Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarım hastaneden çıktım sayımlara geciyorum size yazdikdan sonra çok zorlu bir süreç oldu parca kaldigi için anestezili kürtaj oldum çok zorlu oldu ama yine çok şükür atlattik Rabbim sağlıkla çıkmayı nasip oldu
Burcu adasim bbebekten iki kere parca alindi yollandı genetiğe sonuçlara gore tüp bebek için genetik tablo yapilacak sonra haber verecek tüp bebek için gelecez

Canımm çok çok geçmiş olsun... Rabbim inşallah tüp bebekde yüzünü güldürsün...

Burcu canım çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Burcu tatlım cok sükür ki, kürtajida anesteziyle yapmişlar,insallah genetik sonuclarinizda çözümü olan bir sekilde sonuclanir ve insallah tüp bebekle kucagin ikiz dolar,Allah kolaylik versin

NAZAN duani okudum canim Rabbim evine huzur bereket saglikversin, evladina da uzun ömür insallah

canım RABBİM annenin ameliyatının başarılı geçmesini ve sağlığına kavuşmasını nasib etsin İNŞALLAH
SİZİN moralinizin iyi olması süper çünkü inan annen etileniyordur sizin moral iyi olsunki annene de moral verebilesiniz hayırlısı ile atlatacak İNŞALLAH dualarmız sizinle..

Gamzecim canım duaların sizinle Rabbim annenin ameliyatını kolaylıkla atlatmasını sağlar Rabbim safi ismiyle şifa versin

GAMZE canım sabahtan beri aklımdasin, dualarim annenle, Allah a emanet, güle oynaya girsin ameliyata, cok basarili sonuclansin ve sonunda sagligina kavussun insallah, haydi bismillah

YASOOO duani okudum canim Allah sana kolaylik ve sabir versin,kizina sakin gece uykulari versin,kazadan beladan korusun sizi

Gamzeciğim inşallah annenin ameliyat çok güzel geçer Allah sağlık versin şifa versin canım benim merak etme herşey iyi olacak.

Burcumm canım ne diyeceğimi bilemiyorum herşeyde bir hayır vardır ben senin tevekkülüne hayranım Allah'ım mükafatını da verecek eminim. Tüp bebek konusunda destekliyorum bence en iyisi bu sağlıklı genetiklere sahip embriyonun koyulması tüp bebek ile mümkün ve böyle olursa sorun kalmayacağını düşünüyorum. İnşallah yine çok güzel haberler vereceksin bize.

Canlar nasıl yoğunum anlatamam tek başımayım kütüphanede. Bir yandan hocaların kitap değişimi var eskileri al yenilerini ver bir yandan öğrenciler tabii öğrencilerde teneffüste geliyor hocalarda kütüphanede mi durayım yukarı çıkıp kitap mı vereyim şaşırıyorum sürekli in çık. Ayrıca yıl sonu envanter çıkarma var anlayacağınız nefes alamıyorum derse girdiklerinde de işlerimi yapıyorum. Dün şeb-i arus törenleri vardı oraya gittik arkadaşlarla geç de bitti ama çok güzeldi gider gitmez eve vurdum kafayı yattım ama gözümü kapadığım gibi açmış gibiyim hiç uyuduğumu anlamadım yorgunum bu akşam erkenden yatarım artık. Keyfim iyi ama çok şükür.

selam kızlar şafak 31 cumartesi kntrolumuz var bakalım..

bakın pirinç kağıda baskı bebek elbisesi denedim nasl olmuş :)

Eklentiler

• 10868164_10152914940928516_1472019551613347628_n.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 60

Allah kolaylık versin... keyfinin yerinde olması ayrı güzel. Rabbim daim etsin :)

selam kızlar şafak 31 cumartesi kntrolumuz var bakalım..

bakın pirinç kağıda baskı bebek elbisesi denedim nasl olmuş :)

Sen kalan günleri bende geçenleri sayıyorum :) sezeryan mı olacak doğumun? Ben sonradan girdim ya aranıza tanıyorum yavaş yavaş sizi... :)
Erkek elbisesi daha güzel olmuş sanki oğlum olduğundan gözüme öyle geldi galiba ikiside güzel olmuş canım...

Arkadaşlar allah razı olsun hepinizden çok şükür başarılı geçmiş ameliyat doktor guzel kazimis temizlemis tam ayilmadi ama durum u iyi şükürler olsun. Sayenizde Rabbimin izniyle öptüm sizi

Rabbim bir daha yasatmasin Allah acil şifa versin...

Gelelim bana 45 günlük olduk bugün.. bu kırk çıkma olayı gerçekten varmış 40 gün boyunca geceleri uykusuz bırakan gunduzleri kurmali saat gibi iki satte bir uyanan yaramaz oğlum artık geceleri uyuyor dün gece yarım saat uyanık kaldı sadece o da altını almak zorunda kaldığım için uykusu dağıldı... gunduzleri on beş dk yarım saat bazen bir saat uyuyor belli olmuyor ama razıyım bu haline :) 40 günü 80 gün gibi yaşadım gece uykusu hiç bir şeye benzemiyormus...

Burcu sormuştun ya bende mi böyle olcam diye olmazsın inşallah...

Arkadaşlar allah razı olsun hepinizden çok şükür başarılı geçmiş ameliyat doktor guzel kazimis temizlemis tam ayilmadi ama durum u iyi şükürler olsun. Sayenizde Rabbimin izniyle öptüm sizi
Canım çok geçmiş olsun anneciğin en yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah ve bir daha da yasatmasin

canım cok geçmiş olsun atlatacak İNŞALLAH..

EVET CANIM SEZERYAN OLUCAK İLKİDE SEZERYANDI HAMİLELİĞİM İYİ GECTİ AMA DOĞUM SON ANDA SEZERYANA DÖNDÜ..:)
öylesine bi deniyim dedim canım daha güzellerinide yapıcam İNŞALLAH

COCUK 40INDAN SONRA DEĞİŞİR CNM BEN HER AYINA GİRŞİNDE YENİ BİRŞEY KEŞFETTİĞİİ GÖRDÜM BAK DİKKAT EDERSEN ANLIYCAKSIN

Iyi geçmiş ki ikinciye hemen cesaret etmişsin :) maşallah bu da iyi gidiyor hep iyi olur inşallah canım... ben hep yorgundum preeklemsi de cabası şimdi hiç durasım yok :) tekrar hamilelik birde erdemle dusunemiyorum...

Başta beni takip ediyordu şimdi babasınıda biliyor ve dönencesi bir süre izliyor bakalım üçüncü ayda neler yapcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…