- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.061
Canım basın sağolsun Allah rahmet eylesinKizlar babaannem vefat etti bugun, yarin cenazesi kalkacak istanbulda ama hava sartlari kotu kar var ben ne yapicam gitsem bora hastalanirmi diye korkuyorum bi akil verin ayrica annem gitti suan boraya bakan yok mecbur isten izin alicam suan evdeyim sabah haber gelince eve geldim
Sağol canim bilemedim annem arıyor gelme diyor eşim bişey olmaz arabada usumez diyorCanım basın sağolsun Allah rahmet eylesin
ya hava soğuk kış nolur nolmaz Bora hastalanir Allah korusun ee karda var
Özlem basin sag olsun.
sagolun kizlar Allah razi olsunBurcunun paşasıda gelmiş demek hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Özlem basın sağolsun Allah geride kalanlara ömür versin... yolda usumezde orda usuyebilir canım...
Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inş.Kizlar babaannem vefat etti bugun, yarin cenazesi kalkacak istanbulda ama hava sartlari kotu kar var ben ne yapicam gitsem bora hastalanirmi diye korkuyorum bi akil verin ayrica annem gitti suan boraya bakan yok mecbur isten izin alicam suan evdeyim sabah haber gelince eve geldim
Amiin canim çok sağolCanım başın sağolsun mekanı cennet olsun inş.
Günde 137 tane
"Ya Vasi
Anlamı:"ilmi gücü merhametiyle herşeyi kuşatan, maddi manevi bolluk ve bereket veren
Okunma amacı: Kişinin ömrü uzar, enerjisi artar ,sağlıklı yaşar, işleri yolunda gider,kazancı artar, ruhsal sıkıntıdan kurtulur, bolluk ve bereket vericidir
DUA LİSTEMİZ
[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için okuyoruz?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] dejavu_one/ Seda[/td]
[td]15,12,2014 pazartesi[/td]
[td]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.[/td]
[/tr]
[tr]
[td] gul_1982/ Gül[/td]
[td]16,12,2014 salı[/td]
[td]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, yeni bebeğininde sağlıkla ve kolaylıkla dünyaya gelmesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek2828/ Nazan[/td]
[td]17,12,2014 carsamba[/td]
[td]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.[/td]
[/tr]
[tr]
[td] graphicdesigner/ Yasemin[/td]
[td]18,12,2014 persembe[/td]
[td]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu,dişlerini ağrısız acısız kolaylıkla çıkartması için. [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Burju82/ Burcu[/td]
[td]19,12,2014 cuma[/td]
[td]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, Evladını sağlıklı kolay ve tam zamanında olacak şekilde dünyaya getirmesi. hayırlısıyla uslu bir bebeği olması için[/td]
[/tr]
[tr]
[td] tmyomr/ Tümay[/td]
[td]22,12,2014 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td] barisozlem/ Özlem[/td]
[td]23,12,2014 salı[/td]
[/tr]
[tr]
[td] buketdemet/ Buket[/td]
[td]24,12,2014 carsamba[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Afy2646/ Sebiha[/td]
[td]25,12,2014 persembe[/td]
[td]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür gaz sancılarının bitmesi ve uslu bir çocuk olması için[/td]
[/tr]
[tr]
[td] tb_fb/ Tuğba[/td]
[td]26,12,2014 cuma[/td]
[td]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.[/td]
[/tr]
[tr]
[td] bdroner/ Bedriye[/td]
[td]29,12,2017 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td] asyamca/ Gülhan[/td]
[td]30,12,2017 salı[/td]
[/tr]
[/table]
Ben çok heyecanlıyım yarın Allah izin verirse İstanbul'a gidiyoruz yılbaşı için ama çok kar var burada ya sabah işe 1.5 saatte gittik şehir içi trafiğine girdik berbattı. Ama ana yollar iyi. Yalnız eşim arabada birşey unutmuştu indi bir saat önce baya kar olmuştu. Artık yarın temizlicez de öyle gidicez işe gidicem 11 e kadar işten çıkıcaz yola hediyelerim filan hazır. Çok da kalabalık olucaz yılbaşında12-13 kişi filan dayımlar annemin yan apartmanında .Dayımların çocuğu olmadı yengemin ablası eşi çocukları,karşı komşu eşiyle, biz,annemler iki sofra kurarız artık :) Kar da ilk defa gidicez inşalah sorunsuz gideriz kaynanam gitmeyin dedi bu havada filan kp arattı blmem ne bu akşam gidecektik eşim giderayak moralini bozar boşver dedi evegeldik ama içime de sinmedi gitmeden göremedik ama kar lastiğimiz takılı,zincirlerimiz var. O da aramadı valla dönünce ne olur bilmem ben de aramadım birşey diyecek diye. Ama çok güzel geçecek inşallah..
Sağol Gamzecigim Allah razi olsunAy burcucum gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün zor ama keyifli günleri. Başladı :) çık öptüm herifle seni :)
Özlemcim başınız sağolsun cnm allah sabır versin öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?