- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.841
Gamzecim yeni işin hayirli olsun, senin gibi aktif ve sosyal birinden bol bol satış bekliyorum, Allah emeginin karsiligini versin, anenneden de iyi haberler gelsin insallah
Burcu canim ohh ilk sefer ki tecrübeyi atlatmışsın, bundan sonra gerisi gelir,daha hic kokrmazsin, ankarada harika gecer insallah
Canim uzme kendini malesef bazen oluyor böyle geceler bende çoğu kez hatta bazen hala benden anne olmaz diyorum ama oyle böyle büyüyor çocuklar bende çoğu zaman susturamadim sabredemedim annem ve esim susturdular biraz sabir bi süre sonra biraz daha duzeliyorGünaydın...
Ben kendimi çok kötü hissediyorum... erdem önceki gece beni saatlece ayakta tuttu. En son eşimi uyandırdim dayanamıyorum uyut diye.
Dün de akşam altından ona kadar uyumadı. Defalarca emzirdim altına baktım kiyafetlerini değiştirdim... yine eşim aldı yan odaya götürdü sen uyu ben erdemi uyuturum dedi kapıyı örtü. Gece ikide bir uyandım aglamaktan catlayacakeşim yanında duymuyor onada kızdım kendime kızdım emmedi beni üçe kadar... bende uyuyamadim bir vakit... sonra 4 te 5 te 6 da kalktı emdi uyudu normalde uyumazdi beni bekletirdi. Benden anne olmaz
Hadi canim güzel haberlerle gelGünaydın kızlar bugün büyük gün 11 de randevu var bakalım ne diyecekler dua edin kızlar gelir gelmez haber veririm
Günaydın kızlar bugün büyük gün 11 de randevu var bakalım ne diyecekler dua edin kızlar gelir gelmez haber veririm
Inşallah düzelir bir an önce...Canim uzme kendini malesef bazen oluyor böyle geceler bende çoğu kez hatta bazen hala benden anne olmaz diyorum ama oyle böyle büyüyor çocuklar bende çoğu zaman susturamadim sabredemedim annem ve esim susturdular biraz sabir bi süre sonra biraz daha duzeliyor
canım stres yapma sakin olmaya çalış bebek senin gergin olduğunu anlıyodur..maalesef bebeklerin belli zamana kadar dertleri bitmiyor uyutması emzirmesi ağlayınca susturması ama gecicek öyle böyle büyüyolar...bende anne olmaz die düşünme neden öyle düşünüyosun her insanın bi dayanma gücü var alışırsın zamanla üzülme..Günaydın...
Ben kendimi çok kötü hissediyorum... erdem önceki gece beni saatlece ayakta tuttu. En son eşimi uyandırdim dayanamıyorum uyut diye.
Dün de akşam altından ona kadar uyumadı. Defalarca emzirdim altına baktım kiyafetlerini değiştirdim... yine eşim aldı yan odaya götürdü sen uyu ben erdemi uyuturum dedi kapıyı örtü. Gece ikide bir uyandım aglamaktan catlayacakeşim yanında duymuyor onada kızdım kendime kızdım emmedi beni üçe kadar... bende uyuyamadim bir vakit... sonra 4 te 5 te 6 da kalktı emdi uyudu normalde uyumazdi beni bekletirdi. Benden anne olmaz
canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah..Günaydın kızlar bugün büyük gün 11 de randevu var bakalım ne diyecekler dua edin kızlar gelir gelmez haber veririm
Günaydın...
inşallah hayırlı haberlerle gel..Günaydın kızlar bugün büyük gün 11 de randevu var bakalım ne diyecekler dua edin kızlar gelir gelmez haber veririm
Kızlar bebegin kalbi durmuş alacaklar hhastanedeyim
Kızlar bebegin kalbi durmuş alacaklar hhastanedeyim
canim cok gecmis olsun inan herseyde bir hayır vardır cok şükür ki rabbim böyle bi kararı sana bırakmadı. Rabbim sana saglikli hayirli evlatlar nasip etsinKızlar bebegin kalbi durmuş alacaklar hhastanedeyim
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN..VARDIR Bİ BİLDİĞİ.Kızlar bebegin kalbi durmuş alacaklar hhastanedeyim
Kızlar suni sancı takılı halen bekliyoruz ama sancim hic yok sabaha kadar hayirlisiyla bitseydi dualarınızi bekliyorum
hayırlı haftalar kızlar
canım stres yapma sakin olmaya çalış bebek senin gergin olduğunu anlıyodur..maalesef bebeklerin belli zamana kadar dertleri bitmiyor uyutması emzirmesi ağlayınca susturması ama gecicek öyle böyle büyüyolar...bende anne olmaz die düşünme neden öyle düşünüyosun her insanın bi dayanma gücü var alışırsın zamanla üzülme..
kendimi yetersiz hissediyorum azıcık ev işi yapıyorum o uyurken akşama pert oluyorum inadına akşamları durmuyor benim gücüm bittiğinde...
canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah..
ah bu kocalar..bende güvenemiyom..benimkide duymuyoo..
inşallah hayırlı haberlerle gel..
BURCU canım benim Rabbim sana güç kuvvet versin,insallah bu seferkini cok daha güçlü halledersin, Rabbim sana 2015 bitmeden ikiz sağlıklı evlat versin,diyecek söz bulamiyorum, Allahim güzel kapilar açsın sana
SEDA duani okudum canim bu yıl senin yılın olsun,insallah ikizlerin olur, ve kocaman bir göbegin. Allah evine huzur versin
GUL canim duami okumuşsun Allah razi olsun ağzına sağlık
SEBIHA sen böyle yazinca eyvah diyorum benimde mi başıma gelecek, Allah sana kolaylık ve sabır versin
Canm allah yar ve yardimcin olsun bende kaybettim bebegimi inşallah allah bize ve isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsinKızlar suni sancı takılı halen bekliyoruz ama sancim hic yok sabaha kadar hayirlisiyla bitseydi dualarınızi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?