- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.921
NAZAAAAAN bende snei cok özledim canim, fırsat buldukca gel bir ses ver, bak dua listesinde sen de varsın, dualardasin canim, insallah adet sorununda çözülür. Eslem in dogum günü kutlu olsun Allah nazardan korusun saglikli uzun bir ömrü olsun kuzunun
ASLIIIIIIIII canımmmm yerim ben senin minklerini, dualarimda, ben iyiyim tatlim az kaldi, evet evdeyim,hava soguk diye disarida cikmiyorum,bildigin ev kuşu oldum. Oğlanin eşyalariyla eksikleriyle uğraşıyorum, yakında dogum tarihide belli olacak insallah
GUL canim sabret biraz geri iade yapma bence, ama firmayi sürekli ara, darla,insallah hemencecik gelir.
SEBIHA allah minik erdeme'e mışıl mışıl derin uykular versin,bol boldua oku, aa bide uyumayan cocuklar icin Ya Halim tespihi cok iyiymiş
Canım benim doguma az kaldı rabbim hayırla kurtarsın benden sana tavsiye dogum sonrası bol bol dinlen ve sakın üşütme kurban olayım bak ben hala çekiyorumNAZAAAAAN bende snei cok özledim canim, fırsat buldukca gel bir ses ver, bak dua listesinde sen de varsın, dualardasin canim, insallah adet sorununda çözülür. Eslem in dogum günü kutlu olsun Allah nazardan korusun saglikli uzun bir ömrü olsun kuzunun
ASLIIIIIIIII canımmmm yerim ben senin minklerini, dualarimda, ben iyiyim tatlim az kaldi, evet evdeyim,hava soguk diye disarida cikmiyorum,bildigin ev kuşu oldum. Oğlanin eşyalariyla eksikleriyle uğraşıyorum, yakında dogum tarihide belli olacak insallah
GUL canim sabret biraz geri iade yapma bence, ama firmayi sürekli ara, darla,insallah hemencecik gelir.
SEBIHA allah minik erdeme'e mışıl mışıl derin uykular versin,bol boldua oku, aa bide uyumayan cocuklar icin Ya Halim tespihi cok iyiymiş
aynen canım maalesef iptal edilmiş para iade edildi 10 gün oyaladılar sinir ldum siz siz olun İSTANBUL BİLİŞİMDEN alışveriş yapmayın birbirlerinden haberleri yok biri kargoya verdik fatura kesildi dio biri para iade edildi dio..Uykusuz bir geceden gunaydin :)
Bende birseyi çok heveslenip isteyince bir aksilik olur seninde öyle olmuş sanırsam canım... gelir canım az daha sabret :)
canım iptal etmişltim sinirlenip10dk sonra geri çektim iptali yeni sipariş vermiştim pzrtesi günü ama nasılsa sipariş verilmemiş kaç gün gelcek die bekledim en son kargoya verildi fatura kesildi dendi akşam sipariş vermmeişsiniz para iade edildi dendi birbirlerinden haberleri yok nasıl iş yapıyolar anlamadım para iade edilmiş bende başka bir yerden aldım dün bugün kargoya verildi pazartesi elimde inşallah..NAZAAAAAN bende snei cok özledim canim, fırsat buldukca gel bir ses ver, bak dua listesinde sen de varsın, dualardasin canim, insallah adet sorununda çözülür. Eslem in dogum günü kutlu olsun Allah nazardan korusun saglikli uzun bir ömrü olsun kuzunun
Canim benim masallah bizim bebekler buyudude hepsi yavas yavas yasina giriyor doğum günü kutlu olsunMrb kızlar nasılsınız sizleri çok özledim eslemin birinci yaşını kutladık ben hala toparlamayamadım şimdi birde adet sorunu çıktı 60 gün adet oldıium 1 hafta kesildi gene başladı bi fırsat bulupta doktora gidemedim gerkesi öpüyırum
NAZAAAAAN bende snei cok özledim canim, fırsat buldukca gel bir ses ver, bak dua listesinde sen de varsın, dualardasin canim, insallah adet sorununda çözülür. Eslem in dogum günü kutlu olsun Allah nazardan korusun saglikli uzun bir ömrü olsun kuzunun
Selamun aleykum kızlar nasılsınız ben yeni yeni kendime geliyorum bu seferki çok sancılı oldu ya dun gece yine acildeydik sancim coktu duramayacak şekle gelince acile gittik büyük kan pıhtısı varmış onları düşürmek için sancı yapıyor doktor dedi biraz daha sabir sonra geçer hepsi bugün daha iyiyim sancim az arada geliyor ama dunki kadar sert degil
Nazom canım özledim valla gelinimde yaşına girmiş maşallah kuzuma ;.Mrb kızlar nasılsınız sizleri çok özledim eslemin birinci yaşını kutladık ben hala toparlamayamadım şimdi birde adet sorunu çıktı 60 gün adet oldıium 1 hafta kesildi gene başladı bi fırsat bulupta doktora gidemedim gerkesi öpüyırum
Canım az kaldı doğumaNAZAAAAAN bende snei cok özledim canim, fırsat buldukca gel bir ses ver, bak dua listesinde sen de varsın, dualardasin canim, insallah adet sorununda çözülür. Eslem in dogum günü kutlu olsun Allah nazardan korusun saglikli uzun bir ömrü olsun kuzunun
Arkadaşlar hastaneden çıktık evdeyiz annemdeyim hamdolsun iyidir çarşamba kontrole gidecek durumlar böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?