Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selamun aleykum kızlar nasılsınız ben yeni yeni kendime geliyorum bu seferki çok sancılı oldu ya dun gece yine acildeydik sancim coktu duramayacak şekle gelince acile gittik büyük kan pıhtısı varmış onları düşürmek için sancı yapıyor doktor dedi biraz daha sabir sonra geçer hepsi bugün daha iyiyim sancim az arada geliyor ama dunki kadar sert degil

Canım benim doguma az kaldı rabbim hayırla kurtarsın benden sana tavsiye dogum sonrası bol bol dinlen ve sakın üşütme kurban olayım bak ben hala çekiyorum
Dua listesinemi aldınız kız ben okuyamıyorum ay nolcak şimdi nolur hakkınızı helal edin

selam kızlar bugün kuzumu görmeye gittik herşey yolunda çok şükür...
Uykusuz bir geceden gunaydin :)

Bende birseyi çok heveslenip isteyince bir aksilik olur seninde öyle olmuş sanırsam canım... gelir canım az daha sabret :)
aynen canım maalesef iptal edilmiş para iade edildi 10 gün oyaladılar sinir ldum siz siz olun İSTANBUL BİLİŞİMDEN alışveriş yapmayın birbirlerinden haberleri yok biri kargoya verdik fatura kesildi dio biri para iade edildi dio..

canım iptal etmişltim sinirlenip10dk sonra geri çektim iptali yeni sipariş vermiştim pzrtesi günü ama nasılsa sipariş verilmemiş kaç gün gelcek die bekledim en son kargoya verildi fatura kesildi dendi akşam sipariş vermmeişsiniz para iade edildi dendi birbirlerinden haberleri yok nasıl iş yapıyolar anlamadım para iade edilmiş bende başka bir yerden aldım dün bugün kargoya verildi pazartesi elimde inşallah..

Canim benim masallah bizim bebekler buyudude hepsi yavas yavas yasina giriyor doğum günü kutlu olsun

Amin canım amin... çekiyorum aslında daha çok cekeyim :)

Senin hamilelik nasıl gidiyor az kaldı hazırlıklar ne alemde :)

Canım Rabbim sabır versin sana ve acil şifa versin... insallah daha güzel olacak herşey ::

Nazom canım özledim valla gelinimde yaşına girmiş maşallah kuzuma ;.
Sende en yakın zamanda hast git ihmal etme lütfen çok öpüyorum sizi
Canım az kaldı doğuma bu arada isim belli mi karar verdiniz mi? Daha çok eksiğin varmı? Bide doğuma annen Gelicek mi? Ayy ne çok soru sordum istediğin sorudan başlayabilirsin
Bu arada uyku için ya halim mi cekmeliyim ?

ASLI canım evet uyusun diye ya halim oku miniklerin yüzüne, inanarak işe yarar Allahin izniyle. Tatlim son günlerim Allah nasip eserse 15-20 gün kaldi,evdeyim yan gelip yatiyorum,bebegin tüm ihtiyaclarini aldık,ama yıkamadim daha, annem gelecek haftaya ona bırakiyorum, oğlanin dolabini da halletsin . Simini YIGIT EREN dübündük Allah nasip eserse., Rabbim senin minklerine saglik ve uyku düzeni versin canim.

NAZOOO kuzum benim gebelik son günlerim valla sürekli uyuyorum dinleniyorum hamdolsun bir sıkıntım yok, ayuy bende tam kış ortasinda doguracam, artik evden dişarı çıkmama artik.ahh kuzum sen nasil hasta oldun öyle bir yıl oldu hala etskisi devam ama lütfen ihmal etme hastaneye git mutlaka

SEBIHA tatlım Allah sana sabır versin oğlun cok akıllı olsun her zaman. Hazirliklarim tamam,oglanın herseyini aldı, dolabı annem gelince hazirlayacak yıkama ütüleme,biz zaten dogum cantasini coktan hazirladik, Allah nasip ederse sezeryan olucam, yakinda tarih belli olur.

BURCU canim arkadasim cektigin her acı bir günahını silsin, tez zamanda eski haline dön insallah, ankarada misiniz? Tüp dr ne dedi?

GUL tatlim aksilik olmus ama sonunda yarin kavusuyorsun mutfak sefine, ahh bu internet saticilari boyları devrilsin, sen hic sıkma canını,bu arada masallah kızında hersey yolundaymis, suphanallah

Burcu adasim ankaradayım çarşamba donecez tüp bebek doktoru birşey demiyor genetik sonuçlarını bekliyor oda ocağın ortalarında falan çıkacak bakalım hayirlisiyla sonuçlar çıksın eğer tüp kesin derse uzun bir süre beklemeyi düşünüyorum yok iilaç tedavisiyle düzelecek birseyise 1 seneyi beklemem ya sonuçlar önemli bakalım

Kızlaaarr nasılsınız. Burcum daha iyi olmana sevindim canım bundan sonra herşey güzel olacak inşallah sabrının mükafatını alacaksın.

B. Burcum ay çok az kaldı ya sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. İyi yapıyorsun bol bol uyumakla dinlenmekle bir daha fırsat bulamayabilirsin.

Bizde yılbaşında İstanbul'a annemlere gidicez inşallah evlendiğimden beri hiç kısmet olmadı artık 8. senemde onlarla olayım dedim o da şöyle oldu eşimin cuma günü dersi telafi yapıldı öğrenciler gelmek istemeişeh bizim yüksekokulda da cuma günleri yarım gün yılbaşı haftası da o güne hiç ders koymamışlar öğrenciler memleketlerine gider diy vie. Yılbaşı sonrası perş. günü zaten tatil bende çarş. öğlen çıkalım dedim cuma da izin yazdırırım hem yılbaşını kutlarız hem uzun kalırız dedim tabi daha amirle konuşmadım yoktu salı gelecek ama sorun olmaz herhalde. Dayımlar fişan cümbür cemaat güzel olacak valla ben hediyelerimi bile aldım. Kardeşimin doğumgünü var ocakta 2 hafta var aramızda ona bot aldım, dayıma kazak aldım, yengeme de seramik tencere aldım anneme ne alcam bilmiyorum.

Günaydin kızlarrr

Tümay duanı okudum canımmm, Rabbim evine huzur ve sağlık versin, kızına da sağlıklı uzun bir ömür.

Seda ohh hediyeleri almışsın, valla fırsatın varsa git, kalabalık aile her zaman candır.

günaydın kızlarr...

burcucum cok şükür kızışım iyi tabi haftayada çağırdı 35ten sonra herhafta kntrol var ama ben 3ünde gidicem eşimle gitcem die...ama bi terslik olursa gel dedi..sen naptın gittimmi yakınlarda kntrole..bizim senle doğum ya aynı olcak yada cok yakın benim 12si 19u arası bakalım senin ilk doğum nasıl olcak sağlıkla gelsinde :)

BUKET duamı okumuşsun Allah razı olsun tatlımmmmm, bu arada amin diyorum bir önceki msjdaki temennilerine :)

GAMZE cok sükür annen sağsalim evinde,bundan sonrasi da cok kolay gecsin sizin için Rabbim ya kaviyy ismiyle şifa yağdırsın evinize

GUL canim evet seninle aramizda bir hafta olacak sanırım. Haftaya sali kontrol var o zamanda sezeryan tarihi alıcaz, Allah nasip ederse sezeryan olucam, bende 36 oldum dr, 38'i tamamla alalım dedi. Sen fatihi kaçınci haftada dogurdun, 38 cok mu erken acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…