- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.981
canım merhaba hoş geldin..geçmiş olsunbenimde oluyodu öyle ilacı bırakınca geçti..Mrb arkadaşlar kdogumcuya gittim ilaçlatdan oluyormuş
Dua listesinde oldugumu bilmiyordum beni listeden çıkarırsanız bana okuyanlara okuyayım fırsatım olmuyor kusuruma bakmayın
Bazı arkadaşlarada kırıldığımı demeden edemicem herkes allaha emanet
kızlar selam günlerdir giremiyorum topiğe yoğunum işyerinde, evde zaten saçımı tarayacak vaktim yok. dua listesinin resmini çektim onlarıda okuyacağım. öpüyorum herkesi, hiçbir gelişmeden haberim yok . inşallah herşey yolundadır.
Yalnız en son nazanın bir cümlesini okudum bazı arkadaşlara kırıldım diye? hayırdır inşallah ne olduki ???
Oo bu bilgiler harika tatlım, insallah bulurum kitabı, gecikmemişimdir.Burjum yazarini bulamadim kitabin adi her anneye lazim dua ve bilgi hazinesi. Hazirlayan E. Muratoglu
yayin muallim nesriyat
kitabin ismini soylediginde normalde veriyorlar
Oo bu bilgiler harika tatlım, insdallah bulurum kitabı, gecikmemişimdir.Burjum yazarini bulamadim kitabin adi her anneye lazim dua ve bilgi hazinesi. Hazirlayan E. Muratoglu
yayin muallim nesriyat
kitabin ismini soylediginde normalde veriyorlar
Günaydın topigimizin gülü :) sabah kısacık bile olsa senden ses duymak ne güzelGÜnaydın arkadaşlarım canlarım öpüyorum
Günaydın topigimizin gülü :) sabah kısacık bile olsa senden ses duymak ne güzel
GÜL benimde alttan cok ağrım oluyor, vajina kanalım açılıyormuş gibi bir ağrı,nasil tarif etsem bilemedim,bebek aşagıya itiyor kendini , ama bana normal geliyor bunlar, seninkilerde öyledir. Hele ben biraz fazla ayakata duyarım belim kalçam kasıklarım felaket ağrıyor. Bide eminim ki sen evin icinde benden daha cok hareketlisindir, ben günün yarısını yatarak geciyroyorum. Insallah az kaldi nazli kızını kuicagına almana, Allahim kolaylik versin
canım evet çok hareketliyim mecbur fatihi doyur altını değiştir uyut oyna yerine göre kucağıma alıyorum vs..AMİN canım maşallah oda kıpır kıpır çizdiriyor karnımı bazen alttam vuruyo ya ağrı dediğim adet ağrısı gibi değil cnm değişik bişi kemik sürtünür gibi çatı ağrıyo galiba bebek cıkıcak sanıyorum fatihe rahat geçmişti bişi hissetmedim bu fena :)bakalımm..bende altta online olanları göremiyorum seda pro üye ya belki ondan görüyodur cnm..Günaydın topigimizin gülü :) sabah kısacık bile olsa senden ses duymak ne güzel
GÜL benimde alttan cok ağrım oluyor, vajina kanalım açılıyormuş gibi bir ağrı,nasil tarif etsem bilemedim,bebek aşagıya itiyor kendini , ama bana normal geliyor bunlar, seninkilerde öyledir. Hele ben biraz fazla ayakata duyarım belim kalçam kasıklarım felaket ağrıyor. Bide eminim ki sen evin icinde benden daha cok hareketlisindir, ben günün yarısını yatarak geciyroyorum. Insallah az kaldi nazli kızını kuicagına almana, Allahim kolaylik versin
amin cnm..biz göremiyoruz girenleri..Seda Allah razi olsun canim, evet artık bizde sabırsızlanıyoruz doğsada hayırlısıyla, sağlıkla..ve tabiki yeni yıl Allahin izniyle sana da bunları yaşatacak ve inan gecmişi unutacaksin
Bu arada aşagida online olanlari ben göremiyorum, ana Meral mi geldi???
Tabi bende cok faydasini gordum :) annene aldirmistim dogumdan once o kitabi.
kitabi her elime alisimda sen geliyorsun aklima. Senin prensesinde dogum gunu olmus Rabbim nice hayirli yaslara eristirsin Insallah
dualar var reçeteler var..hani bizim şu alıntı yaptığımız dualar varya onlar topluca orada yazıyo..her anneye lazım..kitabın adıAyşe, buketin dedigi kitabın adı neydi? Içeriginde ne vardi? Bahsettigini cok iyi hatırlıyorum buketin, ama tam şimdi içerigini hatırlayamadim
Kuzularım saolun bu listeyi okucam inş. Ama kaçırdığım bişe varsa inanın bilerek deil
Burcu ilacı bırakamam sedim ve crpem düşmüyo malesef
Tümayım canım okucam inş. Duaları
Gülüm çok az kalmış doguma hayırla gelsin kuzun yasemin buket burcu öpüyorum canlar
Gamzeye noldu tam okuyamadım ama geçmiş gitmiş olsun inş
Ayşe senide unutmadım
Sizleri seviyorum canlarım hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar hamilelere kolay dogumlar diliyorum
Aslııııı damadıma iyi bak kızınıda öp başka kimse kaldımı kusura bakmasılar artık
Seda Allah razi olsun canim, evet artık bizde sabırsızlanıyoruz doğsada hayırlısıyla, sağlıkla..ve tabiki yeni yıl Allahin izniyle sana da bunları yaşatacak ve inan gecmişi unutacaksin
Bu arada aşagida online olanlari ben göremiyorum, ana Meral mi geldi???
sağol canım benim..dualarıda dert etme biz helalleştik bi ara burada...
dualar var reçeteler var..hani bizim şu alıntı yaptığımız dualar varya onlar topluca orada yazıyo..her anneye lazım..kitabın adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?