Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

YASO insallah senin güzel kızına bu dualar şifa olsun, valla zaman daralıyor, hayırlısıyla güle oynaya dogumu nasip etsin Allah ve seninde dedigin gibi bizden sonra bekleyen herkese gelsin, yeni yıl da bol bol bebek olsun topigimiz

GUL aaa bizim oğlan senin kıza damat olacak dimi, ayy harika :)) Hirenur ve Yigit Eren :))) masallah onlara

OZLEM yoklugun hissediliyordu balim,hosgeldin. Ayy şunlara bak sen büyüde yemek yer olmuş,maşallah senin oğluna, bol bol iştahı olsun insallah

Canim zaman oyle bi geciyorki anlamıyorsun hamileyken esim yeter artik dogsun derdi simdi zamanin nasıl geçtiğini anlamiyoruz destekli oturuyor artik ben isten gelince seviniyor gülüyor atiliyor babasinada ayni

canım hoş geldin nasılsın facedede görünmüyosun bayadır..
ben yapmıştım fatihe bebek bisküvisi ama tereyağından yapıyosun istersen tarif veririm sevmişti

aynen canım hehe alırmısın benim cadı kızımı bilmem de nazlı bişi olcak bu gidişle

Ozlem masaallah oh oh yesin yarasin kuzucuga.saydiklarindan bi yumurta vermedim onun sarisini vermek gerekirmis. Pure seklindemi verdin yunurtayi neyle karistirdin su ikemi?
Bizde yanlardan destekliOruz oturmasi icin ama kendini one dogru atiyor :) yastigi onunede koyunca yastigi kaldiriyor yastik savasi yapiyor resmen :))) hele koltugumdaki kirlentlerime bi gicigi var :)

Sanki limon yalar gibi agzini buzusturuyor yogurt yerken :) bende yalatiyorum azar azar.
Gul dogru icine elma veya armut rendeleyeyim. Ayranda olur ama tuz seker beyaz un 1 yasina kadar zararli oldugundan kullanmamaya gayret ediyorum.
CANIM BEN HEPSİNDEN VERDİM 5. AYDAN İTİBAREN ÇOK ŞÜKÜR BİŞİDE OLMADI TURP GİBİ MAŞALLAH BİKKRE TUZSUZ ASLA YEDİREMEZSİN ÇORBASINA FLN EKMEKTE DOĞRADIM UN VAR TUZ VAR İÇİNDE E 7. AYDAN SONRA KAHVALTIYA BAŞLIYOR BEBE BİSKÜVİSİ İÇİNDE ŞEKER VAR UN VAR BENCE ÇOK SAKINMA SONRADA YEDİREMESSİN HİÇ BİŞEY ZATEN DİŞ CIKARMA ZAMANI DOĞRU DÜRÜST YEMİYOLAR YİNEDE SEN BİLİRSİN CNM..

canim bu aralar bi yoğunum bende bilmiyorum ne yapıyorum niye boyle oldu ek gıdaya gectik ya aksamlari onlari hazırlıyorum bide uykum geliyo erken yatıyorum is yerinde de giremiyorum isim oluyo sendeki tarifi verirsen sevinirim henüz yapmadim internetten 1-2 tarif buldum hatta bide bebek ekmeği tarifi denemek istiyorum artik hangi tarif aklıma yatarsa onu yaparım malzemelerimi aldim

Sanki limon yalar gibi agzini buzusturuyor yogurt yerken :) bende yalatiyorum azar azar.
Gul dogru icine elma veya armut rendeleyeyim. Ayranda olur ama tuz seker beyaz un 1 yasina kadar zararli oldugundan kullanmamaya gayret ediyorum.
ayse ilk yoğurtla başladım ama bizimkide yerken pek memnun yemiyor ama cok şükür sebzeleri güzel yiyor

canim yumurtayi daha henuz iki sefer verdim sarisini veriyorum ilk verdiğim cok azdi tepkisine baktim bugun sarisinin çeyreğini verdim gayet güzel yedi henüz kahvaltıya geçmediğim için birkaç şeyi birleştirip vermedim ama bisküvi yumurta pekmez ihlamurla ıslatıp vermeyi planliyorum dönüşümlü olarak yumurta yerine peynir vericem onu da kendim yapmak istiyorum arastirmalarim devam ediyor bulamac yapmaktansa herseyi ayri vermek daha iyiymis sanirim herseyin tadini almasi için bide bugun azicik tahin pekmez verdim

BEBEK BİSKÜVİSİ

2 ÇAY B. TAM BUĞDAY UNU
2 ÇAY B. İRMİK
2 ÇAY B. PİRİNÇ UNU
4 YEMEK K.TEREYAĞI
3 YEMEK KAŞIĞI PEKMEZ

KARIŞTIRIP YOĞIR ÇATALLA ŞEKİLLENDİR..160 DERECEDE PEMBELEŞİNCEYE KADAR PİŞİR CNM..AFİYT OLSUN GÜZL OLUYOR..

canim benim yapacağım da yaklaşık böyleydi ama içine pekmez koymayacagim pekmez yuksek sicaklikta pisirilmeye uygun degilmis ama seninkilerin bardak ve kasik olcusu ile olmasi iyiymis tesekkur ederim not aldim

canim benim yapacağım da yaklaşık böyleydi ama içine pekmez koymayacagim pekmez yuksek sicaklikta pisirilmeye uygun degilmis ama seninkilerin bardak ve kasik olcusu ile olmasi iyiymis tesekkur ederim not aldim

rica ederim canım fatih sevmişti ama çok pişirme pekmez olduğu için olabilir belki yanıyo kıazramaya başlayınca al..

Kızlaaar nasılsınız. Valla biz daha yarım saat önce eve girdik. Öğleden sonra çıktık iş yerinde yılbaşı çekilişi yapmıştık bana çıkan kişiye hediye alayım dedim kolye bileklik aldım. O arada bişiler bakayım dedim kaynanamı da yemeğe götürecektk bu akşam ama aradı uyuyamamış gece yine ve yatacakmış ben de kızdım çünkü bu akşam işyerinin yılbaşı eğlencesi vardı gidenler de ismini birkaç gün önceden bildirecekti biz yemeğe gidicez kaynanam da alınır yılbaşında da ailemle olucam diye yazdırmadım boşa oldu işte gidemediğimle kaldım. Neyse, elbise buldum bir tane aldım sadece boyunu kısalttırdım onu bekledik oturduk bir yerde, küpe filan aldım sonra yemek yedik, sonra kahve içmeye gittik filan derken ancak geldik işte. Bir iş de yapmadım. Yarına artık.

Asli siz ne yaptiniz yemek isini baya buyumuslerdir ufaklikkar
Aysecim canım seni görmek ne güzel
Benim sıpacıklar büyüdüler tabi ek gıdaya geçeli uzun zaman oldu canım kahvaltı, çorba,yoğurt meyve herseyi yedirmeye çalışıyorum )
Kızlar fırsat bulup gelemiyorum eşim gözünden ameliyat oldu oda evde 3 tane bebekle uğraşıyorum ya dua listesine katilacam hep söylemeyi unutuyorum bir dahaki listeye beni de ekleyin

günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar hayırlı sabahlar, istanbul uçuyor diyebilirim yada bizim bölge uçuyor, gece 4 te bir fırtına çıktı, balkondaki saksılarım şangur şungur kırıldı, sandalyelerim uçtu, balkonda 2 tane çam ağacım var, düşünün onların saksıları yerinden kalkıyordu, ağaçların boyuda bana yakın yani öyle böyle hafif değil... betül uyanacak diye stresimden kendim uyuyamadım :)))
dün arkadaşıma gittim 2 aylık bebeği vardı, ama bi baktım kendime ben küçük bebek sevmiyorum onu farkettim, betülden sonra 1 yaşından küçük bebekleri sevmemeye başlamışım ben :)))) bebek ağladı aldım kucağıma diyorum ki: hadi gel camdan bakalım, aaa bak burda ne varmış filan, aa bi baktım bu daha bebek anlamıyorki ağlamaya devam ediyor. ayy dedim boşver yaa büyüdükçe daha iyi yani

aynen canım yıkılıyo burası hehe bizim bebişi sevmicenmi kız

Herkese merhabalar dun 3 saatlik yolumuzu 6 saatde geldik trafik yogundu millet neden o saatde cikarki yola sukur bizim oglan ilk 3 saati uyudu sonrasindada oyaladik cd koyduk dinlettik sonunda garibim oda dayanamadi basti cigiligi ve tekrar uyudu:)
Yasemin gecmis olsun bizde bu sabah kalktikki kar yagmis heryer beyaz . Kahvaltidan sonra disari cikarip biraz karla tanistirayim dedim ufakligi uykusu gelince yatirdim :)
Asliiim gecmis olsun esine eminim senin 4 5 bebeginde olsa sen bakarsin masallahin var. Ay yerim onlari dislerinizde ciktimi.gozumun onune geldiler simdi Kahvaltida sofrasinda ne tatlilardir :)

Gul tesekkur ederim bende yazdim bebe biskuvi tarifini deneyecem Insallah. Suan turp gibiler masallah evet hic vermemekte dogru degil ama mumkun oldugunca az vermeye gayret ediyorum bakalim suan seker tadini ya pekmezden ya meyvelerden taniyor ihtiyacini oyle gideriyor.ben ilerki yaslarda olabilecek sikintilardan bahsediyorum. Tuzuda katmiyorum simdilik sebzenin kendi tadini alsin tanisin alissin. Tuzsuz yemiyor olsaydi bilemiyorum belki bende biraz tuz katardim herhalde yesin diye :) sen yemekleri gunlukmu hazirliyorsun yada buzlugami atiyorsun hazirlayip kizlar sizede soruyorum

seda masallah okadar atiksinki heryere yetisiyorsun kayinvalideni dusunmen cok guzel cekiliste sana gelecek olan hediyeyi merak ediyorum :)

Ozlem ben kahvaltida ne verebilirim diye dusunuyorum yumurta sarisi blenderdenmi gecirdin? Zeytin ve peyniri vermeden 1 gun once suda bekleteceksin diyor arkadasim doktoru oyle tavsiyetmis. Dun aksam dediginiz gibi yaptim yogurda armut kattim yedi cok sukur. Cocuklarimiz yesin diye nasil arastiriyoruz degilmi
Bende cocukken cok istahli degilmisim nasil acildi ise bogazim:))

Ayşe Buket selam bebekler. Sürekli evdeyim ya, bugün pazar sanıyorum.bende bebek hazirliklari tam gaz devam ediyor, oğluma kapı süsü yaptım, cok zormuş 3 gündür onunla uğraşıyorum

Aslı gecmiş olsun canım, Allah sana güç kuvvet versin,bıdıklarını öpüyorum

Yasoo kız burasida berbat,havalar iyice soğuyacakmis,benim oğlan bildigin kış bebesi. oolacak.

Ayşe kız sen Almayadaydin dimi? Anam oralar daha da soğuktur herhalde, aman oğlani karla falan tanıstirma bırak kalsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…