- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.801
Ozlemcim canim benim cok haklisinface olmayinca iste boyle karanlikta kaliyoruz bende merak ediyorum hakkaten keske hepimiz gercek resimlerimizi koysak profillerimize ne guzel olurdu
Bu arada senide isaretliyorum canimcim
iyi bari adım varmışayy adım yok sandımm kuraya giremedim diye banane banane saymıyorum diicektimm ben varımm.. Allah ım kabul etsin inşAllah.. ben kaçar.. özleemm listede altalta gelmişiz.. bakarsın peşpeşe gebe kalırız haa.. hadi ben uyumayaa.. çokca öptümm.. Yaseminimm ellerine sağlık.. duanıda Allah kabul etsin.. bende perşembe gününe niyetlendim o zamana takıyım baride.. utanarak bişey sorucam demiş ya ilişkide de üzerinde olucak ben o zaman çıkarıcam di mi? soru sormaya baakk
yaa çok utandımm sen yaz ben yarına okuyayım
Allah kabul etsin gülüm, sensiz olurmu hic + isaretledim bile seniCanım nasılda uğraşmışsın bizler için
Yüreği güzel arkadaşım beni dua listesinden silmeeYine dualarda buluşalım inşallah :) Bu arada Allahumme Ya Evvelü duasını yapmadığım arkadaşlarımınkinide bitirim çok şükür.
Rabbim kabul etsin inşallah :)
Kesinlikle sana katılıyorum canımm
Aaaaa simdi hemen baktim yaaaa cok memnun oldum canim arkadasim seni gordugume, oyyy senin kizinolursa nasil bi tatli olur varya cimcime bi kiz cikacak senden bak ben buraya yaziyorumbenim resmim var profilimde ama avatarımda bebek resmi var
iyi bari adım varmışayy adım yok sandımm kuraya giremedim diye banane banane saymıyorum diicektimm ben varımm.. Allah ım kabul etsin inşAllah.. ben kaçar.. özleemm listede altalta gelmişiz.. bakarsın peşpeşe gebe kalırız haa.. hadi ben uyumayaa.. çokca öptümm.. Yaseminimm ellerine sağlık.. duanıda Allah kabul etsin.. bende perşembe gününe niyetlendim o zamana takıyım baride.. utanarak bişey sorucam demiş ya ilişkide de üzerinde olucak ben o zaman çıkarıcam di mi? soru sormaya baakk yaa çok utandımm sen yaz ben yarına okuyayım
bedriyecim seni bilmemde benim daha çooooooook yolum var o yüzden herhalde sona gelmişim önemli değil, sen beni bekleme anacım sen benden önce hamile kal ben sona kalmaya razıyım:2:
vaar yaa hiç belli olmaz bu işler.. bi bakarsın hepimizden önce gebe kalmışsın.. Allah ın izniyle.. korunmayı bıraktığın zaman pıt diye.. ama benimm gebe kalırsam önceliği ne olur oluyorsa bana verin bakın rahim filminden korkuyorum bu ay yine adetim gelirse kocam kulağımdan tutupp dooğru filmcinin önüne atıcak beni:18:
bu arada seni gördümmm..MaşaAllah diyorumm.. yasemininde ellerini gördümmm.. kabını gördümm.. kura fişlerini gördümm sıyırdım iyice hadi be kaçar
Tuğbacim ben herkesin isminin karsisina tarih yazicam, hergun sirayla sirasi gele isim icin 100 tane ya mucib cekecegiz tesbih ile, o kisi icin dua ediyoruz
Onay verenlerin isminin yanına + koyuyorum ilk sayfada bilginiz olsun kizlar.
selammm kızçeler nasılsınızz napıyosunuz baya kalabalık burası maşallah
vaar yaa hiç belli olmaz bu işler.. bi bakarsın hepimizden önce gebe kalmışsın.. Allah ın izniyle.. korunmayı bıraktığın zaman pıt diye.. ama benimm gebe kalırsam önceliği ne olur oluyorsa bana verin bakın rahim filminden korkuyorum bu ay yine adetim gelirse kocam kulağımdan tutupp dooğru filmcinin önüne atıcak beni:18:
bu arada seni gördümmm..MaşaAllah diyorumm.. yasemininde ellerini gördümmm.. kabını gördümm.. kura fişlerini gördümm sıyırdım iyice hadi be kaçar
Hemen isaretledim canimin ici hosgeldinyasemin herzamanki gibi harikasın gönlü güüzel arkadaşım bende varım
He he he yarunda bacagimi cekip koyarm, sonra yap bz gibi parca parca birlestirip tamamlarsin beni heyecanli okur ama dimivaar yaa hiç belli olmaz bu işler.. bi bakarsın hepimizden önce gebe kalmışsın.. Allah ın izniyle.. korunmayı bıraktığın zaman pıt diye.. ama benimm gebe kalırsam önceliği ne olur oluyorsa bana verin bakın rahim filminden korkuyorum bu ay yine adetim gelirse kocam kulağımdan tutupp dooğru filmcinin önüne atıcak beni:18:
oooooooo kızlar uykunuz gelmedimi hepiniz burdasınız bu satte
cnm nasılsın masallah baya buyutmussun fındıgını cnm benım nasıl gıdıyo gebışlık
Canimmm hosgeldinn, konu dualar olunca bir melek gibi seni aramizda goruyorum yaa melek hamisim benim, yeni dua listesi olusturuyiruzda onun heyecanindayiz tatlim, Allahim sanada kolay dogum saglikli uslu hayirli evlat nasibetsln insallahselammm kızçeler nasılsınızz napıyosunuz baya kalabalık burası maşallah
Nasil gitsin yaa bi kahvelerimiz eksik baksana ozlemcim, kahveleri kim yapaaaarrrbedriye gidemedin hala
Ayyyyyy bu sper haber yaaa masallah sana canimmmYasmincim güzel yürekli arkadasım:)) ne kadar urasmıssın:)) Icten samimiyetine ve zahmetne karsi tesekkur ederim. Cok hosuma gitti resimleride grunce HELE senin kurada tam ortada cıkmana kocaman gulumsedim:)) Benide silmee dua listesindn:))) Bu guzel dua listesini olusturman urasman teke teker, ismin gbi çiçek gibi actın yüreklermizde:)) Rabbm dualarıni tez zamanda kabul eylesin. Ben bu arada ade oldum. Snclarimida almadm. Gerekte kalmadi. Adetmin 3.gnu fsh hormnumu olctrcm. Bakalm ne cıkıck.?? Doktor kendiligimden adet olduguma cok sasircak o kesinde :)) bnde Rabbim icn zorluk yoktur. Deme mululugunu tadacagım insaallah:))
yasemincim ellerine sağlık uğraşmışsın yaabende varımmmmmm
Canimmm hosgeldinn, konu dualar olunca bir melek gibi seni aramizda goruyorum yaa melek hamisim benim, yeni dua listesi olusturuyiruzda onun heyecanindayiz tatlim, Allahim sanada kolay dogum saglikli uslu hayirli evlat nasibetsln insallah
Nasil gitsin yaa bi kahvelerimiz eksik baksana ozlemcim, kahveleri kim yapaaaarrr
Ayyyyyy bu sper haber yaaa masallah sana canimmm
Kendiliginden adet olman cok harika bir haber, sanada + koyuyorum simdi, insallah dualarla bide hamis kalirsan tamam iste
Bu arada rica ederim ne demek, ben sizleri coooik seviyorum cojk deger veriyorum onun icin bu ugrasilar benim icin bir zevk.
Isaretledim kuzucugummm sen hic merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?