Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcum Allah razı olsun duaların kabul olsun inşallah, senin bebeğin mışıl mışıl uyuyan uslu bir bebek olsun hayırlısıyla.
duamnur burcum canım sanada hayırlı cumalar nasılsın iyi hissediyormusun kendini. doktora birdahaki hafta gideceksin dimi?
sedacımm ayy ne güzel pozitif yazmışsın maşallah sana 2015 senin senen olacak inşallah bende buna tüm kalbimle inanıyorum. ve dediğin gibi kola cips vs bunlar senin düşmanın. istanbulda hangi hastaneye geleceksin cicişim nerdeymiş yeri?

burcu kızzzz ayyy 35. haftaya gelmişsin, ben senden 1 hafta sonra doğum yapmıştım ayy çok heyecanlı vakit yaklaşıyor, sen tabi inşallah tam vaktinde sağlıklı ve kolay bir doğum yaparsın. ama artık 36 haftalık olduktan sonra hiç korkma Allahın izniyle , geldiği yerde bırak doğur :)

günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalar RABBİM gönlünüzden gecen tüm güzellikleri kabul etsin

Hastalara şifa,dertlilere deva,borclulara eda,ölmüşlere rahmet kalanlara sıhat ve selamet nasib etsin....dua bekleyenlere bol dualar ihsan etsinn..b arada MAŞALLAH kızlar 3 tane kurabiye siparişim var..biri bu hafta yapcam biri ocak başı diğeri mayısa..kızım uğurlu geldi mutfak şefi paso çalışcak canım çok güzel beklemeden gircek ameliyata İNŞALLAH şifa blur..

canım maalesef o dişler varya o dişler of ya..bi gün güzel uyursa ertesi gün çığlık çığlığa uyanıyo..

sedacım kararların süper İNŞALLAH 2015 yılı senin yılın olucak...benimde tanıdığım bir uzamn var söylemiştim sana ihtiyacın olursa mutlaka söyle oda kadıköyde...

Masallah seda, Allah yolunu acik etsin,her zaman boyle pozitif olursun insallah, 2015 suphesiz Allahin izniyle senin senen olacak,haydi bismillah, yeni kararlar alman da ne guzel.masallah sana.

Canım benim inşallah sen bu topiin gediklisisin kimse yokken bile vardın herkese istisnasız destek oldun moral verdim Rabbim hediyeni gönderdi. Valla bildiğim bir şey mi var da böyle konuşuyorum hayır hiçbir şey bilmiyorum hatta kahve falımda bu denememin de negatif olacağı çıktı ama ben umutluyum en önemlisi de uzun zamandır olmadığım kadar pozitif ve mutluyum ki eşim bile farketti bunu tabii tatil filan herşeyim düzene girdi onun da payı var.

Canım Gebze'de Anadolu hastanesi. Hem annemlere çok yakın çevreyoluna çıkınca 15-20 dk bir şey hem de doktordan çok övgüyle bahsediyorlar ayda bir defa Amerika'ya gidiyor Yale üniversitesinde de çalışıyor. Çok donanımlı yani kafamda şüphe yok ancak Allah isterse olacak tabii.

ihtiyacım olursa mutlaka canım alırım ismini. İnşallah gideceğim yer iyidir artık yer araştırmak da istemiyorum Avrupa yakasına gitmek çok zor olacak yorucu olacaktı benim için bu merkez imdadıma yetişti hem çok iyi diyorlar gidenler negatif alanlar bile hep tekrar gitmiş pozitifi görmüş hem de anneme yakın daha ne olsun bakalım kısmet daha çok var.

hayırlısı olsun canımmm İNŞALLAH....

Sedacim canim ilk evlendigimde hemen çocuğum olsun diyordum bana 5-6 sene beklerdik öyle oldu diyenlere ayy ben bekleyemem o kadar sure hemen olmasi lazim diyordum simdi ise 4 bitecek 5 girecek neredeyse zaman geçiyor hem de nazil acimasiz geçiyor yine Rabbim neylerse güzel eyler
Yasemincim buradaki doktora gitmiyecem daha direk pazartesi ankarada ki doktora gidecem buradakiler gözümde bos artik bakalim ankarada bizi neler bekliyor.
Burcu adasim evet sayili gün kaldi yarin aksam yolculuk vakti canim kanama çok az öyle ki gunde bir damla geliyor ama 4 gündür bebekte hicbir kipirdama yok ve sanki rahmimde baski var bir taraftan korkuyorum sonra diyorum boşver ne olursa o olsun bu kadar hareketsizlik iyi mi bilmiyorum

Burcu o hareketi hic önmeseme,bende ilk başlarda üç gün kıpırdamadı diye cok dr ye gittim 24.haftaya kadar böyle uzun süreli hissetmemek normnalmiş çünkü bazen bebek sırtını anne karnina dayiyormuş ayaklar içeri tarafta kaliyormuş o zamanda anne bebegi hissetmiyormuş,tamamen bebegin pozisyonuyla alakali, sen şimdi ankara tatilini düşün tadını çıkar

Sedacım, sen o falı yazdın ya,inan ki bir kelimesine inanmadim ben, senible ilgili kalbim cok ferah bak ne cok insandan dua aliyorsun,herşey duayla, seninde yolun açılacak bu sene insallah

Yasooo,inan bende diyorum ki hayirlisiyla 36.haftayi göreyim icim rahatlayacak, bizim dr de 37haftayi gör bana yeter diyor, bakalim bu haftaya kadar dayandi hamdolsun

Tümayyy amin canim, nasilsinsin? Gözlerin nasil? Ayşe nasil, ayrılıyormu senden geceleri?

Güll maşallah bol bol siparişin olur. Insallah, Allah bol rızık versin,mutfak şefin her gün çalışsın dursun,maşallah sana

AMİN canım İNŞALLAH sağoalsın :)

Burcu maşallah 35 olmuşsun :) benim ufaklık ultrasonda 35 haftalık görünüyordu 38 de olduğum halde... sen diyordun ya küçük bebekler çabuk büyür diye hakikaten öyle oluyormuş...

Kızlar bizde bugün 39 günlük olduk kirkimiz çıkıyor...

Uykusuz kalan anneleri çok iyi anlıyorum benim çalar saatim iki saatten fazla uyumuyor geceleri uyandığında bir saat uyanık kalıyor birde emzirirken bile ruya gördüğün oluyor gazını çıkarmak çok zor geliyor birde omzumda uyuyor ben çıkarmaya çalışırken yatırınca bes dk sonra bağırıyor yada kusuyor yan yatmayi da kabul etmiyor gep sırt üstü yatıyor kusunca bogulcak diye korkuyorum...

kaloriferlerimizin de ben doğum yaptığimdan beri bes defa bozulması ayri bir sıkıntı...

Burcu adasim inşallah senin dediğin gibidir totosunu dönmüştür uyuyordur bebisim

canı sen sıkıntı yapma ALLAHın izniyle bişi yoktur uyuyoda olailir tabi..30lardann sonra hareketleri daha net oluyor güçleniyor gönlünü ferah tut..

canım arkasına bişi koy yan yatır dönemesin..sen emzirirken rüya görüyorum dedin ya fatihin bebkliğinde 40ım çıkınca annemde kaldım ben az dalardım annem bakardı o daldığım esnada bile pış pış die sayıklarmışım :) ay fena günlerdi azkaldı tekrar edicez bakalım hayırlısı ile bi yandan fatihe koşarım bi yandan kıza artık düşünemiyorum :)))

Burcum ben iyiyim gözlerim de suan bi sıkıntım yok inşallah tedavi olumlu sonuç vermiştir.Ayşe ne gece ne gündüz ayrılıyor benden bugün tuvalete girdim ağlamaya başladı.Ben cikana kadar boğazını okadar zorladiki kustu.Ben yanından ayrilinca mutfağa bakıyor orda yoksa kıyamet kopuyor hiç bir şey yapamıyorum .İnşallah düzelir.
Sen nasılsın?Bebisin ismi ne olacak hayirlisi ile?Ayy Burcu sana zaman geçmek bilmez şimdi.Sen göbüş fotosu ekledin mi?Ben görmedim

Tümayım insallah ayse'nin bu durumu gecicidir, ama ben böyle olupta normale dön2n bir sürü hikaye biliyorum.misal benim eltim ev hanimi oğlanin yanindan bir dk bile ayrılmazdi,herşey normalken 1-1 bucuk yaşlarinda oglan bir annesine düştü, kız wc ye bile gidemez oldu, ne oldu anlamadilar,sonra normale döndü.
Ben iyiyim tatlim
Zaman gecmiyor evet :) göbüş fotomu defalarca koymaya calistim ama telefondan yapamadim,yakinda doguracam,direk oglanin fotosunu koyarim insallah, Allah nasip ederse isminide Yigit Eren düşünüyoruz

Sebihaaaa maşallah size ,ayy zaman nasil gecmiş, şimdi sana bir soru ASLINDA HERKESE SORUYORUM kırkını çıkarmak için ne yapacaksiniz. Annemlerde adet,yikama suyuna taş ayna makas vs koymak var, bebek anneyle bereber yikanir falan filan ama ben insallah o günleri görürsem hic birini yapmak istemiyorum, ben gusul abdestimi alip şükür namazimi kılarim o kdara. Sen ne yapacaksiniz?? Anneler siz ne yaptiniz?????

Canim annem tesbihe 40 ihlas okudu onu suyun icine koyduk borayı yikarken o suyu kullandik benim icinde yine bi kovaya koydum yikandim abdestimi aldim o sudan dokündüm sen kirkli olduğun icin tesbihe sen okumamalisin ayrica biz bunu kirkimiz çıkana kadar her banyoda yaptik

Aksam görümcem ilr konustum emip uyumuyor mu geceleri dedi yok dedim bir saat etrafa bakıyor :) normalde öyle olurmuş ama uykuyu annesi sevmiyor o ayrı dert oğlu beter çıktı canın yan koyduğum an uyanıyor mecbur sırt üstü koyuyorum...

Canım annem 20. Gün yapmıştı yarı kirkmis 40 tane taşa 40 kasik su koydu içine altın birde toplun igne attı yıkarken en son döktük .

Banada sacma geliyor ama Peygamber Efendimiz sav tam olarak ifadede edemeyeceğim ama yaşadığımız yerdeki adetleri yapmamızi tavsiye etmiş babam hutbede dinlemiş sanırım bende o yüzden yapıyorum... nasipse yapcam yine yarın...
Simdi ben sana sorayım 40 günden sonra benim adetim olmasa bile artık namaz farz oluyor değil mi? Logusaligim bitmiş oluyor... sen arastirmissindir mutlaka :)

Sizin ki daha farkliymis bu kaldigimiz yerde 40 tası diye birsey varmış onla yikarlarmis bebeği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…