Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyi bari adım varmış ayy adım yok sandımm kuraya giremedim diye banane banane saymıyorum diicektimm ben varımm.. Allah ım kabul etsin inşAllah.. ben kaçar.. özleemm listede altalta gelmişiz.. bakarsın peşpeşe gebe kalırız haa.. hadi ben uyumayaa.. çokca öptümm.. Yaseminimm ellerine sağlık.. duanıda Allah kabul etsin.. bende perşembe gününe niyetlendim o zamana takıyım baride.. utanarak bişey sorucam demiş ya ilişkide de üzerinde olucak ben o zaman çıkarıcam di mi? soru sormaya baakk yaa çok utandımm sen yaz ben yarına okuyayım

bedriyecim seni bilmemde benim daha çooooooook yolum var o yüzden herhalde sona gelmişim önemli değil, sen beni bekleme anacım sen benden önce hamile kal ben sona kalmaya razıyım:2:

Allah kabul etsin gülüm, sensiz olurmu hic + isaretledim bile seni
benim resmim var profilimde ama avatarımda bebek resmi var
Aaaaa simdi hemen baktim yaaaa cok memnun oldum canim arkadasim seni gordugume, oyyy senin kizinolursa nasil bi tatli olur varya cimcime bi kiz cikacak senden bak ben buraya yaziyorum

Bedriyem canim tabiki varsin yavv demirbaşlardansin sende yani
O konuya gelince valla ben bi sekilde ustumde kalmasi icin elimden geleni yapicam o anda

bedriyecim seni bilmemde benim daha çooooooook yolum var o yüzden herhalde sona gelmişim önemli değil, sen beni bekleme anacım sen benden önce hamile kal ben sona kalmaya razıyım:2:

vaar yaa hiç belli olmaz bu işler.. bi bakarsın hepimizden önce gebe kalmışsın.. Allah ın izniyle.. korunmayı bıraktığın zaman pıt diye.. ama benimm gebe kalırsam önceliği ne olur oluyorsa bana verin bakın rahim filminden korkuyorum bu ay yine adetim gelirse kocam kulağımdan tutupp dooğru filmcinin önüne atıcak beni:18:

bu arada seni gördümmm.. MaşaAllah diyorumm.. yasemininde ellerini gördümmm.. kabını gördümm.. kura fişlerini gördümm sıyırdım iyice hadi be kaçar

valla çok güldüm aferin kocana zaten senin gideceğin yok adam baktı bu böyle gitmiyor bari kulağından tutup götüreym dedi

Yasmincim güzel yürekli arkadasım:)) ne kadar urasmıssın:)) Icten samimiyetine ve zahmetne karsi tesekkur ederim. Cok hosuma gitti resimleride grunce HELE senin kurada tam ortada cıkmana kocaman gulumsedim:)) Benide silmee dua listesindn:))) Bu guzel dua listesini olusturman urasman teke teker, ismin gbi çiçek gibi actın yüreklermizde:)) Rabbm dualarıni tez zamanda kabul eylesin. Ben bu arada ade oldum. Snclarimida almadm. Gerekte kalmadi. Adetmin 3.gnu fsh hormnumu olctrcm. Bakalm ne cıkıck.?? Doktor kendiligimden adet olduguma cok sasircak o kesinde :)) bnde Rabbim icn zorluk yoktur. Deme mululugunu tadacagım insaallah:))

bence bu korkudan kurtul bir an önce herseyi yaptır rahat rahat hamiş ol korkma bence bi bayan mecbur kalınca herşeyi yapıyor ben ölü bebeğimi bile normal doğurdum sezaryan şansımı kaybetmemek için o üzntüyle bide sancı çektim okadar zor değildir ha

yasemin herzamanki gibi harikasın gönlü güüzel arkadaşım bende varım
Hemen isaretledim canimin ici hosgeldin
He he he yarunda bacagimi cekip koyarm, sonra yap bz gibi parca parca birlestirip tamamlarsin beni heyecanli okur ama dimi iyi geceler canim arkadasim
oooooooo kızlar uykunuz gelmedimi hepiniz burdasınız bu satte

Hakkaten yaa coştuk masallah

cnm nasılsın masallah baya buyutmussun fındıgını cnm benım nasıl gıdıyo gebışlık

iyiyim hamd olsun canım..
büyüyo teyzesi az kaldı doğuma artık..
zaman nasıl geçiyor gerçekten anlaşılmıyor.
son zamanlarla ilk zamanlar geçmiyo bunu anlamış oldum :)
sen nasılsın görüşemiyoruz uzun zamandır.
bi aksilik falan yoktur inşallah

selammm kızçeler nasılsınızz napıyosunuz baya kalabalık burası maşallah
Canimmm hosgeldinn, konu dualar olunca bir melek gibi seni aramizda goruyorum yaa melek hamisim benim, yeni dua listesi olusturuyiruzda onun heyecanindayiz tatlim, Allahim sanada kolay dogum saglikli uslu hayirli evlat nasibetsln insallah
bedriye gidemedin hala
Nasil gitsin yaa bi kahvelerimiz eksik baksana ozlemcim, kahveleri kim yapaaaarrr
Ayyyyyy bu sper haber yaaa masallah sana canimmm
Kendiliginden adet olman cok harika bir haber, sanada + koyuyorum simdi, insallah dualarla bide hamis kalirsan tamam iste
Bu arada rica ederim ne demek, ben sizleri coooik seviyorum cojk deger veriyorum onun icin bu ugrasilar benim icin bir zevk.
yasemincim ellerine sağlık uğraşmışsın yaa bende varımmmmmm

Isaretledim kuzucugummm sen hic merak etme

RABBİm hepinizin gönlüne göre versin inşAllah canım...
kısa zamanda dualarınız kabul olur inşAllah..
isim olarak bilmesem de herkese birden dua ediyorum...
RABBİm dileyen isteyen herkeslere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…