Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sağol tatlım amin inşallah annem sağlığına kavuşsun allahın izniyle düşecem bu işin üstüne bakalım.
Burcu ankaradan güzel haberler al cnm inşallah

Günaydın...

Ben kendimi çok kötü hissediyorum... erdem önceki gece beni saatlece ayakta tuttu. En son eşimi uyandırdim dayanamıyorum uyut diye.

Dün de akşam altından ona kadar uyumadı. Defalarca emzirdim altına baktım kiyafetlerini değiştirdim... yine eşim aldı yan odaya götürdü sen uyu ben erdemi uyuturum dedi kapıyı örtü. Gece ikide bir uyandım aglamaktan catlayacak eşim yanında duymuyor onada kızdım kendime kızdım emmedi beni üçe kadar... bende uyuyamadim bir vakit... sonra 4 te 5 te 6 da kalktı emdi uyudu normalde uyumazdi beni bekletirdi. Benden anne olmaz

Canim uzme kendini malesef bazen oluyor böyle geceler bende çoğu kez hatta bazen hala benden anne olmaz diyorum ama oyle böyle büyüyor çocuklar bende çoğu zaman susturamadim sabredemedim annem ve esim susturdular biraz sabir bi süre sonra biraz daha duzeliyor

Günaydın kızlar bugün büyük gün 11 de randevu var bakalım ne diyecekler dua edin kızlar gelir gelmez haber veririm

Güzel haberlerle gel inşallah canım:)

Inşallah düzelir bir an önce...

hayırlı haftalar kızlar
canım stres yapma sakin olmaya çalış bebek senin gergin olduğunu anlıyodur..maalesef bebeklerin belli zamana kadar dertleri bitmiyor uyutması emzirmesi ağlayınca susturması ama gecicek öyle böyle büyüyolar...bende anne olmaz die düşünme neden öyle düşünüyosun her insanın bi dayanma gücü var alışırsın zamanla üzülme..

Günaydın kızlar bugün büyük gün 11 de randevu var bakalım ne diyecekler dua edin kızlar gelir gelmez haber veririm
canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah..

ah bu kocalar..bende güvenemiyom..benimkide duymuyoo..

inşallah hayırlı haberlerle gel..

dejavu_one/ Seda 15,12,2014 pazartesi Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.
gul_1982/ Gül 16,12,2014 salı Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, yeni bebeğininde sağlıkla ve kolaylıkla dünyaya gelmesi
melek2828/ Nazan 17,12,2014 carsamba Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
graphicdesigner/ Yasemin 18,12,2014 persembe Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu,dişlerini ağrısız acısız kolaylıkla çıkartması için.
Burju82/ Burcu 19,12,2014 cuma Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, Evladını sağlıklı kolay ve tam zamanında olacak şekilde dünyaya getirmesi. hayırlısıyla uslu bir bebeği olması için
tmyomr/ Tümay 22,12,2014 pazartesi Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
barisozlem/ Özlem 23,12,2014 salı Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
buketdemet/ Buket 24,12,2014 carsamba Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
Afy2646/ Sebiha 25,12,2014 persembe Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür gaz sancılarının bitmesi ve uslu bir çocuk olması için
tb_fb/ Tuğba 26,12,2014 cuma Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.
bdroner/ Bedriye 29,12,2017 pazartesi Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
asyamca/ Gülhan 30,12,2017 salı Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.

DULARI OKUDUM KIZLAR RABBİİM KABUL ETSİN İNŞALLAH...

BURCU canım benim Rabbim sana güç kuvvet versin,insallah bu seferkini cok daha güçlü halledersin, Rabbim sana 2015 bitmeden ikiz sağlıklı evlat versin,diyecek söz bulamiyorum, Allahim güzel kapilar açsın sana

SEDA duani okudum canim bu yıl senin yılın olsun,insallah ikizlerin olur, ve kocaman bir göbegin. Allah evine huzur versin

GUL canim duami okumuşsun Allah razi olsun ağzına sağlık

SEBIHA sen böyle yazinca eyvah diyorum benimde mi başıma gelecek, Allah sana kolaylık ve sabır versin

ah bu kocalar..bende güvenemiyom..benimkide duymuyoo..

inşallah hayırlı haberlerle gel..

onada birşey diyemiyorum canım ya hiç tatili yok be sene hafta içi hafta sonu...

canım öncelikle sağlıklı sonrada uslu bir bebek olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…