Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım bende yan yatırmadım yani tabi gözüm ondaydı ama fatihin yatağının bak kısmına alta yastık koydum yükselttim fatih uyurken sağa yada sola çevirirdi kafasını kendi ona dikkat ederdim yinede

Sizin ki daha farkliymis bu kaldigimiz yerde 40 tası diye birsey varmış onla yikarlarmis bebeği...
canım bizdede 40ın çıkana kadar hem bebeğe hem kendine kevgir gibi bişiden geçmiş su dökülür hani 40 deliği olsun yeter manasında banyo yapınca son su bide onu dökerler bende 40ım çıkana kadar yaptım hem fatihe hem kendime hergün banyo yapmasamda 2 günde 1 yaptım..gusül abdesti aldım fatihede abdest aldırırdım banyo biterdi :)

Günaydın kuşlar iyi güzel uzun bir hafta sonu olsun bizim tatil bugünden start verdi esim ile aylar sonra ilk defa bu saate kadar yattik ve kalkınca güzel bir kahvaltı sonra artık beni dışarı çıkarır belki 70 günün bir çıkıp açısını cikarayim sizi seviyorum

Günaydın :)
Burcum keyfini çıkar cnm en güzeli.
Bu 40 lanma işi bizde de var bebekle yıkıyorlar seni ama ben yapmadım yapmayı bilen yok :) 40. Gün bebek mevlüdü yaptık o güzel oldu öyle yani
Kızlar bu arada hem eve destek hemde uğraş edinmek için oriflameye üye oldum makyak malzemeleri bakım ürünleri artık bana sorun :) üye olmak isteyen yada ihtiyaçları olan bana diyebilir ben hem indirimde olanları hem kullanıcı yorumları memnun olan ürünleri size söylerim. Belki kafam da dağılır.

Hayirli olsun bi ara bende uyeydim 25 tl ye uye olmustum cok az satis yaptim daha cok kendime aldim bi süre alisveris yapmayinca uyeligim iptal olmustu

Dua listesinden notlar

1. Canlar tablette yaptigim için çok zordu, bende listeyi degistirmeden,yani kura cekmeden,eski liste sıralamasina göre hazırladim,hakkınızı helal edin, ekran kaydi sürekli sinir etti beni

2. Eski listeyi bitirmeyenler telaş yok,bu liste sıralamasiyla la havleyi okuyabilirsiniz

3. Sefer ayımızı hayirlisiyla dua ile gecirmek icin günde 137 tane ya vasi okuyoruz, anlami ve amacı listenin başinda yazılı

4. Liste bu pazartesi başliyor, ağzımızdan dua eksik olmasin, varsa bir hata bir yalnişlık hakkinizi helal edin,haydi hayirli olsun

Sebiha tatlım 40 gün bittikten sonra gusul alip namaza başlanır, eger 40 günün sonunda hala kanama devam ewderse bu kanama özre girermiş, benim bildigim özür kanamsinda namaz kilinir,her namaz da abdest almak sartiyla,yani benim netten bulduklarim bunlar. Yinede bir bilene bir büyüge so istersen,yalnış yazmaktan Allah a sıgınırım

Canlar 40 kı çıkarma konusunda çok güzel seyler yazmışsınız, Allah razi olsun bakalim ben ne yapacam,kendimi tamamen annemin yada kv nin ellerine birakicam sanirim, ama yalnis olan biseyde yapmak istemem,neyse Allah o günlewri görmemi nasip estin,isteyen herkese tabiki

E="witchgirl01, post: 38301822, member: 429642"]Iyi akşamlar herkese.bugün dayanamayıp Dr a gittim ve çok şükür Allaha bebişi ve kalp sesini duyduk.dua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim.Allaha emanet olun.[/QUOTE]
Canim çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah bu doktorlar yüzünden insan stres oluyor bana da dediler dış gebelik bebek yok 8 haftada duyduk bizde onlara kalsaydım alıyorlardı

Kızlar ankaradayım uçak yolculuğu iyi geçti annem bir elimden eşim bir elimden tutmuş yol boyu konuşmuşlar ki disari bakıp stres olmayayim bir iki kere kotu oldum ama neyse atlattik simdi dönüş kaldı bakalım Rabbim yardim eder insalkah

Hayirli olsun bi ara bende uyeydim 25 tl ye uye olmustum cok az satis yaptim daha cok kendime aldim bi süre alisveris yapmayinca uyeligim iptal olmustu
Sağol cnm bakalım yapabilirmiyim ben inşallah olur hemde eve de katkım olur tuğra yeterince vaktimi alıyor bunlada kafam dağılır işe girip çalışamayacağım yoksa bırakacak birim yok. Hayırlısı inşallah

Iyi akşamlar herkese.bugün dayanamayıp Dr a gittim ve çok şükür Allaha bebişi ve kalp sesini duyduk.dua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim.Allaha emanet olun.

Ayy maşallah maşallah ,inan ki cok sevindim, suphanallah, Rabbim 9 ay boyunca saglikla büyümesini nasip etsin, cok akillik hayirli bir evlat olsun, sende mutlaka hergün dua et arkadaşim, haydi gözün aydin

Gamzecim yeni işin hayirli olsun, senin gibi aktif ve sosyal birinden bol bol satış bekliyorum, Allah emeginin karsiligini versin, anenneden de iyi haberler gelsin insallah

Burcu canim ohh ilk sefer ki tecrübeyi atlatmışsın, bundan sonra gerisi gelir,daha hic kokrmazsin, ankarada harika gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…