Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcu canim, şimdi sana tespih cekicem, sende hep içinden Ya celil çek, tüm korku ve sıkıntılar için, Rabbim cok kolay bir dogum nasip etsin, her saniyesinde melekler yanında olsun, ve cektigin her saniye sancı için günahlarin silinsin insallah

AMİN canım cümlemizden İNŞALLAH.. nolur nolmaz bitiriym listeyi dedim.

Kızlar suni sancı takılı halen bekliyoruz ama sancim hic yok sabaha kadar hayirlisiyla bitseydi dualarınızi bekliyorum

canım ALLAH yardımcın olsun..
Canm allah yar ve yardimcin olsun bende kaybettim bebegimi inşallah allah bize ve isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin

ALLAH sabır versin sağlıklı sıhhatli bebek nasib etsin İNŞALLAH..

Annelere SESLENIYORUM

Bebek icin en iyi bebek bezi hangisi, siz ne kullandiniz? Haydi gelsin öneriler, herkes bisey diyor, çatlıcam

bebegim ben huggies ve can bebe kullandım dönüşümlü olarak kullandım 6.aya kadar pişik yapmasın diye cok şükkür asırı pişik olmadı6. aydan beri sadece can bebe kullanıyorum birde tavsiyem prima alma bebekler primaya alıştımı kolay kolay başka bezlere alışamıyorlar kullandığında pişk yapıyor benim etrafımda kim kullandıysa bu dertten müzdaripti birde sonuçta çok sık değiştiriorsun ve beze dnyanın parasını harcamaya gerek yok molfiks kesinlikle alma çok sert ve anında pişik yapıyor. benden tavsiyeler bu kadar balımm

Çok önemli bir soru daha, ıslak mendil olarak ilk aylarda ne kullanmaliyim???
Bu ayın 15 de bez ve ıslak mendil alacam o yüzden benim icin yazilanlar önemli :)

dalinin yeşil olanını alabilirsin yani dalin kremli ben ilk aylarda onu kullandım ve çok memnun kaldım canım bu arada ben cevaplara çok geç kamış olabilirim tatlım :)

Kızlar kızlar evet bu süreci de atlattik bebeğimden kalan son parçalarında aldilar ve şunu söylemeliyim ki işin de usta olunca farklı oluyor ilk kez sancı çekmeden normal dogurdum hic hissetmedim birde baktım bebek düştü esimle TV ve muhabbet ederken Doğumum oldu çok şükür rabbime bana aci çektirmeden kurtardı beni

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

Burcum canım sen bu imtihanı bence sonuna kadar kazandın canım arkadaşım, Allah seni sınadı bakalım benim verdiğim canı kendisimi kıyıp alın diyecek, yoksa bana mı bırakacak diye, ve sen tüm gücünle ALlaha inandın ve sığındın, rabbimde belkide sana mükafat olsun diye, sağlıksız bir bebek doğurmana izin vermeyerek seni ağrısız sancısız kuş gibi kolayca kurtardı. sen çok inançlı güçlü ve iyi bir insansın, inşallah Allah bundan sonraki bebek verişinde hiç sorunsuz sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçireceğin bir hamilelik nasibetsin canım benim.

Gülcüm duanı okudum tatlım, Rabbim kolay ve saglıklı bir dogum nasip etsin sana , evine bol rizik huzur versin,iki evladina da uzun ömür versin insallah

ahh burcum inan ki cok sevindim hamdolsun, acı cekmeden bitti binlerce hamdolsun,inanki dünden beri aklimdasin ve dualarimdasin. Allah a hamdolsun sana sağlıksiz bir bebek vermedi.bundan sonra ruhun zihnin ferah vehuzur icinde olsun insallah. Rabbim sana cok saglikli ikiz bebekler versin

günaydın kızlar... Bugün dua günümmüş...Annem dedem için mevlüt okutucak haftaya bende onun kurabiyelerini yapıyorum dün pişirdim süslemesi kaldı..
canım çok geçmiş olsun RABBİM sağlıklı sıhhatli bebekler nasib etsin sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH..

Gülcüm duanı okudum tatlım, Rabbim kolay ve saglıklı bir dogum nasip etsin sana , evine bol rizik huzur versin,iki evladina da uzun ömür versin insallah
Canım ALLAH razı olsun teşbih çeken ellerin dillerin dert görmesin İNŞALLAH..

Eklentiler

• 1456107_10152912883468516_8225971422079724690_n.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 10525895_10152912456473516_8066948667371793883_n.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 65
Gül kurabiyeler cok güzel,şimdi olsa o tepsiyi yerim,bide üzerini süslü düşününce ayy yaa,bak gene bana uyduruktan kek yaptıracaksın... :)

Burcu canım, hastane de kalacakmisin? Prof ne dedi? Tüp bebek için görüştünüz mü? Bebek patalojiye gidecek mi?

KUŞUM GEÇMİŞ OLSUN..buda geçti bitti..hakan hoca iyidir işinin ehlidir demiştim sana..inşallah bundan sonraki süreci iyi yönetir sende sağlıkla bebeğine kavusursun( kızına yazdım sonra sildim biliyomusun)??))

sağol canım yakın olsanda versem keşke kuzumm süslüyorum yavaş yavaş bakalım mevlüt kurabiyesi olduğu için sade süslemeyi tercih ettim

Eklentiler

• 10868116_10152914248828516_223516630336578102_n.webp
    26 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…