıkça yaparım fazlasında gözm yok çocuklar büyüyünce belki düşünürüm pastane fln

KUŞUM DERT ETME BAZI ZAMANLAR ÇOCUKLAR ANNEYE ÇOK BAĞIMLI OLUYOLAR BENCE BİRAZ ZAMAN TANI..BENDE YAĞMURUN YATAĞINI AYIRAMAM SANIYODUM AMA ŞİMDİ KENDİ YERİNDE YATIYO..DÜZELİR.

Kızlar yazılanları zar zor okuyorum ama cvp yazamıyorum ; ( şu anda da efe beyi salliyorum fırsat bu fırsat yazayım dedim
Gamzecim canım annene acil şifalar diliyorum vez zamanda eskisinden de sağlıklı olur inşallah
Burcu canım Ankaraya geliyomussun hayırlı haberler alırsın inşallah
Burcu canım bez araştırması içindesin ben prima kullanıyorum bi ara İsrail malı die molfix aldım ama zaten olmayan gece uykumuz iyice berbat bi hal aldı bide ıslak mendil hiç kullanmadım hep pamuk kullandım
Buket canım senide takip ediyorum çalışmak ve çocuk ayrıca ev zor valla Allah yardimcin olsun
Yasom Allah kızına bol uyku versin up uslu olsun
Tümay canım çok geçmiş olsun
Bedriye canım özledim valla senide
Seda canım inşallah tedaviye bile gerek kalmadan meleğin gelir inan hep dualarimdasin
Tuba canım sende hep dualarimdasin
Ayyy valla unuttuklarim olabilir
Bize gelince şükürler olsun ada ve efe biraz daha iyiler ama geceleri halen ızdırap efe çok direniyor hele hastalıktan sonra daha bi mız mız oldu uyku gecede gündüz de fena arkami dönüyorum uyanıyor ağlıyor...neyse geçecek inşallah

Allah safi ismiyle şifa versin inşallah

günaydın hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarım, göbek yorumlarınızı okudum teşekkür ederim, sanırım tek çare mekik.
gamzecim 6 gün kalmış hadi Allah şifa verecek inşallah az kalmış.
burcum prima konusunda iyi bir karar vermişsin hadi gözün aydın, ben hep yan yatırıyordum, hem ön tarafına hemde arka tarafını yastıkla destekliyordum, sırf arkasına koyunca çünkü yüz üstü dönme yada düşme ihtimali oluyor, her iki tarafada koy mutlaka canım.
Aslıcım cannım işin baya zor Allah sana yardım etsin, 1 çocuk bukadar zorsa ikiye bakmak için insan üstü biri olmak gerekir bence.
Mesudeeee nerelerdesin kuşum bir göründün bir kayboldun

evet gelelim uyku eğitimi sorusuna, ben gayet başarılı olduğumu sandığım anda betül bir diş çıkartma dönemine giriyor, herşey sil baştan, artık bıktım, bende beşiğine koyup sallıyorum, ne güzel yatağa koyuyordum kendi kendine uyuyordu bir zamanlar ama işte öyle bebek olunca herşey planladığın gibi gitmiyor hiçbir zaman. o yüzden artık saldım çayıra resmen yani.

Gunaydin ballar

Aslı cok şükür efe iyi olmuş inan aklımdaydı, bak herkes okusun, şu hasta diyorsunuz sonrada gelip iyileştı diye yazın mutlaka valla cok merak ediyorum,iki kuzununda popişlerinden öpüyorum, her duamda isimleri geciyor

Gamze sen de gel annenle ilgili gelişmeleri yaz bize mutlaka canim, annen de sürekli dualarimda, ameliyat öncesi yine yaz hatırlat bize, sonrasinda da sonucu yaz, Allah sizinle beraber,haydi bismillah

Yasom canım benim bedriye ve sen gece uykularindan cok çekiyorsunuz her duama sizide ekliyorum tez zamda eski düzenine geri dönsün Betül sakinleşsin

Burcu adaşim amin. Sana da zaman daraliyor, bu arada kanaman falan ne durumda insallah sağlıkla melegin büyüyordur

Kızlaarr günaydın hayırlı cumalarr.

Benim regl bu ay uzun sürdüğü ve delirttiği için duaları okuyamamıştım bu akşam okuyacağım inşallah hem de böyle güzel bir gecede herkesin duasını bitireceğim.

Bu arada yeni bir sene geliyor zaman çok ama çok çabuk geçiyor geçen sene şubatta dondurulmuş tedavim olmuştu senesi dolacak 2 ay sonra ve ben ertelerken o kadar zaman nasıl geçer demiştim 1 seneden fazla zaman var demiştim ama işte şurada ocakta 6 ayım kalacak sadece tedaviye. Valla doğuranlar, çocukları büyümekte olanlar yani neredeyse hepiniz, ben tedavideyken buradan yok olmayın, girmemezlik yapmayın valla fena yaparım. Kiminle konuşucam anlatıcam ben dimii. güzel haberi verirken burada olmanız lazım bu tarihi bir yere not edin 2015 benim senem olacak tabi öncelikle Allahın izni ve inayetiyle.

Ben İstanbul'da gideceğim merkezle ilgili burada tüp merkezleri bölümünde açılan konusunu baştan sona okuyorum birkaç gündür ve resmen onlarla sevinip üzülüyorum taa 2010 yılının yazılanları düşünün. İleri doğru gidiyorum 680 sayfaya gelsim 1300 küsür sayfa var sonraları çok ilerlememiş yeni tedaviye başlayanlar yazmış ama daha bir şey dememişler ancak doktordan herkes çok memnun kalmış negatif alanlar bile dr değiştirmeyi düşünmemiş. Şimdi gelsin yaz ayı. Tabi radikal kararlar da aldım cips yok, kola yok, düzenli beslenme var, kilo almam lazım en azından sağlıklı beslenmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…