Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım agustos ayını cok iyi hatirliyorum, sürekli kusuyordum ben :) listeyi yasemin hazirladi,yani gecmişte bulamayabilirsin. Ama ben kendi adıma sana hakkımı helal ettim benim duami okumasanda olur canim. ayy ben onu yerim masallah suphaallah kuzuma. Büyüsünde koca adam olsun,işinden izin alman harika, en azinda evladini kendin yetistireceksin masallah. sezeryan günüm haftaya belli olacak,kontrolumuz var,o zaman netleşir,ama ocak başında bir zaman sanirim. Arasira gel topige özletme kendini, kuzunun alerjisi de insallah büyüdükce gecer,bize biraz akıl ver,öpüyorum canım sizi

Ayşe, buketin dedigi kitabın adı neydi? Içeriginde ne vardi? Bahsettigini cok iyi hatırlıyorum buketin, ama tam şimdi içerigini hatırlayamadim

Gul 36 gunun kalmis az kalmis oglun nasil ne yapiyor kardesi gelecek sevincini nasil belli ediyor?
Cok heyecanli bir bekleyis :))

canım orda 36 ama 2. doğum olduğundan erken alıcak dr ocağın 12si 19u arası benimde bakalım şimdilik 19u görünüyor bi aksilik olmassa..:)26 günüm kaldı

Kitapciginda dua ve bilgi hazinesi diye geciyor ayni zamanda.
dualar var hamilelik doneminde, cocuk terbiyesinde, cocugu olmayanlar icin receteler maddi manevi, cocuk dogduktan sinra yapilacak olan dua ve sunnetler, beslenme saglik, dogum, anne sutu, bu konular hep dua ve tiyolarla bi cok sey var uygulanabilecek

Burjum sen helal ettin digerlerinden nasil helallik alacam
O listede hic eksik kisi yok degilmi ben yedekte birseyler daha okuyayim o kisilere belki boylelikle haklarini odemis olurum.
Estagf.akil degilde deneyimlerimi paylasirim belki bi faydam olur. Burda cok tecrubeli annelerimiz var onlardan cok sey ogrendim uyguladim. Buarada sezeryani belden asagi uyusturacaklarmi yoksa tumden bayiltacaklarmi?ben ayiktim ve bebegin ciktigi ani yasamistim cok guzeldi eger imkanin varsa tavsiye ederim neticede ilk cocuk bir anne icin mukemmel bir an :)

Ayşem bana o kitabın adı ve yazarı tam olarak yazar misin,haftasonu bir bakayim kitaba

tatlim inan ki liste tam aklımda degil ama bugün ki listeden farkli bir de Meral vardı sanırım, sen bu listedeki isim sıralamasına göre la havleni bitir, bir de ilan yap helallik iste herkesden, zaten herkes helal eder

Tecrübelerini tabikide paylaş valla, burdaki şeker anneler sayesinde ben oğlumun bezine mendiline yatağina karar verdim ve tabiki doğduktan sonra bir sürü sorum olacak

Allah nasip ederse spinal istiyorum,yani insallah Rabbim kolaylıkla nasip eder, benimde sadece belden aşagımı uyuşturacaklar. Insallah Allahimin izniyle oğlumun çıktığı anı görücem, Rabbim cok büyük, dualarim o yönde

Evet buketimmm zaman su gibi aktı gecti, daha dün seni sezeryana yollamiştık :)

HE ŞİMDİDE BENİM CANAVAR EVDE ODADAN ODAYA KOŞUP DURUYOO..BİZDE PEŞİDEN KOŞUYOZ:))

Bukeeetttt senin kitapin reklamini yapiyorum hatirliyormusun tavsiye etmistin bize her anneye lazim adli kitabi :))
Allah razi olsun cevremde bi kac kisi nasiplendi sayende
NE MUTLU BANA..BENDE ÇOK FAYDALANDIM..HATTA BAK YASOYA DA GÖNDERECEKTİM UYUMAYAN ÇOCUK İÇİN BİR KAÇ DUA BAK YİNE UNUTTUM TÖVEBE YAA:))

Kızlarr nasılsınız hemen bir gireyim dedim arkadaşım bendeydi lafladık gitti. Dualara başlıcam şimdi bugüne kadar olanları bitiricem.

Amirden de iznimi aldım yani resmi olarak da yılbaşında İstanbul'a gitmem için bir sorun kalmadı. Hiç ikiletmedi sormadı ben söyledim aileme gideceğim diye tamam sorun değil dedi çar. öğleden sonra cuma tüm gün aldım. Öğrenci işçilerden sorumlu kişiyi de aradı seda izin alacak öğlen onun yanına gelen öğrenci işçi o gün tam gün gelsin sonra izin yapar dedi direkt verdi iznimi çok sevindim ee ama tek başıma işleri yürütüyorum vaktinde gelip gidiyorum işler tıkır tıkır yürüyor bildiği için de hiç ses çıkarmadı daha yaza kadar zaten gidemem ama tabii cuma günü için bir gün izin yazdırdım artık. Hatta yaz demedi de şehir dışına gidiyorum birşey olursa sorumluluk onlarda olur o yüzden. Çok heyecanlı ve mutluyum 7 seneden sonra ailemle yılbaşı geçiricem

Ayşecim benden yanada helal olsun..

kurabiye yaptım dinleniyorum :)

yeni bi sipariş daha var bakalım yapabişrsem onuda yapıcam doğuma kadar ne yapsam kardır dimi ama..:)))

hadi iyi geceler ALLAH rahatlık versin hepimize öpüldünüzzz...

Canım yeni aldığım makineni gördüm çok iyi etmişsin onu almakla senin gibi bu işle uğraşanlar için çok büyük kolaylık bende istiyorum senin gibi profesyonel uğraşmasam da ama mutfağım da şu an koyacak yer yok Allah'ın izniyle ev aldığımda mutfağım biraz daha büyük olursa alıcam. Kaynanamın evinde artık oturmak istemiyorum tamam kira vermiyoruz onlar da o evi ne satıyor ne kiralıyor filan ama her zaman bir ima oluyor ve ben bundan sıkıldım kendi evim olsun istiyorum nasıl olursa olsun birikmişimiz de var çok şükür ama bebek tedavisi boynumuzu büküyor bekliyoruz mecburen. Ayrıcaaa yaptığın şeylere bayılıyorumm.. Çok beceriklisin kıızz.

OZLEM duani okudum canim, Rabbim evladina eşine annene babana ve sana uzun saglikli bir ömür versin,kazadan beladan korusun sisi,bol huzur bol bereket insallah

SEDA haydi simdiden yolunuz acık olsun, senin yılına süper bir baslangic yapmış olacaksın, bol bol gezersin istanbulda :)

sağol canım İNŞALLAH 2015 senin yılın olur hem bebişin gelir onun bereketi ve şansıylada eve çıkarsınız alabilme durumunuz varsa alın cnm biz evlendiğimizde kiraya çıktık 7 ay kira ödedik RABBİM yardım etti düğündekileri satıp aldık ALLAH herkese nasib etsin 2016da bitiyo borç İNŞALLAH ALLAH kolaylığını veriyo cnm yeterki isteyin sağol canım sende becerikllisin seviyosun mutfağı eminim sende yaparsın..

Mrb arkadaşlar kdogumcuya gittim ilaçlatdan oluyormuş
Dua listesinde oldugumu bilmiyordum beni listeden çıkarırsanız bana okuyanlara okuyayım fırsatım olmuyor kusuruma bakmayın
Bazı arkadaşlarada kırıldığımı demeden edemicem herkes allaha emanet

kızlar selam günlerdir giremiyorum topiğe yoğunum işyerinde, evde zaten saçımı tarayacak vaktim yok. dua listesinin resmini çektim onlarıda okuyacağım. öpüyorum herkesi, hiçbir gelişmeden haberim yok . inşallah herşey yolundadır.
Yalnız en son nazanın bir cümlesini okudum bazı arkadaşlara kırıldım diye? hayırdır inşallah ne olduki ???

Nazanım canımmmm,bu listede sıran gecti, diger liste olursa o zaman seni yazmayız, eokundu bitti hayırlı olsun, hakkım helal olsun. e peki ilacı bırakacak misin? Nasil olacak?
son cümleni yalnış mi okudum, aman nazom kime kırıldın? Niye kırıldın?

Yasooo valla senin yokluğun hissediliyor,insallah yoğunluğun hayırlısıyla gecer, ve yine hergün burda olursun. Valla nazo'nun son cumlesi beni de üzdü?insallah kalbini cok kırmamışızdır.
bak bu aralar gel topiğe yakında benim dogum tarihi belli olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…