- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.801
canım çok güzel beklemeden gircek ameliyata İNŞALLAH şifa blur..Arkadaşlar annem 18.nde ameliyat olacak allahın izniyle doktorun ameliyat günü değil baya. Yoğunmuş anneme özel bi gün ayarladı sağolsun 2 doktor girecekmiş diğeri radyoloji uzmanı yer tespit edecekmiş öyle Rabbimin izniyle dualarınızla da çok güzel geçecek inşallah..
canım maalesef o dişler varya o dişler of ya..bi gün güzel uyursa ertesi gün çığlık çığlığa uyanıyo..evet gelelim uyku eğitimi sorusuna, ben gayet başarılı olduğumu sandığım anda betül bir diş çıkartma dönemine giriyor, herşey sil baştan, artık bıktım, bende beşiğine koyup sallıyorum, ne güzel yatağa koyuyordum kendi kendine uyuyordu bir zamanlar ama işte öyle bebek olunca herşey planladığın gibi gitmiyor hiçbir zaman. o yüzden artık saldım çayıra resmen yani.
Kızlaarr günaydın hayırlı cumalarr.
Benim regl bu ay uzun sürdüğü ve delirttiği için duaları okuyamamıştım bu akşam okuyacağım inşallah hem de böyle güzel bir gecede herkesin duasını bitireceğim.
Bu arada yeni bir sene geliyor zaman çok ama çok çabuk geçiyor geçen sene şubatta dondurulmuş tedavim olmuştu senesi dolacak 2 ay sonra ve ben ertelerken o kadar zaman nasıl geçer demiştim 1 seneden fazla zaman var demiştim ama işte şurada ocakta 6 ayım kalacak sadece tedaviye. Valla doğuranlar, çocukları büyümekte olanlar yani neredeyse hepiniz, ben tedavideyken buradan yok olmayın, girmemezlik yapmayın valla fena yaparım. Kiminle konuşucam anlatıcam ben dimii. güzel haberi verirken burada olmanız lazım bu tarihi bir yere not edin 2015 benim senem olacaktabi öncelikle Allahın izni ve inayetiyle.
Ben İstanbul'da gideceğim merkezle ilgili burada tüp merkezleri bölümünde açılan konusunu baştan sona okuyorum birkaç gündür ve resmen onlarla sevinip üzülüyorum taa 2010 yılının yazılanları düşünün. İleri doğru gidiyorum 680 sayfaya gelsim 1300 küsür sayfa var sonraları çok ilerlememiş yeni tedaviye başlayanlar yazmış ama daha bir şey dememişler ancak doktordan herkes çok memnun kalmış negatif alanlar bile dr değiştirmeyi düşünmemiş. Şimdi gelsin yaz ayı. Tabi radikal kararlar da aldım cips yok, kola yok, düzenli beslenme var, kilo almam lazım en azından sağlıklı beslenmem lazım.
Masallah seda, Allah yolunu acik etsin,her zaman boyle pozitif olursun insallah, 2015 suphesiz Allahin izniyle senin senen olacak,haydi bismillah, yeni kararlar alman da ne guzel.masallah sana.
burcum Allah razı olsun duaların kabul olsun inşallah, senin bebeğin mışıl mışıl uyuyan uslu bir bebek olsun hayırlısıyla.
duamnur burcum canım sanada hayırlı cumalar nasılsın iyi hissediyormusun kendini. doktora birdahaki hafta gideceksin dimi?
sedacımm ayy ne güzel pozitif yazmışsın maşallah sana 2015 senin senen olacak inşallah bende buna tüm kalbimle inanıyorum. ve dediğin gibi kola cips vs bunlar senin düşmanın. istanbulda hangi hastaneye geleceksin cicişim nerdeymiş yeri?
günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalar RABBİM gönlünüzden gecen tüm güzellikleri kabul etsin
Hastalara şifa,dertlilere deva,borclulara eda,ölmüşlere rahmet kalanlara sıhat ve selamet nasib etsin....dua bekleyenlere bol dualar ihsan etsinn..b arada MAŞALLAH kızlar 3 tane kurabiye siparişim var..biri bu hafta yapcam biri ocak başı diğeri mayısa..kızım uğurlu geldi mutfak şefi paso çalışcak
canım çok güzel beklemeden gircek ameliyata İNŞALLAH şifa blur..
canım maalesef o dişler varya o dişler of ya..bi gün güzel uyursa ertesi gün çığlık çığlığa uyanıyo..
sedacım kararların süper İNŞALLAH 2015 yılı senin yılın olucak...benimde tanıdığım bir uzamn var söylemiştim sana ihtiyacın olursa mutlaka söyle oda kadıköyde...
hayırlısı olsun canımmm İNŞALLAH....Canım benim inşallah sen bu topiin gediklisisin kimse yokken bile vardın herkese istisnasız destek oldun moral verdim Rabbim hediyeni gönderdi. Valla bildiğim bir şey mi var da böyle konuşuyorum hayır hiçbir şey bilmiyorum hatta kahve falımda bu denememin de negatif olacağı çıktı ama ben umutluyum en önemlisi de uzun zamandır olmadığım kadar pozitif ve mutluyum ki eşim bile farketti bunu tabii tatil filan herşeyim düzene girdi onun da payı var.
Canım Gebze'de Anadolu hastanesi. Hem annemlere çok yakın çevreyoluna çıkınca 15-20 dk bir şey hem de doktordan çok övgüyle bahsediyorlar ayda bir defa Amerika'ya gidiyor Yale üniversitesinde de çalışıyor. Çok donanımlı yani kafamda şüphe yok ancak Allah isterse olacak tabii.
ihtiyacım olursa mutlaka canım alırım ismini. İnşallah gideceğim yer iyidir artık yer araştırmak da istemiyorum Avrupa yakasına gitmek çok zor olacak yorucu olacaktı benim için bu merkez imdadıma yetişti hem çok iyi diyorlar gidenler negatif alanlar bile hep tekrar gitmiş pozitifi görmüş hem de anneme yakın daha ne olsun bakalım kısmet daha çok var.
AMİN canım İNŞALLAH sağoalsın :)Burcu o hareketi hic önmeseme,bende ilk başlarda üç gün kıpırdamadı diye cok dr ye gittim 24.haftaya kadar böyle uzun süreli hissetmemek normnalmiş çünkü bazen bebek sırtını anne karnina dayiyormuş ayaklar içeri tarafta kaliyormuş o zamanda anne bebegi hissetmiyormuş,tamamen bebegin pozisyonuyla alakali, sen şimdi ankara tatilini düşün tadını çıkar
Sedacım, sen o falı yazdın ya,inan ki bir kelimesine inanmadim ben, senible ilgili kalbim cok ferah bak ne cok insandan dua aliyorsun,herşey duayla, seninde yolun açılacak bu sene insallah
Yasooo,inan bende diyorum ki hayirlisiyla 36.haftayi göreyim icim rahatlayacak, bizim dr de 37haftayi gör bana yeter diyor, bakalim bu haftaya kadar dayandi hamdolsun
Tümayyy amin canim, nasilsinsin? Gözlerin nasil? Ayşe nasil, ayrılıyormu senden geceleri?
Güll maşallah bol bol siparişin olur. Insallah, Allah bol rızık versin,mutfak şefin her gün çalışsın dursun,maşallah sana
Burcu kaç haftaliksin... bende öyle her zaman hissetmezdim... iyidir inşallah Allaha emanet hem o...Burcu adasim inşallah senin dediğin gibidir totosunu dönmüştür uyuyordur bebisim
Burcu o hareketi hic önmeseme,bende ilk başlarda üç gün kıpırdamadı diye cok dr ye gittim 24.haftaya kadar böyle uzun süreli hissetmemek normnalmiş çünkü bazen bebek sırtını anne karnina dayiyormuş ayaklar içeri tarafta kaliyormuş o zamanda anne bebegi hissetmiyormuş,tamamen bebegin pozisyonuyla alakali, sen şimdi ankara tatilini düşün tadını çıkar
Sedacım, sen o falı yazdın ya,inan ki bir kelimesine inanmadim ben, senible ilgili kalbim cok ferah bak ne cok insandan dua aliyorsun,herşey duayla, seninde yolun açılacak bu sene insallah
Yasooo,inan bende diyorum ki hayirlisiyla 36.haftayi göreyim icim rahatlayacak, bizim dr de 37haftayi gör bana yeter diyor, bakalim bu haftaya kadar dayandi hamdolsun
Tümayyy amin canim, nasilsinsin? Gözlerin nasil? Ayşe nasil, ayrılıyormu senden geceleri?
Güll maşallah bol bol siparişin olur. Insallah, Allah bol rızık versin,mutfak şefin her gün çalışsın dursun,maşallah sana
Burcu adasim inşallah senin dediğin gibidir totosunu dönmüştür uyuyordur bebisim
Kızlar bizde bugün 39 günlük olduk kirkimiz çıkıyor...
Uykusuz kalan anneleri çok iyi anlıyorum benim çalar saatim iki saatten fazla uyumuyor geceleri uyandığında bir saat uyanık kalıyor birde emzirirken bile ruya gördüğün oluyor gazını çıkarmak çok zor geliyor birde omzumda uyuyor ben çıkarmaya çalışırken yatırınca bes dk sonra bağırıyor yada kusuyor yan yatmayi da kabul etmiyor gep sırt üstü yatıyor kusunca bogulcak diye korkuyorum...
kaloriferlerimizin de ben doğum yaptığimdan beri bes defa bozulması ayri bir sıkıntı...
Burcu o hareketi hic önmeseme,bende ilk başlarda üç gün kıpırdamadı diye cok dr ye gittim 24.haftaya kadar böyle uzun süreli hissetmemek normnalmiş çünkü bazen bebek sırtını anne karnina dayiyormuş ayaklar içeri tarafta kaliyormuş o zamanda anne bebegi hissetmiyormuş,tamamen bebegin pozisyonuyla alakali, sen şimdi ankara tatilini düşün tadını çıkar
canı sen sıkıntı yapma ALLAHın izniyle bişi yoktur uyuyoda olailir tabi..30lardann sonra hareketleri daha net oluyor güçleniyor gönlünü ferah tut..
canım arkasına bişi koy yan yatır dönemesin..sen emzirirken rüya görüyorum dedin ya fatihin bebkliğinde 40ım çıkınca annemde kaldım ben az dalardım annem bakardı o daldığım esnada bile pış pış die sayıklarmışım :) ay fena günlerdi azkaldı tekrar edicez bakalım hayırlısı ile bi yandan fatihe koşarım bi yandan kıza artık düşünemiyorum :)))
Tümayım insallah ayse'nin bu durumu gecicidir, ama ben böyle olupta normale dön2n bir sürü hikaye biliyorum.misal benim eltim ev hanimi oğlanin yanindan bir dk bile ayrılmazdi,herşey normalken 1-1 bucuk yaşlarinda oglan bir annesine düştü, kız wc ye bile gidemez oldu, ne oldu anlamadilar,sonra normale döndü.
Ben iyiyim tatlim
Zaman gecmiyor evet :) göbüş fotomu defalarca koymaya calistim ama telefondan yapamadim,yakinda doguracam,direk oglanin fotosunu koyarim insallah, Allah nasip ederse isminide Yigit Eren düşünüyoruz
Sebihaaaa maşallah size ,ayy zaman nasil gecmiş, şimdi sana bir soru ASLINDA HERKESE SORUYORUM kırkını çıkarmak için ne yapacaksiniz. Annemlerde adet,yikama suyuna taş ayna makas vs koymak var, bebek anneyle bereber yikanir falan filan ama ben insallah o günleri görürsem hic birini yapmak istemiyorum, ben gusul abdestimi alip şükür namazimi kılarim o kdara. Sen ne yapacaksiniz?? Anneler siz ne yaptiniz?????
Canim annem tesbihe 40 ihlas okudu onu suyun icine koyduk borayı yikarken o suyu kullandik benim icinde yine bi kovaya koydum yikandim abdestimi aldim o sudan dokündüm sen kirkli olduğun icin tesbihe sen okumamalisin ayrica biz bunu kirkimiz çıkana kadar her banyoda yaptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?