- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.901
Iyi geçmiş ki ikinciye hemen cesaret etmişsin :) maşallah bu da iyi gidiyor hep iyi olur inşallah canım... ben hep yorgundum preeklemsi de cabası şimdi hiç durasım yok :) tekrar hamilelik birde erdemle dusunemiyorum...
Başta beni takip ediyordu şimdi babasınıda biliyor ve dönencesi bir süre izliyor bakalım üçüncü ayda neler yapcak :)
GAMZE inan senden bir haber varmi diye girdim topige masallah suphanallah, bu son olsun,güle güle çıkın hastaneden,tez vakitte evinize varin sağlikla
SEBIHA kiz masallah senin kuzuna, Allahim mnazardan korusun sizi
GUL kurabiyeler pek tatli ellerine saglik
ASLI tatlim nasilsin, bıdıklarin tam olarak iyilesti mi?
SEDA bu enerjiyi bütün bir sene bekliyoruz senden,masallah.
canım valla seni iyi anlıyorum bende fatihi hiç bırakmadım doğuma girerken bilmiyorum kayınvalidem babasıyla bize geilr dio annem yanımda kalıcak hastanede bende dedim durur bizimle hastanede dedim hiç bırakasım yok yani bakalım napcaz 1 günden fazla kalmam zaten fatihtede ertesi gün cıktım duramdım...zaten ne yemek yedirebilirler ne uyutabilirler yemeği ben bile zor yediriyorum vuruyo kaşığa fln ben gibi sabırlı olacaklarını sanmıyorum uyuturkende bana sokulur uyur bakalım napcaz..Çok sağolun arkadaşlar Teşekkürler burcum ilgin için. Aslicim faceden attım sana yeni numaramı görmemiş olabilirsin bilgin olsun cnm benim.tugradan ilk ayrı kalacağım gece nasıl olacak bilmiyorum ona da ayrı ağlıyorum babasıyla kalacak oda durur inşallah bensiz .ama ben onsuZ şimdiden zorlanıyorum sağ salim sabah olsun inşallah öpüyorum sizi
Canım isim ne düşündünüz?bugün ayın 19 u tam 1 ay kaldı hayırlısı ile..:)ocak 19 az kaldı bakalım..
sağol tatlımm..
canım valla seni iyi anlıyorum bende fatihi hiç bırakmadım doğuma girerken bilmiyorum kayınvalidem babasıyla bize geilr dio annem yanımda kalıcak hastanede bende dedim durur bizimle hastanede dedim hiç bırakasım yok yani bakalım napcaz 1 günden fazla kalmam zaten fatihtede ertesi gün cıktım duramdım...zaten ne yemek yedirebilirler ne uyutabilirler yemeği ben bile zor yediriyorum vuruyo kaşığa fln ben gibi sabırlı olacaklarını sanmıyorum uyuturkende bana sokulur uyur bakalım napcaz..
bak hatta bunu kısmetse kızımın mevlüdüne yapıcam :)
Gülcüm hastaneye geldi burdan giderlerken ağladım çok zorlandım ama buna da alisiyosun biliyorum gorebilecem çok zor oluyo ama ne yapalım bazen mecburiyet.allah sağlık uzun ömür versin de varsın bi gece ayrı kalalim.
yinede yapabilirsin cnm ben 40ında yaptım kayınvalidemde 5. ayında yaptı..kuzenin bebeği 3 aylıkken yaptı...ne zaman istersen yaparsın nasib olur inşallah...ben bu sene napcam onu bilmiyorum fatih sünnet oldu mevlüdünü yapmamız lazım kızın mevldüde olcak nasipse bakalım hangi araya sıkıştırcaz..Ismide güzel kurabiyesi de :)
Bende mevlut yapmak istiyordum ama nasip olmadı
selam millet
iyiyim canım sıpacıklarla uğraşıyorumGAMZE inan senden bir haber varmi diye girdim topige masallah suphanallah, bu son olsun,güle güle çıkın hastaneden,tez vakitte evinize varin sağlikla
SEBIHA kiz masallah senin kuzuna, Allahim mnazardan korusun sizi
GUL kurabiyeler pek tatli ellerine saglik
ASLI tatlim nasilsin, bıdıklarin tam olarak iyilesti mi?
SEDA bu enerjiyi bütün bir sene bekliyoruz senden,masallah.
ay kızlar benim şefim hala gelmedi sözde kargoya vermişler akşam msj gelirmiş gecen hafta perş. aldım tedarik sorunu yaşadılar sinir küpüne döndüm iptal ettirsem parayı 7 gün sonra iade ediyolarmış bu ara bi şanssızım ya.. dün malzeme aldım onlarıda bekliyorum normalde ertesi günde elme gecen şey daha kargoya verilmedi çokmu pimpirikliim ne hiç rahat olamıyorum bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?