Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım inan bebekken daha iyi tabiki her dönemi zor ama ayaklanınca fena..
benim hamileliğim iyi geçti çok şükür ama bendede nabız yüksekliği var cnm kolumu kanadımı kırıyo resmen yoruluyorum hemen fathtede oldu bundada var hatta doğum sonrası kalp doktruna bile gittim bişi çıkmadı öyle böyle idare ediyoruz...daha neler yapcak bıdık neler :) çıkıyorum cnm görüşürüz tekarr iyi akşamlarALLAHA emanet ol..

GAMZE inan senden bir haber varmi diye girdim topige masallah suphanallah, bu son olsun,güle güle çıkın hastaneden,tez vakitte evinize varin sağlikla

SEBIHA kiz masallah senin kuzuna, Allahim mnazardan korusun sizi

GUL kurabiyeler pek tatli ellerine saglik

ASLI tatlim nasilsin, bıdıklarin tam olarak iyilesti mi?

SEDA bu enerjiyi bütün bir sene bekliyoruz senden,masallah.

Çok sağolun arkadaşlar Teşekkürler burcum ilgin için. Aslicim faceden attım sana yeni numaramı görmemiş olabilirsin bilgin olsun cnm benim.tugradan ilk ayrı kalacağım gece nasıl olacak bilmiyorum ona da ayrı ağlıyorum babasıyla kalacak oda durur inşallah bensiz .ama ben onsuZ şimdiden zorlanıyorum sağ salim sabah olsun inşallah öpüyorum sizi

Günaydın hepinize :)

Dün iyiki uyuyor dedim benim sipa akşam besten bire kadar uyumadı... şükür uyuyunca uyumaya devam ediyor geceleri de onu uykuya geçirmek mesele... beyfendi şimdi uyuyor mesela :)

Bugün akşam annem geliyor :)

Yasemin yazmıyorsun yine bana mı öyle geliyor...

sağol tatlımm..

canım valla seni iyi anlıyorum bende fatihi hiç bırakmadım doğuma girerken bilmiyorum kayınvalidem babasıyla bize geilr dio annem yanımda kalıcak hastanede bende dedim durur bizimle hastanede dedim hiç bırakasım yok yani bakalım napcaz 1 günden fazla kalmam zaten fatihtede ertesi gün cıktım duramdım...zaten ne yemek yedirebilirler ne uyutabilirler yemeği ben bile zor yediriyorum vuruyo kaşığa fln ben gibi sabırlı olacaklarını sanmıyorum uyuturkende bana sokulur uyur bakalım napcaz..

Gülcüm hastaneye geldi burdan giderlerken ağladım çok zorlandım ama buna da alisiyosun biliyorum gorebilecem çok zor oluyo ama ne yapalım bazen mecburiyet.allah sağlık uzun ömür versin de varsın bi gece ayrı kalalim.

tabiki canım bizler duygusalızda ondan sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil..
Ismide güzel kurabiyesi de :)

Bende mevlut yapmak istiyordum ama nasip olmadı
yinede yapabilirsin cnm ben 40ında yaptım kayınvalidemde 5. ayında yaptı..kuzenin bebeği 3 aylıkken yaptı...ne zaman istersen yaparsın nasib olur inşallah...ben bu sene napcam onu bilmiyorum fatih sünnet oldu mevlüdünü yapmamız lazım kızın mevldüde olcak nasipse bakalım hangi araya sıkıştırcaz..

Aleyküm selam canım hoş geldin ..

ay kızlar benim şefim hala gelmedi sözde kargoya vermişler akşam msj gelirmiş gecen hafta perş. aldım tedarik sorunu yaşadılar sinir küpüne döndüm iptal ettirsem parayı 7 gün sonra iade ediyolarmış bu ara bi şanssızım ya.. dün malzeme aldım onlarıda bekliyorum normalde ertesi günde elme gecen şey daha kargoya verilmedi çokmu pimpirikliim ne hiç rahat olamıyorum bu konuda..

iyiyim canım sıpacıklarla uğraşıyorum daha iyiler şükürler olsun ama öksürük geçmedi oda gecseydi süper olacak
Sen nasılsın? Evde dinlenmeye devam

Uykusuz bir geceden gunaydin :)

Bende birseyi çok heveslenip isteyince bir aksilik olur seninde öyle olmuş sanırsam canım... gelir canım az daha sabret :)

Mrb kızlar nasılsınız sizleri çok özledim eslemin birinci yaşını kutladık ben hala toparlamayamadım şimdi birde adet sorunu çıktı 60 gün adet oldıium 1 hafta kesildi gene başladı bi fırsat bulupta doktora gidemedim gerkesi öpüyırum

NAZAAAAAN bende snei cok özledim canim, fırsat buldukca gel bir ses ver, bak dua listesinde sen de varsın, dualardasin canim, insallah adet sorununda çözülür. Eslem in dogum günü kutlu olsun Allah nazardan korusun saglikli uzun bir ömrü olsun kuzunun

ASLIIIIIIIII canımmmm yerim ben senin minklerini, dualarimda, ben iyiyim tatlim az kaldi, evet evdeyim,hava soguk diye disarida cikmiyorum,bildigin ev kuşu oldum. Oğlanin eşyalariyla eksikleriyle uğraşıyorum, yakında dogum tarihide belli olacak insallah

GUL canim sabret biraz geri iade yapma bence, ama firmayi sürekli ara, darla,insallah hemencecik gelir.

SEBIHA allah minik erdeme'e mışıl mışıl derin uykular versin,bol boldua oku, aa bide uyumayan cocuklar icin Ya Halim tespihi cok iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…