Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım 38i tamamladım 39+0 da doğdu fatih :) yok erken olmaz bebek gelişimini tamamlamış oluyo benimde o sıralarda alçaklar..zaten 38i tamamlamak 39 oluyo..

Buket duanı okudum canım Rabbim sana sabır güç versin, evine huzur ve nereket versin. şeker kızına da uzun sağlıklı bir ömür versin

Gül tatlim haklısın, 38'i tamamlamak 39 demek,öyle bir endişe kapladi beni de erkenmi olur diye, ama nasip bakalım. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler bizim bıdıklar

Ebruliank arkadasim,insallah tez zamanda sende güzel haberler alirsin,bak ben 6 sene sonra hamile kaldim Allahima hamdolsun. Rabbim sana da nasip etsin,burdaki bütün arkadaslarimiz sırasıyla ne mucizelerle hamile kaldi, Allah isteyen herkese versin

İnş.. teşekkür ederimmm.Sizede Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesinn meleğinizi

bu güel duan için çok teşekkür edeerim..

inş en kısa zamanda bende buraya yazarımmmm, meleğim olacak diyee... Rabbim herkesin dualarını kabul eylesinnn
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SİZDE GÜZL HABERLER ALIRSINIZ..

ENDİŞELENME TATLIM BEBEĞİNİN HAREKETLERİNİ TAKİP ET SÜREKLİ SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE GELSİNLER İNŞALLAH BENDE 3ÜNDE GİDİCEM SONRA BELKİ 1 KERE DAHA ÇAĞRIR ZATEN 15 GÜN FLN KALIYO BAKALIM BEN İLKİNDE HEYECAN YAPMADIM ÇOK SAKİNDİM AMA BUNDA YENİ YENİ Bİ HEYECAN OLUYO..BAK HELE VARYA AMELİYATTAN CIKARKEN AYILDIM HATIRLIYORUM AMA ODAYA ÇIKIP BENİ YATAĞA ALMALARINI FLN HİÇ HATIRLAMIYORUM ÇOK GARİP OKADAR ZORLADIM KENDİMİ HATIRLIYIM DİE AMA YOK :)) YİNE AYNI ŞEYLER OLUCAK KORKULACAK BİŞİ DEĞİL SAKIN KORKMA AMA ENTERESAN GELİYO :))

Hayirli Gunler...
Burcum doguma az kalmis sezeryan mi istiyorsun bir ara normal istiyordun sanki hakkinda hayirlisi olsun.
Gul canim seninde az kalmis artik tecrubelisin o yuzden heycanlisin.
Buket duana kocaman amin diyorum.
Yasemin nerelerdesin tatlim yogunsun galiba

Tümayim evet basta normal dogumu cok istiyordum, dr nin yönlendirmesiyle fikrimizi degistirdik, çatım çok darmış,riske atmaya gerek yok dedi,bizimde icimize sindi, Allah nasip ederse sezeryan ollucak. Haftaya da tarih belli olucak insallah

Valla gülcüm bizde cok heyecanlaniyoruz, ben hergün dua etmeye calisiyorum, Allah gücünü verecek inaniyorum, kendime kolay ve saglikli bir dogum dilerken mutlaka seninde adini söylüyorum, Rabbim saglikla evlatlarimizi kucagimiza versin

Merhaba arkadaslar nasilsiniz?hatirladinizmi beni ben cok mahcubum gercekten size karsi
Uzun zaman oldu giremedim site yenilendikten sonra zor oldu benim icin alismak.hala sevemedim sitenin bu yeni halini:)
En son agustostami girmistim siteye kayinvalidemler gelip gittiler ondan sonra girmedim heralde.
Dua listesinde yarida kalmistim la havle cekiyorduk. Kimde kaldigimida hatirlamiyorum. Burcu o liste varsa bana yollayabilirmisin lutfen tekrar bastan okucam Insaallah. Burcu dogumunda yaklasmis canim Rabbim hayirli kolay dogum nasip etsin sana ve diger dogum yapacak arkadaslara. Sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah.
Hepinizi cok ozledim gecmisi okumak zor olacak :) yinede atlaya atlaya goz attim

evet canım bilmiyorum belki ondandır :)

benim ilkinde yoktuda bunda var AMİN canım ALLAH razı olsun RABBİM senide benide tüm hamişleride sağlıklı sıhhatli kurtarsın.bebekelrimizde sağlıkla gelsin İNŞALLAH..

HOŞ GELDİN AYŞECİM evet bayadır yoktun..AMİN İNŞALLAH..

Ayşeeee kızzz nerelerdesin, özledik seni. Iyi olmana sevindim, tatlım o liste şuan yok bende,kimler vardı hatırlamıyorum inan ki. Ama bu listede olanların aynısıydı sanırım,ilk sayfaya bir bak istersen . Evet kuzum az kaldi Allah nasip ederse ocak başı gibi sezeryan olucam. Senin kuzun nasil? Işe başladın mi?

Burjum hani daha sonra okuyamayanlara tekrardan kopyaliyordun ya o sekil yaptiysan ben bi gerilerde ararim bukurum
Ise baslamadim canim ben direk 2 yil izin aldim is yerinden hatta 1 yil daha ustune ekleyebilirim :)) belki o arada gunluk 2-3saat calisabilirim. Kafama yatti o sekil calismak bakalim kismet simdilik dusuncelerimde.
benim kuzuda 6 ayini doldurdu teyzesi ek gidalara basladik hersey yiyemiyor tabi allerjisi var ve nasil tepki veriyor diye cesit yediremiyorum. Bu uzun bi mesele bi ara yazarim
mevludumuzude yaptik sukur
onun haricinde bizde yenilikler bukadar
ahh evet artik donuyoruz yattigimiz yerde biraz gec basladikta donmeye :)
Alkis yapiyoruz
sende tadmana az kaldi cok sukur az kaldi kavusmana. Sezeryan gunun bellimi?

Tabi bende cok faydasini gordum :) annene aldirmistim dogumdan once o kitabi.
kitabi her elime alisimda sen geliyorsun aklima. Senin prensesinde dogum gunu olmus Rabbim nice hayirli yaslara eristirsin Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…