- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.861
AMİN canım cümlemizden İNŞALLAH.. nolur nolmaz bitiriym listeyi dedim.BURCU canım benim Rabbim sana güç kuvvet versin,insallah bu seferkini cok daha güçlü halledersin, Rabbim sana 2015 bitmeden ikiz sağlıklı evlat versin,diyecek söz bulamiyorum, Allahim güzel kapilar açsın sana
SEDA duani okudum canim bu yıl senin yılın olsun,insallah ikizlerin olur, ve kocaman bir göbegin. Allah evine huzur versin
GUL canim duami okumuşsun Allah razi olsun ağzına sağlık
SEBIHA sen böyle yazinca eyvah diyorum benimde mi başıma gelecek, Allah sana kolaylık ve sabır versin
Kızlar suni sancı takılı halen bekliyoruz ama sancim hic yok sabaha kadar hayirlisiyla bitseydi dualarınızi bekliyorum
Canm allah yar ve yardimcin olsun bende kaybettim bebegimi inşallah allah bize ve isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin
Amin canm sağol allah razi olsunAMİN canım cümlemizden İNŞALLAH.. nolur nolmaz bitiriym listeyi dedim
canım ALLAH yardımcın olsun..
ALLAH sabır versin sağlıklı sıhhatli bebek nasib etsin İNŞALLAH..
Annelere SESLENIYORUM
Bebek icin en iyi bebek bezi hangisi, siz ne kullandiniz? Haydi gelsin öneriler, herkes bisey diyor, çatlıcam
Çok önemli bir soru daha, ıslak mendil olarak ilk aylarda ne kullanmaliyim???
Bu ayın 15 de bez ve ıslak mendil alacam o yüzden benim icin yazilanlar önemli :)
Kızlar kızlar evet bu süreci de atlattik bebeğimden kalan son parçalarında aldilar ve şunu söylemeliyim ki işin de usta olunca farklı oluyor ilk kez sancı çekmeden normal dogurdum hic hissetmedim birde baktım bebek düştü esimle TV ve muhabbet ederken Doğumum oldu çok şükür rabbime bana aci çektirmeden kurtardı beni
Kızlar kızlar evet bu süreci de atlattik bebeğimden kalan son parçalarında aldilar ve şunu söylemeliyim ki işin de usta olunca farklı oluyor ilk kez sancı çekmeden normal dogurdum hic hissetmedim birde baktım bebek düştü esimle TV ve muhabbet ederken Doğumum oldu çok şükür rabbime bana aci çektirmeden kurtardı beni
ahh burcum inan ki cok sevindim hamdolsun, acı cekmeden bitti binlerce hamdolsun,inanki dünden beri aklimdasin ve dualarimdasin. Allah a hamdolsun sana sağlıksiz bir bebek vermedi.bundan sonra ruhun zihnin ferah vehuzur icinde olsun insallah. Rabbim sana cok saglikli ikiz bebekler versinKızlar kızlar evet bu süreci de atlattik bebeğimden kalan son parçalarında aldilar ve şunu söylemeliyim ki işin de usta olunca farklı oluyor ilk kez sancı çekmeden normal dogurdum hic hissetmedim birde baktım bebek düştü esimle TV ve muhabbet ederken Doğumum oldu çok şükür rabbime bana aci çektirmeden kurtardı beni
Canım ALLAH razı olsun teşbih çeken ellerin dillerin dert görmesin İNŞALLAH..Gülcüm duanı okudum tatlım, Rabbim kolay ve saglıklı bir dogum nasip etsin sana , evine bol rizik huzur versin,iki evladina da uzun ömür versin insallah
sağol canım yakın olsanda versem keşke kuzumm süslüyorum yavaş yavaş bakalım mevlüt kurabiyesi olduğu için sade süslemeyi tercih ettimGül kurabiyeler cok güzel,şimdi olsa o tepsiyi yerim,bide üzerini süslü düşününce ayy yaa,bak gene bana uyduruktan kek yaptıracaksın... :)
Burcu canım, hastane de kalacakmisin? Prof ne dedi? Tüp bebek için görüştünüz mü? Bebek patalojiye gidecek mi?
Harika görünüyor ellerine sağlık, valla sen bu işin üstadı oldun gülcüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?