Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aminnnn Nazanım aminnnn, sen sedim ve crp icin dedigim kürleri yap insallah, bu arada o ilaclar gecici kısırlık yapar,yani bir nevi dogum kontrol senin icin.

evet canım az kaldı burcuyla peşpeşeyiz :)

kızlar bu arada siparişleri bitirdim nasıllar :)
masallah güll, inan ki masallah sana. Bu arada benimde yaşadigim sey,tam da senin anlattigin ağrı, bebek çikacakmış gibi, ama bence cok normal artık dogum yaklasiyor,ben her gece o tuhaf sızıyı yaşadığım için artık sallamiyorum, ama ciddi ağrıtiyor bu bıdıklar

Allah sen ve senin gibi bebek yolunda caba harcayan herkese 2015 de sağlıklı evlatlar versin insallah, ne kadar pozitif düşünce o kadar iyi sonuçlar

Duamnur Burcu nerdesin????????????

alla alla bi alıntı yapamadım be giriyorum atıyo habire :) neyse atamadı haftaya flnda bi sipariş daha var canım onuda yapınca daha bilmyorum ne zaman yaparım artık bakalım :)

Selamun aleykum kızlar nasılsınız evime döndüm çok şükür temizliğe düştüm uzun süredir el vurmamistim kendimi ev işine attim

Aleyküm selam canim,inan ki aklımdaydın bugün, ooo temzilik yapmak harika ama dikkat et soğuk alma, sen lohusasın şuan bunu sakın unutma.
Uçak yolculuğun nasıldı?

Tb_fb tugba senin dileginin kabulu icin 500 kere la havle vela kuvvette.....cektim 500 kerede sifa icin ya safi cektim Allahim kabul etsin Insaallah

sirada duamnur var :)

Ozlem ek gidaya baslamismiydiniz? Neler yiyor buyuk adam? Biz yogurt yemeye alisiyoruz tabi arada agzimizi eksitiyoruz :)
Simdiye kadar yediklerimiz sunlar: havuc, brokoli,patates,su kabagi,bruksel lahanasi, yulaf,irmik,pekmez,tavuk ve suyu, armut, elma, muz, yogurdunda tadina baktik dil ucu ile deniyoruz hergun azar azar cunku midesi bulaniyor yogurttan

Burcu adasim iyi geliyor temizlik kafam dagiliyor is yerinde tadilata girmiş gidemiyorum onun için evin işlerine verdim enerji mi uçak yolculugum iyi geçti korktuğundan iyiydi yanimda yeni gelin bir bayan var di o çok korkuyordu ona destek olurken baktim bitti diyarbakir yetistigimizde uzun kaldi havada f-16larin kalkişi var mis onun için 15 dk falan tuttular bizi o ara biraz streslendim neyse bunuda atlattik çok sukur

Gunaydin kızlar mutlu cumalar

BEDRIYE duanı okudum canım Rabbim evine huzur bereket versin,kalbine ferahlik,elif'e de uzun gece uykulari versin insallah

GULHAN duani okudum canim, Rabbim evine huzur versin,gönlünden gecen işe başlarsin insallah, eşinle de cok mutlu olursun, Allah evladina uzun saglikli ömürler versin

AYSE masallah senin oğlan herseyi yemeye baslamis masallah. Ayy mide midesimi bulaniyo :) cok tatli ya :)

BURCU birseylerle ilgilenmen harika,bos kalma yalniz kalma,hemen de işe dönersin umarım. Rabbim seni cennetine alsın

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
ayşecim senin bıdık kaç aylık bak yoğurttan midesi bulanıyorsa çok az tuz ekle ve su ayran gibi yap ve kaşıkla dene alışır cnm..bizimki ekşiyi seviyodu yoğurt ayran vs hastası ayran içirtmio bana alıyo elimden :)5. ayından itibaren öyleydi..bir dene bakalım..meyve rendele içine ekle öyle ver

hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarım.
burcum bana uygun bir reçete sunmuşsun son yazında hemen çıktısını aldım çantama koydum, haşr suresinin son 4 ayeti ile birlikte ashabı kehf isimlerini. inşallah betül hanımefendiye hayırlısıyla sağlıkla derin uykular verir bu mübarek ayet ve isimler :)
burcu ve gül artık iyice doğumun ucundasınız yaa nekadar heyecanlı bir bekleyiş Allah tamamına erdirsin inşallah. topiğe yeni mik kuşlar katılacak şükürler olsun. sizinkiler doğar doğmaz inşallah seda meral tuba burcu ve diğer herkesten hayırlı haberleri hiç vakit kaybetmeden alırız.

hoş geldin canım nasılsın yoğunmuşsun...güzel etiketlerini gördünmü mahsullerimin üstünde :))))) İNŞALLAH :) GELİNİM SENDEN DAMADIM BURCUDAN OLUCAK heheh :)))))

gördüm canım çok güzel olmuşlar emek verilen herşey çok güzeldir herzaman çok değerlidir. hele bu halinle yapıyorsun ya maşallah sana kuşum ALlah gücünü kuvvetini artırsın. ben betülle birlikte pilav ve bezelye yemeği yapana kadar canım çıkıyor, seninkiler bide daha uğraştırıcı. betül senin kızın olsa eminim bu zevkli uğraşılarının hiçbirini yapamazdın :)))) evlere şenlik yaramaz bir kızım var Allaha şükürler olsun :)

canım sağolasın:) emin ol bizimkide seninkinden aşağı değil 2 dk oturmuyor malzemelerime saldırıo kurabiyeler saldırıyo yemek istiyo vermeyince ağlıyo illaki bi kaçtane fazla çıkması lazım bazen ucu ucuna cıkıyo kendi kendine oynamayı öğreniyolar zamanla gidio diğer odalara oyuncaklarını fln alıyo 3 günde bitirdim 40 kurabiyeyi illaki zaman ayırıyorum fatihede masadan kalkıp oyunuyorum tekrar dönüyorum yapmaya vs 2. olunca bilmiyorum naparım belli müddet illaki ara vercem ama bakıcam duruma göre yine yapabilirsem yaparım..

Kizlaaaar ben geldim kac gundur gelemiyordum herkes iyidir insallah alıntı yapmadim bana dua okuyan herkesten allah razı olsun burcum benim icin ettigin dua cok hosuma gitti canim rabbim seninde ailene sağlık ve huzur versin
aysecigim hos geldin o listede varmiydim bilmiyorum eğer varsam hakkim helal olsun
nazancigim canim kime kirildin hayırdır, insallah bana kirilmamissinsir, bi hatam olduysa Özür dilerim
Ayse canim ek gidayi sormussun 1 aralikta basladim vermeye ama yavas yavas veriyorum yoğurt veriyorum kabak,patates,havuc,balkabagi verdim şimdilik bi kere elma sebze püresi ne koydum purelerine pirinç koyuyorum bi kere irmik koydum yine puresine maydanoz koydum bide azicik yumurta ve muz yedirdim simdilik bunları yedi yakında kahvalti ve meyveye gecicem hatta evde kendim bebek biskuvisi yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…