Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım merhaba hoş geldin..geçmiş olsunbenimde oluyodu öyle ilacı bırakınca geçti..

hayırdır noldu..

yasom merhaba nasılsın kolay gelsin..

Nazancim benim duami okumasanda olur hakkim helal olsun.Gecmis olsun istemeden seni kirdiysam ozur dilerim kendi adima sık sık topige giremiyorum gormedigim bisey mi oldu acaba?

Hayirli aksamlar
haklarini helal eden arkadaslarim cok sagolun cok iyisiniz Allah razi olsun sizlerden.okadar sevindimki bu yazilariniza. Ben yinede vicdanen rahat olamayacagim icin sade dua listedeki arkadaslar icin degil tum listedekilere tekrar la havle ve ayriyetten ya safi cekmeye karar verdim ozaman biraz olsun daha rahat edecem.
nazanin bana kirildigini dusunuyorum ama sebebini bilmiyorum

Burjum yazarini bulamadim kitabin adi her anneye lazim dua ve bilgi hazinesi. Hazirlayan E. Muratoglu
yayin muallim nesriyat
kitabin ismini soylediginde normalde veriyorlar

Burjum yazarini bulamadim kitabin adi her anneye lazim dua ve bilgi hazinesi. Hazirlayan E. Muratoglu
yayin muallim nesriyat
Oo bu bilgiler harika tatlım, insallah bulurum kitabı, gecikmemişimdir.

Yaaa NAZOOO kime darıldın kıyamam ben sana, eğer bensem hemen sebebini yaz burda herkesin önünde senden özür dilerim ben bebekim

Aman kimse kırılmasın darılmasın canlarım :)

günaydın kızlarrr nasılsınız şafak 24...

ay az kaldı ama çok ağrım var ya yatakta dönemiyorum oturamıyorum kalçam belim kemikler sanki birbirine sürtüyor..
alttanda var fatihte böylemiydi hatırlamıyorum ama belim bu kadar kötü olmamıştı dr normal bebek baskı yapıyor diyo ama bana normal gelmio dayanabilcemmi bakalım..

yayin muallim nesriyat
Oo bu bilgiler harika tatlım, insdallah bulurum kitabı, gecikmemişimdir.

Yaaa NAZOOO kime darıldın kıyamam ben sana, eğer bensem hemen sebebini yaz burda herkesin önünde senden özür dilerim ben bebekim

Aman kimse kırılmasın darılmasın canlarım :)

SEBIHA duanı okudum canim Rabbim evladina uzun sağlıklı bir ömür versin, evine huzur bereket,eşine ve sana hayırlı ömürler versin insallah

FB TUBA canım duani okudum Rabbim bu yıl bitmeden sana cok güzel evlatlar versin,yeni yılda hep güzel haberler alin insallah, evine huzur bereket versin

GÜnaydın arkadaşlarım canlarım öpüyorum
Günaydın topigimizin gülü :) sabah kısacık bile olsa senden ses duymak ne güzel

GÜL benimde alttan cok ağrım oluyor, vajina kanalım açılıyormuş gibi bir ağrı,nasil tarif etsem bilemedim,bebek aşagıya itiyor kendini , ama bana normal geliyor bunlar, seninkilerde öyledir. Hele ben biraz fazla ayakata duyarım belim kalçam kasıklarım felaket ağrıyor. Bide eminim ki sen evin icinde benden daha cok hareketlisindir, ben günün yarısını yatarak geciyroyorum. Insallah az kaldi nazli kızını kuicagına almana, Allahim kolaylik versin

Canım çok normal artık doğumun yaklaştı bazısı son ana kadar birşey hissetmez, bazısı birkaç hafta önceden başlar böyle şeyler hissetmeye artık doğsa da bu vakitten sonra bir sorun olmaz zaten canım. Maşallah Burcum zaman ne kadar da çabuk geçti. Sağlıkla doğsun inşallah valla ben de çok heyecanlıyım.

Meraaal aşağıdasın kuzum nerelerdesinn seni çok merak ediyorumm arayamıyorum da yoğusundur diye watsapp ta da yoksun gel bir anlat neler yapıyorsun nasılsın bu aralar aklım hep sende canım yaaa..

Seda Allah razi olsun canim, evet artık bizde sabırsızlanıyoruz doğsada hayırlısıyla, sağlıkla..ve tabiki yeni yıl Allahin izniyle sana da bunları yaşatacak ve inan gecmişi unutacaksin

Bu arada aşagida online olanlari ben göremiyorum, ana Meral mi geldi???

canım evet çok hareketliyim mecbur fatihi doyur altını değiştir uyut oyna yerine göre kucağıma alıyorum vs..AMİN canım maşallah oda kıpır kıpır çizdiriyor karnımı bazen alttam vuruyo ya ağrı dediğim adet ağrısı gibi değil cnm değişik bişi kemik sürtünür gibi çatı ağrıyo galiba bebek cıkıcak sanıyorum fatihe rahat geçmişti bişi hissetmedim bu fena :)bakalımm..bende altta online olanları göremiyorum seda pro üye ya belki ondan görüyodur cnm..

amin cnm..biz göremiyoruz girenleri..

Tabi bende cok faydasini gordum :) annene aldirmistim dogumdan once o kitabi.
kitabi her elime alisimda sen geliyorsun aklima. Senin prensesinde dogum gunu olmus Rabbim nice hayirli yaslara eristirsin Insallah

sağol canım benim..dualarıda dert etme biz helalleştik bi ara burada...

Ayşe, buketin dedigi kitabın adı neydi? Içeriginde ne vardi? Bahsettigini cok iyi hatırlıyorum buketin, ama tam şimdi içerigini hatırlayamadim
dualar var reçeteler var..hani bizim şu alıntı yaptığımız dualar varya onlar topluca orada yazıyo..her anneye lazım..kitabın adı

Kuzularım saolun bu listeyi okucam inş. Ama kaçırdığım bişe varsa inanın bilerek deil
Burcu ilacı bırakamam sedim ve crpem düşmüyo malesef
Tümayım canım okucam inş. Duaları
Gülüm çok az kalmış doguma hayırla gelsin kuzun yasemin buket burcu öpüyorum canlar
Gamzeye noldu tam okuyamadım ama geçmiş gitmiş olsun inş
Ayşe senide unutmadım
Sizleri seviyorum canlarım hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar hamilelere kolay dogumlar diliyorum
Aslııııı damadıma iyi bak kızınıda öp başka kimse kaldımı kusura bakmasılar artık

evet canım az kaldı burcuyla peşpeşeyiz :)

kızlar bu arada siparişleri bitirdim nasıllar :)

Eklentiler

• 10868077_10152937123628516_5075375180626802638_n.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 36

İnşallah öyle olur canım valla geçen sene böyle değildim ama bu sene daha heyecanlıyım yeni yıla gireceğimiz için. Aileme de gidicem onlarla giricem yeni yıla onun da payı var tabii.

Valla mesajlara bakarken aşağı inince Maralam diye gördüm ismimin yanında ses ver dedim ama yazmadı okuyup çıkıyor sanırım bilmiyorum face da filan da hiç yok aramadım da yoğun çalışıyor diye ama merak ediyorum doğrusu neler yapıyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…