- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.781
Günaydın kızlar gitmemize sayılı günler kaldı yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop ucaktayiz
iyi etmişssin işe yarıyolar bence..Canlar yan yatirma yastığı yorumlarinizi okudum, valla kararsiz kaldım, Buketim dedigini biliyorum almayi düşündüğum şey oydu, özlem tatlim haklısın kimisi yuvarlanir kimisi hic kıpırdamaz.bugün bez pamuk kiyafet ve içir zıvır bir sürü bisey aldim,bi tek yan yatma yastiginda karasiz kaldim almadim, haa bide güleceksiniz ama emzirme yastiği aldım,bebegin kafasina koyulandan.
Günaydın ballar
Burcu bol bol ya celil cek, ucak korkuna iyi gelir, Allah yolunuzu acik etsin
Gülcüm battaniyeyi annem almış hemde abartmıyorum 5 tane,, iki kalın üç ince,bana sıra gelmedi, almadım bende
özlem o yuvarlak emzirme yastiklari 5. Aydan sonra cok işe yariyormuş, arkadasim önerdi, hem emzirirken hem altini degistirirken hem de kasikla bisey yedirirken kullaniyo, e bebek te 35 tl, ben ilerde ondan da alirim sanirim
amin cnm .....canım doğru diyosun ama buralarda zor ya öyle pastane fln zaten okadar ucuza istiyoki yeter bana cnm çıktıkça yaparım fazlasında gözm yok çocuklar büyüyünce belki düşünürüm pastane flnGül kızzzz hem mikserin hem yatagin hayırlı olsun,güzel güzel kurabiyeler yap,bol bol satış yap insallah, ya bu arada sana ne dicem sen bir pastaneyle, yada hastaneyle, yada bebek kiyafeti satan bi yerle anlaşsan süper olur,bizim burda lohusa pjamalari satan bir dükkan var, ayni anda bebek sekeri ve kurabiyesi siparişi alıyor, dükkanin grişine örneklerden koymuş, sen seçiyorsun sipariş veriyorsun,ee dükkan sahibide anlaştığı kişiye sipariş veriyor,herkes kazaniyor,tabiki iki çocukla nasil olacak bilmiyorum çunkü o zaman siparişlerin çok olacak
KUŞUM DERT ETME BAZI ZAMANLAR ÇOCUKLAR ANNEYE ÇOK BAĞIMLI OLUYOLAR BENCE BİRAZ ZAMAN TANI..BENDE YAĞMURUN YATAĞINI AYIRAMAM SANIYODUM AMA ŞİMDİ KENDİ YERİNDE YATIYO..DÜZELİR.Hayırlı nurlu duali günler...
Ben iki gündür mesaj yaziyorum gelmiyor.
Burcum aldıklarını iyi günlerde sağlıkla kullan.
K.Burcum hiç uçaktan korkma Rabbim yardım ediyor.İnşallah hayırlı haberler al.
Sevgili arkadaşlar ayşe ben ameliyat olduktan sonra bensiz uyumaz oldu kendigi birakicam diye korkuyor.Eşim lede ayrı yatıyorum problem olur diye çok korkuyorum.Ne yapsam?
Allah safi ismiyle şifa versin inşallahArkadaşlar annem 18.nde ameliyat olacak allahın izniyle doktorun ameliyat günü değil baya. Yoğunmuş anneme özel bi gün ayarladı sağolsun 2 doktor girecekmiş diğeri radyoloji uzmanı yer tespit edecekmiş öyle Rabbimin izniyle dualarınızla da çok güzel geçecek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?