- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.001
Aminnnn Nazanım aminnnn, sen sedim ve crp icin dedigim kürleri yap insallah, bu arada o ilaclar gecici kısırlık yapar,yani bir nevi dogum kontrol senin icin.Kuzularım saolun bu listeyi okucam inş. Ama kaçırdığım bişe varsa inanın bilerek deil
Burcu ilacı bırakamam sedim ve crpem düşmüyo malesef
Tümayım canım okucam inş. Duaları
Gülüm çok az kalmış doguma hayırla gelsin kuzun yasemin buket burcu öpüyorum canlar
Gamzeye noldu tam okuyamadım ama geçmiş gitmiş olsun inş
Ayşe senide unutmadım
Sizleri seviyorum canlarım hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar hamilelere kolay dogumlar diliyorum
Aslııııı damadıma iyi bak kızınıda öp başka kimse kaldımı kusura bakmasılar artık
masallah güll, inan ki masallah sana. Bu arada benimde yaşadigim sey,tam da senin anlattigin ağrı, bebek çikacakmış gibi, ama bence cok normal artık dogum yaklasiyor,ben her gece o tuhaf sızıyı yaşadığım için artık sallamiyorum, ama ciddi ağrıtiyor bu bıdıklarevet canım az kaldı burcuyla peşpeşeyiz :)
kızlar bu arada siparişleri bitirdim nasıllar :)
Allah sen ve senin gibi bebek yolunda caba harcayan herkese 2015 de sağlıklı evlatlar versin insallah, ne kadar pozitif düşünce o kadar iyi sonuçlarİnşallah öyle olur canım valla geçen sene böyle değildim ama bu sene daha heyecanlıyım yeni yıla gireceğimiz için. Aileme de gidicem onlarla giricem yeni yıla onun da payı var tabii.
Valla mesajlara bakarken aşağı inince Maralam diye gördüm ismimin yanında ses ver dedim ama yazmadı okuyup çıkıyor sanırım bilmiyorum face da filan da hiç yok aramadım da yoğun çalışıyor diye ama merak ediyorum doğrusu neler yapıyor diye.
masallah güll, inan ki masallah sana. Bu arada benimde yaşadigim sey,tam da senin anlattigin ağrı, bebek çikacakmış gibi, ama bence cok normal artık dogum yaklasiyor,ben her gece o tuhaf sızıyı yaşadığım için artık sallamiyorum, ama ciddi ağrıtiyor bu bıdıklar
Thenk yu bebek :)
Ozlem ek gidaya baslamismiydiniz? Neler yiyor buyuk adam? Biz yogurt yemeye alisiyoruz tabi arada agzimizi eksitiyoruz :)
Simdiye kadar yediklerimiz sunlar: havuc, brokoli,patates,su kabagi,bruksel lahanasi, yulaf,irmik,pekmez,tavuk ve suyu, armut, elma, muz, yogurdunda tadina baktik dil ucu ile deniyoruz hergun azar azar cunku midesi bulaniyor yogurttan
hoş geldin canım nasılsın yoğunmuşsun...güzel etiketlerini gördünmü mahsullerimin üstünde :))))) İNŞALLAH :) GELİNİM SENDEN DAMADIM BURCUDAN OLUCAK heheh :)))))hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarım.
burcum bana uygun bir reçete sunmuşsun son yazında hemen çıktısını aldım çantama koydum, haşr suresinin son 4 ayeti ile birlikte ashabı kehf isimlerini. inşallah betül hanımefendiye hayırlısıyla sağlıkla derin uykular verir bu mübarek ayet ve isimler :)
burcu ve gül artık iyice doğumun ucundasınız yaa nekadar heyecanlı bir bekleyiş Allah tamamına erdirsin inşallah. topiğe yeni mik kuşlar katılacak şükürler olsun. sizinkiler doğar doğmaz inşallah seda meral tuba burcu ve diğer herkesten hayırlı haberleri hiç vakit kaybetmeden alırız.
gördüm canım çok güzel olmuşlar emek verilen herşey çok güzeldir herzaman çok değerlidir. hele bu halinle yapıyorsun ya maşallah sana kuşum ALlah gücünü kuvvetini artırsın. ben betülle birlikte pilav ve bezelye yemeği yapana kadar canım çıkıyor, seninkiler bide daha uğraştırıcı. betül senin kızın olsa eminim bu zevkli uğraşılarının hiçbirini yapamazdın :)))) evlere şenlik yaramaz bir kızım var Allaha şükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?