- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.041
canım maalesef bizimki tuz katmayınca yemedi zaten şimdi artık bizim yediklerimizden yiyor ayrı yemek yapmıyorum...ama bebekken günlük yapıyodum ayrı yapıyodum..Herkese merhabalar dun 3 saatlik yolumuzu 6 saatde geldik trafik yogundu millet neden o saatde cikarki yolasukur bizim oglan ilk 3 saati uyudu sonrasindada oyaladik cd koyduk dinlettik sonunda garibim oda dayanamadi basti cigiligi ve tekrar uyudu:)
Yasemin gecmis olsun bizde bu sabah kalktikki kar yagmis heryer beyaz . Kahvaltidan sonra disari cikarip biraz karla tanistirayim dedim ufakligi uykusu gelince yatirdim :)
Asliiim gecmis olsun esine eminim senin 4 5 bebeginde olsa sen bakarsin masallahin var. Ay yerim onlari dislerinizde ciktimi.gozumun onune geldiler simdi Kahvaltida sofrasinda ne tatlilardir :)
Gul tesekkur ederim bende yazdim bebe biskuvi tarifini deneyecem Insallah. Suan turp gibiler masallah evet hic vermemekte dogru degil ama mumkun oldugunca az vermeye gayret ediyorum bakalim suan seker tadini ya pekmezden ya meyvelerden taniyor ihtiyacini oyle gideriyor.ben ilerki yaslarda olabilecek sikintilardan bahsediyorum. Tuzuda katmiyorum simdilik sebzenin kendi tadini alsin tanisin alissin. Tuzsuz yemiyor olsaydi bilemiyorum belki bende biraz tuz katardim herhalde yesin diye :) sen yemekleri gunlukmu hazirliyorsun yada buzlugami atiyorsun hazirlayip kizlar sizede soruyorum
seda masallah okadar atiksinki heryere yetisiyorsun kayinvalideni dusunmen cok guzel cekiliste sana gelecek olan hediyeyi merak ediyorum :)
Ozlem ben kahvaltida ne verebilirim diye dusunuyorum yumurta sarisi blenderdenmi gecirdin? Zeytin ve peyniri vermeden 1 gun once suda bekleteceksin diyor arkadasim doktoru oyle tavsiyetmis. Dun aksam dediginiz gibi yaptim yogurda armut kattim yedi cok sukur. Cocuklarimiz yesin diye nasil arastiriyoruz degilmi
Bende cocukken cok istahli degilmisim nasil acildi ise bogazim:))
selam millet
canim ben yemek ve yogurdunu 2 gunde bir yapıyorum bende tuz katmiyorum ama zeytinyagi katmalisin,yumurta zaten azicik oluyo kucuk kucuk parcalar olarak agzina veriyorum zaten o damagi ile eziyor peyniri aksamdan tuza koymak gerekiyor yada labne vermeli bugun vermeyi planliyordum suya koymayi unutmusum zeytin erken galiba onu bilmiyorumHerkese merhabalar dun 3 saatlik yolumuzu 6 saatde geldik trafik yogundu millet neden o saatde cikarki yolasukur bizim oglan ilk 3 saati uyudu sonrasindada oyaladik cd koyduk dinlettik sonunda garibim oda dayanamadi basti cigiligi ve tekrar uyudu:)
Yasemin gecmis olsun bizde bu sabah kalktikki kar yagmis heryer beyaz . Kahvaltidan sonra disari cikarip biraz karla tanistirayim dedim ufakligi uykusu gelince yatirdim :)
Asliiim gecmis olsun esine eminim senin 4 5 bebeginde olsa sen bakarsin masallahin var. Ay yerim onlari dislerinizde ciktimi.gozumun onune geldiler simdi Kahvaltida sofrasinda ne tatlilardir :)
Gul tesekkur ederim bende yazdim bebe biskuvi tarifini deneyecem Insallah. Suan turp gibiler masallah evet hic vermemekte dogru degil ama mumkun oldugunca az vermeye gayret ediyorum bakalim suan seker tadini ya pekmezden ya meyvelerden taniyor ihtiyacini oyle gideriyor.ben ilerki yaslarda olabilecek sikintilardan bahsediyorum. Tuzuda katmiyorum simdilik sebzenin kendi tadini alsin tanisin alissin. Tuzsuz yemiyor olsaydi bilemiyorum belki bende biraz tuz katardim herhalde yesin diye :) sen yemekleri gunlukmu hazirliyorsun yada buzlugami atiyorsun hazirlayip kizlar sizede soruyorum
seda masallah okadar atiksinki heryere yetisiyorsun kayinvalideni dusunmen cok guzel cekiliste sana gelecek olan hediyeyi merak ediyorum :)
Ozlem ben kahvaltida ne verebilirim diye dusunuyorum yumurta sarisi blenderdenmi gecirdin? Zeytin ve peyniri vermeden 1 gun once suda bekleteceksin diyor arkadasim doktoru oyle tavsiyetmis. Dun aksam dediginiz gibi yaptim yogurda armut kattim yedi cok sukur. Cocuklarimiz yesin diye nasil arastiriyoruz degilmi
Bende cocukken cok istahli degilmisim nasil acildi ise bogazim:))
canım geçmiş olsun..geçer atlatır inşallah..Selamlar...
Arkadaslar benim kuzum cok hasta iki azi disi birden cikiyor daha 11 aylik oldugu icinde agir geciriyor.Cumartesi pazar 39 dereceleri goren ates le bogustuk acile gittik.Ust solunum yolu enfeksiyonu dediler antibiyotik verdiler .Dis yuzunden bagisiklik sistemi cokmus.Pazartesiden beride burnu tikali hic bise yemiyor emmemiyor bile .Cok gucsuz dustu kuzum dua edin bize.
Yasrmin cold mix burun tikanikliginda ise yariyor mu ? Suan serum fizyolojik hic b
cok gecmiş olsun rabbim şifa versin cabucak atlatır insallahSelamlar...
Arkadaslar benim kuzum cok hasta iki azi disi birden cikiyor daha 11 aylik oldugu icinde agir geciriyor.Cumartesi pazar 39 dereceleri goren ates le bogustuk acile gittik.Ust solunum yolu enfeksiyonu dediler antibiyotik verdiler .Dis yuzunden bagisiklik sistemi cokmus.Pazartesiden beride burnu tikali hic bise yemiyor emmemiyor bile .Cok gucsuz dustu kuzum dua edin bize.
Yasrmin cold mix burun tikanikliginda ise yariyor mu ? Suan serum fizyolojik hic b
canım sadece az cok elinde bişiler yiyo dişi çıkınca bi o yönde rahatlıyosun yoksa diş çıkarma dönemi sancılı bir dönem fatih 19 aylık 2 yaşına kadar cıkıyo dişler ateş huzursuzluk yapar...Aslm burcu buket :) nasilsiniz?
Burcu yazini cok gec gordum veee evet almanyada yasiyorum iyice sardim sarmaladim bite elleri acik elinede kar verdim annem dedi verme aglar yuzunu bi gorsen eline aldi havaya tutup bakiyor:)
Daha sonra ben tekrar kar uzatinca agzini dayadi yaladi:))temiz kardi kimse ayagini basmadiannemin bahcesi. Artik ben uyusuyunce hadi iceri girelim dedim. 5-10dk gecmedik.komsunun kizina annesi hadi kardan adam yapalim disari cikalim demis kiz ben korkuyorum cikmicam demis 2 yasinda cok tatli ya :)).herhalde kardan adamdan korkuyor :)
Gul gunluk ilk basta yaptim cok zorlandim yetistiremedim misafir ziyaret geziler programlar derken buzluga atmaya basladim ama icim pekte rahat degil disimiz ciksa kolaylascak biraz daha sanirim. Gerci ozamanda dis cikarma donemi ates istahsizlik vs. Baslar :)) annem annem saglik olsun cok sukur
canım cok geçmiş olsun iyişelir hemen inşallah..Selamlar...
kızlar burcu mesaj göndermiş oğlum doğdu diye benim telde numarı silinmiş tangodan gördüm..doğru bilgimi bi teyit edin..
kızz inananmıyorum niye doğdu erken mi doğdu yani bismillah dur watsaptan yazim bakim
ayyy hadi hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah çok sevindim valla, gül darısı başına sağlıkla doğurda kurtul sende ayyy hamilelik zor bee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?