Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım maalesef bizimki tuz katmayınca yemedi zaten şimdi artık bizim yediklerimizden yiyor ayrı yemek yapmıyorum...ama bebekken günlük yapıyodum ayrı yapıyodum..

Aleyküm selam cnm hoş geldin :)

Aslm burcu buket :) nasilsiniz?
Burcu yazini cok gec gordum veee evet almanyada yasiyorum iyice sardim sarmaladim bite elleri acik elinede kar verdim annem dedi verme aglar yuzunu bi gorsen eline aldi havaya tutup bakiyor:)
Daha sonra ben tekrar kar uzatinca agzini dayadi yaladi:))temiz kardi kimse ayagini basmadi annemin bahcesi. Artik ben uyusuyunce hadi iceri girelim dedim. 5-10dk gecmedik.komsunun kizina annesi hadi kardan adam yapalim disari cikalim demis kiz ben korkuyorum cikmicam demis 2 yasinda cok tatli ya :)).herhalde kardan adamdan korkuyor :)

Gul gunluk ilk basta yaptim cok zorlandim yetistiremedim misafir ziyaret geziler programlar derken buzluga atmaya basladim ama icim pekte rahat degil disimiz ciksa kolaylascak biraz daha sanirim. Gerci ozamanda dis cikarma donemi ates istahsizlik vs. Baslar :)) annem annem saglik olsun cok sukur

canim ben yemek ve yogurdunu 2 gunde bir yapıyorum bende tuz katmiyorum ama zeytinyagi katmalisin,yumurta zaten azicik oluyo kucuk kucuk parcalar olarak agzina veriyorum zaten o damagi ile eziyor peyniri aksamdan tuza koymak gerekiyor yada labne vermeli bugun vermeyi planliyordum suya koymayi unutmusum zeytin erken galiba onu bilmiyorum

günaydın arkadaşlar, karlı bir istanbul sabahından selamlar, gerçi yerler filan tutmamış ama ince ince yağıyor.
Ayşe canım maşallah baya aktif yazmışsın oyy yerim seni, artık bebekler büyüdükçe özgürleşiyor bizim topik sanırım :)
bebek beslenmesi hakkındaki soruların için , ben çorbayı yapıp buzluğa koyuyorum, hergün 1 tane çıkarıyorum sabahtan, öğlene kadar eriyor.
peynir olarak ise kesinlikle labne peyniri tavsiye ederim, çünkü normal peyniri suya koyunca bence içindeki süt veya ne bilim içeriği suya geçip gidiyor gibime geliyor, labne o konuda güvenilir hem tuzsuz hem herşeyi içinde.
ben 6. aydan itibaren yumurtanın sarısını kahvaltısına koyup blendırlayarak verdim

ayyy ben duaları okumadım yaa cır cır konuşacağıma dua okuyim sonra yorumlarıma devam ederim olurmu kızlar ....

Günaydın kızlar hayirli günler olsun ben iki gündür ise başladım tembelliğe alistim zor geliyor ise gelmek ama mecburum bu hastane masrafları epey yıprattı bizi eve destek olmam lazim tüp bebek için para biriktirmek lazim birde bizim tüp ankarada olacağı için iki kati masraf gidecek onun için cok çalışmam lazım çok...

Selamlar...
Arkadaslar benim kuzum cok hasta iki azi disi birden cikiyor daha 11 aylik oldugu icinde agir geciriyor.Cumartesi pazar 39 dereceleri goren ates le bogustuk acile gittik.Ust solunum yolu enfeksiyonu dediler antibiyotik verdiler .Dis yuzunden bagisiklik sistemi cokmus.Pazartesiden beride burnu tikali hic bise yemiyor emmemiyor bile .Cok gucsuz dustu kuzum dua edin bize.
Yasrmin cold mix burun tikanikliginda ise yariyor mu ? Suan serum fizyolojik hic b

canım geçmiş olsun..geçer atlatır inşallah..

cok gecmiş olsun rabbim şifa versin cabucak atlatır insallah

selam kızlar bugün değişik bi ağrım var kasıklarımdan ve belmde bıçak batması gibi oluyo geçer inşallah.. canım sadece az cok elinde bişiler yiyo dişi çıkınca bi o yönde rahatlıyosun yoksa diş çıkarma dönemi sancılı bir dönem fatih 19 aylık 2 yaşına kadar cıkıyo dişler ateş huzursuzluk yapar...
canım cok geçmiş olsun iyişelir hemen inşallah..

burcu canım hadi bismillah iyi yapmışsın işe başlayıp hem kafan dağılır hem maddi olarak toparlanırsın en kısa zamanda inşallah.

tümayım canım Allah şifa versin minik kelebeğimize inşallah. cold mix işe yarıyor, çünkü kendim denedim bu ne ki ne işe yarıyor acaba diye, burnum tıkanıkken onu kokladım ,, sanki böyle burnumdaki iğne ucu kadar açık olan biryeri bulup içeri giriyor o koku ve ferahlık hissi veriyor hemen, sanki burnun açık zannediyorsun içeri fresh bir hava veriyor ben beğendim yani. ayrıca kuzum eğer diş çıkartma dönemlerini kendin gözlemleyebilirsen daha ateşi çıkmadan çok huzursuzlanmaya başladığı zaman yarım kaşım calpol vermeni tavsiye ederim, hem ayşe rahatlar hemde ateşi çıkmadan engellemiş olursun. ah ben betülden ne çektim ve halada diş çıkartma dönemlerinde çok zorlanıyoruz. betül diş çıkartacağı zaman hemen poposu kızarıyor altı pişik oluyor anlıyoruzki zor günler bizi bekliyor :)))

kızlar burcu mesaj göndermiş oğlum doğdu diye benim telde numarı silinmiş tangodan gördüm..doğru bilgimi bi teyit edin..

erken doğmuş kuzucuk dra gidiym gün belli olcak demişti demek almaları gerekti..yoksa 1 hafta aramız var daha 37de
aradım ama açmadı bende mmsj attım
kızz inananmıyorum niye doğdu erken mi doğdu yani bismillah dur watsaptan yazim bakim

erken doğmuş canım daha 37lerde 1 hafta aramız var..aradım acmadı bende msj yazdım..benimde sancım var bugün bakalım belim kasıkalrım fena..cumartesi gidicez oy bende doğursam yaww..

ayyy hadi hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah çok sevindim valla, gül darısı başına sağlıkla doğurda kurtul sende ayyy hamilelik zor bee.

AMİN canım şafak 19 ama buğu cok ağrım var ya oyoy buda sğlıkla doğsunda artık daha yapmam hayırlısı ile 2 yeter :)

Kizlar babaannem vefat etti bugun, yarin cenazesi kalkacak istanbulda ama hava sartlari kotu kar var ben ne yapicam gitsem bora hastalanirmi diye korkuyorum bi akil verin ayrica annem gitti suan boraya bakan yok mecbur isten izin alicam suan evdeyim sabah haber gelince eve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…