- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.961
Canım agustos ayını cok iyi hatirliyorum, sürekli kusuyordum ben :) listeyi yasemin hazirladi,yani gecmişte bulamayabilirsin. Ama ben kendi adıma sana hakkımı helal ettim benim duami okumasanda olur canim. ayy ben onu yerim masallah suphaallah kuzuma. Büyüsünde koca adam olsun,işinden izin alman harika, en azinda evladini kendin yetistireceksin masallah. sezeryan günüm haftaya belli olacak,kontrolumuz var,o zaman netleşir,ama ocak başında bir zaman sanirim. Arasira gel topige özletme kendini, kuzunun alerjisi de insallah büyüdükce gecer,bize biraz akıl ver,öpüyorum canım siziBurjum hani daha sonra okuyamayanlara tekrardan kopyaliyordun ya o sekil yaptiysan ben bi gerilerde ararim bukurum
Ise baslamadim canim ben direk 2 yil izin aldim is yerinden hatta 1 yil daha ustune ekleyebilirim :)) belki o arada gunluk 2-3saat calisabilirim. Kafama yatti o sekil calismak bakalim kismet simdilik dusuncelerimde.
benim kuzuda 6 ayini doldurdu teyzesi ek gidalara basladik hersey yiyemiyor tabi allerjisi var ve nasil tepki veriyor diye cesit yediremiyorum. Bu uzun bi mesele bi ara yazarim
mevludumuzude yaptik sukur
onun haricinde bizde yenilikler bukadar
ahh evet artik donuyoruz yattigimiz yerde biraz gec basladikta donmeye :)
Alkis yapiyoruz
sende tadmana az kaldi cok sukur az kaldi kavusmana. Sezeryan gunun bellimi?
Haydi insallah güzel haberi alirsiniz,hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşım ben 7 aylık evliyim daha ilk denememiz oldu bebek için 2 gün geçikti adetimm yarın test yapacam bakalımm sonuç ne olacak ALLAH hayırlısını versinnn inş.
Haydi insallah güzel haberi alirsiniz,hakkınızda hayırlısı olsun
Gul 36 gunun kalmis az kalmis oglun nasil ne yapiyor kardesi gelecek sevincini nasil belli ediyor?
Cok heyecanli bir bekleyis :))
Burjum sen helal ettin digerlerinden nasil helallik alacam
O listede hic eksik kisi yok degilmi ben yedekte birseyler daha okuyayim o kisilere belki boylelikle haklarini odemis olurum.
Estagf.akil degilde deneyimlerimi paylasirim belki bi faydam olur. Burda cok tecrubeli annelerimiz var onlardan cok sey ogrendim uyguladim. Buarada sezeryani belden asagi uyusturacaklarmi yoksa tumden bayiltacaklarmi?ben ayiktim ve bebegin ciktigi ani yasamistim cok guzeldi eger imkanin varsa tavsiye ederim neticede ilk cocuk bir anne icin mukemmel bir an :)
Evet buketimmm zaman su gibi aktı gecti, daha dün seni sezeryana yollamiştık :)
NE MUTLU BANA..BENDE ÇOK FAYDALANDIM..HATTA BAK YASOYA DA GÖNDERECEKTİM UYUMAYAN ÇOCUK İÇİN BİR KAÇ DUA BAK YİNE UNUTTUM TÖVEBE YAA:))Bukeeetttt senin kitapin reklamini yapiyorum hatirliyormusun tavsiye etmistin bize her anneye lazim adli kitabi :))
Allah razi olsun cevremde bi kac kisi nasiplendi sayende
Ayşecim benden yanada helal olsun..
kurabiye yaptım dinleniyorum :)
yeni bi sipariş daha var bakalım yapabişrsem onuda yapıcam doğuma kadarne yapsam kardır dimi ama..:)))
hadi iyi geceler ALLAH rahatlık versin hepimize öpüldünüzzz...
Canım yeni aldığım makineni gördüm çok iyi etmişsin onu almakla senin gibi bu işle uğraşanlar için çok büyük kolaylık bende istiyorum senin gibi profesyonel uğraşmasam da ama mutfağım da şu an koyacak yer yok Allah'ın izniyle ev aldığımda mutfağım biraz daha büyük olursa alıcam. Kaynanamın evinde artık oturmak istemiyorum tamam kira vermiyoruz onlar da o evi ne satıyor ne kiralıyor filan ama her zaman bir ima oluyor ve ben bundan sıkıldım kendi evim olsun istiyorum nasıl olursa olsun birikmişimiz de var çok şükür ama bebek tedavisi boynumuzu büküyor bekliyoruz mecburen. Ayrıcaaa yaptığın şeylere bayılıyorumm.. Çok beceriklisin kıızz.
Mrb arkadaşlar kdogumcuya gittim ilaçlatdan oluyormuş
Dua listesinde oldugumu bilmiyordum beni listeden çıkarırsanız bana okuyanlara okuyayım fırsatım olmuyor kusuruma bakmayın
Bazı arkadaşlarada kırıldığımı demeden edemicem herkes allaha emanet
Yasooo valla senin yokluğun hissediliyor,insallah yoğunluğun hayırlısıyla gecer, ve yine hergün burda olursun. Valla nazo'nun son cumlesi beni de üzdü?insallah kalbini cok kırmamışızdır.kızlar selam günlerdir giremiyorum topiğe yoğunum işyerinde, evde zaten saçımı tarayacak vaktim yok. dua listesinin resmini çektim onlarıda okuyacağım. öpüyorum herkesi, hiçbir gelişmeden haberim yok . inşallah herşey yolundadır.
Yalnız en son nazanın bir cümlesini okudum bazı arkadaşlara kırıldım diye? hayırdır inşallah ne olduki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?