Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya kızlar size bişe sorcam am gülmek yok bilmedigimden soruyorum

halvete başlarken eşiniz besmele çekiyomu böle bişe bileniniz varmı?
Tatlim bizde besmele cekiyoruz hep bebek düşündüğümüzden beri, insallah hayirli bir evlat olsun diye
Ayyy Bedriyem benim. Yaa senle konusmustuk dimi, inanilmaz bisey ikimizinkide:18: dur ben bismillah diyip hemen kalkip onu sarip ustume takacagim Allahin izni ile. Insallah bu bir vesiledir canim dimi
Canim benim yaaaa Allah razi olsun senden tatlim benim cok iyi yapmissin iyi niyetli temiz kalpli guzel arkadasim benim...
Bu aksam bir mani cikmazsa bu dua isine yogunlasip biseyler yapmak istiyorum ama bakalim esim bi gelsin yemek yiyelimde sonra netlesir

Kizlar yaaa sizi cokkk seviyorum, canimsiniz yaa, neguzel bir topikburasi Allaha cok sukur ki bizleri burda tioplayip tanistirdi, sanki yillardir tanidigim dostlarimla muhabbet eder gibiyim...

En sonunda besmeleyi sarip sarmalayip cengelli igneye takip uzerime astim, hadi bakalim bismillahirrahmanirrahim
Hemen bu gece 1 deneme yapayim bari

ne güzelki birbirimize yardımcı oluyoruz inşallah hamiş olduktan sonra da bebişlerden bahsederiz

herkese selamünaleyküm umarım herkes iyi rahat ve hamiştir epeydir yoktum topiğede bakamadım online olanlar bana hamiş kimler söylesin bakalım

Hoşgeldin canimmmm esin gelDi kapiyi calnak uzere ozledim yaa nerelerdesin sen bakim,sen bana cveap yaz bakicam ben yemeketen sonra
Hamisler yaziyor ilk sayfada bak oku oku bitmez bi ben kaldim

sağol canım bilgiler için, hepinizi seviyorum ben ya

Hoşgeldin canimmmm esin gelDi kapiyi calnak uzere ozledim yaa nerelerdesin sen bakim,sen bana cveap yaz bakicam ben yemeketen sonra
Hamisler yaziyor ilk sayfada bak oku oku bitmez bi ben kaldim

canım babam rahatsız sürekli hastanedeyim sizleride özledim benim hamişlik işide yattı gibi hala regl olmadım 2 aydır olmuyorum dr gitmeye bile fırsat bulamdım evde tarlusal vardı ona başladım bu stres mahvetti beni soğan falan birişe yarmadı yani

Canım benim Allah şifa versin inşallah hemde en kısa zamanda babacığına, Allahım sizlere ferahlık huzur sakinlik nasibetsin onu şifaya ulaştırıp. hastalık hiçbirşeye benzemez ben bilirim, Allahım kimsenin huzurunu ağlığını elinden alıp imtihan etmesin inşallah rabiacım

El-Mucib;Kendisine yapılan bütün çağrılara karşılık veren.
Yapacağınız herhangi bir duanın sonunda veya başında Ey bütün dualara icabet eden Rabbim,Allah'ım.....
ya da .........şüphe yok ki Sen bütün dualara icabet edersin denir..
Mucib yani Allah'ın her duaya icabet ettiğini dua esnasında hatırlamak dua'nın gerçekleşeceğine olan inancıda arttırır..Mucib esmasının sırrı bu dur.

KIZLAR BENCE YA ALLAH BİSMİLLAH DEYİP CUMA GÜNÜ YA-MUCİB İSMİ ŞERİFİNİ OKUMAYA BAŞLAYALIM. DEMİNDEN BERİ ARAŞTIRIYORUM TAMDA BİZLERİ İSTEDİĞİ BİR ANLAM TAŞIYOR, RABBİM SESİMİZİ DUYUP DUALARIMIZA HAYIRLISI LE İCABET EDECEK İNŞALLAH TEZ ZAMANDA...

forumlarda gezerken şu yazı çok hoşuma gitti;

"""" Zamanla gelmez 'Duâ' ile gelir beklenen... """"

tamda bizim yaptığımız gibi öyle değilmi

haydi kızlar dua anketimiz yarın akşam 23.30 a kadar sürecek destek verin, şu işi sonuçlandıralım Allah'ın izniyle. Yasemincim desteğin için çok sağol , çok yoğun olduğunu düşündüğüm için yardım etmek istedim , bu iş yarın gece sonuçlanır inşallah, ben sayacağım kim hangi duayı istiyor diye ,inşallah ertesi güne sana sonuçları yazmış olurum

benden destek geldi, okey :)

çok güzel karar verdin canım inşallah rabbim dualarımıza icabet edecek biz de muradımıza ereceğiz inşallah ya mucib ya mucib zamanla gelmez dua ile gelir beklenen çok güzel söz

benden destek geldi, okey :)
Burcu'cum sen benim işimi kolaylaştırdın, bende seninkini bak
içime çok sindi bu ya mucib inşallah hakkımızda hayırlı olur canım
çok güzel karar verdin canım inşallah rabbim dualarımıza icabet edecek biz de muradımıza ereceğiz inşallah ya mucib ya mucib zamanla gelmez dua ile gelir beklenen çok güzel söz

aminnnn canım benim yaa bende çok sevdim

Kızlar oturdum hepimizin isimlerini tek tek yazdım, haksızlık olmasın diye çekiliş yaptım evde tek başıma.
Eşim gülmekten öldü bana bide kanıt olsun kimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye her anımı resimledim
işte resimler , işte çekiliş sürecimiz

Günde 100 tane Ya_Mucib Çekiliş Resimleri ve Sıralaması
...Cuma Günü Başlıyoruz...

mavihayal
dejavu_one
tmyomr
mervsh
7verengul
binbirgece
delyam
mavera49
kevok08
melek2828
nartanesii
burju82
kelam
graphicdesigner
littlebirdie
çileksurat
kader1982
sekerkiz67
tb_fb
gul1982
dernan
bdroner
barisozlem
buketdemet
sibelsibel38
btskn
sunbal
maonyaa

Kızlar eşim sordu sen kaçıncısın diye, bi saydım tam ortadayım yaaa bukadar olur, yani Allahın adaleti gerçekten, ben haksızlık olasın diye vakit harcadım, Allahta beni tam ortaya koymuş

Şimdi bu listede ismi geçen arkadaşlar cumaya kadar topiğe "bende varım" gibi bir onay mesajı yazsınlar ki listeden isimleri silinmesin. çünkü gördüğünüz gibi listemizde çok aktif olmayan arkadaşlarında isimleri var, onay vermeyenleri listeden sileceğim, tamamen canıgönülden okuyacak olan arkadaşlar ile başlayacağız inşallah.

Son düzenleme:

ben varım nezman baslıyoruz ne sekılde yapıyoruz:)

yaseminciğim ben varım, eline makinayı almışken bide kendi fotonu çekip koysaydın çekilişi yapan benim diye valla ben çok merak ediyorum hepinizi burda yazışıyoruz ama keşke bide görseydik birbirimizi

yaseminciğim ben varım, eline makinayı almışken bide kendi fotonu çekip koysaydın çekilişi yapan benim diye valla ben çok merak ediyorum hepinizi burda yazışıyoruz ama keşke bide görseydik birbirimizi

Ozlemcim canim benim cok haklisin face olmayinca iste boyle karanlikta kaliyoruz bende merak ediyorum hakkaten keske hepimiz gercek resimlerimizi koysak profillerimize ne guzel olurdu
Bu arada senide isaretliyorum canimcim

Canım nasılda uğraşmışsın bizler için
Yüreği güzel arkadaşım beni dua listesinden silmee Yine dualarda buluşalım inşallah :) Bu arada Allahumme Ya Evvelü duasını yapmadığım arkadaşlarımınkinide bitirim çok şükür.
Rabbim kabul etsin inşallah :)

Kesinlikle sana katılıyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…