- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.941
BUKET duamı okumuşsun Allah razı olsun tatlımmmmm, bu arada amin diyorum bir önceki msjdaki temennilerine :)
GAMZE cok sükür annen sağsalim evinde,bundan sonrasi da cok kolay gecsin sizin için Rabbim ya kaviyy ismiyle şifa yağdırsın evinize
GUL canim evet seninle aramizda bir hafta olacak sanırım. Haftaya sali kontrol var o zamanda sezeryan tarihi alıcaz, Allah nasip ederse sezeryan olucam, bende 36 oldum dr, 38'i tamamla alalım dedi. Sen fatihi kaçınci haftada dogurdun, 38 cok mu erken acaba diye düşünüyorum
Buket duanı okudum canım Rabbim sana sabır güç versin, evine huzur ve nereket versin. şeker kızına da uzun sağlıklı bir ömür versin
Gül tatlim haklısın, 38'i tamamlamak 39 demek,öyle bir endişe kapladi beni de erkenmi olur diye, ama nasip bakalım. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler bizim bıdıklar
Ebruliank arkadasim,insallah tez zamanda sende güzel haberler alirsin,bak ben 6 sene sonra hamile kaldim Allahima hamdolsun. Rabbim sana da nasip etsin,burdaki bütün arkadaslarimiz sırasıyla ne mucizelerle hamile kaldi, Allah isteyen herkese versin
Buket duanı okudum canım Rabbim sana sabır güç versin, evine huzur ve nereket versin. şeker kızına da uzun sağlıklı bir ömür versin
Gül tatlim haklısın, 38'i tamamlamak 39 demek,öyle bir endişe kapladi beni de erkenmi olur diye, ama nasip bakalım. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler bizim bıdıklar
Ebruliank arkadasim,insallah tez zamanda sende güzel haberler alirsin,bak ben 6 sene sonra hamile kaldim Allahima hamdolsun. Rabbim sana da nasip etsin,burdaki bütün arkadaslarimiz sırasıyla ne mucizelerle hamile kaldi, Allah isteyen herkese versin
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SİZDE GÜZL HABERLER ALIRSINIZ..inş en kısa zamanda bende buraya yazarımmmm, meleğim olacak diyee... Rabbim herkesin dualarını kabul eylesinnn
ENDİŞELENME TATLIM BEBEĞİNİN HAREKETLERİNİ TAKİP ET SÜREKLİ SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE GELSİNLER İNŞALLAH BENDE 3ÜNDE GİDİCEM SONRA BELKİ 1 KERE DAHA ÇAĞRIR ZATEN 15 GÜN FLN KALIYO BAKALIM BEN İLKİNDE HEYECAN YAPMADIM ÇOK SAKİNDİM AMA BUNDA YENİ YENİ Bİ HEYECAN OLUYO..BAK HELE VARYA AMELİYATTAN CIKARKEN AYILDIM HATIRLIYORUM AMA ODAYA ÇIKIP BENİ YATAĞA ALMALARINI FLN HİÇ HATIRLAMIYORUM ÇOK GARİP OKADAR ZORLADIM KENDİMİ HATIRLIYIM DİE AMA YOK :)) YİNE AYNI ŞEYLER OLUCAK KORKULACAK BİŞİ DEĞİL SAKIN KORKMA AMA ENTERESAN GELİYO :))Buket duanı okudum canım Rabbim sana sabır güç versin, evine huzur ve nereket versin. şeker kızına da uzun sağlıklı bir ömür versin
Hayirli Gunler...
Burcum doguma az kalmis sezeryan mi istiyorsun bir ara normal istiyordun sanki hakkinda hayirlisi olsun.
Gul canim seninde az kalmis artik tecrubelisin o yuzden heycanlisin.
Buket duana kocaman amin diyorum.
Yasemin nerelerdesin tatlim yogunsun galiba
Valla gülcüm bizde cok heyecanlaniyoruz, ben hergün dua etmeye calisiyorum, Allah gücünü verecek inaniyorum, kendime kolay ve saglikli bir dogum dilerken mutlaka seninde adini söylüyorum, Rabbim saglikla evlatlarimizi kucagimiza versinİNŞALLAH TEZ ZAMANDA SİZDE GÜZL HABERLER ALIRSINIZ..
ENDİŞELENME TATLIM BEBEĞİNİN HAREKETLERİNİ TAKİP ET SÜREKLİ SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE GELSİNLER İNŞALLAH BENDE 3ÜNDE GİDİCEM SONRA BELKİ 1 KERE DAHA ÇAĞRIR ZATEN 15 GÜN FLN KALIYO BAKALIM BEN İLKİNDE HEYECAN YAPMADIM ÇOK SAKİNDİM AMA BUNDA YENİ YENİ Bİ HEYECAN OLUYO..BAK HELE VARYA AMELİYATTAN CIKARKEN AYILDIM HATIRLIYORUM AMA ODAYA ÇIKIP BENİ YATAĞA ALMALARINI FLN HİÇ HATIRLAMIYORUM ÇOK GARİP OKADAR ZORLADIM KENDİMİ HATIRLIYIM DİE AMA YOK :)) YİNE AYNI ŞEYLER OLUCAK KORKULACAK BİŞİ DEĞİL SAKIN KORKMA AMA ENTERESAN GELİYO :))
Amin arkadaşım. Allah razi olsun. Sen ne kadar zamandir bebek istiyorsun?İnş.. teşekkür ederimmm.Sizede Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesinn meleğinizi
Hayirli Gunler...
Burcum doguma az kalmis sezeryan mi istiyorsun bir ara normal istiyordun sanki hakkinda hayirlisi olsun.
Gul canim seninde az kalmis artik tecrubelisin o yuzden heycanlisin.
Buket duana kocaman amin diyorum.
Yasemin nerelerdesin tatlim yogunsun galiba
benim ilkinde yoktuda bunda varValla gülcüm bizde cok heyecanlaniyoruz, ben hergün dua etmeye calisiyorum, Allah gücünü verecek inaniyorum, kendime kolay ve saglikli bir dogum dilerken mutlaka seninde adini söylüyorum, Rabbim saglikla evlatlarimizi kucagimiza versin
HOŞ GELDİN AYŞECİM evet bayadır yoktun..AMİN İNŞALLAH..Merhaba arkadaslar nasilsiniz?hatirladinizmi beni ben cok mahcubum gercekten size karsi
Uzun zaman oldu giremedim site yenilendikten sonra zor oldu benim icin alismak.hala sevemedim sitenin bu yeni halini:)
En son agustostami girmistim siteye kayinvalidemler gelip gittiler ondan sonra girmedim heralde.
Dua listesinde yarida kalmistim la havle cekiyorduk. Kimde kaldigimida hatirlamiyorum. Burcu o liste varsa bana yollayabilirmisin lutfen tekrar bastan okucam Insaallah. Burcu dogumunda yaklasmis canim Rabbim hayirli kolay dogum nasip etsin sana ve diger dogum yapacak arkadaslara. Sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah.
Hepinizi cok ozledim gecmisi okumak zor olacak :) yinede atlaya atlaya goz attim
Merhaba arkadaslar nasilsiniz?hatirladinizmi beni ben cok mahcubum gercekten size karsi
Uzun zaman oldu giremedim site yenilendikten sonra zor oldu benim icin alismak.hala sevemedim sitenin bu yeni halini:)
En son agustostami girmistim siteye kayinvalidemler gelip gittiler ondan sonra girmedim heralde.
Dua listesinde yarida kalmistim la havle cekiyorduk. Kimde kaldigimida hatirlamiyorum. Burcu o liste varsa bana yollayabilirmisin lutfen tekrar bastan okucam Insaallah. Burcu dogumunda yaklasmis canim Rabbim hayirli kolay dogum nasip etsin sana ve diger dogum yapacak arkadaslara. Sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah.
Hepinizi cok ozledim gecmisi okumak zor olacak :) yinede atlaya atlaya goz attim
Evet buketimmm zaman su gibi aktı gecti, daha dün seni sezeryana yollamiştık :)KIZ BURCU YAKLAŞMIŞ SENİNKİDE HADİ HAYIRLI SABIRLI BEKLEMELER..
Amin arkadaşım. Allah razi olsun. Sen ne kadar zamandir bebek istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?