- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.021
Canim zaman oyle bi geciyorki anlamıyorsun hamileyken esim yeter artik dogsun derdi simdi zamanin nasıl geçtiğini anlamiyoruz destekli oturuyor artik ben isten gelince seviniyor gülüyor atiliyor babasinada ayniYASO insallah senin güzel kızına bu dualar şifa olsun, valla zaman daralıyor, hayırlısıyla güle oynaya dogumu nasip etsin Allah ve seninde dedigin gibi bizden sonra bekleyen herkese gelsin, yeni yıl da bol bol bebek olsun topigimiz
GUL aaa bizim oğlan senin kıza damat olacak dimi, ayy harika :)) Hirenur ve Yigit Eren :))) masallah onlara
OZLEM yoklugun hissediliyordu balim,hosgeldin. Ayy şunlara bak sen büyüde yemek yer olmuş,maşallah senin oğluna, bol bol iştahı olsun insallah
canım hoş geldin nasılsın facedede görünmüyosun bayadır..Kizlaaaar ben geldim kac gundur gelemiyordum herkes iyidir insallah alıntı yapmadim bana dua okuyan herkesten allah razı olsun burcum benim icin ettigin dua cok hosuma gitti canim rabbim seninde ailene sağlık ve huzur versin
aysecigim hos geldin o listede varmiydim bilmiyorum eğer varsam hakkim helal olsun
nazancigim canim kime kirildin hayırdır, insallah bana kirilmamissinsir, bi hatam olduysa Özür dilerim
Ayse canim ek gidayi sormussun 1 aralikta basladim vermeye ama yavas yavas veriyorum yoğurt veriyorum kabak,patates,havuc,balkabagi verdim şimdilik bi kere elma sebze püresi ne koydum purelerine pirinç koyuyorum bi kere irmik koydum yine puresine maydanoz koydum bide azicik yumurta ve muz yedirdim simdilik bunları yedi yakında kahvalti ve meyveye gecicem hatta evde kendim bebek biskuvisi yapicam
aynen canım hehe alırmısın benim cadı kızımı bilmem deYASO insallah senin güzel kızına bu dualar şifa olsun, valla zaman daralıyor, hayırlısıyla güle oynaya dogumu nasip etsin Allah ve seninde dedigin gibi bizden sonra bekleyen herkese gelsin, yeni yıl da bol bol bebek olsun topigimiz
GUL aaa bizim oğlan senin kıza damat olacak dimi, ayy harika :)) Hirenur ve Yigit Eren :))) masallah onlara
OZLEM yoklugun hissediliyordu balim,hosgeldin. Ayy şunlara bak sen büyüde yemek yer olmuş,maşallah senin oğluna, bol bol iştahı olsun insallah
CANIM BEN HEPSİNDEN VERDİM 5. AYDAN İTİBAREN ÇOK ŞÜKÜR BİŞİDE OLMADI TURP GİBİ MAŞALLAH BİKKRE TUZSUZ ASLA YEDİREMEZSİN ÇORBASINA FLN EKMEKTE DOĞRADIM UN VAR TUZ VAR İÇİNDE E 7. AYDAN SONRA KAHVALTIYA BAŞLIYOR BEBE BİSKÜVİSİ İÇİNDE ŞEKER VAR UN VAR BENCE ÇOK SAKINMA SONRADA YEDİREMESSİN HİÇ BİŞEY ZATEN DİŞ CIKARMA ZAMANI DOĞRU DÜRÜST YEMİYOLAR YİNEDE SEN BİLİRSİN CNM..Sanki limon yalar gibi agzini buzusturuyor yogurt yerken :) bende yalatiyorum azar azar.
Gul dogru icine elma veya armut rendeleyeyim. Ayranda olur ama tuz seker beyaz un 1 yasina kadar zararli oldugundan kullanmamaya gayret ediyorum.
canim bu aralar bi yoğunum bende bilmiyorum ne yapıyorum niye boyle oldu ek gıdaya gectik ya aksamlari onlari hazırlıyorum bide uykum geliyo erken yatıyorum is yerinde de giremiyorum isim oluyo sendeki tarifi verirsen sevinirim henüz yapmadim internetten 1-2 tarif buldum hatta bide bebek ekmeği tarifi denemek istiyorum artik hangi tarif aklıma yatarsa onu yaparım malzemelerimi aldimcanım hoş geldin nasılsın facedede görünmüyosun bayadır..
ben yapmıştım fatihe bebek bisküvisi ama tereyağından yapıyosun istersen tarif veririm sevmişti
aynen canım hehe alırmısın benim cadı kızımı bilmem denazlı bişi olcak bu gidişle
ayse ilk yoğurtla başladım ama bizimkide yerken pek memnun yemiyor ama cok şükür sebzeleri güzel yiyorSanki limon yalar gibi agzini buzusturuyor yogurt yerken :) bende yalatiyorum azar azar.
Gul dogru icine elma veya armut rendeleyeyim. Ayranda olur ama tuz seker beyaz un 1 yasina kadar zararli oldugundan kullanmamaya gayret ediyorum.
canim yumurtayi daha henuz iki sefer verdim sarisini veriyorum ilk verdiğim cok azdi tepkisine baktim bugun sarisinin çeyreğini verdim gayet güzel yedi henüz kahvaltıya geçmediğim için birkaç şeyi birleştirip vermedim ama bisküvi yumurta pekmez ihlamurla ıslatıp vermeyi planliyorum dönüşümlü olarak yumurta yerine peynir vericem onu da kendim yapmak istiyorum arastirmalarim devam ediyorOzlem masaallah oh oh yesin yarasin kuzucuga.saydiklarindan bi yumurta vermedim onun sarisini vermek gerekirmis. Pure seklindemi verdin yunurtayi neyle karistirdin su ikemi?
Bizde yanlardan destekliOruz oturmasi icin ama kendini one dogru atiyor :) yastigi onunede koyunca yastigi kaldiriyor yastik savasi yapiyor resmen :))) hele koltugumdaki kirlentlerime bi gicigi var :)
canim bu aralar bi yoğunum bende bilmiyorum ne yapıyorum niye boyle oldu ek gıdaya gectik ya aksamlari onlari hazırlıyorum bide uykum geliyo erken yatıyorum is yerinde de giremiyorum isim oluyo sendeki tarifi verirsen sevinirim henüz yapmadim internetten 1-2 tarif buldum hatta bide bebek ekmeği tarifi denemek istiyorum artik hangi tarif aklıma yatarsa onu yaparım malzemelerimi aldim
canim benim yapacağım da yaklaşık böyleydi ama içine pekmez koymayacagim pekmez yuksek sicaklikta pisirilmeye uygun degilmis ama seninkilerin bardak ve kasik olcusu ile olmasi iyiymis tesekkur ederim not aldimBEBEK BİSKÜVİSİ
2 ÇAY B. TAM BUĞDAY UNU
2 ÇAY B. İRMİK
2 ÇAY B. PİRİNÇ UNU
4 YEMEK K.TEREYAĞI
3 YEMEK KAŞIĞI PEKMEZ
KARIŞTIRIP YOĞIR ÇATALLA ŞEKİLLENDİR..160 DERECEDE PEMBELEŞİNCEYE KADAR PİŞİR CNM..AFİYT OLSUN GÜZL OLUYOR..
canim benim yapacağım da yaklaşık böyleydi ama içine pekmez koymayacagim pekmez yuksek sicaklikta pisirilmeye uygun degilmis ama seninkilerin bardak ve kasik olcusu ile olmasi iyiymis tesekkur ederim not aldim
Aysecim canım seni görmek ne güzelAsli siz ne yaptiniz yemek isini baya buyumuslerdir ufaklikkar
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar hayırlı sabahlar, istanbul uçuyor diyebilirim yada bizim bölge uçuyor, gece 4 te bir fırtına çıktı, balkondaki saksılarım şangur şungur kırıldı, sandalyelerim uçtu, balkonda 2 tane çam ağacım var, düşünün onların saksıları yerinden kalkıyordu, ağaçların boyuda bana yakın yani öyle böyle hafif değil... betül uyanacak diye stresimden kendim uyuyamadım :)))
dün arkadaşıma gittim 2 aylık bebeği vardı, ama bi baktım kendime ben küçük bebek sevmiyorum onu farkettim, betülden sonra 1 yaşından küçük bebekleri sevmemeye başlamışım ben :)))) bebek ağladı aldım kucağıma diyorum ki: hadi gel camdan bakalım, aaa bak burda ne varmış filan, aa bi baktım bu daha bebek anlamıyorki ağlamaya devam ediyor. ayy dedim boşver yaa büyüdükçe daha iyi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?